Pokaż pełną wersje : Poi
mateusz119966
19-06-2009, 20:33
El , mam pytanie na temat poi ( pits of inferno)
-czy poi mozna przerwać , jeśli tak to w których momentach
-jeśli sie przerwie poi do jak zacząć od tego samego momentu co przerwałeś
-czy jest możliwe żeby poi wykonać samemu
-ja wy wykonywaliście poi? ;p :)
Richard56
19-06-2009, 20:44
1.Możesz przerwać kiedy chcesz, np. jak padniesz.
2. Iść tak jak na początku tylko zacząć od sealu na którym się zatrzymałeś.
3.Nie.
szpigiel001
19-06-2009, 20:54
Można wykonać POI samemu już nawet ktoś wykonał to solo, ale nie pamiętam nicka.
Richard56
19-06-2009, 20:57
Ale przeciętnemu graczowi, który nigdy nie robił PoI wątpię czy się to uda.
1.Tak jeśli się dojdzie do pomieszczenia z tp i np. wykonasz 2 seale, to możesz skończyć, ale potem musisz zacząć od nowa aby dokończyć.
3.Możliwe, jak narazie z tego co mi wiadomo to jedna osoba RP zrobiła sama POI.
4.Quest service.
Można wykonać POI samemu już nawet ktoś wykonał to solo, ale nie pamiętam nicka.
Nie wykonał, wykonał tylko daną część i sam powiedział, że niedługo będzie próbował wykonać więcej.
szpigiel001
19-06-2009, 21:23
No to hunted.pl ma złe informacje bo tam było, że zrobił całość :D Ale ja nie wiem jak było dokładnie tylko czytałem z hunted a nie chce nikogo wprowadzać w błąd.
Pozdro
ale we dwoch sami na 100% zrobili
ale we dwoch sami na 100% zrobili
Ot ten news co był na hunted.pl, to też chyba fałsz, okazało się, że chyba jakiś MS im pomagał, a w sumie i tak nie długo to taniej kupisz itemy z poi niż za QS zapłacisz, ot rary...
Solo poi zrobił gracz Morgahar 330 rp bodajże raz padł na poi i wrócił żeby dokończyć ;)
Solo poi zrobił gracz Morgahar 330 rp bodajże raz padł na poi i wrócił żeby dokończyć ;)
Nie zrobił... w komentarzach newsa na hunted.pl sam napisał, że nie zrobił całego tylko któreś tam seale bądź coś takiego. Ktoś chce - może przekopać temat i sam sprawdzić ;]
Bubusiek
20-06-2009, 02:44
Nie, quest nie jest możliwy do zrobienia samemu.
A niby dlaczego??
Potrzeba po 1 osobie z każdej profesji do otworzenia ścian ognia które blokują wejście do poi.
Jeżeli chodzi o dalszą część.. sądze że jest to możliwe ale trzeba sie dobrze znać na rzeczy
Nie, quest nie jest możliwy do zrobienia samemu.
A niby dlaczego??
Potrzeba po 1 osobie z każdej profesji do otworzenia ścian ognia które blokują wejście do poi.
Jeżeli chodzi o dalszą część.. sądze że jest to możliwe ale trzeba sie dobrze znać na rzeczy
Chodzi nam o seale,a nie dźwignie :confused:
-Poi mozna przerwac, ale lepiej tego nie robic, bo trzeba od poczatku przejsc do tronow.
-Jesli juz przerwiesz poi, to zaczynasz od tego seala, na ktorym przerwales.
-Mozna wykonac poi samemu. Co do Morgahara. Nie, NIE wykonal on sam poi, ktos z hunted.pl chcial nabic posta... Poi w 2 osoby byly juz wykonywane.
-Quest service.
mateusz119966
21-06-2009, 21:18
a czy można poi wykonac samemu od początku do samego końca? czy trzeba mieć min 4 osoby każda profesja
ja zrobilem solo poi nooby jebane
Hyba rasem z tfoijm ziomkiem mateuszem drakonem fielkim..
A co do tego czy da ktoś samemu wykonał poi.. Chyba takiego przypadku nie odnotowano.
mateusz119966
23-06-2009, 08:57
na erbali tibi wykonac sie da poi samemu ale raczej tylko ms lub ed i to przy uzyciu tylko czarów obszarowych ;p
a czy można poi wykonac samemu od początku do samego końca? czy trzeba mieć min 4 osoby każda profesja
Zeby robic poi od poczatku (razem z dzwigniami) potrzebna jest kazda profesja. Jednak pozniej nie ma przeszkod, zeby poszla tylko 1 osoba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.