zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Demce ,plagi i najty 120 rp solo

Miszczu
21-06-2009, 13:57
http://uploadhyper.com/file/4919/demceplaginajty.cam.html
Mój pierwszy raz tam więc nie spodziewajcie się jakiegoś niesamowitego ogarnięcia.

Sidis
21-06-2009, 14:53
nieźle, niby tylko resp 2 marków, 1 demca i 1 plaguesmitha, a exp wyczesany ;p

kombos665
21-06-2009, 16:45
Filmik zajefajny właśnie takie filmiki lubie oglądac.
Pokazuje potęge RPka - czemu? bo znajdzcie mi 120ek expiącego tam solo ;/

Niby tylko 120 rp a ładnie nawet szło z demcami.

A taka mała uwaga jeszcze - noś blessed wooden stake - Demon dusty lecą dośc często a i troszkę warte są.

Kręc więcej takich filmików :D

(moim zdaniem najlepsze filmiki to coś typu 250+ rp expi solo na poi albo coś w tym stylu - a nie team 10 osób idzie na jugge room ;/)

Miszczu
21-06-2009, 18:02
@up
To mi właśnie pokazuje ,,potęge" no-pvp od razu powiem ,że to nie jest mój char.Na 4 mobach osiągam do 200k exp na h....dla przykładu na premii miałbym tutaj 40-50? Czekam na propozycję na co mogę iśc tylko mówie ,że to no-pvp więc szansa ,że będzie zajęta jest bardzo wysoka.Myśle czy by nie iśc jeszcze z 2 kumplami na poi na Dark Torturery ale nie wiem czy byśmy dali rade (130ek,120rp i 138ed).

Tjolek
21-06-2009, 18:13
Filmik zajefajny właśnie takie filmiki lubie oglądac.
Pokazuje potęge RPka - czemu? bo znajdzcie mi 120ek expiącego tam solo ;/

Znajdź mi w ogóle jakiegoś ek z 200+ co by expil na czymś takim...

kombos665
21-06-2009, 19:42
Znajdź mi w ogóle jakiegoś ek z 200+ co by expil na czymś takim...

a teraz zadam pytanie jakie zadaje mi 99% kolegów to czemu tych 300+ lvli to najwięcej jest knightow ? ;/ Przecież frajda grania nawet 150 rpkiem jest 10 razy większa niż 300 ekiem bo wszędzie trza brac sio albo cały team...

Niepozorny
21-06-2009, 19:45
a teraz zadam pytanie jakie zadaje mi 99% kolegów to czemu tych 300+ lvli to najwięcej jest knightow ? ;/ Przecież frajda grania nawet 150 rpkiem jest 10 razy większa niż 300 ekiem bo wszędzie trza brac sio albo cały team...

Była era BlackD Proxy, dlatego było mnóstwo knightów, teraz, gdy Elfbot jest w modzie ilość pallków znacznie wzrośnie. :)

@Film

Dobrze.

Szefie :)
21-06-2009, 20:01
elfbot jest w modzie od xx miesiecy, wiec raczej nie wzrosnie

@film
hunt jak hunt :P

Pjona
21-06-2009, 20:20

Przeciez najwieksza frajda to gra w teamie

Rybzor
21-06-2009, 21:23
Bo te wszystkie "knajty" nie tworzone były w zeszłym tygodniu. W dziejach tibii były okresy kiedy lepiej grało się palkiem, a były też takie, kiedy najtem.

fetka
21-06-2009, 22:16
wlasnie ze 300+ ek sie zajebiscie gra i expi sie prawie tak szybko jak MS-em i to nawet bez ED, np. na kopalni albo banucie 600k/h pewne oczywiscie trzeba zabrac 100bp+ mp ale frajda jest napewno wieksza niz nudny exp palkiem

kombos665
21-06-2009, 22:54
wlasnie ze 300+ ek sie zajebiscie gra i expi sie prawie tak szybko jak MS-em i to nawet bez ED, np. na kopalni albo banucie 600k/h pewne oczywiscie trzeba zabrac 100bp+ mp ale frajda jest napewno wieksza niz nudny exp palkiem

ta no oczywiście że wieksza frajda jest expiąc 300 ekiem na hydrach + serpentach niż 300 rpkiem robiąc solo poi nie? Przecież to wiadome ;]

fetka
21-06-2009, 23:00
juz to widze jak swoim 300rp(na ots) robisz dzwignie solo w 15 minut kazdego hffa sceptre na hita rozwalasz nie mowiac juz o tym ze w 5 sekund wybijasz all juggi itd w jug sealu

