Pokaż pełną wersje : The hidden city of Beregar-problem
Witam, mam problem z dojściem do beregar, w 1 misji robie wszystko według spoila, a mimo to kiedy używam picka na cracku nie teleportuje mnie:( Miał ktoś ten sam problem?
<chyba pomylilem questy xD>
Post do kasacji
# Ask Maris for a passage to Fenrock.
# Ask Maris for a passage to Mistrock.
# Ask Maris about Mistrock.
# Return to Fenrock.
Powtórz tą część a powinno się udać.
powtórzyłem 3 razy i nic. Poczekałem do ss i spróbowałem ponownie i też nic nie dało:(
tibobianek
08-07-2009, 14:06
ten sam problem mialem ale go rozwiazalem.
Najpierw idz do yalahar do tego statku i nie jedz do fenrock tylko do tego drugiego.
Jak poplyniesz tam jeszcze raz sie spytaj o to i on ci cos powie i pozniej na fenrock i yes...
Zaczynam na statku w yalahar i: hi>mistrock>yes (płyne na mistrock) następnie hi>mistrock (maris mi gada: 19:36 Maris: Do you smell this? It's the smell of fire... the fire of a forge. Many people searched this rock here for a hidden path, but they haven't found anything. ...
19:37 Maris: I'd search on Fenrock if I were you. Even though there's snow on the surface, it's still warm underground. There are often caves under fresh lava streams.) Potem: fenrock>yes Na koniec dochodze do miejsca w którym mam użyć pick i: "you cannot use this object" :(:(:(:(
Lord_Mateusz_the_beholder
08-07-2009, 22:11
@up
nie uzywasz picka tylko lopaty (schovel)
pzdr
# Ask Maris for a passage to Fenrock.
# Ask Maris for a passage to Mistrock.
# Ask Maris about Mistrock.
# Return to Fenrock.
Powtórz tą część a powinno się udać.
No właśnie. Dokładnie tak trzeba zrobić. A ty z tego co napisałeś robisz to odwrotnie, więc nic dziwnego, że masz "you cannot use this object".;)
@Lord Mateusz the beholder
Nie wiesz - nie pisz. Łopaty to możesz jedynie użyć tam na swojej głowie.
Lord_Mateusz_the_beholder
08-07-2009, 22:15
on to zrobil dobrze, tylko popelnia blad uzywajac zlego itema
shovel, a nie pick !
pzdr
Używam picka -.- Pozatym próbowałem na 2 sposoby, ten który mi Danka mi napisała i sposób tibobianek'a obydwa nie działają :( Podejrzewam, że mam po prostu zbugowany ten quest i nie wykonam go.
Avallach
09-07-2009, 10:05
Używam picka -.- Pozatym próbowałem na 2 sposoby, ten który mi Danka mi napisała i sposób tibobianek'a obydwa nie działają :( Podejrzewam, że mam po prostu zbugowany ten quest i nie wykonam go.
Ale z tego co wywnioskowalem po poprzednich postach ty MUSISZ uzyc shovela.
Rozwiązałem problem:) Mianowicie zamiast picka używałem ice picka:baby::baby: Mimo to dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia:)
burak4123
21-07-2009, 10:49
Tak jak wyzej juz mowiliscie trzeba najpierw na mistrock i spytac sie o mistrock a potem na fenrock.A potem podchodzisz do tej szczeliny i rozwalasz ja PICKIEM zadna lopata.Nie piszcie jak nie wiecie.A potem idz wedlug mapki bo jezeli zboczysz z drogi moze byc nie ciekawie (trafisz np. na warlocki,diabolic imp. itp.)Powodzenia
Zajebiozo, tyle, że już problem rozwiązałem mianowicie używałem ice picka który wygląda tak samo jak pick:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.