zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwery wyłączone. Aktualizacja Tibii.

besn
01-07-2009, 14:43
CipSoft wyłączył już wszystkie serwery gry i przeszedł do aktualizacji Tibii.
Przez około 5 godzin nie będzie można zalogować się do gry. Co w praktyce, łącznie z poślizgiem CipSoftu oznacza, że pewnie około 19 można będzie już wejść na serwery :)

Przez te 5 godzin zapraszamy na nasze forum.

Przypomniamy też, iż Tibia.pl posiada swój server Counter-Strike. Na który też serdecznie zapraszam pod adresem http://tibia.pl/strona/tibia-cs lub adresem IP servera: 195.42.112.1:27030
Zapraszamy też na forum serwera CS pod adresem cs.tibia.pl :)

MatKus
01-07-2009, 14:48
Ten update wprowadza kilka ciekawych funkcji. Mi najbardziej podoba się server log, ale tu pewnie nie jestem obiektywny ze względu na narzędzie do jego analizy (http://tibiaspy.com/index.php?lang=pl&p=serverlog), które zrobiłem na TibiaSpy.
Zobaczymy, jak będą sprawować się kukły treningowe. Na szczęście są dla high-leveli, wiec nie bedzie tam tłoku.
Po za tym wiele zmian istotnych chyba nie ma.
<tu miał być link do mojej strony, ale nie chce po chamsku jej reklamować :P>

Kubaland
01-07-2009, 14:54
Niby źle, ale nie mogę się doczekać ;]

Befsztyk
01-07-2009, 14:56
Cóż za cios dla tibijczykuw!!!!!!!!!

Mudbloods
01-07-2009, 15:05
Ja osobiście nie lubię update'ow ;P Przyzwyczaiłem się już do poprzedniej wersji a tu walą coś nowego i wszyscy się tym podniecają. Jedyny plus to puste respy bo każdy jara się questami ^^
Pomimo, że nie jestem zadowolony, czekam z niecierpliwością, żeby zobaczyć co nowego przyniesie nam CIPSOFT.

Chev~

jed
01-07-2009, 15:05
Skoro już o update'ach rozmawiamy... Ostatnio z sentymentem i smutkiem wspominałem Tibię 7.6 i wcześniejsze wersje. :] Celowanie z run, gra wymagająca dużo więcej skupienia i zręczności. Umiejętności gry miały duuuużo większe znaczenie niż dziś, chociażby w PvP. Hotkeye wprowadzono, aby wyrównać szanse wszystkich graczy, ponieważ część z nich używała botów. Skoro teraz CipSoftowi udało się praktycznie rozwiązać problem boterów, to co myślicie o powrocie do starego systemu walki?

Według mnie ciągłe upraszczanie gry nie jest dobrym pomysłem, tym bardziej, że inne tego typu MMORPGi (WoWy i inne) mają o wiele więcej do zaoferowania. Są dużo mocniejsze pod względem grafiki, questów, fabuły itd. Ten wyjątkowy, wymagający umiejętności i zręczności system walki był czymś, co wyróżniało Tibię z tłumu i tak naprawdę, obok łatwego kontaktu z innymi graczami, była ta największa zaleta tej gry. Co o tym myślicie? ;>

Liwotto
01-07-2009, 15:07
Nareszcie update..

Nie wiedziałem, że Tibia.pl ma własny serwer CS, już się loguje! :D

PS: Mój nick Zexer ;< Formę mam w dupie :>

luki9913
01-07-2009, 15:20
Mysle ze ten update nie wniesie zbyt wiele do gry wiec nie czekalem na niego z utesknieniem ;] A co do wypowiedzi Jeda to mysle ze nie potrafilbym sie odzwyczaic od hotkeyow itp. ;>

Czarny_Brat
01-07-2009, 15:22
Są dużo mocniejsze pod względem grafiki, questów, fabuły itd.

O tak. Grafikę Tibii porównywać do WoW'a - gratuluję ...

Nie wiedziałem, że Tibia.pl ma własny serwer CS, już się loguje! :D

Dość długo już go ma. Szkoda tylko, że to 1.6, bo osobiście wolę Source, no ale ...

@ Topic

Jeszcze tylko 3h ; )

Shaalar
01-07-2009, 15:31
grasz w sourca??
podaj ip na jakim najczesciej.. to moze popykamy w czasie update.. :]

Cortexx
01-07-2009, 15:43
a wiadomo cos na temat new serwerow??

PsiakoS
01-07-2009, 15:50
Skoro już o update'ach rozmawiamy... Ostatnio z sentymentem i smutkiem wspominałem Tibię 7.6 i wcześniejsze wersje. :] Celowanie z run, gra wymagająca dużo więcej skupienia i zręczności. Umiejętności gry miały duuuużo większe znaczenie niż dziś, chociażby w PvP. Hotkeye wprowadzono, aby wyrównać szanse wszystkich graczy, ponieważ część z nich używała botów. Skoro teraz CipSoftowi udało się praktycznie rozwiązać problem boterów, to co myślicie o powrocie do starego systemu walki?

