zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Grim Reapers - Paladyn

olej92
01-07-2009, 23:48
Witam.
Wymienilem sie z kumplem na 150 palka. Slyszalem ze istnieje jakis sposob na grim reapery z fire bombami czy cos takiego chcialbym je huncic bez waste i czy sie da nie skaczac po schodach :))

Jesli tak prosze o napisanie jak i czy z assasinami czy pb :))

Chodzi mi o ten sposob z fire bombami etc ? ;P

Z gory dziekuje

robek
01-07-2009, 23:56
Pvp? Jak tak, to rzucasz Fire Walla w miejscu, gdzie nie ma innych potworow i mozna latac naokoło lub przez ogień. 2 konce nie moga dotykac scian, ponieważ grim przejdzie przez ten cały ogień.

pooglądaj sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=99MR9IDwkxQ

Mysle, ze assassinki, bo nie dosc ze szybciej zabijesz (z tego co pamietam dosyc dobrze sie leczy), to jak cie hitnie w zwarciu wraz z kusza, oberwiesz niezle.

olej92
01-07-2009, 23:56
Pvp? Jak tak, to rzucasz Fire Walla w miejscu, gdzie nie ma innych potworow i mozna latac naokoło lub przez ogień. 2 konce nie moga dotykac scian, ponieważ grim przejdzie przez ten cały ogień.

pooglądaj sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=99MR9IDwkxQ

Mysle, ze assassinki, bo nie dosc ze szybciej zabijesz (z tego co pamietam dosyc dobrze sie leczy), to jak cie hitnie w zwarciu wraz z kusza, oberwiesz niezle.

ale powinienem miec profit?:P bo slabo stoje z kasa bo musialem do tego pala doplacic jeszcze :P

Edwardo
01-07-2009, 23:57
One boją się ognia więc może być taki sposób. Na grimach nawet hlvle mają waste, to zalezy od szczęścia.

olej92
01-07-2009, 23:58
One boją się ognia więc może być taki sposób. Ale skoro się zamieniłeś, wątpię czy dasz radę bez umiejętności grania łucznikiem.

Umiejetnosci mam :P mialem 130 ed ;P tylko chdozi mi o to czy mi sie cos zwroci xDD

robek
01-07-2009, 23:58
ale powinienem miec profit?:P bo slabo stoje z kasa bo musialem do tego pala doplacic jeszcze :P

wiesz, ze to zalezy od szczescia.. osobiscie watpie .

olej92
02-07-2009, 00:02
wiesz, ze to zalezy od szczescia.. osobiscie watpie .

to nie wiesz gdize powinienem cos zarobic?:P

Moze behe? z pb dookola kolumn na edron ?:P

Na frostach siedzialem okolo 6 h i tylko rh+shardy jakies wiec 10k na + tylko bylem :P

Edwardo
02-07-2009, 00:05
Na Twoim lvl'u polecam DLe na Yala, demki... ale żeby tak zarobić to polecam kopalnie w Svar.

olej92
02-07-2009, 00:07
Na Twoim lvl'u polecam DLe na Yala, demki... ale żeby tak zarobić to polecam kopalnie w Svar.

z royalkami czy pb?:P i oczywiscie chodzi ci o metode up&down?:P na ice cubach?

Edwardo
02-07-2009, 00:11
Demki ice cuby/potsy i z ass raczej xD A kopalnie to royalki, ale to zależy jakiego masz dysta.

olej92
02-07-2009, 00:13
Demki ice cuby/potsy i z ass raczej xD A kopalnie to royalki, ale to zależy jakiego masz dysta.

98 :P ale tylko nightmary tak?;> jesli tak to po co kopalnie jak na yalahar lepiej [chyba ;D]

Edwardo
02-07-2009, 00:15
Do kopalń w Svar mam sentyment po prostu. Destro, nighty teraz po upie też bij losty. A jak wyjdzie dem/plague/behe to załóż stary i je karaj.

olej92
02-07-2009, 00:19
Do kopalń w Svar mam sentyment po prostu. Destro, nighty teraz po upie też bij losty. A jak wyjdzie dem/plague/behe to załóż stary i je karaj.

Okej dziekuje :*** !