Pokaż pełną wersje : ZAMELDOWANIE
Na rooku powiedziałem do wyroczni że chcem przenieść się do venore.
Czy da się to zmienić?
Idziesz do dowolnego innego miasta, w którym chcesz mieszkać (niestety ta drogę musisz pokonać na własnych nóżkach, ale kozystając z mapy świata na tibia.pl nie zabłądzisz raczej).
Potem idziesz w tym mieście do portalu mieszczaństwa i meldujesz się (tu znowu polecam mapy miast na tibia.pl) I od tej pory jesteś mieszkańcem innego miasta.
re: up
A czy wtedy cala zawartosc depo w naszym starym miescie przenosi sie automatycznie do nowego?
@up
nie ale mozna przecierz wszystkie itemy wyslac parcelem a tam w dp odbierasz i juz co do tych portali to np w venore jest obok statku w kazz na prawo od swiatyni itp
re:up
Tak myslalem, ale chcialem sie tylko upewnic. 8)
Jak sie zameldować do miasta Thais z miasta Carlin (już przeszłem i przesłałem itemy).
P.S prosze o odpowiedz.
BAK OF PAl
Marcin24
05-02-2008, 17:36
Idziesz do świątyni i wchodzisz w jej podziemia, tam będziesz miał teleport. Wejdź w niego i już jesteś mieszkańcem Thais.
@down
Możliwe, ale przed UpDate był pod.
Archeolodzy pls?
Jeśli dobrze pamiętam, to archeologia ogranicza się do niepotrzebnego odświeżenia tematu, a tutaj czegoś takiego nie ma.
Kłamstwo! Teleport jest NAD świątynią!
A lepiej żeby zakładał nowy temat?
Depeszowiec92
05-02-2008, 18:02
Idziesz do świątyni i wchodzisz w jej podziemia, tam będziesz miał teleport. Wejdź w niego i już jesteś mieszkańcem Thais.
@down
Jeśli dobrze pamiętam, to archeologia ogranicza się do niepotrzebnego odświeżenia tematu, a tutaj czegoś takiego nie ma.
Trzeba jeszcze dobrze się rozejrzeć po postach i zobaczyć kiedy zostały napisane -.-
@down
.
w thais ZAWSZE byl nad.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.