zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hack... Możliwe.?

Byczek
30-12-2004, 19:03
Witam. Chciałbym zadać pytanie.. Jełśi Haker:

a) zna nasz acc number
b) lub zna nasz acc number oraz login do e-maila
c) albo zna tlyko login do e-maila

Możliwa jest utrata naszego konta... Prosze o odpowiedz dla każdego z punktów.
Z góry thx ;)

Dezerter De'War
30-12-2004, 19:14
a)nie to za malo
b)tak zaznacza opcje ze zapomnial haslo i wysyla mu go mailem
c)nic nie moze zrobic
@down
wysalc haslo nadal moze a jak potrafi wejsc na twoja poczte bez hasla a chyba sie da jakos to moze

Byczek
30-12-2004, 19:28
@up

co do punktu b) chodzi mi oto ze zna tlyko nasz login oraz acc number ( tylko login do poczty bez hasła) :]

@down

Hmm.. Tata kumpla jest informatykiem.. Zapytałem z ciekawości jak to jest..
Odpowiedz brzmiała owszem da sie wleźć komuś na e-maila bez passów (cytuje: "wystraczy się troche pomęczyć :P), ale dalej powiedział że ciiiisza <rotfl>

kidler
30-12-2004, 20:05
@up

Jesli zna tylko account number i TYLKO login poczty bez passa, to jak moze Cie hacknac?! Pomysl logicznie...

crusher
30-12-2004, 21:55
Mialem kiedys taki przypadek ze kolo znal moj ip na szczescie tlko ip czy i tak moze mnie zhackowac?
Cwaniak chcial zebym wszedl na strone ktora mi podal oczywiście nie otworzylem jej gdzyż wiedzialem że to chacksite ale boje sie ze mnie zchackuje.... a może ??

Byczek
30-12-2004, 22:42
Mialem kiedys taki przypadek ze kolo znal moj ip na szczescie tlko ip czy i tak moze mnie zhackowac?
Cwaniak chcial zebym wszedl na strone ktora mi podal oczywiście nie otworzylem jej gdzyż wiedzialem że to chacksite ale boje sie ze mnie zchackuje.... a może ??

Nie masz się czegoś bać, gośc Ci nic nie może zrobić, nigdy nie zostaniesz shakowany jeśli nie będziesz wchodził na stronki z niby free pacc, i takie tam.
W więkoszości przypadków to przez to ludzie są hakowani... Naprawdę, ale naprawdę w bardzo, bardzo małej liczbie są ludzie którzy są hakowani bez tych gównien, ale ci którzy im to zorbili muszą umieć bawić sie w te klocki a jest takich bardzo mało ;)