Obudz sie leszczyku i ogarnij knight zawsze bedzie robil wiecej expa niz rp ale co ty mozesz o tym wiedziec huncac roty pod venore swoim evul knajtem

Miszczu
21-06-2009, 23:01

Wiesz jak dla mnie to najpierw trzeba miec takiego 300ek ,swoją droga ciekawie miotasz lvlami ,w końcu co to 300ek ,he? Wystarczy bot :).

kombos665
21-06-2009, 23:04
juz to widze jak swoim 300rp(na ots) robisz dzwignie solo w 15 minut kazdego hffa sceptre na hita rozwalasz nie mowiac juz o tym ze w 5 sekund wybijasz all juggi itd w jug sealu

Obudz sie leszczyku i ogarnij knight zawsze bedzie robil wiecej expa niz rp ale co ty mozesz o tym wiedziec huncac roty pod venore swoim evul knajtem

ta ale teraz 300 rp może expic SOLO wszędzie : hff , te swoje hydry + serpenty i to 2-3 razy szybciej , demce , poi (może nie cały quest ale poszczególne seale - były już filmiki) inq - seal z spectrami , deep kopy w svar no wszystko a ek to co? pojdziesz 300ekiem na demce? nie bardzo

EDIT
i żeby miec 300 eka nie wystarczy bot ale do pewnego stopnia tak bo rpkiem/msem/edem na wyższym lvlu ciężko się botuje lepsze monsterki a u takiego 150+ek bot na fro to lajt - wiem z doświadczenia mojego kolegi...

PsiakoS
21-06-2009, 23:24

wiesz mógłbyś pokazać filma lub inny dowód z tych 600k/h bo jakoś trudno mi w to uwierzyć (bez premium expa of course)

fetka
22-06-2009, 00:08
@up nie ma problemu

http://www.speed.yshare.com/111821113.html

filmik nie moj kolegi ale chyba sie nie obrazi i nie mowcie ze rp szybciej expi bo jego czar obszarowy (mas san) zadaje 10 razy mniejsze obrazenia niz exori gran knighta

Edit : jak znajde to pozniej ci pokaze 1020 z exori gran w plaga, oczywiscie hit xelixa

kombos665
22-06-2009, 00:17
A czy u chodzi tylko o exori gran? Wybacz ale taki ek nie ważne gdzie by nie poszedł ale z exori granem miałby waste.
Rp idzie na hffy i bez żadnego mas sana ma powyżej 600k/h a ek musi sie srac tym exori granem :o

Rybzor
22-06-2009, 03:22
Lol fetka, gdyby w tym wmawianiu nam, że najtem się expi 10x ciekawiej niż palkiem był chodź jeden rozsądny argument, to nawet by mi nie żal było tego co wypisujesz. Niestety jest inaczej.

fetka
22-06-2009, 03:44
Lol fetka, gdyby w tym wmawianiu nam, że najtem się expi 10x ciekawiej niż palkiem był chodź jeden rozsądny argument, to nawet by mi nie żal było tego co wypisujesz. Niestety jest inaczej.

idziesz na kope lurujesz 8 mobow i walisz exori gran, bierzesz ed idziesz na dt i bijesz exori gran wymieniac dalej ? i nie twierdze ze gra sie ciekawiej EK niz RP tylko uwazam ze CIEKAWIEJ SIE GRA 300EK niz 200RP a to jest roznica. Wiadomo ze do powiedzmy tego 280lvl EK jest nudny ale dopiero potem zaczyna sie zabawa.Pooglądajcie sobie filmy takich 300EK to zobaczycie jakiego maja Powera, napewno wiekszego niz RP. Co innego taki 350RP ktory moze sluzyc jako glowny bloker na POI quescie

Rp idzie na hffy i bez żadnego mas sana ma powyżej 600k/h a ek musi sie srac tym exori granem

