Pokaż pełn± wersje : Dragon
wielu ludzi często się zastanawia co trzeba mieć żeby i¶ć na smoka (z kim¶ lub zsolować). Tutaj zamieszcze odpowiedzi na to (ja mówie oczywi¶cie o knighcie, ponieważ innymi klasami nie gram, może póĽniej co¶ dodam jak się dowiem).
z kim¶:
- 4 mlvl na UH
- 25 level żeby przeżyć jego kombo (380 hp można zgarn±ć)
- equip- k-set, FS,W-helmet, dragon shield- zestaw opcjonalny
- bp UH- wiadomo
- skille około 65/65
zsolowanie:
- 4 mlvl
- bp UH
- equip GS, k-set, W-helmet, dragon necklacke- lub lepszy
- <25 level
- skille nie niższe jak 70/70
Mogłem się oczywi¶cie pomylić więc jak kto¶ ma uwagi to niech mówi
Ja bym polecał dużo większy lvl tak gdzie¶ 40lvl, ponieważ to co teraz ten smoczek wyprawia to jest straszne...
Pochwale się, że zsolowałem smoka mojim paladynem na 20lvl ze strzałami =).
Bloody_Izual
07-01-2004, 21:53
Jak chcesz i¶ć solo na smoka z fs,d shieldem to życze powodzenia.Lepiej wzi±¶ć gs bo co ci da obrona jak z czarów chłopak tłucze tak to ci nawet z fs to 20bp uh może zej¶c,lepiej i¶ć z gs jest lepszy mimo że 2-handed.
dokladnie :) zgadzam sie ze gs lepszy na smoka bo probowalam i z 1 recznym i z gsem. i gs stanowczo lepszy. smok i tak malo z pazura daje a im szybciej go zabijesz tym lepiej. najlepiej sie soluje (przynajmniej dla mnie) na pohu gdzie wystarczy sobie przyblokowac smoka miedzy krzaczkami i stanac na ukos zeby z wave'ow nie dostawac. i tyle. przy dobrych skillach to idzie na takie cos 0-2 uhy.:P
mi sie najbardzioej podoba "blokowanie" przecierz jest to najnormalniejszy w swiecie rozbuj :), a rzeczywiscie z fs bedze to trawlo od cholery czasu ja knightem na 40 ze skilem sporym:P lalem tego uciakajacego chama dosc dlugo, wiec co mu zrobi knight na 25 lvl zmax hitem za 90, smok sie odwinie zacznia nawalc z GFB to taki knight bedze musila walci uh na siebie a nie jakies hmm w smoka pozatym na RED HP dosc szybko sie skubaniec leczy. Wiec moja rada jest taka zeby brac smoka z GS.
good GREEN hunt :)
Poprawiłem się. Faktycznie- z FS na solo to była gapa nie pomy¶lałem ;( . No ale jest poprawka.a przy blokowaniu to ważna jest tarcza więc FS to dobry wybór :]
A ja mam pytania do tych co zabili smoka na solo z fs(knight of coz):
Jakie skille? Jaki lev? Ile uhow poszlo sie je***(straciles 8) )Gdzie? I jakie wrazenia?
Jak już mówił- solowanie smoczka z FS jest bezsensowne. Lepiej z GS
To juz wiem X( , nie pytalem sie z czego lepiej bic . Ale jezeli ktos zabil smoka z fs to niech sie podzieli ze mna ?przezyciami?
Wsumie sie zgaddzam z all ale co do tego ze tzreba miec gs na solo to nie parwda czasem lepiej z gfs'em nie powiem z gfs idfzie okolo 50 % uh mniej ale z fs tez sie da a tak ogulnie to masz 100 % racje :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.