Pokaż pełną wersje : Letni update juz jutro. !
Minek91^^
30-06-2009, 21:23
Update juz jutro wytrwale czekamy ;)
Servery beda wylaczone od 13.00 czasu polskiego przez okolo 5h, a wiec do 18 godziny. Pozdrawiam ;)
Wylansowany
30-06-2009, 21:32
No fajnie, szkoda tylko, że nie trafiłem z datą - typowałem 03.07 :(
dobrze trafilem z data !!! yeee : d
przeciez kazdy grajacy w tibie wie ze, up 1 lipca poniewaz cip wyswietla ten komunikat przy logowaniu wiec po co ten temat ?
Wpaść, zobaczyć nie zaszkodzi. Hmm.
kendzier1
30-06-2009, 23:33
Ja trafiłem 1 lipca ciekawe czy każdy dostanie CM Token.
Sathron_1990
30-06-2009, 23:38
Przecież na tibi.com było głosowanie którego ma być update i większość ludzi wybrało właśnie 01.07.2009 :)
Przecież na tibi.com było głosowanie którego ma być update i większość ludzi wybrało właśnie 01.07.2009 :)
to bylo 'guess the date of update' czyli 'zgadnij kiedy bedzie update'.....
Kasza_Mistrz
01-07-2009, 01:23
@Up
to byla ankieta, kiedy uwazasz ze bedzie update a nie kiedy ma byc cipsoft ma to juz ustalone kiedy bedzie update -.-..
Xaszkil ;)
Wylansowany
01-07-2009, 10:20
Po pierwsze nie głosowanie tylko ankieta, a po drugie ja akurat typowałem, że update będzie 3, a nie jak największa ilość ludzi 1. Chyba proste do zrozumienia, nie?
A ja se zrobie czarna czache i usune se postac O!
No i za raz update! Ciekaw jestem co jeszcze zostanie wprowadzone o czym nie wiem!
Przeczytałem już wszystkie doniesienia z testa z tibiaspy.com! Na prawdę wszystko dokładnie opisali w tym dziale(klik) (http://forum.tibiaspy.com/forumdisplay.php?f=73) szkoda, że u nas się nie postarali i musiałem pójść na inna stronę po informacje. Nawet konto tam założyłem...
I do tego już mają jakiś analizator serwer loga czy jakoś tak... Sumuje wszystkie informacje z huntu, podaje ile straciłem/zarobiłem kasy. Przyda mi się też podczas wojen - podaje kto mi zadał ile obrażeń, kogo za ile ja raniłem. Wszystko na www.tibiaspy.com po polsku!
A tak mniej więcej to kiedy u nas będą takie nowinki?
Wolałbym korzystać z naszego serwisu niż chodzić po innych... Przyzwyczaiłem się do tego, ale chyba czas zmienić przyzwyczajenie niestety, bo widać, że tam się bardziej starają
jak to sie wpisywalo zeby pobrac? tibia.com/ i co dalej?xd
http://download.tibia.com/tibia850.e x e
Mam nadzieję, że nie dostanę bana :P W końcu to link do tibia.com B)
Dark_Exhado
01-07-2009, 15:37
załamał mnie fakt ze beda train monki :<
No i za raz update! Ciekaw jestem co jeszcze zostanie wprowadzone o czym nie wiem!
(...)
A tak mniej więcej to kiedy u nas będą takie nowinki?
Wolałbym korzystać z naszego serwisu niż chodzić po innych... Przyzwyczaiłem się do tego, ale chyba czas zmienić przyzwyczajenie niestety, bo widać, że tam się bardziej starają
U was tzn gdzie? Bo z tego co widze to ty dzis dolączyleś i juz musiales szukac nowego servisu? Watpie w to, ze w ciagu kilku godzin sprawdziles wszystko co w tym serwisie sie znajduje.
Czarny_Brat
01-07-2009, 15:51
jak to sie wpisywalo zeby pobrac? tibia.com/ i co dalej?xd
Wcześniej był napisany na stronie adres do ściągnięcia, ale teraz go usunęli nie wiedzieć dlaczego.
http://download.tibia.com/tibia850.e x e
Mam nadzieję, że nie dostanę bana :P W końcu to link do tibia.com B)
Za podawanie adresów do oficjalnej strony nie można dostać bana :)
Dark_Exhado
01-07-2009, 15:57
em
training monki beda od 100 czy od 120?
Minek91^^
01-07-2009, 16:05
train monki od 120 z tego co sie orientowalem , ale moge byc w bledzie. pzdr.
