Pokaż pełną wersje : róznice w lvl na miejscówkach ??
Revirovy
15-06-2009, 18:51
Witam. Mam wlasnie takie pytanie bo zastanawia mnie jaka jest przecietna roznica w lvl miedzy Paladynem a Knightem na tych samych miejscowkach podczas expa ??
Np. 50lvl Pall 75/60 moze expic spokojnie i bez waste na PoH wliczajac w to wszystkie potwory 9Gsy itp) (tak slyszalem ze bez waste)
Pytanie jest takie: Jaki lvl i Skill mniej wiecej musial by posiadac Knight zeby expic rowniez bez waste i na wszystkich potworach np na PoH ??
Zastanawiam sie bo mam wlasnie Kina 10lvl 45/45 i Palka 10lvl 25/41 i nie wiem czym sie zdecydowac grac aby w przyszlosci nie żałowac ... Prosze o pomoc :)
EndikPall
15-06-2009, 19:17
Witam. Mam wlasnie takie pytanie bo zastanawia mnie jaka jest przecietna roznica w lvl miedzy Paladynem a Knightem na tych samych miejscowkach podczas expa ??
Np. 50lvl Pall 75/60 moze expic spokojnie i bez waste na PoH wliczajac w to wszystkie potwory 9Gsy itp) (tak slyszalem ze bez waste)
Pytanie jest takie: Jaki lvl i Skill mniej wiecej musial by posiadac Knight zeby expic rowniez bez waste i na wszystkich potworach np na PoH ??
Zastanawiam sie bo mam wlasnie Kina 10lvl 45/45 i Palka 10lvl 25/41 i nie wiem czym sie zdecydowac grac aby w przyszlosci nie żałowac ... Prosze o pomoc :)
10 lvkiem duzo nie zdzialasz :D
Moja rada: Skilluj pallka i graj nim :P
Palek ma na tyle dobrze, że traci mało hp ponieważ ucieka od potwora, rycerz musi stać więc traci potiony.
Każda profesja jest dobra, np. Dragi 100lvlem bijesz bez używania potów, a palek musi kupować amunicję. Nie mówię, że musi mieć waste ale taka jest różnica. Na wysokim lvlu czyli np.150 tej różnicy aż tak bardzo nie widać tej różnicy w większości miejsc.
Podaj miejscówki jakie chcesz to odpowiem.
Pozdrawiam.
Zuybaran
15-06-2009, 21:41
Jeśli Ci się bedzie chciało skillować na początku do 70 to graj knightem, a jeśli interesuje cię głownie egzbienie ( czasem trzeba poskillować kilka godzinek na początku, później wg. uznania ) to graj palkiem ;)
demoninator
15-06-2009, 22:02
Dragi 100lvlem bijesz bez używania potów, a palek musi kupować amunicję.
Knight na 100 lvlu bez używania potów na dragach? Hmm interesujące.
Lachu1993
16-06-2009, 21:01
Może chodziło mu o 1 dragona
Palek ma na tyle dobrze, że traci mało hp ponieważ ucieka od potwora, rycerz musi stać więc traci potiony.
Każda profesja jest dobra, np. Dragi 100lvlem bijesz bez używania potów, a palek musi kupować amunicję. Nie mówię, że musi mieć waste ale taka jest różnica. Na wysokim lvlu czyli np.150 tej różnicy aż tak bardzo nie widać tej różnicy w większości miejsc.
Podaj miejscówki jakie chcesz to odpowiem.
Pozdrawiam.
No jednego smoka zabijesz bez potionów, a potem co? Trzeba używać mp.
Za to takim paladynem, zabijesz kilka ze stratą, hmm 2 royalek?
Powiedz mi teraz, jaką amunicję traci paladyn? 100 royalek to wydatek 1k.
A tyle włóczni starczy na bardzo długie polowanie na smokach.
Przez ten czas zarobi jakieś 50k, jak nie więcej.
@Topic
Paladyn, gwarantuje szybkie zdobywanie poziomów i dobry zarobek od wyższego poziomu. Za to rycerz, gwarantuje dobry zarobek od samego początku, ale wolniejsze zdobywanie doświadczenia,
Jeżeli chodzi o respawny. Twój przykład, czyli PoH, jest złym przykładem.
Giant Spidery mają duży atak fizyczny, przez co polowanie na nie rycerzem jest z góry skazane na waste.
Ale za to takim rycerzem, możesz bić potwory w miejscach, gdzie stężenie potworów jest duże, czyli np. małpy, barbariany.
Oczywiście paladyn też może, ale ma większy waste na nich, niż EK.
--Ogorek--
17-06-2009, 16:56
Bo leci na softach i spamuje exori exana mort !!1
Tak, 100 knightem bije sie dragi na samych softach.
a pallem na foodzie.
A na samych softach kinem na 100 lvlu na dragach to chyba tylko na 1x, max 2x spawnie.
Piotrek Marycha
17-06-2009, 23:14
a pallem na foodzie.
ale to akurat prawda ;//
a pallem na foodzie.
A na samych softach kinem na 100 lvlu na dragach to chyba tylko na 1x, max 2x spawnie.
Nie, knigtem mozna bic spawn 10-15 dragow na softach. Nie gram palkiem, wiec nie wiem na 100%, ale ciezko jest chyba expic na samym foodzie (ew. polowa expa na samym foodzie, polowa na softach)
Nie, knigtem mozna bic spawn 10-15 dragow na softach. Nie gram palkiem, wiec nie wiem na 100%, ale ciezko jest chyba expic na samym foodzie (ew. polowa expa na samym foodzie, polowa na softach)
Cieeekawe
ale ciezko jest chyba expic na samym foodzie
Na dragach? nie jest, nie pallem.
@up
Na maxa ciekawe. Mi szlo 0-10 mp/h, wiec prawie nic.
demoninator
19-06-2009, 17:47
Ahhh a softy są przecież za darmo...zapomniałem.
10 BP Mana Potions, starczy na ok. 3h, może nawet 4h.
Softy trwają też 4h, więc jaki w tym sens?
No i warto powiedzieć, że jak Ci softy nie zdążą odnowić many, to musisz użyć HP, a na MP nie ma takiej opcji.
Cieeekawe
Luruje max 8 i exori gran... Co do kiny, to wziąłbym druta, dać mu na manasy i trochę loota i niech siocha, to już powinno zmniejszyć waste.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.