Według mnie ciągłe upraszczanie gry nie jest dobrym pomysłem, tym bardziej, że inne tego typu MMORPGi (WoWy i inne) mają o wiele więcej do zaoferowania. Są dużo mocniejsze pod względem grafiki, questów, fabuły itd. Ten wyjątkowy, wymagający umiejętności i zręczności system walki był czymś, co wyróżniało Tibię z tłumu i tak naprawdę, obok łatwego kontaktu z innymi graczami, była ta największa zaleta tej gry. Co o tym myślicie? ;>

ludzie używali i dalej używają bootów, wystarczy wiedzieć jak i kiedy.

btw do tematu: wszystko super pięknie tylko, że jak tak dalej pójdzie w następnym apdejcie będziemy karmić złote rybki i mieć wrażenie ze gramy w Simsy!

@2 down (Cortexx)
nie będzie żadnych serwerów, to był fake!

GuardEK
01-07-2009, 15:57
Ten update wprowadza kilka ciekawych funkcji. Mi najbardziej podoba się server log, ale tu pewnie nie jestem obiektywny ze względu na narzędzie do jego analizy (http://tibiaspy.com/index.php?lang=pl&p=serverlog), które zrobiłem na TibiaSpy.
Zobaczymy, jak będą sprawować się kukły treningowe. Na szczęście są dla high-leveli, wiec nie bedzie tam tłoku.
Po za tym wiele zmian istotnych chyba nie ma.
<tu miał być link do mojej strony, ale nie chce po chamsku jej reklamować :P>Po co się tak podniecasz tym swoim "nażendziem"?
Po pierwsze napisać takie coś to banał, po 2 nikt tego nie będzie używał, po 3 jeżeli jedyna słuszna strona o tibii to ta twoja tibiaspy na którą nikt nie wchodzi to czego tu szukasz?

<tu miał być link do mojej strony, ale nie chce po chamsku jej reklamować :P>Kiedy po raz ostatni napisałeś posta w którym nie było "chamskiej reklamy"?

To, że miałeś kiedyś admina na tym forum w mojej opini nie upoważnia cie do jego zaśmiecania.

Cortexx
01-07-2009, 16:02
Dowiem sie o tym czy wie ktos cos na temat serwerow ktore podobno maja zostac wproaadzone i czy wogole beda?

lojezu
01-07-2009, 16:07
hahaha server csa? ale to jest non-steam, steam? 1.6, source czy jaki? ale tak czy inaczej wbije i was pokaram :)

Czarny_Brat
01-07-2009, 16:23
Dowiem sie o tym czy wie ktos cos na temat serwerow ktore podobno maja zostac wproaadzone i czy wogole beda?

Gdyby takowe miały wyjść byłoby już o tym mówione.

hahaha server csa? ale to jest non-steam, steam? 1.6, source czy jaki? ale tak czy inaczej wbije i was pokaram :)

CS 1.6 wersja STEAM.

Invisiblee17
01-07-2009, 16:45
Cóż za cios dla tibijczykuw!!!!!!!!!

aż razi w oczy ;/

Katalończyk
01-07-2009, 17:28
Większość pewnie nie może wytrzymać tych 5 godzin :D

MatKus
01-07-2009, 17:30
Po co się tak podniecasz tym swoim "nażendziem"?
Po pierwsze napisać takie coś to banałTo napisz.Po 2 nikt tego nie będzie używałWystarczy, że jedna osoba uzyje, a twoja wypowiedź już będzie błędna. A wiem, że sporo osób będzie jednak używałopo 3 jeżeli jedyna słuszna strona o tibii to ta twoja tibiaspy na którą nikt nie wchodzi to czego tu szukasz?Wchodzę z 2 powodów: 1) odwiedzam wszystkie liczące się polskie strony o Tibii, bo dobrze coś wiedzieć o konkurencji. 2) Nadal czuję się emocjonalnie związany z Tibia.pl, bo sporo pracy w tą stronę włożyłem.
Kiedy po raz ostatni napisałeś posta w którym nie było "chamskiej reklamy"?Dzisiaj napisałem wiele takich.
To, że miałeś kiedyś admina na tym forum w mojej opini nie upoważnia cie do jego zaśmiecania.To chyba jedyna kwestia, co do której muszę się z tobą zgodzić, i dlatego ewentualną dalszą dyskusję proponuję przenieśćna PW właśnie z tego powodu.

Na razie nie będzie, to była tylko plotka puszczona przez Lokirja (admina tibibr.com)

Rocket Slayer
01-07-2009, 17:43
@MatKus
*patrzy na podpis*
Fajny ludziom kit wciskasz...