Czarny_Brat
01-07-2009, 16:39
Do ostatniej misji, tak? Czy addony też trzeba mieć?
HAHAHAHAHA TRAINING MONKI HAHAHAHA... Nawet nie instaluje 8.5. ;)
Luis Drax
01-07-2009, 17:09
Nie rozumiem tych wszystkich czopów co nazekają na training monki, nie podoba się to nie skilluj i morda w kubeł. bye ;)
Czarny_Brat
01-07-2009, 17:13
Oj od dawien dawna było tak, że ludzie narzekają na update, a potem co innego znowu mówią ... Tak to jest. Gdyby ludzie nie mogli narzekać połowa z nich zamilknie na wieki.
ZapodajMuze
01-07-2009, 17:17
@up
Nie bierzesz jednego pod uwage , ludzie musza sie dostosowac a nie moga , gdybym ja mial wybor to do tej pory gralbym moim magiem na 7.4 .
Rocket Slayer
01-07-2009, 17:46
Bullshit, tak czy siak zainstalujesz.
Bullshit, tak czy siak zainstalujesz.
Ale on chce być fajny, zbuntowany. Musi oznajmić światu siebie i swoją idee życia.
:baby:
Biedny.
kuremetesisi
01-07-2009, 18:48
Update: We expect to be back online by 21:00 CEST.
sorki poczekacie
Streetmajster
01-07-2009, 18:50
@up
Nie bierzesz jednego pod uwage , ludzie musza sie dostosowac a nie moga , gdybym ja mial wybor to do tej pory gralbym moim magiem na 7.4 .
Dokładnie. Ja też wolałbym grać na 7.4/ 7.5
Tibia schodzi na psy bo na tematy pvp wypowiadają się ludzie którzy graja na światach non pvp, albo idioci którzy nie mają rąk, or OTSowcy którym sie wydaje że po zmianach wrócą z wygnania i swoim updatowym-pvp rozpierdolą starych graczy.
ELO btw. Jak mnie pociśniesz słownie tzn. że jesteś jednym z przedstawicieli na temat których wypowiedziałem się wyżej.
kuremetesisi
01-07-2009, 18:58
przeciez co roku sie wydluza, ja wcale nie bylem zdziwiony, szkoda tylko bo z obejrzeniem poczekam do jutra ;d
@up
Ale mi to train monki, w ogóle Ciebie nie walą i shielding nie rośnie :/ A co do tego, że Tibia staje się OTSem, to jest w tym trochę racji :o
Winter_Strike
01-07-2009, 21:25
no dopiero za jakies 20-30 min a mialo byc juz o 19X(
Nawet jak są (a są) to nikt z nich nie skorzysta. Są całkowicie nieprzydatne.
Oto dowód:
Po 1. Trzeba wykonać quest który jest dostępny dopiero od 120lvl. Kto na takim lvlu skilluje? Tylko Ci, co chcą być w TOP 10. Zazwyczaj ma się już 85/85+.
Po 2. Nie walą Ciebie, co za tym idzie nie rośnie Ci shielding. To co to mi za train monki? Chyba, że chcesz walić tylko z broni dwuręcznych, to wtedy.
Zrypali ten update. Jedyne co mi się podoba to to, że wedding outfit jest dla FACC, dodali zakładkę "Server Log" i ukośne dachy, co dodają Tibii trochę uroku. Nic więcej.
Już po 21, drogi CipSofcie. :S Gdzież update? :|
PS: @up Miał być już o 18
Chyba faktycznie, update już jutro ;d
Wydaje mi się, że tego dnia dopiero skończy się update xD CipSoft się spóźnia, jak zawsze. :S
Maciejczuk
01-07-2009, 21:46
Niech się spóźnia ale chociaż dopracują wszystko na bank
chosen_one
01-07-2009, 21:47
w niemczech jest ten sam czas..
Winter_Strike
01-07-2009, 21:48
dathris co ma byc w tym upie bo za bardzo to sie nie orientuje ;p
CEST obejmuje Niemcy i Polskę, więc jak może być inny czas? :)
@Winter
Przeczytaj sobie wszystkie teasery [na Tibia.pl naprzykład :)] i odwiedź: http://tibia-wiki.net/wiki/Wi%C4%99cej_o_update_8.5 (po PL, lecz nie wszystko) lub http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.5 :) Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem.
AnonimowyPowrot
Ja jebe, ogarnijcie berety, w Niemczech jest inny czas niz w polsce. Pol dnia bez Tibii a wy juz wariujecie? Pokazujecie tylko jakimi no lajfami jestescie.
