Pokaż pełną wersje : Annihilator , Leczenie Palladynem
Witam otóż dzisiaj / jutro wybieram sie na Anihilator [ moja postac to 115 rp ] i nie wiem jak powinienem sie leczyć , oczywiście w gre wchodza tylko Spirit Potiony.
Powinienem leczyć się :
- Exura san + Spirit
- Czy może utamo vita + spirity
Oczywiście będę nakładał might ringi + elven amulety :)
Oczywiście, że wariant pierwszy : P
Może ktoś dysponuje filmikiem TibiaCam Tv ? z Anhi 3x rp + ek z ostatnich czasów ? bo szukałem i nic , a Youtube to raczej słabo ;/
Mysle, ze wiekszosc osob leczy sie utamo vita + spirit. Czy to jest lepsze? Na pewno na poczatku bezpieczniejsze, ale pozniej moze byc ciezko. Polecam 2nd sposob!
AnonimowyPowrot
21-06-2009, 20:08
Mysle, ze wiekszosc osob leczy sie utamo vita + spirit. Czy to jest lepsze? Na pewno na poczatku bezpieczniejsze, ale pozniej moze byc ciezko. Polecam 2nd sposob!
Nie mają żadnego typowego shootera, tylko 3 palków, więc "później" u nich może trwać zbyt długo...
Sam niczego innego nie wniosę do tematu, tylko chciałem zwrócić na to uwagę.
psyhopatka
21-06-2009, 21:56
utamo + spirity , wejdź w mój temat.
104 pallem anhi bez problemów
@Dark666
Polecam (SSy albo Elevan Amulety + might ringi)
Bić z Assassin star (+ armor (+2/+3 dysta) i yalahar legsy)
Na dodatek Leczenie Great Spirit Potionami + Exura San
Jeżeli jednak zdecydujesz się na wejściu na utamo vita, radze udeżyć raz z SD w pierwszego demona.
@Dark666
Polecam (SSy albo Elevan Amulety + might ringi)
Bić z Assassin star (+ armor (+2/+3 dysta) i yalahar legsy)
Na dodatek Leczenie Great Spirit Potionami + Exura San
Jeżeli jednak zdecydujesz się na wejściu na utamo vita, radze udeżyć raz z SD w pierwszego demona.
Polecasz SSA palkowi? No chyba ze zamierza bloczyc... SSA chroni tylko od zywiolu smierci i fizycznego. Palkiem na anni nie dostaje sie zadnego z tych rodzajow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.