@t
trzeba było z tego powodu temat zakładać? :S

Erhion
01-07-2009, 17:44
po 3 jeżeli jedyna słuszna strona o tibii to ta twoja tibiaspy na którą nikt nie wchodzi to czego tu szukasz?

Ciekawe, bo ja tam widzę sporo osób.

Fedrix
01-07-2009, 17:46
Z update na uptade, tibia robi się coraz gorsza, pewnie nowi gracze którzy zaczeli dopiero grać w tibie to dla nich to lepiej, ale ja gram od tibi 7.6 i powiem że tibia podobała mi się od ver 7.6 do 8.0(ujdzie jeszcze) a teraz to coraz gorzej.
Tak samo jak jest z serverami pvp, sama nazwa mówi że to jest server żeby od czasu do czasu się pozabijać a tera wymyślili jakieś czarne czaszki(non sens)

@PS// Rocket, akurat musiałeś się przyje*** do jego opisu? To jest temat o uptade nie o jego opisie, a jak dla niego ta strona jest najlepsza to jest nie każdemu się podoba ta sama strona co tobie!!

Pomocny_Duszek
01-07-2009, 17:51
aż razi w oczy ;/

Masz 16 lat i nie wiesz co to ironia ? moje kondolencje ...

Lend
01-07-2009, 17:54
Ahh jak mnie tu dawno nie było, w tibie nie gram już jakieś 3 lata lub więcej.
Grałem w tibie od 6.1? cos koło tego no i z każdym updatem ta gra traciła dla mnie "klimat" może poprostu nudziłem się przesiadując ciągle przy jedej grze, jednak wydaje mi się ,że to wina update- teraz w tibii mamy tyle broni ,że nie moge się w tym połapać ,ja nie potrzebuje takiego arsenału, wtedy było dobrze- bez hotkeyów gra była o wiele bardziej "emocjonujaca" - teraz nie mam zamiaru wracać do tej gry, myślę ,że cipsoft musi podjąć jakiś krok- zrobić tibie z grafiką 3d lub zrobić servery na starszej wersji.

Erhion
01-07-2009, 17:55
jednak wydaje mi się ,że to wina update- teraz w tibii mamy tyle broni ,że nie moge się w tym połapać

Tibia to gra z bardzo małą ilością broni.

Wpadnij do takiego Guild Wars na przykład.

neopostman
01-07-2009, 17:55
Nie wiem jak wam, ale mi te 5 godzin mija szybko jak zwykłe szarobure 5 godzin, bez żadnego oczekiwania ._.

Fedrix
01-07-2009, 17:57
Ja gram w tibie ale z nudów, nie z chęci. A za czasów starych ver. gdzie nie było hotkeyów to gra była nie dość że emocjonująca to także trudniejsza i nie było tak łatwo grać i bić lvli.

@Down// Szczera prawda, można powiedzieć że administratorzy tibi wchodzą w dupę graczom a powinno być odwrotnie.
@Hakuoh w jaki sposób wszedłeś na tibia.com, mi nie chodzi :)

chosen_one
01-07-2009, 17:58
w ktorej zapowiedzi bylo o training monkach czy czyms takim?? bo chyba cos przegapilem. mam tylko nadzeje ze to nie bedzie wygladalo podobnie jak na otsach..
a tak poza tym to zauwazylem ze cipsoft daje "graczom" to czego chca - byly boty z hotkeyami to zrobili hotkeye, wiekszosc uzywala lighthacka to go zrobili (a te klimatyczne podroze po ciemnych jaskiniach mialy swoj urok :') a teraz to nikt juz nie wlacza luxa..), narzekali ze za wolno sie lvle bije to zwiekszyli hity i dali +50% exp, krzyczeli ze za duzo pk, to zje**li team-pk, zobaczyli ze skillujemy na monkach to dadza to "cos" do skillowania... i co jeszcze??? bo ja juz mam dosc
i nie zdziwie sie jak dodadza jakiegos autopilota, ktory bylby jakims pol funkcjonalnym cavebotem, tyle ze bez afkowania..

Hakuoh
01-07-2009, 18:00
http://download.tibia.com/tibia850. exe <- Windows (bez spacji po kropce)
http://download.tibia.com/tibia850. tgz <- Linux (bez spacji po kropce)

Już można zassysać.

Invisiblee17
01-07-2009, 18:06
http://download.tibia.com/tibia850. exe <- Windows (bez spacji po kropce)
http://download.tibia.com/tibia850. tgz <- Linux (bez spacji po kropce)

Już można zassysać.