CEST - nasz czas...
Center Europe Summer Time
@Edit
Do tego co zjadł ciastka i ma lizaki owocowe, tego z tematu ze spamem:
http://f2.sfd.pl/file/9/images2006/20060919202738.gif
tibia_player91
Ja jebe, ogarnijcie berety, w Niemczech jest inny czas niz w polsce. Pol dnia bez Tibii a wy juz wariujecie? Pokazujecie tylko jakimi no lajfami jestescie.
I ty masz 18 lat? Weź pomyśl na stronie ci pisze CEST, a więc wejdź w google i sprawdź jaki ty masz czas?
tibia_player91
01-07-2009, 21:49
Sory 1,2 up nie widziałem was :(
Maciejczuk
01-07-2009, 21:51
Może nie aż 100 tys. ale na pewno coś koło 40tys
@up
Tak, tak. Zauwaz iz gdybys dobil ten 400 lvl to twoje dmg z ue wynosi 2k+ w ludzi a sd 1400+ Zajebiscie : )
chosen_one
01-07-2009, 21:53
CEST obejmuje Niemcy i Polskę, więc jak może być ten sam czas? :)
@Winter
Przeczytaj sobie wszystkie teasery [na Tibia.pl naprzykład :)] i odwiedź: http://tibia-wiki.net/wiki/Wi%C4%99cej_o_update_8.5 (po PL, lecz nie wszystko) lub http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.5 :) Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem.
bo niemcy i Polska leza w tej samej strefie czasowej..
tibia_player91
01-07-2009, 21:53
Niech się spóźnia ale chociaż dopracują wszystko na bank
Oni wprowadzają update, a nie dopracowywują
@2xup
Pomyłka xD Miałem napisać: Jak może być INNY czas xD
Co do up'a: pewnie im się zacieło xD
http://img293.imageshack.us/img293/9772/loding.gif
Co nie zmienia faktu ze dzieci bez gry komputerowej sa bliskie samobojstwa
9 godzin (wliczając 13:00)??? Coś długo??
ZapodajMuze
01-07-2009, 21:55
Tak, tak. Zauwaz iz gdybys dobil ten 400 lvl to twoje dmg z ue wynosi 2k+ w ludzi a sd 1400+ Zajebiscie : )
Zgadza sie a teraz wbilbym 400 i bym bil po 1000 max z ue czyli tyle co 200 sorc ,majac pare jak nie parenascie razy wiecej expa od niego . Pytanie co by bylo lepsze i uczciwsze ?
@down
O 22 zaczyna sie dzien i to jeszcze w wakacje , chlopie .
Maciejczuk
01-07-2009, 21:56
Zaraz napiszą że do 22.00 będzie update jak by tak napisali to bym spać poszedł 8o
Napiszą że bedzie o 23:00 jak nic
tibia_player91
01-07-2009, 21:59
haha nom fakt
DzymekofFurora
01-07-2009, 22:00
"Downloading new program version"
Wbijać!
Nie dziwie się, że nic nie piszą. Nie chcą wkurzać ludzi.
Ale obsuwę w tym roku to mają niesamowitą. :D
@up
Ale i tak się nie da wejść do Tibii bo serwery są wyłączone :S
kodpocztowy
01-07-2009, 22:06
Jak Z Tymi Serwerami - Da Sie Wejsc?
Mi Juz Grafike Sciaga.
edit: dziala ;p
Serwery działają :) A strona dalej nie xd
Czarny_Brat
01-07-2009, 22:56
Dobre i to ; )
No i się zaczyna ...
22:34 Chana Danon of Sejny [50]: szukam laski ktora sie ze mna hajtnie
:P
Zalogowałem się dzisiaj rano i włączyło mi download pobrało się to pierwsze, potem ten graphics i nie wiem czy jeszcze coś 3 miało lecieć bo wyświetlił się pusty pasek i nagle error
Cannot open file 'D:/Dokumenty/Tibia/Tibia.pic'. (Error Code 6)
Please re-install the program.
Również klienta do wara chciałem UP'nąć i zobaczyć co jest ale to samo. Nie wiem czy to przez to bo jest w tym errorze jest coś napisane Tibia.pic bo kiedyś z edytowałem skórkę w tibii pic edytorem (na białe gwiazdki na czarnym tle ale to nie istotne :) ). Czy aby teraz zagrać muszę pobrać tibie od nowa, a jak tak to skąd?
Z góry Dzięki za pomoc:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.