zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Furora War WMV by Viitro

Viitro
16-06-2009, 21:55
Filmik prezentujący ostatnie potyczki na Furorze:
Zapraszam do oglądania
http://www.youtube.com/watch?v=0JloceskMNM

BingooCola
16-06-2009, 22:02
Jedyne co w tym filmie jest dobre to fragi , bo muzyka i obróbka fatalna.

Viitro
16-06-2009, 22:17
ok to zrób lepszy.

Couranger
16-06-2009, 22:32
A po co ma robić ? to jest jego ocena ... nie może mu sie nie podobać ? kocham ta gadke "ZRUP LEPRZY!"

Robert Lublin
16-06-2009, 22:32
Mi sie film podoba oczywiście nie jest on doskonały ale nie jest tez oszpecony olbrzymią liczbą bez sensownych efektów jest dość prosto zrobiony ale sam robiłem filmy wmv i wiem ze film bez żadnych efektów wymaga sporo pracy i czasu ;d
co do muzyki kazdy lubi co innego wiec jak ci sie nie podoba to puść sobie coś w winampie ;d
no a fragów to pogratulować ;)

Jucha Furora
16-06-2009, 23:47
Nawet nie ma pozdrowien dla mnie?!o Ty maszkaro!
Jaram się filmem poniewaz nie ma efektu na efekcie i w efekcie film jest efektowny.
Tyle ze muzyka mi nie odpiwiadala to jak ktoś tam up powiedzial sciszylem i dalem swoja z aimpa.

pozdrawiam,Fre'neter.

Uzik3000
16-06-2009, 23:57
Jedyne co w tym filmie jest dobre to fragi , bo muzyka i obróbka fatalna.

Zgadzam się z tym typem w 100%

Xexomortiss
17-06-2009, 00:10
Mi tam sie muzyka podoba, jedna nie pasuje do filmiku. zalezy kto jaki ma gust..
ladne fragi. lepiej prosty filmik niz go zepsuc efektami

Vasudanin
17-06-2009, 00:23
00:05 - O, fajna muzyka, jakiś rock przyjemny, przedstawienie postaci, fajne.
00:30 - Drogi pamiętniczku, pikselki zaczynają bić się pikselkami na pikselkach. Ale fajne. Muzyka zmienia się z rocka w jakieś ruskie techno.
01:35 - Ja, Vasudanin, zdrowy na ciele, na umyśle nie wiadomo, leżący na łożu śmierci spisuję swoją ostatnią wolę. Kopnijcie autora tego filmu.
02:45 - _/\_/\_/\_/\______/\_______________

O tak się przedstawia mniej więcej oglądanie tego filmu. A za tą muzykę strzęźnij piekle.

BingooCola
17-06-2009, 01:07
ok to zrób lepszy.
A proszę bardzo ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uRLMnT7DWkk

jedna z moich produkcji.

Viitro
17-06-2009, 09:41
Widze w większości słowa krytyki. Filmik zostanie przerobiony. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł, coś dodać-usunąć. Niech napisze w tym temacie.

Couranger
17-06-2009, 11:16
Widze w większości słowa krytyki. Filmik zostanie przerobiony. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł, coś dodać-usunąć. Niech napisze w tym temacie.

Najpierw bym zaczął od zmiany programu do nagrywania z Hyper Camu zeby nie bylo widac tego wiejskiego napisu "Unregistered HyperCam 2". Polecam Snagit 8 który jest naprawdę bardzo dobry.

btw bardzo fajna nazwa filmiku i opis :

Jestem głupim h**em i mam n***bane w głowie. Mam na pc 20 botów i gram w tibie. Pobiłem ojca krzesłem jak chciał mi odłaczyc PC jak grałem. Muj best hit to 8 w rata na rooku z mace. Lubie oglondac redtube na wrzucie bo tam jest za fri i ostry hardkor. lUVIE JEZDZIC NA SWINIACH BO MAM OBOK OBORE Z KROWAMI. Mam za darmo do orendż pisac hamy!!!11!!11111

Yakky
17-06-2009, 13:23

1.Najpierw bym zaczął od zmiany programu do nagrywania z Hyper Camu zeby nie bylo widac tego wiejskiego napisu "Unregistered HyperCam 2". Polecam Snagit 8 który jest naprawdę bardzo dobry.

