zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to znaczy dostać bana ????

Lord Aragorn
31-12-2004, 12:32
Stoje sobie w depo a tu jakiś koleś podchodzi di mojego kumpla i pisze chcesz dostać bana. A ja niewiem oco chodzi i muj kumpel terz.Wiem że ten temat tu niepasuje ale odpowiedzcie mi plis. I napiszce jak sie daje tego bana.
POZDRAWIAM VOLURIVA CARLIN LEV 8

Welshaire
31-12-2004, 12:38
Ban - przez jakiś czas nie możesz się logować do Tibii
Bana może dać TYLKO Gamemaster, za złamanie reguł. Ten gościu ani ty nie możecie dać nikomu bana.
Koniec.

Lord Aragorn
31-12-2004, 12:41
Dzieńki a już myślałem że to coś strasznego. A cha jakie się najczęściej łamie reguły ?

]v[ichal
31-12-2004, 12:53
Uzywanie macro ,tibia gg , mc,zabijanie (przekroczenie o 100% normy)

Dezerter De'War
31-12-2004, 12:56
jescze
namelock-ban za nick musisz zmienic name i po 2 dniach po tym jwestes odbanowany
afk training- ban na tydzien chyba
pozyczanie konta(account sharing)-ban na 2 tygodnie
sprzedawanie pacc- nie iwem ile ale dlugo
dawanie linkow do hakerskich stron

Ps.zeby sie tego dowiedziec wystarczy przeczytac tibia rules

orgizz
31-12-2004, 15:43
name locka daje rowniez consouler.....
a afk training nie jest wykroczeniem dopuki nie uzywasz makro

kagan
31-12-2004, 21:09
I można jeszcze dostać za zabijaniei nnych postaci... niestety nie pamiętam na jak długo.

(A czy przypadkiem, przy zakładaniu konta nie ma czegoś w stylu "zapoznałem się z zasadami tibii i się z nimi zgadzam" ? )

Xenon
31-12-2004, 21:41
Chcę nie być noobem w Tibii i chcę się tego dowiedzieć : co to jest "makro"

Kto pyta nie błądzi ;)

Fanfi
31-12-2004, 21:44
Program wykonwujacy ta sama czynnosc co pewien czas.

@Topic

nie ten dzial

Xenon
31-12-2004, 22:04
To i tak program bez sensu, bo jak się treni np. w kazo to jak ktoś idzie to albo trzeba gościowi non stop gadać get out albo jak widzi to idzie i tyle. Po za tym co to za problem spytać "AFK ???" jak za długo człowiek będzie czekał na odpowiedż to weżmie rypnie albo koleszków zwoła i wałek. Ja osobiście nie miałem takiej przygody, ponieważ nie jestem głupi żeby ściągać non stop jakieś cheaty,bo w tej grze chodzi o przyjemnośc z każdej spędzonej chwili !:)

roland
31-12-2004, 22:26
name locka daje rowniez consouler.....
a afk training nie jest wykroczeniem dopuki nie uzywasz makro
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)

next great sorcerer
31-12-2004, 22:32
afk jest legalne, training afk/macro nie
Ostatnio po reporcie dostałem odp. od CS że sprzedawanie pacc jest legalne... serio.

Dwik
01-01-2005, 12:21
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)Wielki tutorze, samo stanie afk jest legalne w pełni pod warunkiem, że nie wykonujesz żadnych czynności (czary, atakowanie itp.) Dopiero podejmowanie jakiś działań niemożliwych gdyu nas nie ma przy komputerze jest uważane za cheating a w konsekwencji ban.

Xan Arcanist
05-01-2005, 16:55
Zadzam sie. W "Tibia Rules" którymi tak szpanujesz NIE JEST ZAKAZANE stanie afk. A co nie jest zakazane jest dozwolone ;). A a' propo co robi tibia GG? Wiem ze sie błaźnie ale lepiej doć się pojechać na forum niż dostać bana na tibi ;)

fil0nson
05-01-2005, 17:06
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)

Ty jesteś tutorem buhahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahhahahahah ahaah :D :D :D :D :D :D :D. Prawie się poskiałem. Chyba że jesteś tutorem na swoim serverze. :p

A poza tym Lord Aragorn według mnie się zgrywa. Jak dołączył na to forum w czerwcu to napewno zetknął się ze słowem Ban.

Dr.Unknown
05-01-2005, 17:14
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)Rotfl, mówiłeś, że nie zdałeś...

Augustus
05-01-2005, 17:23
@Lord Aragorn

Pisze się: MÓJ, TEŻ. Reszty błędów nie zrozumiesz, więc pozostańmy przy pisowni z "ż" i "ó".

@Orgizz

Pisze się DOPÓKI.

PiXik
05-01-2005, 17:40
Afk jest legalne...karą jest jedynie kick po 16minutach...Qrde przecież gm zawsze czeka 15minut przed gościem i po 15go banuje czy 17:>

Sierput
05-01-2005, 19:05
Zadzam sie. W "Tibia Rules" którymi tak szpanujesz NIE JEST ZAKAZANE stanie afk. A co nie jest zakazane jest dozwolone ;). A a' propo co robi tibia GG? Wiem ze sie błaźnie ale lepiej doć się pojechać na forum niż dostać bana na tibi ;)
Jest to program-cheat. Absolutnie NIE polecam Ci go, za jego używanie możesz dostać (tytułowego) bana :] A poza tym, programy tego typu mają często wbudowane tzw. keylogery. Są to programy, które zapamiętują numer konta i hasło i wysyłają je. A potem zostaniesz zhackowany... :p

Xan Arcanist
07-01-2005, 13:57
Jest to program-cheat. Absolutnie NIE polecam Ci go, za jego używanie możesz dostać (tytułowego) bana :] A poza tym, programy tego typu mają często wbudowane tzw. keylogery. Są to programy, które zapamiętują numer konta i hasło i wysyłają je. A potem zostaniesz zhackowany... :p

Wielkie thx. Kumpel w szkole mi coś o tym mówil że niby zbiera speary jak jestes palkiem i sam łowi ryby i inne takie rzeczy i przynajmiej to jest prawdą czy też kit?

Dezerter De'War
07-01-2005, 17:57
mozliwe
istnieja programy ktore same podnosza speary i lowia ryby ale sa nielegalne.

Mwix
11-01-2005, 07:30
bana sie dostaje jeszcze za spam, lamanie tibia rulezz np.NETORYCZNE obijanie nowicjuszy, blokowanie itp. Podkreslam ze NETORYCZNE jak sie raz obije kogos to nic sie nie stanie :P