Hahhh ... szkoda ze mi te linki nie dzialaja ;[ xD alee jak bede sie logowal client zaktualizuje sie sam ;P

Hakuoh
01-07-2009, 18:07
Hahhh ... szkoda ze mi te linki nie dzialaja ;[ xD alee jak bede sie logowal client zaktualizuje sie sam ;P

Jak się klika na link, a nie kopiuje adres i dopisuje exe/tgz to nie działa. Think.

slammer
01-07-2009, 18:09
miałeś skasować spację po kropce i przekopiować link... wtedy działa :)

Lend
01-07-2009, 18:14
A właśnie myslałem kiedyś o powrocie do gry, zostawiłem postać całkiem dobra ale kiedy usłyszałem o expie +50% dla PAC przy pierwszej godzinie gry... - to jest naprawde nie fair wobec FAC teraz FAC-e nie mogą się równać z PAC-ami to jest przegięcie moim zdaniem.

Fedrix
01-07-2009, 18:18
miałeś skasować spację po kropce i przekopiować link... wtedy działa :)

Mi nie działa tak czy inaczej, może coś od przeglądarki ale wątpie :)

Fedrix
01-07-2009, 18:24
A co ty chciałeś żaden człowiek nie jest zawsze punktualny:)

degustator16
01-07-2009, 18:24
A właśnie myslałem kiedyś o powrocie do gry, zostawiłem postać całkiem dobra ale kiedy usłyszałem o expie +50% dla PAC przy pierwszej godzinie gry... - to jest naprawde nie fair wobec FAC teraz FAC-e nie mogą się równać z PAC-ami to jest przegięcie moim zdaniem.

Czlowieku to tylko godzina expa dla pacc. Ja nie mam pacca i nie placze. Na faccu nie jest tak zle. Wiadomo nie ma wielu rzeczy dostepnych dla pacc ale ta godzina +50% dla pacc to praktycznie nic a ty lamentujesz jak by to bylo conajmniej 5h ;/

Fedrix
01-07-2009, 18:27
Czlowieku to tylko godzina expa dla pacc. Ja nie mam pacca i nie placze. Na faccu nie jest tak zle. Wiadomo nie ma wielu rzeczy dostepnych dla pacc ale ta godzina +50% dla pacc to praktycznie nic a ty lamentujesz jak by to bylo conajmniej 5h ;/

A tak wogle to o ile się nie mylę to ma trwać przez tydzień tylko:)
Jak dopiero co chcesz zacząć grać to i tak nie będziesz najlepszy, a pograć można, a jak nie chcesz być gorszy to kup se pacc :) :)

Fedrix
01-07-2009, 18:30
Oni nigdy nie byli punktualni. :)
No bo to nie jest podane że o 18 będzie online tylko że przewidziany czas włączenia servera jest o godzinie 18. A jak im dłużej to zejdzie to co poradzisz

@UP// server offline to co wiara ma robić wchodzą na forum tak jak my :)

Fedrix
01-07-2009, 18:38
Chłopie cytujesz kogoś post a nawet nie potrafisz go przeczytać!!
Pisze jak byk "czyli Mamy nadzieję być online o 18:00." a ty dalej o tym. Niech se będzie nawet o godzinie 24 online ale nie spamuj już

@UP// mogę się założyć że ty byś tego w tydzień nie wgrał!! a jak by byli amatorami to by tej gry wcale nie było bo by były bugi,skargi itd. a jednak mało tych skarg jest

@CHCIAŁEŚ PW TO MASZ

Cortexx
01-07-2009, 18:40
Jestem ciekaw czy dodadza te serwery nowe

Lend
01-07-2009, 18:42
Niech im wszystko je~~nie i niech wróci stare dobre 7.1 =]

Zgadzam się, i niech powróci stara dobra Harmonia która na początku nie była tak przeludniona

degustator16
01-07-2009, 18:42
Cipsoft to naprawde amatorze -.- Nie potrafić wprowadzić kulku lepszych pixeli w 5 godzin O.o przeciez maja all przygotowane powinno to trwac GODZINE a nie az 6 !! Amatorska robota kompletnie +.+

Zesrasz sie jak nie zagrasz kilka h w tibie??

@up

Swiatow nie bedzie.Byl to fejk admina tibibr
Peace

Fenreall
01-07-2009, 18:44
Ja już ściągnąłem klienta i czekam ;]

http://download.tibia.com/tibia850*****

po 850 powinno być . exe (bez spacji) ale jakieś gwiazdki są xD

Cortexx
01-07-2009, 18:44
Moze ktos odpowiedziec na moje pytanie... "czy cipsoft wprowadzi nowe serwy"

Erhion
01-07-2009, 18:45
Nie zesram sie -.- Na lepsze komentarze nie stać?? Poprostu chce zobaczyc to Carlin i tyle, mogli by sie z tym choć raz porządnie uwinąć co nie?

Ale to nie jest dupny OTS, na którym coś może nie działać, tylko prawdziwa Tibia, gdzie ma być zapięte wszystko na ostatni guzik i sprawne.

Z tym sraniem - pomyśl, może Ci ulży.

