zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa wieza orkow w goblin hills!!!

Wild Staler
30-12-2004, 17:31
www.asprate.com/neworctower.rec
Odrazu muwie że film pochodzi z tibia.de
Naprawde warty obejżenia 8o

Dwik
30-12-2004, 17:50
Trochę offtop, no ale ma się to do tematu. Popracuj nad ortografią stary, bo jak widzę "wierza orkuw" to mi się nie dobrze robi.
@topic
Kurde niezły szpan z tą wieżą orków. Na dole jeszcze jakiś looz, 4 piętro hardcore, 4 warlordy, toż to biję jak dobrze najdzie 600+, nie wiem, chyba tylko ue na mana shieldzie ***nąć ;]

Wild Staler
30-12-2004, 17:53
Nie czepiaj sie mnie bo jestem dyslektykiem ;)
i staram sie jak najlepiej i bezbłędniej pisać

SkiLo
30-12-2004, 18:27
to jest chyba jakies zarazliwe czy cos, bo wszystkie 13-15 latki to maja lol

filmik niezly,szkoda ze na 4 warlordy to trzeba niezlego sorca sprowadzic, bo niewiadomo co jest up i czy sie srodki zwroca :)

KzL666
30-12-2004, 18:50

Mam do ciebie WIELKĄ prośbę: nie pierdól takich głupot bo mi się rzygać chce.

Dysleksja nie usprawiedliwia nieznajomości zasad ortografii. Sam jestem dyslektykiem, więc wiem... Na badaniach sprawdzaja między innymi czy przyczyną częstego popełniania przez ciebie błędów nie jest tylko głupota i nieuctwo.

Sry za :topic:

Palladni
30-12-2004, 20:05
Hmmmm.. Własnie wróciłem z tej wieży byłem z kolegą i PUSTO. Pewno to tak jak z yeti ze raz na ruski rok.... ;(

Tuhamiid
30-12-2004, 20:19
Przeszukałem cale okolice łaziłem z 1,5h i nic nie znalazłem ;/

Dopesi
30-12-2004, 20:31
hmm no wlasnie, denerwuje mnie cos takiego, ze niby cos jest a tak naprawde nie ma! Niech zrobią do porządku a nie trzymają nas w niepownosci, a pozatym przydalalby sie taka gora z orkami tam, bo nie chce mi sie latac na lidery do orc landu :]

Sharphis de'Moon
30-12-2004, 20:34
Na wieży pusto, ani jednego orka, tylko tabliczka z napis
20:38 You see a sign.You read: Tower of Whitewatchunder legislation of thecarlin protectorateem:

Arthevariel
30-12-2004, 20:43
Dokładnie mialem to samo.... Tak sie balem ( mam 8lvl pal ) ze dedne bo niewiedzialem co jest po drodze jak sie tam idzie xD. Przychodze a tu pustka.... Wchodze na wieze.... 1 pietro Pusto 2.... Pusto 3.... Pustoo 4.... (strach) Pusto....

Pomyslalem "Co jest do **rwy nedzy..."

I poszedlem do zamku.......

Moze to rzeczywiscie jak z Yeti....

CIokled
30-12-2004, 22:35
A moze te potworu ujawniaja sie tylko w pelnie ksiezyca :D
a kazdym razie tez tam bylem i nic nie widzialem....

Piłkarzyk
30-12-2004, 23:08
Obejżałem filmik, dobrze, że juz ise logowałem, szybko popędziłem do tajemniczego miejsca i oczywiście ZONK. Nie wiem co jest no ale tam nic nei bylo :P. Może to jakieś miejsce, w którym sie orki przygotowują do najazdów :> A tak serio to eni ma pojęcia o co chdzoiło, może zrobili kilak miejsc na mapce, w których jest jeden, pożądny resp jakiś potorków, tlyko an jednym serwie. Może dlatego u innych nie było, a moze w innym miejscu?? I czy wogóle stała tam wczesniej (przed updejt) ta wieza, bo aj sobie nie przypominam?? Chyba trzebaby zapytać GÓRĘ o co chdozi :)

Disco Bear
31-12-2004, 01:13
Jakbyscie uwaznie przeczytali post na tibia.de to byscie wiedzieli, ze byl on robiony w trakcie najazdu i tylko dlatego sa tam orki..................

SkiLo
31-12-2004, 12:38
Jakbyscie uwaznie przeczytali post na tibia.de to byscie wiedzieli, ze byl on robiony w trakcie najazdu i tylko dlatego sa tam orki..................
no to sie wyjasnilo. zagladam na tibia.de ale jak juz ktos cos wrzuci tutaj to nie wchodze na ten sam watek na tibia.de. pozatym chyba ktos to wrzucil tutaj po to zeby nie trzeba bylo wchodzic na inne fora ( bo niektorym moze sie nie chciec, itp...)

Faeret
31-12-2004, 12:59

I ja to napisalem na tibia.de... >_>

karstag
31-12-2004, 13:19
nom racja filmiku nie widzialem, bo po ostatniej sesji filmowej zostalem hackniety i od tego czasu nie ma mowy o tibicam, ale ja padlem na tej wiezy to byl najazd orkow na femor hills na pacerze jakis ponad tydzien temu...padlem na dwoch warlordach :) (palek 8lvl wszedlem dla ss'a :P)

Thimburd
31-12-2004, 15:24
A ja taki zafascynowany odrazu tam polazłem ;)

I lipa. Chyba żeczywiście trzeba czekać na najazd.

Lowca
01-01-2005, 05:17
ale do kitu to zrobili na HIbernie pewnie najazd będzie Hohoh wątpie że będzie............ale ciekawe czy to jak jest np: w Thais najazd są tam też orki czy tylko np: Carlin i Ab ??

Xawieri
01-01-2005, 15:46
hmmm hmmmm hmmmm
najs :>

bardzo to fajne =]

ciekawe co za warlordami było :P