Pokaż pełną wersje : Runki na sell ?
Witam.
Postanowiłem wbić mlvl na manaskach robiąc z tej many runy.Tu rodzi się moje pytanie: Jakie runy najbardziej opłacało się robić druidem 25-30lvl na Anticy ? Chcę żeby one pokryły w jak największym stopniu wydatki za manasy. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Smoczek8228
16-06-2009, 19:30
Pacc/facc?
Na razie FACC lecz mam zamiar za jakiś tydzień , max dwa kupić PACC więc mogę poczekać tylko żeby mi się to w jak największym stopniu zwracało.
Smoczek8228
17-06-2009, 22:58
Rób na razie HMM, nic innego nie zdziałasz...
19WeSoL92
17-06-2009, 23:43
masz napisane i nie sraj sie juz ?
Co sie prujesz... watpie zeby na 30lvl dal rade zrobi avalche <lol2> jak to mu pomogl kolega w 1 poscie... ja Ci polecam icicle.. tez mam 40ed i to robie z tym ze ja na noc bota stawiam :D
Co sie prujesz... watpie zeby na 30lvl dal rade zrobi avalche <lol2> jak to mu pomogl kolega w 1 poscie... ja Ci polecam icicle.. tez mam 40ed i to robie z tym ze ja na noc bota stawiam :D
A czemu niby ma nie zrobic na 30 ava?..wow ale ty faaajny jestes..
watpie, ze 30 lvl dal rade zrobic avalanche xd? A to jest cos niezwyklego? To jakis wyczyn? ED najlepiej robic ava i icicle - latwo sprzedac.
hmm rób avalanche na facc bo jak piszesz że pacc za 2 tygodnie ale będziesz robił runki na manasach więc raczej to kilka many na kilka sec dużo nie da
O jzu.. Chyba sam jesteś ograniczony -.- On pisał że chcę żeby mu się zwróciło a nie tak jak ty to opisałeś "wastuj manasy na coś pożytecznego" wątpię aby expienie było pożyteczne dla kogoś innego niż on a robiąc runy dostaje 3 w 1 : Mlv,kasa,reput u ludzi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.