Pokaż pełną wersje : Super Character! "Dimitrij Janukovic"
Witam :D To mój pierwszy fake :D
Chciałbym was z gory przeprosić za format .bmp ale przy zapisywaniu na inne coś się psuje ;(
Zobaczcie jakie Polacy mają wypasne postacie na serverze Tibia.com a CiPy nawet o tym nie wiedza :evul:
http://members.lycos.co.uk/payo14/inne/stats!.bmp
Comment plx :D
Lord Sith
30-12-2004, 10:13
Widziałem już taki program. W tym programie poprostu wpisujesz co chesz a background jest z www.tibia.com jeżeli użyłeś tego programu to się zabardzo nie postrałeś.
Myślałem za Janukovych to Viktor, ale może o innego tutaj chodzi.
Nie używałem tam żadnego wymyślnego programu tylko Painta :D
Pozatym "Dimitrij Janukovic" To moja postać w grze :P
Lord Sith
30-12-2004, 10:17
Btw. background sam zrobiłeś czy skpiowałeś i dodałeś swoje wpisy ?
@up
BackGround to ss z tibia.com, który potem przerobiłem w paincie :cup:
ani nowy ani ciekawy pomysł ... ogólnie beznadzieja ... weź lepiej wykombinuj coś orginalnego (nie fake eq/tibia.com, bez sławnych graczy)
Nie jest to zbyt dobry fake mało sie postarałeś.Chyba go zrobiłeś w 4-8 min.
Ocena 4/10 bo to pierwszy fake.
Nie jest to zbyt dobry fake mało sie postarałeś.Chyba go zrobiłeś w 4-8 min.
Ocena 4/10 bo to pierwszy fake.
4-8min? Chyba się meczył pół godziny :D.
Chłopie kilka zdań na twój temat:
Robienie faków to nie jest twoje powołanie. Mam nadzieję że nie będziesz wiecej robić Faków bo tylko zaśmiecasz forum. Popatrz się sam na tego fejka i sam oceń czy to się nadaje do oceny publicznej.Według mnie się nie nadaje.
Thimburd
01-01-2005, 03:54
Nice!
Pomysł: 7/10
Wykonanie: 7/10
@ Rehu
A czy jak Ty robiłeś pierwszy fake, to był wypasiony i wszystkim się podobał ? Jak Ci się nie podoba, to to powiedz, ale nie w tak ostrym języku. Nie musisz wyzywać kogoś od wieśniaków.
@Topic
Jak nna pierwszy raz nie jest tak żle, wszystko ładnie poskaładane co wygląda realistycznie. Liczby, może, aż takie realistyczne nie są, ale może być
ogolnie nie lubie takich fake...ale .... chwala mu za to ze nie wpadlo mu do glowy przerobic Bubble na 1 lvl bo chyba wszycy by na niego juz najezdzali :D
No dobra.Masz trochę racji.Sorry za to przezwisko PaYo.
ALE: -Robiłem kilka faków i (możesz sprawdzić) żaden nie umieściłem na stronie bo według mnie się nie nadawały.Chodzi mi oto żeby była jakaś samoocena zanim się wklei fake na stronke.
Jeszcze raz Sorry (poniosło mnie ;p bo się 10 minut wczytywało i takie dziadostwo było)
kszychu13
02-01-2005, 19:40
BEZNADZIEJA WOGOLE GLUPI POMYSL wez zart masz jak z kibla wyciagniety nara
Takie coś jest banalne do zrobienia nie trzeba żadnego paint'a.
\m/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.