Cortexx
01-07-2009, 18:46
na 100% new nie bedzie??

Fedrix
01-07-2009, 18:47
Sory, ale ich tam jest 40 w sumie z tego co pamiętam ... więc troche to żałosne ... pozatym na ots nie raz z kumplem wprowadzaliśmy upy i zajmowało nam to do godziny xF Popatrz na to z tej strony ...

O ile się nie mylę to jest global server nie ots i to może wygląda inaczej niż tak jak na ots? Może byś pomyślał że oni robią co innego niż ty na ots że zamieniłeś se kilka plików itd;/
Tak jak powiedział Mosted skończmy te kłótnie
PS:// I to nie jest 1 server tylko kilka.

AnonimowyPowrot
01-07-2009, 18:48
Moze ktos odpowiedziec na moje pytanie... "czy cipsoft wprowadzi nowe serwy"

Napisał ci przecież, o indianinie Bystre Oko, że to fake!

Hakuoh
Update: We expect to be back online by 21:00 CEST.

Też was kocham.

Nikaia
info z tibicom

neopostman
ja dopiero teraz zalogowałem się do gry, ale jest bardzo mało osób - thais prawie puste o.O

<double facepalm>

Kash
@up ale spam;]

Stateczek
01-07-2009, 18:49
Nie..nie będzie nowych serwerów...Ja tam patrze z ukrycia na tibie i stwierdzam że nowy update = więcej nobów mniej normalnych graczy... Dawaj Cipsoft! Wydłuż to tak żeby nikt nie grał przez kolejne 5 godzin!

Swoją drogą to ja już bardziej czekam na nowy odcinek bleach ale atm. :D 226 Już ^^

Duch Guardi
01-07-2009, 18:49
@offtop
Tak, wiem offtopic ;<

Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 644 (133 zarejestrowanych oraz 511 gości)

nieźle xD

Nieźle ?
Lookaj to: http://forums.tibiabr.com/
Usuários online: 15294 (1299 membros e 13995 visitantes)

Erhion
01-07-2009, 18:50
Oh nie kolejne godziny bez Tibii - już widzę te masowe samobójstwa wśród nie mogących się wysrać Tibijczyków.

Fenreall
01-07-2009, 18:50
A myślałem że lvl dzisiaj dobiję ;D

Erhion
01-07-2009, 18:53
Erhion, to że jakiś dwunastolatek podłapał tekst o sraniu to nie znaczy że musisz w każdym swoim poście robić tak zwaną sesję z tym związaną.

Czemu nie? Zawsze jest śmieszniej. ;)

A, że w czasie update'ów jest taka negatywna energia wśród graczy to się przyda. :D

Erhion
01-07-2009, 18:55
No nie wiem czy śmieszniej... akurat się delektowałem klopsikami...

Przepraszam. B)

Rybzor
01-07-2009, 18:55
Lol, co tu robi besn?: D

Na serwer CSa oczywiście zapraszam : ),

W tibie aktualnie nie gram...

jerrry
01-07-2009, 18:58

Edit: Ojć nie zauważyłem...

Swoja drogą, wprowadzane poprawki muszą być obszerne, skoro nie potrafią się wyrobić jak zawsze ;) a może coś im nie wyszło i muszą poprawić bledy

Pozdrawiam

@Użytkowników czytających ten temat: 156 (zarejestrowanych: 38, gości: 118)

psyhopatka
01-07-2009, 18:59
Eremo

Amulet of Loss - 45k

Blue Djinns (Nah'Bob)

Glorious Axe - 3k
Angelic Axe - 5k
Thaian Sword - 16k
Butcher's Axe - 18k
Queen's Sceptre - 20k
Shadow Sceptre - 10k

Green Djinns (Alesar)

Titan Axe - 4k
Haunted Blade - 8k
Bonebreaker - 10k
Ornamented Axe - 20k
Onyx Flail - 22k
Dreaded Cleaver - 15k

Rashid

Ruthless Axe - 45k
Berserker - 40k
Jade Hammer - 25k
Abyss Hammer - 20k
Hammer of Wrath - 30k
Heavy Mace - 50k
Vile Axe - 30k
Assassin Dagger: 20k
Epee: 8k (will be looteable)
Naginata - 2k

Bone Master, Dream Master

Soul Orb - 25 gp
Demonic essence: 1k (Only if you have the highest rank)

Telas (Once you complete the Yalahar Quest)

Piece of Hell Steel: 500 gp
Piece of Royal Steel: 10k
Piece of Draconian Steel: 3k
Huge Chunk of Crude Iron: 15k
Crystal of Balance - 1k
Crystal of Focus - 2k
Crystal of Power - 3k
Crystal Pedestal - 500 gp

Harog (Once you complete the Beregar Quest)

