Pokaż pełną wersje : Co to znaczy dostać bana ????
Lord Aragorn
31-12-2004, 12:32
Stoje sobie w depo a tu jakiś koleś podchodzi di mojego kumpla i pisze chcesz dostać bana. A ja niewiem oco chodzi i muj kumpel terz.Wiem że ten temat tu niepasuje ale odpowiedzcie mi plis. I napiszce jak sie daje tego bana.
POZDRAWIAM VOLURIVA CARLIN LEV 8
Welshaire
31-12-2004, 12:38
Ban - przez jakiś czas nie możesz się logować do Tibii
Bana może dać TYLKO Gamemaster, za złamanie reguł. Ten gościu ani ty nie możecie dać nikomu bana.
Koniec.
Lord Aragorn
31-12-2004, 12:41
Dzieńki a już myślałem że to coś strasznego. A cha jakie się najczęściej łamie reguły ?
]v[ichal
31-12-2004, 12:53
Uzywanie macro ,tibia gg , mc,zabijanie (przekroczenie o 100% normy)
Dezerter De'War
31-12-2004, 12:56
jescze
namelock-ban za nick musisz zmienic name i po 2 dniach po tym jwestes odbanowany
afk training- ban na tydzien chyba
pozyczanie konta(account sharing)-ban na 2 tygodnie
sprzedawanie pacc- nie iwem ile ale dlugo
dawanie linkow do hakerskich stron
Ps.zeby sie tego dowiedziec wystarczy przeczytac tibia rules
name locka daje rowniez consouler.....
a afk training nie jest wykroczeniem dopuki nie uzywasz makro
I można jeszcze dostać za zabijaniei nnych postaci... niestety nie pamiętam na jak długo.
(A czy przypadkiem, przy zakładaniu konta nie ma czegoś w stylu "zapoznałem się z zasadami tibii i się z nimi zgadzam" ? )
Chcę nie być noobem w Tibii i chcę się tego dowiedzieć : co to jest "makro"
Kto pyta nie błądzi ;)
Program wykonwujacy ta sama czynnosc co pewien czas.
@Topic
nie ten dzial
To i tak program bez sensu, bo jak się treni np. w kazo to jak ktoś idzie to albo trzeba gościowi non stop gadać get out albo jak widzi to idzie i tyle. Po za tym co to za problem spytać "AFK ???" jak za długo człowiek będzie czekał na odpowiedż to weżmie rypnie albo koleszków zwoła i wałek. Ja osobiście nie miałem takiej przygody, ponieważ nie jestem głupi żeby ściągać non stop jakieś cheaty,bo w tej grze chodzi o przyjemnośc z każdej spędzonej chwili !:)
name locka daje rowniez consouler.....
a afk training nie jest wykroczeniem dopuki nie uzywasz makro
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)
next great sorcerer
31-12-2004, 22:32
afk jest legalne, training afk/macro nie
Ostatnio po reporcie dostałem odp. od CS że sprzedawanie pacc jest legalne... serio.
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)Wielki tutorze, samo stanie afk jest legalne w pełni pod warunkiem, że nie wykonujesz żadnych czynności (czary, atakowanie itp.) Dopiero podejmowanie jakiś działań niemożliwych gdyu nas nie ma przy komputerze jest uważane za cheating a w konsekwencji ban.
Xan Arcanist
05-01-2005, 16:55
Zadzam sie. W "Tibia Rules" którymi tak szpanujesz NIE JEST ZAKAZANE stanie afk. A co nie jest zakazane jest dozwolone ;). A a' propo co robi tibia GG? Wiem ze sie błaźnie ale lepiej doć się pojechać na forum niż dostać bana na tibi ;)
fil0nson
05-01-2005, 17:06
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)
Ty jesteś tutorem buhahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahhahahahah ahaah :D :D :D :D :D :D :D. Prawie się poskiałem. Chyba że jesteś tutorem na swoim serverze. :p
A poza tym Lord Aragorn według mnie się zgrywa. Jak dołączył na to forum w czerwcu to napewno zetknął się ze słowem Ban.
Dr.Unknown
05-01-2005, 17:14
LOL
wogóle stanie "afk" jes nielegalne, więc się nie wymądrzaj, jak nie wiesz. Poczytaj sobie tibia rules(ja dumny tutor coś o tym wiem)Rotfl, mówiłeś, że nie zdałeś...
Augustus
05-01-2005, 17:23
@Lord Aragorn
Pisze się: MÓJ, TEŻ. Reszty błędów nie zrozumiesz, więc pozostańmy przy pisowni z "ż" i "ó".
@Orgizz
Pisze się DOPÓKI.
Afk jest legalne...karą jest jedynie kick po 16minutach...Qrde przecież gm zawsze czeka 15minut przed gościem i po 15go banuje czy 17:>
Zadzam sie. W "Tibia Rules" którymi tak szpanujesz NIE JEST ZAKAZANE stanie afk. A co nie jest zakazane jest dozwolone ;). A a' propo co robi tibia GG? Wiem ze sie błaźnie ale lepiej doć się pojechać na forum niż dostać bana na tibi ;)
Jest to program-cheat. Absolutnie NIE polecam Ci go, za jego używanie możesz dostać (tytułowego) bana :] A poza tym, programy tego typu mają często wbudowane tzw. keylogery. Są to programy, które zapamiętują numer konta i hasło i wysyłają je. A potem zostaniesz zhackowany... :p
Xan Arcanist
07-01-2005, 13:57
Jest to program-cheat. Absolutnie NIE polecam Ci go, za jego używanie możesz dostać (tytułowego) bana :] A poza tym, programy tego typu mają często wbudowane tzw. keylogery. Są to programy, które zapamiętują numer konta i hasło i wysyłają je. A potem zostaniesz zhackowany... :p
Wielkie thx. Kumpel w szkole mi coś o tym mówil że niby zbiera speary jak jestes palkiem i sam łowi ryby i inne takie rzeczy i przynajmiej to jest prawdą czy też kit?
Dezerter De'War
07-01-2005, 17:57
mozliwe
istnieja programy ktore same podnosza speary i lowia ryby ale sa nielegalne.
bana sie dostaje jeszcze za spam, lamanie tibia rulezz np.NETORYCZNE obijanie nowicjuszy, blokowanie itp. Podkreslam ze NETORYCZNE jak sie raz obije kogos to nic sie nie stanie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.