Pokaż pełną wersje : Sposoby na noobów!
Employer 1
30-12-2004, 22:46
Tutaj proszę podawać sposoby na nooby... :D :P
A więc ja zaczne...
Stoimy przy moscie (na rooku) zaraz przy miejscu gdzie nie mogą się dostać noobki z 1 lvl... jeśli ktoś ma większy lvl to musimy w tym samym momencie , w którym nasza ofiara będzie przechodzić przez kratkę teleportującą 1 lvle piętro niżej, musimy położyć jakikolwiek przedmiot na kratkę , na którą weszła nasza ofiara. :] I jak jakis noobek nas naprawde wkurzy to mozemy mu to robic w nieskończoność... ;)
Dezerter De'War
30-12-2004, 23:11
jak dla mnie nie jest to "sposob na nooby" tlyko noobowa zabawa na nowych...
Toowreck
30-12-2004, 23:25
jak cie naprawde noob wpienia (a nie tylko dlatego ze ma niski lvl) to mu dajesz party i za***ujesz (jak jest noobem to da party, a jak nie az takim to po krotkiej gadce da sie nawowic)
Employer 1
30-12-2004, 23:47
Chodziło mi tylko o rook... a poza tym to sie gra na infernie... tzn. pvp enforced... tam nie potrzebne sa party... za***ujesz kazdego nooba bez skulli :D
Lejiso Cichy
30-12-2004, 23:54
A Moim sposobem na nooba jest "ignore" :p
Employer 1
30-12-2004, 23:56
Ja mam za***isty sposob na noobow:
ZA***AĆ ICH!!!
Ja mam za***isty sposob na noobow:
ZA***AĆ ICH!!!
So you should die. <bang>
He's dead, Jim.
YoSHi_DRaGGy
31-12-2004, 02:58
1. dla mało cierpliwych - ignore
2. dla bardziej cierpliwych stojących pod dp np jakiś czas - mówimy afk i dobranoc ^^ a z ziomamy na priv
3. dla badziej cierpliwych i lubiących zabawe:
podchodzi do nas taki noobek i mófi:
Free iten plx
a my mu w tym samym momencie możeby odpowiedzieć:
Oh. u giving free items? i wanna plx give me some etc
bądź też go sie pytać w nieskończoność: br? swE? jeżeli nam odpowie że tak to my na to: me not hahah
4. dla mało cierpliwych 2 - bijemy go troche i czekamy ąż ucieknie <pamiętajmy że często na tych serverach wieku mniej więcej pół roku bywa tak iż takowa osoba ma zioma z hi lv więc tu jest ryzyko>
5. Dla bezpośrenich: Polish plx, i understand you.
6. Dla bardzo niecierpliwych: zabijamy ale zazwyczaj wystarcza sposob nr 4 z tym samym odnośnikiem.
Najlepiej jest ich rozwalać ich własną bronią :)
Pamiętajmy że nie każdy kto nas poprosi o free itemki to noob :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.