Nail - 10 gp

Tesha

Scarab Coin - 100 gp

Irmana

Royal Tapestry - 1k
Velvet Tapestry - 800 gp
Silky Tapestry - 500 gp

Fiona

Behemoth Claw - 2k (was 500 gps)
Warrior's Sweat - 10k
Fighting Spirit - 40k
Enchanted Chicken Wing - 20k

Tamoril

Yellow Gem - 1k
Red Gem - 1k
Green Gem - 5k
Blue Gem - 5k
Violet Gem - 10k
Golden Mug - 250 gp

Chondur

Black Skull - 4k
Blood Herb - 500 gp
Blood Goblet - 10k

Alexander

Spellbook of Enlightenment - 4k (Moved from Rashid)
Spellbook of Warding - 8k
Spellbook of Mind Control - 13k
Spellbook of Lost Souls - 19k

Lailene

Batwing Hat - 8k

Iyad

Earmuffs - 1,5k

Ustan

Wolf Tooth Chain - 100 gp

Rudolph

Belted Cape - 500 gp (was 300gp)

Uzgod

Orcish Axe - 350 gp

Changes:

Crossbow - 120 gp (added to all premium distance traders, Fibula remains 160 gp)

Bow - 100 gp (added to all premium distance traders, Fibula remains 130 gp)

Wedding Ring - 100 gp (Briasol, Tesha, Ishina, Iwan, Carina, Hanna)

Got it from TibiaNation.net

+ ingame screen trying to make profit (I hope that this is not a fake :()
info
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168731

Rybzor
01-07-2009, 19:03
Aktualnie to wiele osób nie gra, miszczu :<

No i co w związku z tym? : p

Erhion
01-07-2009, 19:04
tak apropo to oni nigdy nie potrafią wyrobić się na czas. Jeszcze ich te głupie pomysły. juz to widze jak będzie wyglądała osoba zabita przez 20 osób na tibia.com
HAHA:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Napisali, że mogą się nie wyrobić, wiec po co ta negatywna energia? :D :baby:

Neliels
01-07-2009, 19:09
@up
Nie ma zadnej xd

Juz widze te tlumy o 21 dobijajace sie na servy xD

Erhion
01-07-2009, 19:10
a jest taka możliwość że wyrobią się przed 21?

Sranie. Zmniejsza napięcie. :cup:

Neliels
01-07-2009, 19:13
szmerak123

A zozstnierz mojim mjistszem?

Erhion
01-07-2009, 19:13
widze ze niezly bajzel sie tu robi xd

Tibia.pl wita.

@erhion
Jesteś producentem srajtaśmy?

Nie psuj mi przykrywki!

Neliels
01-07-2009, 19:15
lol a mają dodać trening monki? PIERWSZE Słysze o lolololol ots sie z tibii robi x( X(X(X(X(X(X(X(X(X(

O tym wiadomo juz od dawna ; d

Erhion
01-07-2009, 19:16
Kocham to forum. :D

Neliels
01-07-2009, 19:17
Jak sie szybko zalogujesz to zadna : PPP

Neliels
01-07-2009, 19:19
jak za komuny po parówki :o

Erhion
01-07-2009, 19:19
ide chyba na redtube zabić czas x)

Weź papier!

Mam dostęp do najlepszego!

Lajrek
01-07-2009, 19:21

To jeszcze czekamy 2h :]

Rumcajsek
Szmerak, czy wiesz że...?

Pisanie dużej liczby emot w poście jest pierwszą oznaką trolla?

Komu chce się czekać do 21 ręka w górę! :D
Ooo... Widzę las rąk!

Pośpieszcie się Cip-y, a nie grajcie w scrabble!! -.-

Paciuch
@ileś tam up 21:00....

Neliels
01-07-2009, 19:22
<reka w gore>
yeyeyeye ! :cup: winner!

8o

Erhion
01-07-2009, 19:23
@ileś tam up 21:00....

Ah nie ma to jak wyczuć ironie.

haha zartowalem smieszne nie? zawalu dostaliscie czy skorzystaliscie z uslug Erhiona?

Wskaźniki sprzedaży poszły w górę o 20%. Dzięki!

Rybzor
01-07-2009, 19:24
Kocham to forum. :D
No, urzeka każdym zdaniem :3

sesinep
01-07-2009, 19:25
Co za idiota pisał ten artykuł... Przecież wyraźnie pisze na tibia.com, że serwery zostaną włączone około 21.00

Neliels
01-07-2009, 19:25
Co za idiota pisał ten artykuł... Przecież wyraźnie pisze na tibia.com, że serwery zostaną włączone około 21.00

News byl pisany predzej...
>.<
Wiec japa : P

Erhion
01-07-2009, 19:27
@erhion
Ty się tak nie rozkręcaj bo cię demotywatorem zgaszę...

