Pokaż pełną wersje : co oznacza cerwona czaha
Wojtasord
31-12-2004, 00:27
co oznacza czerwona czaha przy kolesiu
oznaczy to ze jest masowym PK np. zabil 3 ludzi w ciagu 24h itd.
Wojtasord
31-12-2004, 00:32
o ku**a ja myslalem ze to jakis z nie mojej party i przechodzilem obok nich obojetni a da sie takiego SKUTECZNIE zakablowac bo ja jestem 9 lvl X(
Jeżeli chodzi o maskowego PK to jest to tak :
1. Jeżeli go zabijesz z jego ciała wypady cały sprzęt który nosił
2. Najczęściej takich zabijają jak nie ma kolegów , gildi i ma małego leva
3. Możesz go uderzać a tobie nie pojawi się biała czacha ( oznaczająca że jesteś PK zaatakowałeś czy też zabiłeś jakiegośgracza ona po jakimś czasie znika chyba 15 minutach jeżeli zabiłeś gracza , a po 60 sekundach jak tylko go uderzyłeś [ czas liczy sie od ostatniego uderzenia ] )
4. On może atakować każdego i jemu nie pojawi się biała czacha
5. Czerwona czacha znika chyba po 30 dniach
Uwaga !!
No właśnie lepiej na takich uważaj ;]
Mogą być błędy to mam nadzieje że ktoś mnie poprawi :D
ViRuS/Thotch
01-01-2005, 02:05
Ale przeciez za red skulla jak kogos jeszcze sie ubije to mozna bana na troche dostac wiec red skulle uwazaja na siebie
po za tym trzeba 6 zabic w ciagu 24 h o ile sie nie myle a to jest niestety jak chodzi o Tibie czeste
Ale przeciez za red skulla jak kogos jeszcze sie ubije to mozna bana na troche dostac wiec red skulle uwazaja na siebie
po za tym trzeba 6 zabic w ciagu 24 h o ile sie nie myle a to jest niestety jak chodzi o Tibie czeste
6 to chyba zeby dostac bana a chyba 4 do red skull
a wiec tak red skull moze dziennie zabic nawet 100 osob ale jest jeden problem one musza 1 zaatakowac wtedy widzi na nich zolta czaszke ( my jej nie widzimy ) widzi tylko atakowany a wtedy to juz mozna bez problemu
a z tego co ja słyszałem redskull jest za zabicie 6 osób w ciągu 24h jesli się ma czerwona czache i zabije się jeszcze kogoś to ban.Dobrze chociaż że podczas redskulla można wchodzić do pz: B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.