Pokaż pełną wersje : "you cannot use this object"
freestylebst
28-06-2009, 20:56
witam...
jestem poczatkujacym graczem, gram z godzine... i mam juz problem ;)
chodi o to ze na poczatku gry, juz ppo wykonaniu misji dla tej babki co drzewo trzeba bylo znalezc... nie moglem przejsc dalej bo musialem przesunac jakies kamienie i wejsc tam w podziemia.
nie wiem po co musialem tam wejsc jak nic tam nie bylo oprocz 1 skrzynki.
w ktorej nic nie bylo ;o
a najlepsze jest to ze nie moge z tamtad wyjsc...
najpierw jest strzalka i komenda "To climb out of this cave, right-click your rope, select 'Use with' and then left-click on this ropespot"
kiedy podchodze, klikam PPM i wybieram "use" a tu juz po raz setny wyskakuje mi
blad "you cannot use this object" ;o
co jest grane??;o
prosze o pomoc...
bo jak dla mnie to jest blad gry...
Nie ma praktycznie możliwości żeby w tym miejscu był błąd gry ;)
Jak możesz daj z 1,2 screeny z opisem, gdzie co dokładnie robisz bo z opisu nie mogę jednoznacznie wywnioskować :/
@edit
Albo lepiej napisz na moje gg: 7866486 i powiesz na jakim świecie zrobiłeś chara, zrobie sobie tam noob chara i Ci pomogę ;)
Na niewidoku jestem zazwyczaj
freestylebst
28-06-2009, 21:20
http://srv75.odsiebie.com/XH8DDgUIAR0CTGgNBmEODUN_BwEZCwMdNn82MA==/BnAMVAoHXR0AEwoJQypIBE0BAV5IAVdFHxQIXxYqHVFtQmI8/Clipboard01.jpg
nie moge z tamtad wyjsc... a inni gracze sobie wchodza i wychodza ;o
Z tego co ja widze nie masz w plecaku 'rope'.
musisz uzyc ppm na line a pozniej na ta czarna dziure ;) powinno dzialac :)
Czy to nie dziwne, że nikomu nigdy taki "błąd gry" się nie zdarzył, a tu bach - nagle zdarzył się, ale dla początkującego gracza? W tej o to pustej skrzynce powinno być rope. Raz kliknąłeś - nie ma prawa być nic w środku, cała zawartość skrzyni jest w twoim bp/strzałce. Jest to błąd twego mózgu, a nie gry. Nie potrafić przejść samouczka - szczyt idiotyzmu.
@down. wyzwałem gdzieś go? Proszę, powiedz mi gdzie mógł wpieprzyć linę, skoro już wziął "bo skrzynia jest pusta"? Do cholery - rozumiem, nie wiedziałby czegoś na rooku czy mainie, ale do cholery jasnej - to jest SAMOUCZEK, nazwa chyba mówi sama za siebie.
@up
Nie wyzywaj go też byłeś newbie....
@topic
już do zamknięcia zrobiłem noob chara na jego świecie i mu pomogłem nie miał liny ;)
Astilinek
29-06-2009, 09:18
Czy to nie dziwne, że nikomu nigdy taki "błąd gry" się nie zdarzył, a tu bach - nagle zdarzył się, ale dla początkującego gracza? W tej o to pustej skrzynce powinno być rope. Raz kliknąłeś - nie ma prawa być nic w środku, cała zawartość skrzyni jest w twoim bp/strzałce. Jest to błąd twego mózgu, a nie gry. Nie potrafić przejść samouczka - szczyt idiotyzmu.
@down. wyzwałem gdzieś go? Proszę, powiedz mi gdzie mógł wpieprzyć linę, skoro już wziął "bo skrzynia jest pusta"? Do cholery - rozumiem, nie wiedziałby czegoś na rooku czy mainie, ale do cholery jasnej - to jest SAMOUCZEK, nazwa chyba mówi sama za siebie.
nie wszyscy są tak zajebiście inteligentni, z tak wysokim ilorazem inteligencji jak ty- w KAŻDYM temacie w którym się wypowiadasz zawsze na kogoś najeżdżasz próbując zgrywać jaki to ciebie pr0 player.
nie wszyscy są tak zajebiście inteligentni, z tak wysokim ilorazem inteligencji jak ty- w KAŻDYM temacie w którym się wypowiadasz zawsze na kogoś najeżdżasz próbując zgrywać jaki to ciebie pr0 player.
Wiem, tylko ja tu jestem pr0 playerem i osiągnąłem wiedzę doskonałą niezbędną do wychodzenia z dziury.
@2down
oj kurczę, wielka mi obelga. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - ktoś kto nie umie przejść jakiegokolwiek SAMOUCZKA jest idiotą ; )
@2up
Co nie znaczy, że musisz zaraz wszystkich wyzywać... Dzięki temu pokazujesz jaki jesteś....
Gdzie go wyzywałeś?? Spójrz na końcówkę swojego postu
Gdzie go wyzywałeś?? Spójrz na końcówkę swojego postu
To nie jest bezpośredni zwrot do tej osoby.
Imo zgadzam się z Erversem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.