Zenchuara
20-06-2009, 14:21
Witam. Może najpierw się przedstawie. Mam na imie Szymon i mam 14 lat. W Tibie gram już od czasów v.7,4 więc już mam dość duży staż. Obecnie nie gram na żadnym świecie.
W dzisiejszym temacie chciałem wyjść z propozycją założenia nowej, zoorganizowanej "rodziny" na świecie pvp, od zera. Mam nadzieje że uda nam sie stworzyć małą 5-6osobową drużyne, która razem będzie się wybierać na hunty itd.
F.A.Q
Q:Czy będzie obowiązkowy PACC.
A: Nie, będzie to opcja jedynie dla chętnych.
Q: Dlaczego od zera?
A: Ponieważ chce aby każdy miał równe szanse w rozwoju postaci, a nie żeby jedna osoba wybiła się od razu bo ma kase ze swojego setnego e-ka.
Q: Na jakim świecie?
A: Jest to rzecz do ustalenia, gdy zgłoszą się 3-4 osoby wybierzemy świat na konferencji na gg. Pewne za to jest, że będzie to świat PVP.
Q:Czy drużyna będzie miała swoją nazwe-przedrostek?
A:Zapewne tak, będzie to sposób na identyfikacje i rozpoznawalność graczy.
Q:Czy macie zamiar tworzyć PK-TEAM?
A:Nie, ale jeśli zostanie jeden z naszych kolegów zaatakowany przez random pk, to oczywiste jest że pobiegniemy mu na pomoc.
Formularz.
1.Nick
2.Wiek
3.Staż
4.Ilość czasu na gre w tygodniu
5.Kontakt
Nie mamy w gildii jakiś chorych zasad w stylu zrzutki obowiązkowe itd. Chce żeby ta gildia to był fun, fun i fun oraz miła, zgrana zabawa
P.S. Jeśli masz zamiar napisać w swoim poście że nam nie wyjdzie, że jesteśmy debilami, to sobie odpuść, ok?
U mnie kontakt przy gg 3068960.
P.S.S Prosze nie kierować się nazwą tematu, niebedziemy grac na Emperze? ( a może jednak? :)
W dzisiejszym temacie chciałem wyjść z propozycją założenia nowej, zoorganizowanej "rodziny" na świecie pvp, od zera. Mam nadzieje że uda nam sie stworzyć małą 5-6osobową drużyne, która razem będzie się wybierać na hunty itd.
F.A.Q
Q:Czy będzie obowiązkowy PACC.
A: Nie, będzie to opcja jedynie dla chętnych.
Q: Dlaczego od zera?
A: Ponieważ chce aby każdy miał równe szanse w rozwoju postaci, a nie żeby jedna osoba wybiła się od razu bo ma kase ze swojego setnego e-ka.
Q: Na jakim świecie?
A: Jest to rzecz do ustalenia, gdy zgłoszą się 3-4 osoby wybierzemy świat na konferencji na gg. Pewne za to jest, że będzie to świat PVP.
Q:Czy drużyna będzie miała swoją nazwe-przedrostek?
A:Zapewne tak, będzie to sposób na identyfikacje i rozpoznawalność graczy.
Q:Czy macie zamiar tworzyć PK-TEAM?
A:Nie, ale jeśli zostanie jeden z naszych kolegów zaatakowany przez random pk, to oczywiste jest że pobiegniemy mu na pomoc.
Formularz.
1.Nick
2.Wiek
3.Staż
4.Ilość czasu na gre w tygodniu
5.Kontakt
Nie mamy w gildii jakiś chorych zasad w stylu zrzutki obowiązkowe itd. Chce żeby ta gildia to był fun, fun i fun oraz miła, zgrana zabawa
P.S. Jeśli masz zamiar napisać w swoim poście że nam nie wyjdzie, że jesteśmy debilami, to sobie odpuść, ok?
U mnie kontakt przy gg 3068960.
P.S.S Prosze nie kierować się nazwą tematu, niebedziemy grac na Emperze? ( a może jednak? :)