600k na godzine rp no no to chyba musi miec z 70 magic i z ava bic zal z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie wyciagniesz tam powyzej 300k/h na normalnej staminie i oczywiscie luk z inq i nie mow ze exori gran jest waste bo idzie sie na kope wypada 2sb boh + inne itemy z destro i jest sie na plus. Zrozumcie gram RP i bicie naraz powyzej 1 monstera (solo oczywiscie) wiaze sie z wiekszym waste niz EK i naprawde nie moge pojac jak mozna RP robic 600k/h na hff bijac pojedynczo, sorry ale Twoja wiedza i doswiadczenie z RP jest rowne zeru i nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia

Pozdro

Rybzor
22-06-2009, 04:18
idziesz na kope lurujesz 8 mobow i walisz exori gran, bierzesz ed idziesz na dt i bijesz exori gran wymieniac dalej ?
Bierzesz 120 palka idziesz bić solo demce bierzesz 120 najta i klepiesz frosty 100h na dobe wymieniać dalej?

i nie twierdze ze gra sie ciekawiej EK niz RP tylko uwazam ze CIEKAWIEJ SIE GRA 300EK niz 200RP a to jest roznica.
A gdzie tu sprawiedliwość? To ja mówie, że ciekawiej się gra 300RP od 200EK o.0
Wiadomo ze do powiedzmy tego 280lvl EK jest nudny ale dopiero potem zaczyna sie zabawa.Pooglądajcie sobie filmy takich 300EK to zobaczycie jakiego maja Powera,
No tak, 280 EK to nuda, za to 300EK nie różniący się niczym prócz tego, że ma 300hp więcej to dopiero ma powera. Srsly, nie czaje te filozofii.

fetka
22-06-2009, 14:21
no dokladnie ladnie to zapuentowales nie grales nie czaisz i tyle na ten temat

Vi'Koks
22-06-2009, 15:47
15:25 Royal Blizzard [120]: zydzki z widzewa mi podkradaja

żal-.- ja jestem z widzewa i jakoś zydem nie jestem... co wy dzieci macie ze nie umiecie uszanowac tego ze ktos jest za innym klubem lub z innej czesci miasta?-.-n/c

@top
film nawet, nawet. da się wyżygać;p

Miszczu
22-06-2009, 16:05

żal-.- ja jestem z widzewa i jakoś zydem nie jestem... co wy dzieci macie ze nie umiecie uszanowac tego ze ktos jest za innym klubem lub z innej czesci miasta?-.-n/c

@top
film nawet, nawet. da się wyżygać;p
Podejdź do tego z ironią :d. To bardziej tak ironicznie niż na serio ,szczególnie ,że częśc moich kumpli jest za Widzewem. Chociaż nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi ,ja nie obrażałem dzielnicy Łodzi tylko klub ;d.

PsiakoS
22-06-2009, 16:24
@fetka

okey zwracam honor!

btw: tak było prawie 700k/h

Nintendo64
22-06-2009, 16:43
ten typ ktory pierdoli ze lepszy ek od rp:
ROZJEBALES MNIE CZLOWIEKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HAUWHAUHUHAW ciekawiej ek niz rp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
boze,skad sie tacy ludzie biora to nie mam pojecia XD

Rybzor
22-06-2009, 16:50
no dokladnie ladnie to zapuentowales nie grales nie czaisz i tyle na ten temat
Ja tu się doszukuje całkiem innego wyjaśnienia, aniżeli bo "nie grałem" : P

Rozenix
22-06-2009, 18:05
@top
Mógłbyś ten filmik z solowania Dema zapodać jakoś w lepszej jakości ale na YT ? Jestem bardzo ciekawy jak ogarniasz solo Demca. Szczerze osobiście sam też solowałem swoim RP, ale tylko 1 raz i jakoś miałem małą panikę co nie pozwalała mi się skupić, więc poszło mi masa GSP. Nie korzystam z tibia cam więc fajnie by było go na YT. Ostrożności nigdy nie za wiele :)

fetka
22-06-2009, 18:16
ten typ ktory pierdoli ze lepszy ek od rp:
ROZJEBALES MNIE CZLOWIEKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HAUWHAUHUHAW ciekawiej ek niz rp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
boze,skad sie tacy ludzie biora to nie mam pojecia XD

zal dziecka neo wyjdz i zamknij dzwi psie

Nintendo64
22-06-2009, 19:02
zal dziecka neo wyjdz i zamknij dzwi psie

psie mozesz mowic do mamusi jak ci na to pozwala cwioku a nie do mnie
ps
ek to ma PAŁERA co? :cup:

