Pokaż pełną wersje : czemu dobo jesteś taka menda??
Dobo- ja cię nie rozumiem. Czemu 2* skasowałeś moje podanie w dziale poszukiwanie moderatora?? co ja ci ku*** zrobiłem?? Jeśli nie checsz żebym był modkiem to rozumiem, ale nie znaczy ze wypieprzasz mnie z tamtąd gdy tylko coś zrobie
Bloody_Izual
08-01-2004, 03:33
Zauważ że nei tylko twój usunoł(chyba) ale nie zrobił tego specjalnie(chyba) więc po co się prujesz zakładasz nowy temat nie łatwiej wysłać prv msg?
Prawdopodobnie dlatego, ze masz az dwa upomnienia, a w dziale o poszukiwaniu moderatora wyraznie pisze, ze osoba kandydujaca na moda nie moze miec zadnego upomnienia.
już wcześniej mu wysłałem PW, ale on stwierdził że nawet nie mam się co zgłaszać. Że nienjest jedyny- to się zgłosiłem, a on mnie skasował. Potem poprawiłem (myślałem ze usunał post z powodu złego napisania), napisałem znowu- na 100% poprawnie o on to znowu usunął....
MArio- jak pisałem niedawno- te upomnienia otrzymałem dawno za nabijanie postów czego już nie robie od w miare dawna!! Poza tym chciałem to odpracować, ale oni mnie pierdolą!! to jest wkurzające już...
Niestety to forum jest najlepsze ;(. Inaczej bym już dawno z tąd poszedł...
lol, no i co z tego ze dawno ale masz te pie#%$@#%e
upomnienia tak jak i ja i modem za c%#$a nie bedziesz
:(
Dan the Automator
08-01-2004, 04:44
Co powinien mieć mod?
*Doswaidczenie
*Cierpliwosć do newbie i n00bów, powtarzających się i idotycznych tematów
*Kultura osobista - nieobliczalne bachory rzucające bluzgami na lewo i prawo - OUT
*wyćwiczone czytanie ze zrozumieniem
*brak upomnień
*duzo czasu spędzac na tibia.pl
*robic mało błędów ort~ Wszelkie gUry, RZe odpadaja,...
* Wiedza Wiedza i jeszcze raz wiedza
Po pierwsze nie jestem modem od wczoraj, wiem co robie. Po drugie na ostatnią faze wyborów, chciałem oczyścić listę. Po trzecie - miałem Ci napisac wprost? Chcesz to masz: poprostu się nie nadajesz, świadczą o tym dwa upomnienia (statowanie, jesteś śmieszy. PowerPosting jest wporządku o ile sensowny, a nie jakiś spam)
Po czwarte: wiesz mógłbym Ci dac kolejne upomnienie za obrazanie moda~
Pozdrawiam
Dobo
Dr. Omader
08-01-2004, 05:07
Dobo zapomniałeś zwrócić uwage na:
*Kultura osobista - nieobliczalne bachory rzucające bluzgami na lewo i prawo - OUT
A tu widze niską coolture osobistą. A co do upomnień to tylko udowadniasz że zasłużyłeś na nie...
@dr.omader
hmmz troche dziwnie napisales tego posta nastepnym razem jak zminiasz osobe do ktorej piszesz w srodku posta to napisz
NP @ktostam
teraz latwo wychwycic co napisales ale jak post bedzie bardziej zlozony to bedzie zonk
btw lubie wytykac ci bledy DR.
Oryginalnie dodany przez eerion
z tąd
*robic mało błędów ort~ Wszelkie gUry, RZe odpadaja,...
:D
Skoro pan eerion wie za co jego podania zostały skasowane, oficjalnie uznaje temat za zamknięty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.