Pokaż pełną wersje : Wybór profesji, non-pvp...
newpecore
21-06-2009, 13:17
Witam :)
Mam już 8lvl i wychodze na mainland. Jest to świat non-pvp. Grał będę sam, nie znam tu nikogo, chcę tak poprostu odreagowac sobie szkołę itp grajac swobodnie w tibię. Lada dzień kupuję pacc. Pomóżcie wybrać profesję uwzgledniajac pare rzeczy:
-non-pvp,
-gra raczej solo (możliwe, że w krótkim czasie poznam kogos tam na miejscu),
-PACC,
-swobodna gra, może byc spokojna, byle była miła... :p
Z góry dzieki za pomoc. :D
Geanezis
21-06-2009, 13:38
Jesli non pvp ,to napewno palladyn tymbardziej gra solo nim jest bardzo mila.
newpecore
21-06-2009, 14:09
Hmm myślałem bardziej o jakiejś magicznej postaci, ze wzgledu na PACC, może jeszcze jakaś opinia? :)
Pall :p a jak chcesz maga to lepiej Sorc (:
Ja i tak bym grał druidem :D ale to zależy od umiejętności grania daną profesją, jeśli jesteś w miarę nowy w Tibii, to zdecydowanie pall. Jeśli nie - drut/sorc (z lekką przewagą druida ;] chcąc nie chcąc i tak będziesz chodził na hunty w grupie, a wtedy wiadomo - exura sio)
Tomcio Pall
21-06-2009, 16:11
Druid to teraz lepsza wersja Sorca na PvP. Na Non-PvP są prawie równe różnią się tylko tym, że Druid ma Exura Sio i Mas Resa, a Sorc Vis Hura.
Druid > Sorc
Jak dla Ciebie to Pall.
Kamardon
21-06-2009, 22:17
Ja osobiscie proponowal bym ci gre ED poniewaz na swiatach non-pvp mozna fajnie potrenic mlvl na afk. A porownojac druida i sorca to druid lepszy pod tym wzgledem iz ma mozliwosc robienia run takich jak icicle i avalanche ktore na swiatach non-pvp schodza jak cieple buleczki i sa bardziej oplacalne niz SD u sorca. =)
TaJemniczy
28-06-2009, 11:36
Kolejny zbędny temat.... Który już to??
Tak trudno poszukać?
Jeżeli nie potrafisz podjąć decyzji w tak prostej sprawie to co będzie za 8lvl, kolejny temat;" mam 16 lvl gdzie expic"???
po 1. graj sorcem, od 45 lvl jest na nim nawet dobry zarobek (sd)
po 2. znajdziesz se jakaś gildie i pójdziecie razem na hunty :)
po 3. granie sorcem na początku może być nudne (nawet z paccem) ale od 50 lvl'a to juz jest nawet... fajnie :P i ja będziesz mieć pacc to ciśniesz na ancient scraby i w kilka h masz lvl ;]
ZenonRozbojnik
29-07-2009, 18:39
gralem msem i szczerze powiem ze od 50 wcale nie bylo ciekawiej.. jak dla mnie gra sorcem tez jest nudna bo zazwyczaj trzeba ciagle lac ancienty bo gdzie indziej wejst. A jak sie pacc skonczy to zal grac. Teraz skiluje knigta mysle ze bedzie przyjemniejsza gra
Nekrofarus
31-07-2009, 15:13
Ja osobiście polecam palka, mi siębardzo dobrze nim gra na non pvp :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.