XDDDDDDDDD

mayerox
22-06-2009, 19:07
Nie oglądałem, ale domyślam się, że kopy -1 za tp? :)

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania takich słów na forum tibijskim, obrażając przy tym masę osób.

fetka
22-06-2009, 21:07
psie mozesz mowic do mamusi jak ci na to pozwala cwioku a nie do mnie
ps
ek to ma PAŁERA co? :cup:

XDDDDDDDDD

twoj tata ma powera jak cie zapina w dupsko na komendzie a jak ci trysnie miedzy zeby to dopiero mozesz mowic "oj tatus psie masz pałera"

Nintendo64
22-06-2009, 21:14
twoj tata ma powera jak cie zapina w dupsko na komendzie a jak ci trysnie miedzy zeby to dopiero mozesz mowic "oj tatus psie masz pałera"

takie wypociny pojebanych tibijszykow splywaja po mnie jak woda wiec mozesz dalej sie meczyc probujac mi pojechac xd

Miszczu
22-06-2009, 21:20

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania takich słów na forum tibijskim, obrażając przy tym masę osób.

Primo skoro nie obejrzałes filmu nie wypowiadaj się.
Secundo nie ,nie kopy na -1 za tp.
Tertio ,umówmy się nie taką masę ok ?!?!:D

Asunul
23-06-2009, 02:46

czytajac ten post
nieźle, niby tylko resp 2 marków, 1 demca i 1 plaguesmitha, a exp wyczesany ;p

bez ogladania mozna sie domyslic ze chodzi o yalahar

Rozenix
23-06-2009, 12:43
Mam takie pytanie, bo też chciałbym coś nagrać. Mam 2 progsy do nagrywania i do odtwarzania (tibicam.tv i Vcam). Jak te progsy mają się do ingerowania w plik wykonywalny tibia*****. Chodzi mi o to czy nie spowoduje to wykrycia przez system antybot bana. Pies wie jak ten antybot działa i czy takie programy do filmów mają jakiś wpływ na to. Sory za pytania ale akurat w temacie "film" jestem nowicjuszem.

Krajzel
23-06-2009, 14:58
@up
Jeszcze nigdy nie słyszałem o przypadku żeby ktoś dostał bana za używanie tych programów. Bana możesz dostać za unofficial software to play a nie record bo oficjalnego programu nie ma.

Taki sobie huncik. I tak wole grać ekiem.

Wald_Kerius
23-06-2009, 15:21
Ciekawy film. Posłuży mi na pewno za jakieś 10 lvli do samodzielnej wyprawy w ten zakątek Tibii.

Asunul
23-06-2009, 15:44
Mam takie pytanie, bo też chciałbym coś nagrać. Mam 2 progsy do nagrywania i do odtwarzania (tibicam.tv i Vcam). Jak te progsy mają się do ingerowania w plik wykonywalny tibia*****. Chodzi mi o to czy nie spowoduje to wykrycia przez system antybot bana. Pies wie jak ten antybot działa i czy takie programy do filmów mają jakiś wpływ na to. Sory za pytania ale akurat w temacie "film" jestem nowicjuszem.

tibiacam jest dozwolona i nic Ci nie wykryje

Rozenix
23-06-2009, 16:38
Właśnie robiłem pierwsze testy Vcam-em - nagrywa, ale przy odtwarzaniu tibicamTV film przycina. Być może to wina że oba progsy są mało kompatybilne ze sobą albo że komp nie wydala.

Miszczu
24-06-2009, 09:30
Ciekawy film. Posłuży mi na pewno za jakieś 10 lvli do samodzielnej wyprawy w ten zakątek Tibii.

Prawie wszystkie jaskinie w tej części yalahar ,są dobre dla palla.Jeżeli ktoś chce mogę nakręcic exp także z pozostałych ,czyli z destro lub z samymi najtami.

Rozenix
24-06-2009, 09:37
Mimo wszystko zainstalowałem tibicamTV i obejrzałem twój filmik, chociaż często mi cięło film, ale ogólnie fajnie oagarniałeś :) GZ Ja jak biłem swoim RP demca to stałem w miejscu :) więc waste jak diabli, ale często mam tak że jak jest akcja na ekranie i biegam to czasem mi przyfrezuje dlatego więcej stoję w blocku.