Pokaż pełną wersje : High Lvl na rooku
mash19921
20-06-2009, 17:09
mam problem zrobilem rookstayera mam wlasna grupe co na hunty chodzimy ale jest problem po miejscach gdzie ja expie na orcach i orc spearmanach chodzi 30 lvl rookstayera wszystko ubija co powinnienem zrobic moze zmienic serwer zeby malo ludzi ma rooku bylo???
Proponuję abyś z nim porozmawiał.
mash19921
20-06-2009, 17:51
no taak......tylko ze sa 70 lvl 40 ktorys 30 20 lvle .....i to troche ich jest i mino hell zajety wszystko bija....znacie jakis calkowicie pusty serwer gdzie moge rookstayera zrobic
Niema takiego???
A i graj na takich światach jak inferna...
Nie ma takiego. Może jakieś pvp-enfo, nie wiem. Napewno nie n-pvp :S
Mariusz_Wielki_Master
20-06-2009, 18:03
na pvp-enfo gra duzo rookstayerow
Avallach
20-06-2009, 18:12
Pe eR E eM I A
Może wybierz świat na którym ogólnie jest najmniej osób online, za moich czasów na elysii nigdy nie grało więcej osób niż 350, więc może warto tam spróbówać. Chociaż znam tam kilku rookstayerów, ale oni raczej woleliby poexpić razem z tobą niż chodzić i cię męczyć ^^
Morgana 300 GER
Elysia 306 GER
Isara 271 GER
Obsidia 254 GER
Proponuję sprawdzić któryś z tych światów ;P
--Ogorek--
20-06-2009, 19:43
Morgana - Colin - 104 lvl i star rook - 94 lvl
Elysia - darth saldria 64 lvl
Isara - Rookguardian de'Bove dodać coś jeszcze?
Obsidia - Dalcrus 74 lvl :)
P.S Dzisiaj ładny owned zaliczył Fader the Fisherman =) trap na trollach tam gdzie ogień ;) będzie na jutubje
@up
Dalcrus, już nie gra :)
@topic
Polecam Ci Obsidie, high lvl'e już nie grają, no może czasami logną coś sprawdzić. Mało rooskatyerów, ogólnie to przyjazny server dla rookstayera, sam tam gram i jestem zadowolony :)
Pirate Cutthroats
20-06-2009, 23:24
Thoria...kiedyś tam wychodziłem z rooka - przez 2 może 3h nie spotkałem nikogo.
@up
A o której grałeś? :P
Hipopotamica
21-06-2009, 00:12
Thoria...kiedyś tam wychodziłem z rooka - przez 2 może 3h nie spotkałem nikogo.
THORIA?! w żadnym wypadku! :P sama tam gram rookstayerem (20 lvl) i jest tam cała ich paczka :P po pierwsze - Darq de Rook i spółka (trapperzy, botterzy), Hedr i inne jego charaktery, i jeszcze Mirinda Rookstayer (też black char), więc w żasnym wypadku thoria :P
Pirate Cutthroats
21-06-2009, 00:40
To dziwne, może akurat nie miałem szczęścia kogoś spotkać :) Potem tam trochę pograłem na mainie i tłumów to też nie było. Max 5 osób w carlińskim depo to mało przy 40 na innych serwach.
Polecam Celeste... Tam to jest.
A tak serio nawet na Pandorii mi się fajnie grało.
Nie radzę robić chara na Isarze, za dużo tu botów i nie wyrabiamy z tępieniem. Miejmy nadzieje, że mass bany nam trochę pomogą...
Tylko nie mówcie, że tak wszędzie. U nas od miesiąca jest PLAGA. (po 3+ boty na 1 cave, nie licząc ratów. Tam siedzi 15+)
Ja robiący zwykle 9,5k/h na pustym respie FA zdobywam o połowę mniej doświadczenia...
@Ogórek
Tak dla Twojej wiadomości hlvl na Isarze już nie expia.
De'bove semi-retired
Cezet nie boci bo ma criminala
Drenilion retired
Ja nie expie, a jak już to siedzę na mh
Baczek retired
Ale jak już mówiłem przez te 20-30lvlowe maszynki do robienia kasy nowy nie ma tu nawet co zaglądać.
Całkowicie pusta jest premia. Możesz też spróbować na Elysii i Arcanii...
Clubertex
21-06-2009, 08:47
Może wybierz świat na którym ogólnie jest najmniej osób online, za moich czasów na elysii nigdy nie grało więcej osób niż 350, więc może warto tam spróbówać. Chociaż znam tam kilku rookstayerów, ale oni raczej woleliby poexpić razem z tobą niż chodzić i cię męczyć ^^
Morgana 300 GER
Elysia 306 GER
Isara 271 GER
Obsidia 254 GER
Na Isarze jest mało rokstayerow i lubią z kimś expić .... nawet brazole ;p
mam problem zrobilem rookstayera mam wlasna grupe co na hunty chodzimy ale jest problem po miejscach gdzie ja expie na orcach i orc spearmanach chodzi 30 lvl rookstayera wszystko ubija co powinnienem zrobic moze zmienic serwer zeby malo ludzi ma rooku bylo???
Proponuje żebyś przestał grać... albo skończył robić takie głupie tematy
btw. hunty na rooku hahahah, co huncicie? rooty? :baby:
Morgana 300 GER
Elysia 306 GER
Isara 271 GER
Obsidia 254 GER
Na Isarze traperzy są na rooku. Proponuję ci albo Saphirę (dobra atmosfera , sam grałem) , lub Emperę.
Na Isarze jest mało rokstayerow i lubią z kimś expić .... nawet brazole ;p
Nie prawda :P , na Isarze znajdziesz całą gildię rookstayerów. Nie będę ich wymieniać ale nazwa ma to coś wspólnego z Vampirem ;)
szpigiel001
21-06-2009, 21:48
Rofl czemu ciągle mówicie o Isarze, wydaje mi się, że Ameriov wyczerpał temat...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.