To po pierwsze.
Następnie oprawa muzyczna mogła by wyglądać inaczej. Mianowicie, do filmików z wojen (które same w sobie podczas ich oglądania nie są zbyt ekscytujące) polecił bym bardziej żywiołowe piosenki.
Np:
*Disturbed Down with the sickness (ciekawe wejście, przy okazji chwila czasu na przedstawienie Guildi).
*Limp Bizkit Break Stuff
Albo coś w tym stylu.

Ważne też aby film nie był jakiś extra nudny. Tzn. żeby kluczowe akcje (np. zabicie któregoś z wrogów), nie następowały po 30 sekundach biegania za nim po pochu.
Liczy się, albo dobrze scombowany, albo chwila przepychania gracza i combo itp.
I najważniejsze, żeby dany cel był zawsze w zasięgu kamery.

Można dodać traochę ''makijażu''.
Np. zrobić przybliżenie + zwolnienie w trakcie padania combo, albo wyciemnic reszte obszaru, poza postacią która ma w danym momęcie ''udeżyć o podłogę''.

Takie są moje propozycje.

Rybzor
17-06-2009, 15:32
Mnie się podobało, mimo że już widziałem większość fragów w .cam.

DodiekPower
19-06-2009, 12:43
ja mam pytanie o program jakim obrabiales film (czyt. nie nagrywales tylko robiles te zblizenia i efekty) bardzo bym prosil o odpowiedzi z gory thx: D

BingooCola
19-06-2009, 13:16
ja mam pytanie o program jakim obrabiales film (czyt. nie nagrywales tylko robiles te zblizenia i efekty) bardzo bym prosil o odpowiedzi z gory thx: D

Sądzę ,że był to Sony Vegas.

Sir Raxez
19-06-2009, 16:14
Niestety, film mierny, troszke niedopracowane efekty + hypercam2 w lewym górnym rogu a ponadto muzyka niezbyt pasuje do pokazywanych fragów.
Reasumując - 3.5/10.
Możecie mnie już zjeść

DodiekPower
19-06-2009, 18:02
Sądzę ,że był to Sony Vegas.

no mam tego sony vegasa 8.0 czy jakos tak ale wlaczam i mi pisze ze mam nr seryjny podac to to platne jest?: /

Swiety
19-06-2009, 18:06
no mam tego sony vegasa 8.0 czy jakos tak ale wlaczam i mi pisze ze mam nr seryjny podac to to platne jest?: /

Tak płatne, ale jest wersja próbna. Są poradniki - poszukaj.. proste.

@Film
Chciałbym zauważyć, że to dopiero 3 film typa, a z każdego na każdy widać postępy, więc może jak będzie wiecej fragów na furo będzie lepszy WMV. Muzyka nie pasuje to prawda, ale nie ma efektu na efekcie jak to ktoś powiedział. Na zachęte, aby Ci się chciało robić new dostajesz 6/10

Sir Raxez
19-06-2009, 22:26
@UP
To prawda, im więcej się filmików robi, tym lepszym moviemakerem sie stajesz.
Tak offtopowo, dla potwierdzenia:

Mój 1 film (podkreślam, że nigdy wcześniej nawet movie makera nie używałem, odrazu działałem na sony vegas) Jest to stary filmik, sprzed roku i jest conajmniej nieaktualny -
http://www.youtube.com/watch?v=gA5d4qryJnw&feature=channel_page

Mój ostatni film -
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4

Od zera, do Movie Mejkera :D

Satanik
20-06-2009, 01:08
Niestety ale... filmik słaby

od samego początku denerwował mnie napis z hyper cama to po pierwsze
po drugie muzyka nie mówie że zła, ale... totalnie nie pasuje
po trzecie na filmikach z fragami powinno się coś dziać a nie 30-sekundowe lanie kolesia w trapie
po czwarte mozesz dodać jakieś quake z cs'a ale musisz je umiejętnie dodać bo już widziałem kilka filmików gdzie było ich za dużo dodanych
po piąte mógł byś dodać jakieś nagrania z vt dla zwiększenia efektywności filmiku (typu "śpi", "rush, rush" itd itp)

Luis Drax
24-06-2009, 12:04
Viitro

zobacz moj ;)

\/