PDA

Pokaż pełną wersje : mój pierwszy fake'i...:]

power
30-12-2004, 19:44
te fake'i zrobiłem na www.tibianews.net coś takiego na tej strone jest program do fake'i ale można je robić tylko na tej stronie więc dam wam strone :) prosze surowo nie ocenieać plz bo to mój 1 przecież http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=250 miłego oglądania B)

kometarzyk plz :evul:

manaxe
30-12-2004, 22:53
Chciales powiedziec ze ten program jest na www.tibianews.net a nie ,,www.tibianews.pl" i ty go nei zrobiles wiec nie dawaj czegos co nei jest twoje i jeszcze nei mow ze to twoje

power
31-12-2004, 10:35
pisałem www.tibianwes.net kolega mi ją przysłał ale fake'i sam zrobiłem!! to jest moje jak niewiesz to sie zamknij! X(

Nevemu
31-12-2004, 11:46
Po pierwsze koleś na stronie www.tibianews.net to sa Zdjecia I to nie jest twoje zdjęcie :evul: Po drugie link nie działa i podaj ten dobry bo to nudzi.... 8o A po trzecie złe włożyłeś powinno to być do Fakejów... :(

besn
31-12-2004, 12:03
przestancie pisac bzdurne posty o zlym dzialem, bylo w fake a to jest zwykle zdjecie wiec zostalo przeniesione tutaj

Midarth
31-12-2004, 12:35
te fake'i zrobiłem na www.tibianews.pl coś takiego na tej strone jest program do fake'i ale można je robić tylko na tej stronie więc dam wam strone :) prosze surowo nie ocenieać plz bo to mój 1 przecież http://www.tibianews.net/Pictures.asp miłego oglądania B) hmm na tej stronie pod moim fake'i pisze 30/12/2004 · Quitting for Real. What to do with 500k and an eplate? Someone in Valoria decided to quit and to avoid further temptations he donated all his impressive stuff to the NPC Chrystal in Edron. The items remained there unreachable until erased by server save. Radical! o co chodzi może wiećie?

kometarzyk plz :evul:

Noob to potęgi N-tej... Po pierwsze to nie jest Fake... "Co zrobić z 500k i e-platem? Ktoś tam z Valori postanowił odejści i wrzucił swoje rzeczy do NPC Crystal na Edron"... (tak z grubsza tłumaczone)... Po drugie zdjęcie nie jest twoje, więc nie rób z siebie totalnego kretyna... Jak na mój gust moż na zamknąć temat...

manaxe
31-12-2004, 13:00
pisałem www.tibianwes.pl coś takiego te coś takiego chodziło o strone b kolega mi ją przysłał!! to jest moje jak niewiesz to sie zamknij! X(

ale z ciebie noob jeszcze mowi ze to jego o booshe jak powidzal jeden to nei jest fake wiec nie zamknij sie sam lamo

karstag
31-12-2004, 13:09
o bosh...człowieq myslisz ze ludzie sa głupi??
szok...noobostwo nie zna granic...:/

Lord Smalec
31-12-2004, 14:51
zostawie to bez kometnarza

Rinseregion
31-12-2004, 15:07

Tak na offtopie... To po co piszesz posta, jezeli nie komentujesz?

power
31-12-2004, 15:13
to nie jest zdięcie a ten "besn" to ja mam go w dupie X( niech to przenieśe do fake'i bo to nie zdięcie a ten "besn" to jest n00b bo myśłi że do zdięcie! X(

Zene
31-12-2004, 15:22
rotfl :D rasowy n00b.............czy mi się wydaje czy on nazwał MODERATORA od n00bów? i to w dodatku w sytuacji kiedy on ma rację (modek) .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................ bez komentarza........................... :ban:

morphy
31-12-2004, 15:26
taaak
1. to nie twoj fake (zdjecie)
2. to zdazylo sie naprawde ...

power
31-12-2004, 16:30
besn to ma iść do fake'i!!!! kapujesz czy chcesz hunted? :evul:

245301
31-12-2004, 16:36
tibianews.pl ??? <spada z krzesła (buhahaha)>
to nie jest twoje wiec siedz cicho i to wcale nie jest zadne ""fake'i"<buhuhaha>
a wiec tak, wyzywanie modka od n00bow nie powinno byc tak "olane".....http://forum.tibia.pl/images/smilies/banx.gif

Ps. Besn zamknij ten temat bo sie wyzywac beda ludzie.... <rotfl>

Rarisu|Klim
31-12-2004, 16:48
to nie jest zdięcie a ten "besn" to ja mam go w dupie X( niech to przenieśe do fake'i bo to nie zdięcie a ten "besn" to jest n00b bo myśłi że do zdięcie! X(

Nie wiesz ze moderator ma zawsze racje ...
A jak nie ma racji to worc do poczatku
To jest poprostu zwykle zdjecie -.-

Zene
31-12-2004, 17:12
"kapujesz czy chcesz hunted? :evul: " <odgłos spadnięcia z krzesła>
BUAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH ten tekst mnie normalnie rozwalił. Chłopak zdolny jest: Nie wie na jakim serwie besn gra(jeśli gra ;) bo nie wiem) i taki tekst puszcza :D

edit: mała pomyłka.. nie ważne ;)

power
31-12-2004, 19:04
ten besn to mój kuzaj :) więc moge mu rozkazywać :D

Debrasco
31-12-2004, 19:23
ej smalcu ty jestes jakis but ? skoro zostawiasz wypowiedz bez komentarza to sie nawet nie wypowiadaj -.-.... Noobish Paradise@!

DO Tematu:
Noob jestes ? Ja widze tu obrazka z warlordem , i to nawet z dwoma ;) . I nie wiem czemu podales adres TibiaNews

besn
01-01-2005, 01:44
@power
dozywotni ban : (