zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Anhi

Zombiastyczny
17-06-2009, 20:59
Co tu dużo mówić włączajcie camy i oceniajcie hehe:D
czekam na komentarze B)

http://rapidshare.com/files/245645867/anihi.cam.html

xXxKaiserxXx
17-06-2009, 21:04
No ciężko było ale dałeś radę :) Gratulacje.

Rehost:
http://www.speedy.share.com/data/723614385/17272356/25800199/anihi.cam

Hovvner
17-06-2009, 21:16
Nie no gratulacje, w sumie to prawie solo ;D

eryktue
17-06-2009, 21:27
<JUPI> Udalo Ci sie :p

Rybzor
17-06-2009, 22:21
Rotfl, jestem prawie pewny, że gdyby nie te FE blokujące drogę last demonowi to byłby zgon : D

Anyway, gratki =****

kombos665
17-06-2009, 23:45
OMG ale hard. Wielkie GZ
Można spokojnie napisac JESTEŚ HARDCOREM :d

Kondziooo
17-06-2009, 23:56
Rotfl, jestem prawie pewny, że gdyby nie te FE blokujące drogę last demonowi to byłby zgon : D

Na 100% by byl zgon, byly momenty ze mial po 200-300 hp czyli tyle ile demon zajebal by mu z "lapy". Btw. wycofali "pradziki" u demona?

BingooCola
17-06-2009, 23:57
Wielkie gratz dla Ciebie :) Nie ma co to było hardcorowe :P

T3H_VirUs
18-06-2009, 10:10
Dochodzę jednak do wniosku że to nie autor tematu jest tym "hardkorem" na filmiku.

Szczęścia miał i to dużo ale jakieś umiejętności też sie pokazywały hehe

Virlan
18-06-2009, 11:11
Na 100% by byl zgon, byly momenty ze mial po 200-300 hp czyli tyle ile demon zajebal by mu z "lapy". Btw. wycofali "pradziki" u demona?

Nom, zamiast tego ten "energy beam" zadaje obrażenia od life draina, czyli nie zabija FE :p. Już chyba jest tak od jakiegoś czasu.

Tahitope
18-06-2009, 12:47
Dochodzę jednak do wniosku że to nie autor tematu jest tym "hardkorem" na filmiku.

Szczęścia miał i to dużo ale jakieś umiejętności też sie pokazywały hehe

Jakie umiejetnosci? ustwienia bota? xD strasznie widac jak bot sie kloci sam ze soba czy uzyc uha czy mfa... i do tego jeszcze sam player spamil sd ....
bez bota padłby odrazu

M@tthew
18-06-2009, 13:34
Też mi się wydaje, że to był bot, elfbot.

Leon666
18-06-2009, 14:40
up@
No tylko czekalem na komentarz "ale bot." Oczywiscie nie moglo ich zabraknac. Daj mi dowod. Skrina jak koles ma odpalonego bota, albo wypowiedz, ze sam sie przyznaje. Bez tego twoje wypowiedzi sa marne.

To, ze w jakims stopniu ogarnial uha,manasa i sd-ka nie oznacza, ze juz bot. Moze poprostu szybko naciskal klawisze? ;s

Juzefek
18-06-2009, 16:37
@up
Całe szczęście, że Astronis robił anni dobre kilka lat temu, bo spamu, że on ma bota to byłoby kilka stron :P

Miszczu
18-06-2009, 16:44
Ludzie jak mogliście myślec ,że autorem filmiku jest ten kto założył ten temat.Wyjaśnienią są 3 :
1)Wszyscy podczas oglądania tego byliście pod wpływem ,,czegoś"
2)Głeboko wierzycie w inteligencje przedstawicieli naszej społeczności ,że byliby w stanie mówic po hiszpańsku/portugalsku (nie wiem dokładnie)
3)Jesteście idiotami.
Jednak to Polska ,więc jakoś najbardziej jestem w stanie uwierzyc w to 1 .

Tahitope
18-06-2009, 19:44
up@
No tylko czekalem na komentarz "ale bot." Oczywiscie nie moglo ich zabraknac. Daj mi dowod. Skrina jak koles ma odpalonego bota, albo wypowiedz, ze sam sie przyznaje. Bez tego twoje wypowiedzi sa marne.

To, ze w jakims stopniu ogarnial uha,manasa i sd-ka nie oznacza, ze juz bot. Moze poprostu szybko naciskal klawisze? ;s

a Ty daj dowod ze nie uzywal skoro tak go bronisz ;*. Uh, Sd, Gmp, Might ring, elven amulet ta spoko kazdy jest w stanie zakladac mighty i elveny sekunde po ich skonczeniu sie :) napewno trzymal juz myszka czekajac tylko az zniknie zeby zalozyc nowy a na hp i mane to mu chyba koledzy patrzeli i mowili kiedy co uzywac :cup::cup::cup::cup:

Uzik3000
18-06-2009, 19:54
Trzeba przyznać...

JESTEŚ HARDCOREM!

