Pokaż pełną wersje : Dzień Taty
Zalgadis
23-06-2009, 13:25
Tak wam przypominam że dzisiaj jest dzień Taty.
Złóżcie swoim tatusiom życzenia.
Spoko, dzięki, jeśli jutro nie zapomnę to napiszę posta o składaniu życzeń Janowi i Danucie. ;d
Chociaż przyznać trzeba, że inicjatywa ciekawa.
Mi przydałaby się kasa za 2,5h, żeby piwo tacie kupić. xD Standardowy prezent
Z samymi życzeniami jakoś dziwnie mi podejść.
Dzisiaj? A nie jutro xD? Skoro dzisiaj to wszystkiego najlepszego tato xd
Who cares... no, ale skoro mi na 18-tkę wysłał smsa z życzeniami, to też mu napiszę. Z koma matki, bo sam mam atm 14 groszy do lipca.
CytrynowySorbet
23-06-2009, 14:16
Dobrze wiedzieć, w moim kalendarzu nie jest napisane ._.
Z google nie da się ominąć żadnego pseudo-ważnego święta ;)
sphinx123
23-06-2009, 14:32
Nie złożę mu życzeń, ojciec pewnie będzie miał na to wyjebane i tak ; D Ale matka będzie mi to wypominała przez najbliższe kilka miesięcy, mimo że nie jej święto xd
Dr.Unknown
23-06-2009, 14:36
Ojcem nie jestem, więc nie obchodzę.
Shit!!! Dałem mu prezent wczoraj ~.~
Maciekxd
23-06-2009, 15:00
Dam mu linka z tym topicem napewno sie ucieszy -.-
Nie złożę mu życzeń, ojciec pewnie będzie miał na to wyjebane i tak ; D Ale matka będzie mi to wypominała przez najbliższe kilka miesięcy, mimo że nie jej święto xd
Chciałbym być tak buntowniczym nastolatkiem jak ty ;/
Czarna_Mamba
23-06-2009, 15:51
Ja życzenia złożyłam, prezent dopiero jutro, bo mój starszy Jan się nazywa. A pojutrze Łucji - mojej mamy. Kurde, 27ego urodziny siostry. Zbankrutuję.
GargoinX
23-06-2009, 15:52
@Up:
Kup wszystkim wspólny prezent.
Alanus Lutinum
23-06-2009, 16:07
Nakłonię mamę, żeby zrobiła mu laskę, co wy na to? Wiecie, mając 40 lat trudno o dobry seks, to może tego dnia będzie lepiej :).
Nakłonię mamę, żeby zrobiła mu laskę, co wy na to? Wiecie, mając 40 lat trudno o dobry seks, to może tego dnia będzie lepiej :).
patologia.
Rocket Slayer
23-06-2009, 17:17
Tak wam przypominam że dzisiaj jest dzień Taty.
Złóżcie swoim tatusiom życzenia.
Bo co, będę u pani?
Ej to może założę temat "Imieniny XX" i tak każdy założy to będzie fajnie!
Każdy twój post to próba dosrania komus, proba oczywiscie nieudana.
semilunaris
23-06-2009, 17:59
23.06:
2006 - odwołanie Zyty Gilowskiej ze stanowiska ministra finansów.
Wszystkiego Naj, Zyta =*.
co do prezentow ja od ojca dostalem na 18tke frytkownice, hmm chyba kupie mu w rodze rewanzu palka na askarze albo steama
Nie da się kupić steama ._., jest do pobrania za darmo. Dopiero gry na nim aktywowane są płatne : )
neopostman
23-06-2009, 18:33
Świeczkę zapalę. Ale chociaż pamięć się liczy.
Nie da się kupić steama ._., jest do pobrania za darmo. Dopiero gry na nim aktywowane są płatne : )
Ależ się czepiasz ;> Steam jest także dostępny na płytach z csem i takimi innymi
@up
to złoży życzenia tej mamie, która ma wąsy
Wysłałem mu smsa z życzeniami (pracuje za granicą), on podziękował i gitara.
jestescie noobami jak skladcie ojcom zyczenie .... po co skladac wogole im zyczenia ? co to wogole za swieto ..... to ze spuscil sie i za to masz mu dziekowac ? zal.pl
neopostman
23-06-2009, 21:20
jestescie noobami jak skladcie ojcom zyczenie .... po co skladac wogole im zyczenia ? co to wogole za swieto ..... to ze spuscil sie i za to masz mu dziekowac ? zal.pl
gdyby sie nie spuścił, ciebie by juz tutaj nie bylo : <
jesteś mym idolem za swe poglądy! ;)
Xaarthez
23-06-2009, 22:04
joł.. elo.. JP... 100%..
Miejmy nadzieje ze ty nie bedziesz mial okazji nigdy sie spuscic.. Kazdemu wyjdzie to na dobre
Dwa żubry i spokój, inwestycja prezentowa się opłaciła bo jednego dostałem jako powrotnego;d
Wylansowany
24-06-2009, 09:50
A ja się boję, że niedługo dojdzie do tego, że dzieciom w przedszkolu będzie się mówiło: "Nie róbcie swoim Tatusiom laurek na Dzień Ojca - Oni i tak najbardziej się z butelki piwa ucieszą...".
Hakuje_palte_sety
24-06-2009, 09:59
Wysłałem mu smsa z życzeniami (pracuje za granicą), on podziękował i gitara.
Mój też zagranicą ale ja mu wysłałem kartkę onet (:baby:)
i też mi podziękował i trąbka.
Milten Magician
24-06-2009, 10:19
A mi ojciec przypomniał o dniu ojca. Fail ;/
A ja się boję, że niedługo dojdzie do tego, że dzieciom w przedszkolu będzie się mówiło: "Nie róbcie swoim Tatusiom laurek na Dzień Ojca - Oni i tak najbardziej się z butelki piwa ucieszą...".
Przecietny ojciec woli wypic browara niz dostac gowniana laurke
DaimenPro
25-06-2009, 02:27
Spadłem z krzesła. 100%
Ja tam akurat w tym dniu byłem z tatą na pizzy która on stawiał no i jakaś nie ogarka źle ją pokroiła i było 9 kawałków -.- i mówie do niego nie wiem czy wiesz że dziś jest dzień ojca . A on mówi no to fajnie co dostane? A ja mówię masz ten 9 kawałek pizzy no i złożyłem życzenia. A on dodał lepsze to niż jakieś jebane laurki !!!
boBovita
25-06-2009, 09:03
Dla kogoś coś, co jest "gówniane i jebane" jak ta laurka może być najpiękniejszym prezentem na świecie. Nie mierz innych swoją miarą.
I uprzedzam, sam nie dałem laurki i teraz sie bulwersuje ;).
A co jak ktoś ma 2 mamy?
Matkę ma się tylko jedną. :(
Jesteś owocem gwałtu? -.^'
@topic
Każdy prezent jest dobry, czy to laurka, piwo, kawałek pizzy, sms czy życzenia. Liczy się intencja. ;) Ja osobiście złożyłem życzenia.
K.Jay
Juz po dniu ojca, wiec temat zamykam.
Za rok otworze :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.