Mnie? B)

Dopóki się nie pojawiłeś, a ja nie zluzowałem to byłem tu głównym czepialskim. :D

Neliels
01-07-2009, 19:28
Czekamy czekamy.. zaraz na dwor ;D

Semek
01-07-2009, 19:28

Jest napisane*

kthxbye

Rybzor
01-07-2009, 19:29
@rybozord
Ty miałeś grać w CSa, oszukańcze!
Zrobiłem 19:3 na aztecu, zmiana mapy była : P

sesinep
01-07-2009, 19:30
Kurde... Moderatorzy muszą mieć tylko ban i warn skoro edita im zabrało...
Ps. nie wale z axa, nie gram na emperze, nie mam 25 levela, nie mam skilli 61/60, nie mam 3 magic levela,
mój nick to nie sesinep.

Neliels
01-07-2009, 19:31
"szczegolny" jak dla kogo :D

Zrobimy narodowy dzien updejtu
bedzie obchodzony 2 razy w roku i na ulicach bedzie manifestacja
taka opcja wam pasuje?

Erhion
01-07-2009, 19:31
Ale bym się uśmiał jakby o 21 napisali, że mają problemy z serwerami i dziś już nie włączą. :D

Bah, byłeś moim pucybutem, tylko pod wpływem narkotyków, więc mogłeś nie wiedzieć

Haha chłopie śnij dalej. :]

Erhion
01-07-2009, 19:32
Idę oglądać wiadomości - nara!

raB_Bit
01-07-2009, 19:33
@Rocket Slayer
Twoje posty są tak zje***e, a Ty jesteś takim trollem, że żal ^^

Tyle na ten temat.

Neliels
01-07-2009, 19:33
to jak bedzie bejbiaszki z ta manifestacja?:p:confused:

Rumcajsek
01-07-2009, 19:35

"O boshe" :D :D :D
own3d

Człowieczku, koło 18 zostało dopisane że serwer będzie o 21. Idiotą sam jesteś.

Katalończyk
01-07-2009, 19:36
Idę na dobranockę w oczekiwaniu na update :p

Neliels
01-07-2009, 19:37
mam propozycję nie do odrzucenia, wtragnij do pokoju rodziców o 23 na golasa i krzyknij tibijeczka rulezik, to będzie dopiero manifestacja.

Idealnie
Sama na to nie wpadlam :o
Aaa.. zeby nie bylo to ironia

Duke Dran
01-07-2009, 19:37
Z ekscytacji już siódmy raz zmieniam koszulkę, a to dopiero 19:00.

Cortexx
01-07-2009, 19:38
Chyba jednak wprowadziaj serwery jesli sie do 21 przedluzylo :D

Rumcajsek
01-07-2009, 19:40
mam propozycję nie do odrzucenia, wtragnij do pokoju rodziców o 23 na golasa i krzyknij tibijeczka rulezik, to będzie dopiero manifestacja.

Albo "jestem hardkorem a wy będziecie mi ssać!!"

100% zabawy gwarantowane

Rumcajsek
01-07-2009, 19:42
ja teSH się znam. a znacie Bum - Kanikuły.mp3?

Wyjdź człowieku -.-

Rumcajsek
01-07-2009, 19:48
Podobno train monki od 100 levela, tylko dla PACC i to tylko po queście jakimś...

(offtop) katolickiego ;)

Piniar
01-07-2009, 19:49
mam pytanie;] co to jest ten server log?;p:)

Rumcajsek
01-07-2009, 19:50
A jak ma się nazywać ten "training monk" w rl? I gdzie będzie dostępny?

Będzie się nazywał "Fri itens plax", będzie w temple na rooku, żeby się tam dostac trzeba będzie zdobyć śmigłowiec z questa, dodatkowo z demonów będą wypadać kanistry z paliwem do helikopterka....

raB_Bit
01-07-2009, 19:51
Chce ktos troche pepsi?...

Rumcajsek
01-07-2009, 19:52
@pepsi

Dajesz. Wyslij do Carlin. ;)

Rumcajsek
01-07-2009, 19:54
A ja idę grać w Wowa i mówię "Jestem pro uber gosu, suck my balls tibia ownerz"

raB_Bit
Wyslalem Wam to pepsi do depo na Goromie, tylko poczekajcie to 21 :)

Rumcajsek
ochh jepet niestety You are Dead.
Uczcijmy jego śmierć minutą ciszy

Wierzysz w to że przez minute nikt nie napisze? :D

raB_Bit
01-07-2009, 19:55
START NIE PISZEMY NIC ! :) 3 MIN

KTO NAPiSZE TO CIPSOFT BEDZIE WLACZAL SERWY O 23

KTO SIE NABIERZE :)TEN JEST IDIOTA :D:D:D

raB_Bit
01-07-2009, 19:57
Ale z was jebane trolle... wytrzymac 3 min nie potrafia! phi

Rumcajsek
U mnie to sahara jest...