Hannibal_Lecter
18-06-2009, 19:56
napewno trzymal juz myszka czekajac tylko az zniknie zeby zalozyc nowy a na hp i mane to mu chyba koledzy patrzeli i mowili kiedy co uzywac :cup::cup::cup::cup:

napewno,nie koledzy tylko ja ;///
na czaterii.org mu pisalem :cup:

Leon666
18-06-2009, 20:04
a Ty daj dowod ze nie uzywal skoro tak go bronisz ;*. Uh, Sd, Gmp, Might ring, elven amulet ta spoko kazdy jest w stanie zakladac mighty i elveny sekunde po ich skonczeniu sie :) napewno trzymal juz myszka czekajac tylko az zniknie zeby zalozyc nowy a na hp i mane to mu chyba koledzy patrzeli i mowili kiedy co uzywac :cup::cup::cup::cup:

A wpadles na pomysl, ze moze tego questa robili we 2? Jeden obslugiwal myszke, a drugi hotkeye. ;* Aa i trzeci nimi kierowal mowiac co maja robic. ;*

Uzik3000
18-06-2009, 20:10
A wpadles na pomysl, ze moze tego questa robili we 2? Jeden obslugiwal myszke, a drugi hotkeye. ;* Aa i trzeci nimi kierowal mowiac co maja robic. ;*

Kiedyś widziałem taki filmik na youtubie, tylko teraz znaleść nie mogłem, robili to identycznie jak napisałeś... może to ty? : o

Tahitope
18-06-2009, 20:11

a czwarty siedzial pod biurkiem i wspomagal kazdego "fizycznie"?
a i w 00:05:28 to chyba musial miec 2 myszki zeby zalozyc w tej samej chwili elven amuleta i might ringa =D;DDDDDD:cup::cup::cup::cup::cup::cup: spoko kazdy lubi robic anni w 3 =D
a tak na serio to nie oklamuj sam siebie dobrze wiemy ze sobie dopomogl botkiem :D

Juzefek
18-06-2009, 21:12

Wiesz co? Ja jak siedzę przed monitorem tak, jak teraz, czyli jakieś 70 cm od monitora (środek monitora na poziomie wzroku) to bez problemu widzę ile mam hp w Tibii i sądzę, że nie miałbym problemów z włożeniem amuletu/ringa (tak, wiem, że jest niemożliwe włożyć 1 sek po zniknięciu. Nawet jeśli trzymasz przygotowane).

ciunki
18-06-2009, 21:50
Hehe skubany, miał farta.

Leon666
18-06-2009, 22:32
a czwarty siedzial pod biurkiem i wspomagal kazdego "fizycznie"?
a i w 00:05:28 to chyba musial miec 2 myszki zeby zalozyc w tej samej chwili elven amuleta i might ringa =D;DDDDDD:cup::cup::cup::cup::cup::cup: spoko kazdy lubi robic anni w 3 =D
a tak na serio to nie oklamuj sam siebie dobrze wiemy ze sobie dopomogl botkiem :D

Jezuu to moze mial 2 myszki i robili to w 4? Skoncz pieprzyc w kolko o tym bocie. Nawet jesli to hu. Cie to powinno interesowac.

Kiedyś widziałem taki filmik na youtubie, tylko teraz znaleść nie mogłem, robili to identycznie jak napisałeś... może to ty? : o

Nie, raczej nie. ;P

Tristo
18-06-2009, 23:10
fart i kropa

Tahitope
18-06-2009, 23:10
Jezuu to moze mial 2 myszki i robili to w 4? Skoncz pieprzyc w kolko o tym bocie. Nawet jesli to hu. Cie to powinno interesowac.

Nie, raczej nie. ;P

no wlasnie, a chu* Cie to interesuje ze tak go bronisz? proste ma bota i przestan go bronic ;*:cup::cup::cup:

Nintendo64
22-06-2009, 16:48
Wkur*iają mnie ludzie, którzy mówią, że typek miał bota i chuj. "bota miał i koniec lol bot rotfl bot hehe ale bot" żal mi takich ludzi

a mnei w*****aja 13 letnie dzieciaki na forum tibi ktore mysla ze wiedza wszystko a gowno wiedza ;)

ewidentnie widac ze typ ma bota no ale nie,na tym forum on bedzie juz jak be ast ktory tez byl zjebem a wszyscy sie nim jarali jakie on ma boskie pvp XDDDDD
szkoda mi tego forum,coraz bardziej

Tahitope
22-06-2009, 16:51
Wkur*iają mnie ludzie, którzy mówią, że typek miał bota i chuj. "bota miał i koniec lol bot rotfl bot hehe ale bot" żal mi takich ludzi :| ile razy lece na ob i uda mi się wyjść cało z akcji tak odrazu mam spam "nice bot mate" a z ręką na sercu moge przyznać, że NIGDY NIE MIAŁEM BOTA! wierzcie albo nie... tak samo jest z tym filmem, być może koleś jest ogarnięty i ogarnia całą sytuacje na lajcie? dla niektórych to jest nie do pomyślenia ale cóż.

ok ok ok ok ok ok PSOKOOOOOO OK ok tez umiesz zakladac might ringa i elven amuleta jednoczesnie? ok wierze spoko nie nie tlumacz sie ja tez umiem ;/

@Nintendo64
DAJ KAMIENIAAAAAAAAAAA

Barbar
22-06-2009, 17:35
Dobrze skonfigurowal, brawa dla niego. Ja bym tak nie umial. Podeslijcie mi te skrypty na pw ;P

Maciekxd
23-06-2009, 08:39
Ludzie jak mogliście myślec ,że autorem filmiku jest ten kto założył ten temat.Wyjaśnienią są 3 :
1)Wszyscy podczas oglądania tego byliście pod wpływem ,,czegoś"
2)Głeboko wierzycie w inteligencje przedstawicieli naszej społeczności ,że byliby w stanie mówic po hiszpańsku/portugalsku (nie wiem dokładnie)
3)Jesteście idiotami.
Jednak to Polska ,więc jakoś najbardziej jestem w stanie uwierzyc w to 1 .

Signed.
Anyway gratz for him;P