PDA

Pokaż pełną wersje : czemu dobo jesteś taka menda??

eerion
08-01-2004, 02:39
Dobo- ja cię nie rozumiem. Czemu 2* skasowałeś moje podanie w dziale poszukiwanie moderatora?? co ja ci ku*** zrobiłem?? Jeśli nie checsz żebym był modkiem to rozumiem, ale nie znaczy ze wypieprzasz mnie z tamtąd gdy tylko coś zrobie

Bloody_Izual
08-01-2004, 03:33
Zauważ że nei tylko twój usunoł(chyba) ale nie zrobił tego specjalnie(chyba) więc po co się prujesz zakładasz nowy temat nie łatwiej wysłać prv msg?

MaRiO
08-01-2004, 03:34
Prawdopodobnie dlatego, ze masz az dwa upomnienia, a w dziale o poszukiwaniu moderatora wyraznie pisze, ze osoba kandydujaca na moda nie moze miec zadnego upomnienia.

eerion
08-01-2004, 04:13
już wcześniej mu wysłałem PW, ale on stwierdził że nawet nie mam się co zgłaszać. Że nienjest jedyny- to się zgłosiłem, a on mnie skasował. Potem poprawiłem (myślałem ze usunał post z powodu złego napisania), napisałem znowu- na 100% poprawnie o on to znowu usunął....
MArio- jak pisałem niedawno- te upomnienia otrzymałem dawno za nabijanie postów czego już nie robie od w miare dawna!! Poza tym chciałem to odpracować, ale oni mnie pierdolą!! to jest wkurzające już...
Niestety to forum jest najlepsze ;(. Inaczej bym już dawno z tąd poszedł...

Bartix
08-01-2004, 04:41
lol, no i co z tego ze dawno ale masz te pie#%$@#%e
upomnienia tak jak i ja i modem za c%#$a nie bedziesz
:(

Dan the Automator
08-01-2004, 04:44
Co powinien mieć mod?
*Doswaidczenie
*Cierpliwosć do newbie i n00bów, powtarzających się i idotycznych tematów
*Kultura osobista - nieobliczalne bachory rzucające bluzgami na lewo i prawo - OUT
*wyćwiczone czytanie ze zrozumieniem
*brak upomnień
*duzo czasu spędzac na tibia.pl
*robic mało błędów ort~ Wszelkie gUry, RZe odpadaja,...
* Wiedza Wiedza i jeszcze raz wiedza

Po pierwsze nie jestem modem od wczoraj, wiem co robie. Po drugie na ostatnią faze wyborów, chciałem oczyścić listę. Po trzecie - miałem Ci napisac wprost? Chcesz to masz: poprostu się nie nadajesz, świadczą o tym dwa upomnienia (statowanie, jesteś śmieszy. PowerPosting jest wporządku o ile sensowny, a nie jakiś spam)
Po czwarte: wiesz mógłbym Ci dac kolejne upomnienie za obrazanie moda~
Pozdrawiam
Dobo

Dr. Omader
08-01-2004, 05:07
Dobo zapomniałeś zwrócić uwage na:
*Kultura osobista - nieobliczalne bachory rzucające bluzgami na lewo i prawo - OUT
A tu widze niską coolture osobistą. A co do upomnień to tylko udowadniasz że zasłużyłeś na nie...

Nubi
08-01-2004, 05:32
@dr.omader

hmmz troche dziwnie napisales tego posta nastepnym razem jak zminiasz osobe do ktorej piszesz w srodku posta to napisz

NP @ktostam

teraz latwo wychwycic co napisales ale jak post bedzie bardziej zlozony to bedzie zonk

btw lubie wytykac ci bledy DR.

Dioskas
08-01-2004, 06:28
Oryginalnie dodany przez eerion
z tąd

*robic mało błędów ort~ Wszelkie gUry, RZe odpadaja,...

:D

Zaglada
08-01-2004, 06:48
Skoro pan eerion wie za co jego podania zostały skasowane, oficjalnie uznaje temat za zamknięty.