Pokaż pełną wersje : Grim Reapers - Paladyn
Witam.
Wymienilem sie z kumplem na 150 palka. Slyszalem ze istnieje jakis sposob na grim reapery z fire bombami czy cos takiego chcialbym je huncic bez waste i czy sie da nie skaczac po schodach :))
Jesli tak prosze o napisanie jak i czy z assasinami czy pb :))
Chodzi mi o ten sposob z fire bombami etc ? ;P
Z gory dziekuje
Pvp? Jak tak, to rzucasz Fire Walla w miejscu, gdzie nie ma innych potworow i mozna latac naokoło lub przez ogień. 2 konce nie moga dotykac scian, ponieważ grim przejdzie przez ten cały ogień.
pooglądaj sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=99MR9IDwkxQ
Mysle, ze assassinki, bo nie dosc ze szybciej zabijesz (z tego co pamietam dosyc dobrze sie leczy), to jak cie hitnie w zwarciu wraz z kusza, oberwiesz niezle.
Pvp? Jak tak, to rzucasz Fire Walla w miejscu, gdzie nie ma innych potworow i mozna latac naokoło lub przez ogień. 2 konce nie moga dotykac scian, ponieważ grim przejdzie przez ten cały ogień.
pooglądaj sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=99MR9IDwkxQ
Mysle, ze assassinki, bo nie dosc ze szybciej zabijesz (z tego co pamietam dosyc dobrze sie leczy), to jak cie hitnie w zwarciu wraz z kusza, oberwiesz niezle.
ale powinienem miec profit?:P bo slabo stoje z kasa bo musialem do tego pala doplacic jeszcze :P
One boją się ognia więc może być taki sposób. Na grimach nawet hlvle mają waste, to zalezy od szczęścia.
One boją się ognia więc może być taki sposób. Ale skoro się zamieniłeś, wątpię czy dasz radę bez umiejętności grania łucznikiem.
Umiejetnosci mam :P mialem 130 ed ;P tylko chdozi mi o to czy mi sie cos zwroci xDD
ale powinienem miec profit?:P bo slabo stoje z kasa bo musialem do tego pala doplacic jeszcze :P
wiesz, ze to zalezy od szczescia.. osobiscie watpie .
wiesz, ze to zalezy od szczescia.. osobiscie watpie .
to nie wiesz gdize powinienem cos zarobic?:P
Moze behe? z pb dookola kolumn na edron ?:P
Na frostach siedzialem okolo 6 h i tylko rh+shardy jakies wiec 10k na + tylko bylem :P
Na Twoim lvl'u polecam DLe na Yala, demki... ale żeby tak zarobić to polecam kopalnie w Svar.
Na Twoim lvl'u polecam DLe na Yala, demki... ale żeby tak zarobić to polecam kopalnie w Svar.
z royalkami czy pb?:P i oczywiscie chodzi ci o metode up&down?:P na ice cubach?
Demki ice cuby/potsy i z ass raczej xD A kopalnie to royalki, ale to zależy jakiego masz dysta.
Demki ice cuby/potsy i z ass raczej xD A kopalnie to royalki, ale to zależy jakiego masz dysta.
98 :P ale tylko nightmary tak?;> jesli tak to po co kopalnie jak na yalahar lepiej [chyba ;D]
Do kopalń w Svar mam sentyment po prostu. Destro, nighty teraz po upie też bij losty. A jak wyjdzie dem/plague/behe to załóż stary i je karaj.
Do kopalń w Svar mam sentyment po prostu. Destro, nighty teraz po upie też bij losty. A jak wyjdzie dem/plague/behe to załóż stary i je karaj.
Okej dziekuje :*** !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.