Pokaż pełną wersje : Inne War golemy a potem nighty i destro.
Jakiegos ciekawego lota nie było ale jak ktoś chce to niech obejrzy :).
Nie byłem całkowicie sprawny ;) podczas kręcenia więc nie bierzcie zbytnio na serio tego co tam wypisywałem.
http://rapidshare.com/files/246273706/lol.cam.htm
Jak ktoś może niech wrzuci na inną stronkę.
http://uploadhyper.com/file/4882/lol.cam.html
Moim zdaniem ten film nie był warty czekania :\
Mam to samo... jak dasz rehosta to edytne posta i skomentuje. Wrzuć na jakieś speedy share najlepiej
Mam to samo... jak dasz rehosta to edytne posta i skomentuje. Wrzuć na jakieś speedy share najlepiej
Już 3 moje tematy zostały skasowane ,z właśnie speedy share .Nie mam tego filmiku na tym kompie więc zedytuje go później i wkleje poprawny link .Sorki za kłopot :p.
kombos665
19-06-2009, 17:13
Daj filmik bo czekam :p
Dawaj ten filmik, bo strona glowna tibiacam tv nie dziala nie niema co oglądac !!!:evul:
Montharon
19-06-2009, 19:55
Tu masz stronkę, na którą możesz wrzucić bez obawy o skasowanie posta:
------------------->UPLOADHYPER (http://uploadhyper.com/)<------------------
kombos665
20-06-2009, 12:46
Czekamy dalej ;p
w3gi3r3k
20-06-2009, 12:49
tez sie wpisuje na liste xd
FerdekKiepski
20-06-2009, 13:17
Również ;p
Wrzucę po 17 jak będę miał dostęp do innego komputera :P.
już ;d moze później wrzuce coś innego
Nie stój twarzą do war golema, bo ci shielding spada.
@Down
Takie rzeczy się zdarzają, po prostu nie zwraca się na to uwagi.
a ten ed też pro,
zamiast war golemy z visa bić
to bije z frigo
_/
Nie stój twarzą do war golema, bo ci shielding spada.
@Down
Takie rzeczy się zdarzają, po prostu nie zwraca się na to uwagi.
okey to idź Frosta bić z frigo.
FerdekKiepski
21-06-2009, 00:32
Z tym frigo może bardziej o mane chodzilo?? exevo vis hur a exevo frigo hur to troche roznica jakby nie bylo ;)
Według mnie ed nie ogarnial czasem ale chodzi mi o to ze moby sie na niego przerzucaly. Zamiast isc gora/dol to on sie zastanawial...
okey to idź Frosta bić z frigo.
Nie przepadam za frostami, ale ty na pewno lubisz na nich expic, można się tego domyśleć.
Najbardziej mnie denerwują tacy jak ten pies. Jest większym pośmiewiskiem tego forum niż koleś z nickiem "mam_smierdzonce_obsrane_gacie" ze statami z ots'a i wrzucający keylogery. A mimo to bezczelnie się wypowiada wtrącawszy niepotrzebnie swoje głupie wywody.
Najbardziej mnie denerwują tacy jak ten pies. Jest większym pośmiewiskiem tego forum niż koleś z nickiem "mam_smierdzonce_obsrane_gacie" ze statami z ots'a i wrzucający keylogery. A mimo to bezczelnie się wypowiada wtrącawszy niepotrzebnie swoje głupie wywody.
powiedział noob z carlin i poszedł bić bugi
Nie przepadam za frostami, ale ty na pewno lubisz na nich expic, można się tego domyśleć.
Nie psiak to bardziej poi fajne komedię powstają z nim tam ;]
Nie psiak to bardziej poi fajne komedię powstają z nim tam ;]
fajnie to Ciebie w szkole nauczyli pisać
@Nie przepadam za frostami, ale ty na pewno lubisz na nich expic, można się tego domyśleć.
co ma piernik do wiatraka?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.