Pokaż pełną wersje : fibula
Grzegorz6089
16-06-2009, 19:28
Co moge zrobić gdy chce skilowac na fibuli a to jest kawalek od thais jest jakies miejsce zeby schowac kamienie? i prosze nie narzekac po prostu zaczynam gre i wielu rzeczy nie wiem ;)
Tak, depo. Kolejny twój mądry temat, gogo rób następny gdy zdobędziesz nowy lvl ; )
Czasem żałuję, że na profilu nie ma licznika mądrych tematów, miałbyś tam najwyższą liczbę na caaaałym forum.
Możesz schować kamienie w bagu pod drzewkiem. Pod niektórymi drzewami bag w ogóle nie jest widoczny.
Możesz schować kamienie w bagu pod drzewkiem. Pod niektórymi drzewami bag w ogóle nie jest widoczny.
No chyba że ktoś ma przezroczyste ; d
Kto nie ryzykuje ten.. biega do depo ;P
Mi tam nigdy lootbag spod żadnego drzewka nie zginął.
Co moge zrobić gdy chce skilowac na fibuli a to jest kawalek od thais jest jakies miejsce zeby schowac kamienie? i prosze nie narzekac po prostu zaczynam gre i wielu rzeczy nie wiem ;)
Kup pacc potem domek na fibuli.
Co do chowania baga pod drzewem to pamiętaj, że istnieje coś takiego jak restart serveru.
Lachu1993
17-06-2009, 11:10
mógłbyś iść 2 charem i wziąść kamienie
ale potem pewnie zapomni gdzie je schował :S
Pirate Cutthroats
17-06-2009, 12:18
Kup pacc potem domek na fibuli.
Co do chowania baga pod drzewem to pamiętaj, że istnieje coś takiego jak restart serveru.
No istnieje ale większość itemów zostawionych gdzieś pod drzewkami nie znika. Restart czyści ciała zabitych potworów/ludzi, ale zostawia itemy (przynajmniej w większości miejsc).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.