Pokaż pełną wersje : Inne Banuta solo 125rp + niespodzianka :>
http://uploadhyper.com/file/5597/banuta.cam.html
Koxy z non-pvp!:D <literówka>
Expiac tam samemu z assassinek nigdy ci sie nie zwroci. Co do lura dealera i heldenburga. Zalosne. Przy takim respie jakim tam dysponowali powinienes sie skladac w 10 sekund. Majac 140 ek i 160 rp moga zlurowac 10 potworow. A co oni robili? 2 SSy i 2 hydry - fail. (to byl ich best lure). Robiles z nimi co chciales, oni sie kaleczyli. Jednak chyba nie zdajesz sobie sprawy z zagrozenia. Nastepnym razem mozesz natknac sie na kogos bardziej ogarnietego, a tam bardzo latwo byloby Cie zabic.
Daj_kamienia
28-06-2009, 18:03
Koxy z no-pvp!:D
nawet nie wiesz jak sie pisze "non-pvp" ale spoko misiu z Pr0-piwipi
Expiac tam samemu z assassinek nigdy ci sie nie zwroci. Co do lura dealera i heldenburga. Zalosne. Przy takim respie jakim tam dysponowali powinienes sie skladac w 10 sekund. Majac 140 ek i 160 rp moga zlurowac 10 potworow. A co oni robili? 2 SSy i 2 hydry - fail. (to byl ich best lure). Robiles z nimi co chciales, oni sie kaleczyli. Jednak chyba nie zdajesz sobie sprawy z zagrozenia. Nastepnym razem mozesz natknac sie na kogos bardziej ogarnietego, a tam bardzo latwo byloby Cie zabic.
Chciałem zobaczyc jak będzie z assassinkami jak widac nie opłaca się. Szczerze to ja się raczej trapem nie martwię ,szkoda mi tylko było czasu ale jakoś to przeżyję :P. Nie widzę w tym zagrożenia ,po prostu koledzy chcieli byc fajni ale no cóż... szkoda ,że sam nie miałem magic walli to bym trochę się z nimi pobawił. Nie twierdze ,żebym ich zabił ale przynajmniej by trochę wiecej zwastowali...bo to oni tutaj więcej zmarnowali kasy niż ja.
Luis Drax
28-06-2009, 18:17
a gdzie ta niespodzianka -.-
Chciałem zobaczyc jak będzie z assassinkami jak widac nie opłaca się. Szczerze to ja się raczej trapem nie martwię ,szkoda mi tylko było czasu ale jakoś to przeżyję :P. Nie widzę w tym zagrożenia ,po prostu koledzy chcieli byc fajni ale no cóż... szkoda ,że sam nie miałem magic walli to bym trochę się z nimi pobawił. Nie twierdze ,żebym ich zabił ale przynajmniej by trochę wiecej zwastowali...bo to oni tutaj więcej zmarnowali kasy niż ja.
Zero pokory, zero.
Jak napisał kolega wyżej - 2 noby nie potrafiące nic zlurować to kiepski punkt odniesienia ;). Zrobienie tych 2 w konia nie czyni cie pro ani trochę ; p
Xerionis_Family
28-06-2009, 18:35
eh palek na banucie jest nie do poskładania jak sie umie grać... lurnac 10 potworow? ciekawe w jaki sposób, chyba z środkowego roomu ... a i tak nie wyobrażam sobie jakie waste by mieli zanim super szybka hydra dojdzie żeby go dogonić... spam exura i śmieszny paralyze nie ma znaczenia ;s no ale widać ktoś się tu zna i chce być fajny \_
royal, zawsze byłeś noobem.
wiecej nie mam nic do powiedzenia
nie ma to jak karacze z non pvp ;p
Pójdź tam po expić z power boltami o.O I nie luruj po kilka potworków na siebie! Wtedy będzie Ci się zawsze zwracało.
Naprawde, uwazaj na przyszlosc. Na celescie jest kilka osob ktore umieja lurowac.
eh palek na banucie jest nie do poskładania jak sie umie grać... lurnac 10 potworow? ciekawe w jaki sposób, chyba z środkowego roomu ... a i tak nie wyobrażam sobie jakie waste by mieli zanim super szybka hydra dojdzie żeby go dogonić... spam exura i śmieszny paralyze nie ma znaczenia ;s no ale widać ktoś się tu zna i chce być fajny \_
Palek na banucie jest nie do poskladania? Na pewno nie przy takim teamie jak w filmiku, ale, jak juz powiedzialem, to wyjatek. Potworow jest tam wystarczajaca, zeby zlozyc 120 palka, lol. Co do paraliza. Przy jednym potworze moze on nie stwarzac zagrozenia, ale gdy potwory sa grupie, czasami nie da sie go pozbyc. Wspomniales tez o waste. Tak, z lurowania bardzo rzadko sie zwraca, szczegolnie gry mowimy o zabijaniu znaczacych lvli. Uwierz mi na slowo, z 2 osob potrafiacych grac, zabilbym tam 120 rp ;)
Ten dealer to prawdziwa ciota haha on mi na tombie luruje 2 vampiry i mysle ze padne na 75 rp hah.
Alexe the dark paladin
28-06-2009, 23:44
mowisz , że się nigdy nie zwróci? ciekawe oO
--Ogorek--
28-06-2009, 23:58
Ten dealer to prawdziwa ciota haha on mi na tombie luruje 2 vampiry i mysle ze padne na 75 rp hah.
Weź mi zlurował jeszcze dsa i bone~
wildzia pyta
29-06-2009, 00:59
Jak oglądałem tych nieogarów to śmiać mi się chciało P: Ale powiem,że jak na waste 25k to exp zajebisty.
royal, zawsze byłeś noobem.
wiecej nie mam nic do powiedzenia
Kolego nie jestem rl ownerem ,tylko jego znajomym <tak sharing ,zabijcie mnie>.
@Rybzor
Nie czuję się pro tylko śmieszą mnie tacy kolesie ,bo tak naprawdę zabicie tam 125 palka nie powinno byc niczym niesamowitym szczególnie ,że nie jestem przyzwyczajony to takiego zabijania :p.
mowisz , że się nigdy nie zwróci? ciekawe oO
Tak, raz czy dwa moze sie zwrocic jak spadnie rh lub boh. Ale ogolnie nie ma szans ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.