Pokaż pełną wersje : ED vs RP vs MS
Pietrzak1993
01-07-2009, 18:15
Witam !
Chciałem sobie zaczać grać w Tibie po dłuższej przerwie z qumplami ale nie wiem kim mam grać ;) Bedziemy grali w 6 osob. Ja( nie wiem kim ), 3 x MS , 1 x ED , 1 x EK. Kogo wybrać? Gramy na serverze PVP (Xerena). Mam troche kasy (200k) ... lubimy wspólne hunty xD Zastanawiam się czy grać MS czy może teraz lepszy jest MS ? Wiem ze u nich ciężko z kasa... Czy da się nimi expić żeby zarobić albo chociaż expić bez waste? Kiedyś to wiedzialem że MS w pvp nie ma sobie rownych ... ale teraz ? Nie wiem... RP może walnąć z Assassina 150-250 przy skillu 90 na 80 lvl ... + jeszcze moze walnać z SD ... A taki Master? Ile walnie Master z SD?
Proszę pomóżcie mi wybrać... Miałem kiedyś 90 RP i wiem że gra nim nie jest tak ciekawa jak Masterem czy ED ale zawsze wychodzi na + i jest nawet nawet na PVP ...
Hmm.. To tak :
Pod wzgędem PVP: Moim zdaniem najlepszy master .. ale może się teraz myle?
Pod względem zarobku: Moim zdaniem RP ... a waszym?
Pod względem szybkośći expienia: I tutaj nie wiem ...
Hity z assasinek są znacznie większe niż 150-250 hp.
Ale mniejsza - masz kasę to dobrym pomysłem byłby sork albo druid. Są najlepsi w pvp szybcy w expieniu beznadziejni w zarabianiu.
Pall jest też szybki w expieniu prawie idealny do zarabiania ale nie tak dobry w pvp (jak idziesz z grupą to co innego)
Jednak polecałbym Palladyna - z kumplami nie będziesz się nim nudził a samemu też nie - sorków jest trzech na co 4.
Pietrzak1993
01-07-2009, 18:43
Dobra , to jeden głos na Palladyna .. Zobaczymy co bedzie dalej .
A tak po za tym to interesuje mnie jeszcze ... jak np. ide na Wojne to kto będzie miał wieksze waste? MS czy Rp? Chodzi mi tutaj o system leczenia, ponieważ Rp może sobie spokojnie jechac bez utamki i leczyc sie Pot + exura san ... a taki Master? Musis miec utame co nie ? I wtedy pije manachy ...wydaje mi sie ze on ma wtedy tez bardzo duze Waste !
PS jakie max combo moge walnać MAsterem ..? A jakie RP.. na 100 lvl. I dobrych skillach 90 .. a u sorca mlvl 50 ?
@up
Gówno będzie dalej wy*******aj do przyklejonego.
golonkamatu
01-07-2009, 20:00
Dobra , to jeden głos na Palladyna .. Zobaczymy co bedzie dalej .
A tak po za tym to interesuje mnie jeszcze ... jak np. ide na Wojne to kto będzie miał wieksze waste? MS czy Rp? Chodzi mi tutaj o system leczenia, ponieważ Rp może sobie spokojnie jechac bez utamki i leczyc sie Pot + exura san ... a taki Master? Musis miec utame co nie ? I wtedy pije manachy ...wydaje mi sie ze on ma wtedy tez bardzo duze Waste !
PS jakie max combo moge walnać MAsterem ..? A jakie RP.. na 100 lvl. I dobrych skillach 90 .. a u sorca mlvl 50 ?
Pffff jakie ty combo chcesz walić msem? Różdżka vis hur, różdżka sd albo różdżka ue, bo innej opcji nie ma. Poza tym jaki 100 ms ma 50 mlvl... Mlevel waha się od 60 do nawet 70 u takiego msa.
Pffff jakie ty combo chcesz walić msem? Różdżka vis hur, różdżka sd albo różdżka ue, bo innej opcji nie ma. Poza tym jaki 100 ms ma 50 mlvl... Mlevel waha się od 60 do nawet 70 u takiego msa.
Pall też jest G wart bez skilli - trzeba przyjąć że ma je średnie.
A combo = różdżka fire elementale + UE i SD - zjazd z kilkuset hp do zera.
Pall też jest G wart bez skilli - trzeba przyjąć że ma je średnie.
A combo = różdżka fire elementale + UE i SD - zjazd z kilkuset hp do zera.
Mijasz się z prawdą. Exhaused nie pozwalałby na to.
TaJemniczy
03-07-2009, 01:08
Witam !
Chciałem sobie zaczać grać w Tibie po dłuższej przerwie z qumplami ale nie wiem kim mam grać ;) Bedziemy grali w 6 osob. Ja( nie wiem kim ), 3 x MS , 1 x ED , 1 x EK. Kogo wybrać? Gramy na serverze PVP (Xerena). Mam troche kasy (200k) ... lubimy wspólne hunty xD Zastanawiam się czy grać MS czy może teraz lepszy jest MS ? Wiem ze u nich ciężko z kasa... Czy da się nimi expić żeby zarobić albo chociaż expić bez waste? Kiedyś to wiedzialem że MS w pvp nie ma sobie rownych ... ale teraz ? Nie wiem... RP może walnąć z Assassina 150-250 przy skillu 90 na 80 lvl ... + jeszcze moze walnać z SD ... A taki Master? Ile walnie Master z SD?
Proszę pomóżcie mi wybrać... Miałem kiedyś 90 RP i wiem że gra nim nie jest tak ciekawa jak Masterem czy ED ale zawsze wychodzi na + i jest nawet nawet na PVP ...
Hmm.. To tak :
Pod wzgędem PVP: Moim zdaniem najlepszy master .. ale może się teraz myle?
Pod względem zarobku: Moim zdaniem RP ... a waszym?
Pod względem szybkośći expienia: I tutaj nie wiem ...
Jeżeli chcesz efektownie expic, zawsze będzie waste.
Jeżeli masz swoje zdanie ma h... się pytasz na forum??
Jeżeli gracz jest ogarnięty, potrafi grac każdą profesją...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.