Pokaż pełną wersje : Gildia Tak się robi czystki na Arcanii :)
Pirate Cutthroats
17-06-2009, 13:43
Bitwa dwóch najlepszych gildii na Arcanii: Echo vs Dark Purples Faster Turtles.
http://uploadhyper.com/file/4705/EchovsDPFT.cam.html
Moim zdaniem pogrom...
xXxKaiserxXx
17-06-2009, 14:09
No jedna z lepszych walk jakie w życiu widziałem ;P
Herdrak'knight
17-06-2009, 14:16
Ładnie ich zgnoili:)
Jak w masło... dobry wmv by z tego był : P
Marecki666
17-06-2009, 14:39
"i to sie oro nazywa" :d
@down
DOKLADNIE o tym samym pomyslalem na koniec filmu
Ja sobie nie wyobrażam, jak by za każdą ofiarę każdy z atakujących dostawał by fraga... Mam nadzieje, że cipsoft pomyśli trochę.
Pirate Cutthroats
17-06-2009, 14:47
Ja sobie nie wyobrażam, jak by za każdą ofiarę każdy z atakujących dostawał by fraga... Mam nadzieje, że cipsoft pomyśli trochę.
Szczerze wątpię. Jesteśmy już tak blisko update'u a tu nie ma żadnej riposty ze strony CSoftu...może zrobią nam niespodziankę i nie powiedzą nam o tym, że jednak usunęli ten pomysł ze swych głów i dysków twardych, aż sami się przekonamy po zupdatowaniu gry ;]
szpigiel001
17-06-2009, 15:50
Przecież oni padali jak muchy :D Kocham takie akcje.
Po pierwsze primo kazdy z nich mial skulla, to fraga by nie dostawal, a po drugie primo najgorsze co bedzie moglo im sie przytrafic to black skull z ktorym mimo wszystko da sie grac ;]
@up
No szczególnie da się grać jak będziesz dostawał 100% dmg mając black skulla
**black skull z ktorym mimo wszystko da sie grac ;]
oj ciezko.. a na battle to nie mozliwe poniewaz dostajesz hity 2x wieksze niz bys dostawal normalnie , wiec wpadam i bije typa po 600 z sd do tego ktos jeszcze i taki black skull ma zerowe szanse na utrzymanie sie, ale fun bedzie z bs jak sie im bedzie hs robic :]
Jak death list bedzie wygladac z tyloma fragami.. 20 ppl przy 1 fragu
Tak, 20 osob, wez sie ogarnij. Beda nadal dwie osoby co najwiecej obrazen daly. A co do czarnych skulli, chyba lepsze to niz ban. Jak na wojne pojdzie 50 osob z czego polowa bedzie miala black skulle, to wyjdzie na to samo. Kiedys w tibii byly hity po 1000 z sd i jakos nikt nie plakal.
Tak, 20 osob, wez sie ogarnij. Beda nadal dwie osoby co najwiecej obrazen daly. A co do czarnych skulli, chyba lepsze to niz ban. Jak na wojne pojdzie 50 osob z czego polowa bedzie miala black skulle, to wyjdzie na to samo. Kiedys w tibii byly hity po 1000 z sd i jakos nikt nie plakal.
Tylko, że wtedy były UH'y, leczące po 2k
Po pierwsze primo kazdy z nich mial skulla, to fraga by nie dostawal, a po drugie primo najgorsze co bedzie moglo im sie przytrafic to black skull z ktorym mimo wszystko da sie grac ;]
Błagam, człowieku, czy Ty wiesz co znaczy słowo "primo"? Niee? To nie używaj go.
@edit
Ok, nie wiedziałem. Przepraszam w takim razie :)
Błagam, człowieku, czy Ty wiesz co znaczy słowo "primo"? Niee? To nie używaj go.
To jest celowy błąd, będący n awiązaniem do słynnego powiedzenia "pierwsze, drugie itd. primo).
Dokladnie jak napisal kolega, wiem ze powinno byc primo secundo ;]
Ale zainspirowany serialem "swiad wedlug kiepskich" popelnilem ten "blad".
rysiekkk5
17-06-2009, 18:53
nie no obie gildie zajebiscie ogarniaja.......
Tylko, że wtedy były UH'y, leczące po 2k
@edit
Ok, nie wiedziałem. Przepraszam w takim razie :)
Pamiętaj, że niektórzy już nie wiedzą do czego służyły kiedyś UHy :P
nie wyobrazasz sobie, bo za mocno sie przyzwyczailes do tej smiesznej namiastki systemu pvp ktory Cipsoft utrzymywal przy zyciu przez dlugie lata.
nie wyobrazasz sobie, bo za mocno sie przyzwyczailes do tej smiesznej namiastki systemu pvp ktory Cipsoft utrzymywal przy zyciu przez dlugie lata.
Wiele można zarzucić systemowi pvp w Tibii, ale napewno nie jest to system rozdawania fragów.
O w pyte.
Największa kielnia jaką w życiu widziałem. :p
Robert Lublin
17-06-2009, 21:31
niezłe oro nawet zauważyłem wśród padających starego ziomka z Danubii Rudolfinho ;P
A co do pvp to jestem bardzo ciekawy jak to bd wyglądało mam nadzieje że chodź trochę inaczej niż to jak to zapowiadają... wg mnie black skull to nie jest zły pomysł jednak aby wszyscy uczestnicy "morderstwa" mieli dostać unjusta z tym już by można spekulować bo wojen tu nie widzę chyba ze na party obu stron ;p a masslogow tym bardziej ;(
Mi sie generalnie system pvp podoba, jedynie zle ze wprowadzili hotkeye. Wszystko mogloby byc tak samo jak teraz, ale bez hotow.
No i te bany za fragi, to glupota, czarny skull o wiele lepszy.
To bez sensu ze za ban za fragi ma takie same konsekwencje jak ban za botowanie. (warning deletion).
Uzik3000
18-06-2009, 09:54
o Kurwa xo W pewnych momentach nie wiedziałem gdzie patrzeć, jak kombo dostawało 3 typa na raz :D
FaJny_Spam_Bot
18-06-2009, 17:08
Krótko i konkretnie.
Medivh Shady
18-06-2009, 17:11
ta :P odwdzieczyli sie wsumie tak samo za to co my im na yalahar zrobilismy ;d
849606670.html <<<<<<<<<<< wiecie co na poczatku wpisac " spee~"
Pirate Cutthroats
18-06-2009, 17:32
ta :P odwdzieczyli sie wsumie tak samo za to co my im na yalahar zrobilismy ;d
849606670.html <<<<<<<<<<< wiecie co na poczatku wpisac " spee~"
I tak nie rozumiem waszej gildii. Grałem na Arcanii kiedy DPFT "była jeszcze w pieluchach" i od początku ciągle mieliście jakiś problem do kogoś. A już najbardziej posrany z was wszystkich (nie mówi, że wszyscy są, niektórzy są spoko) to był Fosfik :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.