zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Coś się dzieje z tibią

DodiekPower
28-06-2009, 22:05
Witam!Mam problem gdy chcę się przelogować z depohara na normalnego hara pojawia mi się komunikat

"You may only login with one character of your account at the same time."

wiem takie coś pojawia sie jak za szybko będe chciał się przelogować ale ja to mam od godziny 15:00~.Jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę o pomoc z góry dzięki.

Artur0
28-06-2009, 22:06
Miałem dzisiaj to samo chciałem się przelogować na 2 chara. Czekaj do restartu :/

DodiekPower
28-06-2009, 22:15
no to widzę że sobie dzisiaj nie poskiluję na rooku ;< ok thx za odp. ;D

Artur0
28-06-2009, 22:19
A po co skillujesz na rooku?? ;D Chyba, że masz rookstayera w innym wypadku odsyłam do poradników:)

DodiekPower
28-06-2009, 22:21
A po co skillujesz na rooku?? ;D Chyba, że masz rookstayera w innym wypadku odsyłam do poradników:)

noo fisha trenie i nie odsylaj do poradnika bo sam pisalem jednego ;D(propozycje poradnikow>poradnik rookstayera)

temat mozna zamknonc otrzymalem odpowiedz ;D

Akahan
28-06-2009, 22:22

Info w profilu widzisz? ;)
Co do tego mam to kilka razy dziennie, polecam zalogować się na postać, którą grało się ostatnio i znowu wylogować się, i spróbować wejść na innego chara, jeżeli się nie uda, czynność powtarzać kilka razy. Mi zawsze się udaję w końcu. A jak nie to trzeba czekać do ss.

Down#
Bo jak widzisz, podałem sposób, dzięki któremu nie trzeba czekać do ss, także sądzę, że mogło to być pomocne.

Artur0
28-06-2009, 22:26
@up
nie zajrzałem do profilu. A tak w ogóle:

temat mozna zamknonc otrzymalem odpowiedz ;D
Więc po co piszesz? ;)