raB_Bit
Here You are. <daje>

Piniar
Moze napisac ktos kto sie naprawde zna co to jest ten server log?
a przy okazji o ktorej startuja servery?

raB_Bit
01-07-2009, 19:58
szmerak123 ale ty jestes pojebany

raB_Bit
01-07-2009, 19:59
w tym oczekiwaniu na serwery wszystko spalone, puste magazyny.
w sierpniu sa zniwa : D

raB_Bit
01-07-2009, 20:00
bueheueh xD

Rumcajsek
Ej, mam buga, nie mogę się zalogować na konto, dostanę CM Tokena? Albo przynajmniej Magic Longsworda..:p

raB_Bit
jest juz ! :D :D
sciaga mi sie nowy client :))

CingCiong
01-07-2009, 20:01
Już włączyli:) Narazie jest 15 online.

Kurczę, byłem 1 minutę, dostałem kick off i logout:(

raB_Bit
01-07-2009, 20:03
xDDDDDDDD robimy iks de w kazdym poscie, w nastepnym ma byc 1 wiecej itd.
xD xD xD

Piniar
01-07-2009, 20:05
ten update jest niepotrzebny, zreszta jak wszystkie od tibii 7.6 kiedys bylo fajnie 15sork z 25mlvl mogl sd robic. ehh.. to byly czasy

Kubaland
01-07-2009, 20:09
Mi póki co jeszcze nic nie działa, ale poczekam ;> Jak zadziała to postaram się napisać :)

Endderx Druid
01-07-2009, 20:09
...
Wiele update było od kąd gram w tibie :)
2002 rok, i zaraz po soulach i hotkeyach, nowy system fragów jest najgorszą zmianą w histori tibii.
Boterów dało się wytrzymać ... runy, uzbrojenie -także dało.
Gram w tibie po przerwie jakieś 2 miechy, nie mam wprawy jak wy, nie wiem gdzie expic więc wbiłem 50lv plaladina rsa i bana :) Gram tylko dla wojny na Azurze, życie ... musze zrobić kolejną przerwe od tibii :) Teraz na zawsze :p

Najgorszy update jakigo doświadczyłem :/

Dla tych którzy sapią o nowym wyglądzie Carlin, i na co wam to ?
Po co wam nowe outy ?
Głupota

Piniar
01-07-2009, 20:14
kiedys tibia byla dla osob ktore naprawde potrafily grac, runkami nie dalo sie pkowac na battle, na runki nie trzeba bylo souli.. ale mamy to wszystko dzieki boterom ktorych jest teraz od hu**

psyhopatka
01-07-2009, 20:16
Mi tam nowy system czaszek nie przeszkadza bo gram na enfo.
Może nowe osoby przyjdą na enfo :>

Endderx Druid
01-07-2009, 20:16
Dzisiaj zloty poszedl niesamowicie w gore!wszystkie inne waluty stracily na wartosci!!funt nawet ponad 2% !!namawiam do kupna

Jak chcesz złotego kupić :p
Ja ci moge sprzedać
Dam ci 5tys złotych, a ty mi 20tys. naszej waluty :)

Markos_Knight
01-07-2009, 20:20
Super ^^ Kurde a miałem wbić kolejny dziś lvl i się ożenić xD hehe

Kur*a ktoś pisał "poco nowe Carlin, poco komu nowy outfit"
Po to żebyś miał zagadkę -.- noobie. X(X(X(

Właśnie fajnie, że będzie. Pewnie ty byś chciał quest dla 8 levelu na SCA -.-
lub coś innego. X(X(

Jakby się zajmowali samym programowaniem, to dalej gralibyśmy kwadratami :P :(

Cekin234
01-07-2009, 20:29
Bardzo Mi się podoba ten pomysł z update ;D, nie mogę się doczekać. A wy ?

Profesja : Druid

LvL : 25

MLvL : 38

Name : Dizzy ziomek :)

Wylansowany
01-07-2009, 20:37
Echh... i kolejne update. Jeśli już dobrze liczę, to już..8.5. Niespecjalnie wielki jest ten update. Tak trzeźwo patrząc, to oprócz zmiany w PvP, wszystko jest na plus. Nowe questy, expowiska, odnowiony system ślubów...

Popiolkas
01-07-2009, 20:41
ej o co chodzi z tymi kukłami treningowymi?:>

Rybzor
01-07-2009, 20:59
Może znajdzie się jakiś mod i zamknie ten temat ??
Oby.......

besn
01-07-2009, 21:56
Jak widać znalazł się :)

Na prawdę nie wiem po co wy tak spamowaliście... Usunięcie tego to była kwestia paru kliknięć. W sumie 5 minut roboty i z 570 postów spamu zrobiło się 137 :)
Z 40 osób zbanowane na stałe :)

BTW podziwiam tych 14nasto latków, którzy mówią, że zrobiliby ten update szybciej niż CipSoft :)