zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poison Dagger

Khad
31-12-2004, 13:49
Czy kto kolwiek z was posiada psn Daggera na rooku? :P Jaka jest jego przybliżona wartość?

Dezerter De'War
31-12-2004, 14:03
na rooku nie ma chyba potworow z ktorych wypada czesto...w minotaurze nigdy nie znalazlem poison daggera

a na mainie nie ma praktycznie zadnej wartosci...

Hallabard
31-12-2004, 14:06
A co, z minotaura może nie wypada ?? Co prawda bardszo rzadko ale wypada ! Co do wartości to nie wiem ok. 300-500gp można spróbować :P

Sandro
31-12-2004, 14:42
LOL

Nikt tego nei sprzeda wierzcie mi :)

( :

Taka bron to z 20k na roku ;P (rookstayerzy qpia i tyle kasy MAJA :) )

Stomil
31-12-2004, 14:42
Chyba czlowieku smieszny jestes?! Na rooku poison dagger 500gp?! NC! To jest najlepsza bron do zdobycia na rooku! Wiec nie gadaj glupot ze po 500gp ... Wiele osob na rooku chcial by go miec za olbrzymie sumy pieniedzy...

Hallabard
31-12-2004, 15:02
I co z tego ? Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ? Nikt nie kupi. Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250. Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku. To strata pieniędzy. Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
1) sprzedaż szybko za np. 200-500gp
2) będziesz próbował przez miesiące przepchnąć za ok. 2k
3) wziąć na main

Rozumiem że to najlepsza broń na rooku ale wolisz czekać kilka tygodni dłużej na rooku żeby sprzedać za 2k, czy sprzedać za 500gp, potem iść na main i te 1500gp straty odrobić w kilka godzin ? Za olbrzymie sumy pieniędzy ? To chyba ty śmieszny jesteś. Wolałbyś kilka miechów zbierać na psn daggera a potem wyrzucić pieniądze w błoto, czy szybko wyjść na main i zdobyć jeszcze większe pieniądze ? Rookstayerzy nie kupią bo prędzej czy później im wypadnie. rookowcy do 8lvl też nie kupią za ogromną sume.

Dezerter De'War
31-12-2004, 15:02
@up
za wolny jestem..

a niby po co?
przeciez zanim uzbierali by tyle kasy juz by byli na mainie -.-

Emil1
31-12-2004, 15:23
@Hallabard
1. Nie kupi go nikt kto idzie na main ale jestem pewien, że każdy rookstayer by go kupił. Przy sprzedaży nie musiał byś nawet czekać kilku miesięcy tylko odezwać się do jakiegoś rookstayera.
2. Chyba nie rozumiesz, że są tacy ludzie co zostają na rook'u. Oni by go z chęcią kupili. "Rookstayerzy nie kupią bo prędzej czy później im wypadnie." To mnie zabiło. Prędzej czy później wypadnie. Człowieku to nie jest jak cooper shield z rota. Szansa, że to Ci na rook'u wypadnie jest taka jak wygrać w lotka (no może mniejsza:p).

Earl
31-12-2004, 16:22
Jemu chodzilo o to ze im przy dedzie wypadnie. Tylko ze rookstayerzy raczej nie gina. Na 20 lvl i skilach ok. 20 zaden pojedynczy potwor cie nie zabije (chyba ze afk) a jak ida do np. minohell to zawsze majaj duzo lf.

ktos_tam
31-12-2004, 17:52
chociarz posion dagger niejest taki dobry (ma tylko o 2 więcej ataku i tylko 8 obrony od katany) to jednakże chętnie kupie moim rookstayerem. Jestem na ruberze.

Master Of Devastation
31-12-2004, 18:12
na rooku nie ma chyba potworow ani questow z ktorych on wypada..

a na mainie nie ma praktycznie zadnej wartosci...

LOL poison dagger jest z minotaura.....na antice sprzedają je za 4 k ....oczywiście na rooku....

ciemne dropsy
01-01-2005, 01:49
Kochane noobki... Zabijam minosa otwieram: o qrde co to takie ciemne? Posion dagger! nagle prtze ze okienka minosa zniklo i jakis noob to zjumal...
Mozecie wierzyc lub nie, ale bylo tak naprawde :)
Zyc nie umierac...

Viho
04-01-2005, 23:23
BRAZIL!! Normalnie telenowela....

Bikstopa Reaktywacja
06-01-2005, 15:32
on jest mniej wiecej tyle wart co Magic Sword na mainie :)

moze napisac petycje do cipow zeby zrobili questa na rooku na postion diggera i zeby pilnowal go dragon :P

Coby
06-01-2005, 18:15
No Instynkt ciekawa sumka =] 40 k na rooku hehe ja tez zamierzam sobie kupic Posion Daggera ale to dopiero w pozniejszym czasie moze mi wypadnie z mino =] a jak by mi wypadl to bym ci dal za free xD ale niestety gram na Infernie :confused: Pozdroffienka ;)

matilol
06-01-2005, 18:30
loot
kolegi
rookstayerra
chain armor studded legsy ruby amulet copper shield and poison dagger

Prawo Kruka
06-01-2005, 18:35
ruby amulet
was is das?

Thomas
06-01-2005, 21:02
ruby amulet
CHYBA RUBY NECKLACE...ALE TEGO NA ROOKU NIE MA (WYPADA Z BLACK KNIGHTA..:/, A QUEST'A NA ROOKU NA TO NIE MA NA PEWNO!!)

LOLO
06-01-2005, 21:05
Na mainie ma poison deger wartość ja go sprzedałem za 600 gp.
Na rooku napewno miał by sporom wartość conajmnie z 800 gp :)

Filarel
06-01-2005, 21:27
Na mainie ma poison deger wartość ja go sprzedałem za 600 gp.
Na rooku napewno miał by sporom wartość conajmnie z 800 gp :)

Taa dobry żart 600 gp na mainie kiedyś na galanie kupiłem poison daggera za 25 gp -.-

Luckq
06-01-2005, 22:13
Na rooku napewno miał by sporom wartość conajmnie z 800 gp

800gp? ;) Mnie się wydaje że 20K to chyba minimum.

Emil1
06-01-2005, 22:55
@Matilol
A wtedy się obudziłeś i zawijałeś sreberka.

Master Of Devastation
07-01-2005, 15:20
800gp? ;) Mnie się wydaje że 20K to chyba minimum.

Nie wiem jak jest na innych światach ale jak grałem na antice to master slayer sprzedawał za 4k poison daggera...

SzUmon
11-01-2005, 15:38
[QUOTE=Hallabard]I co z tego ? Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ? Nikt nie kupi. Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250. Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku. To strata pieniędzy. Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
3) wziąć na main

Co do tego to wiem żę na roku są goście z 30lev lub więcej i tacy mają z 3k
a poison dagger bedąużywaćdo końca więc napewno by kupili.

jak można zrobić żeby tamte słowa innego kolesia była w ramce??
dla niego sorry

SzUmon
11-01-2005, 15:42
Taa dobry żart 600 gp na mainie kiedyś na galanie kupiłem poison daggera za 25 gp -.-

na Mainie to nie ma wartości my mówimy o najlepszej broni (prawie nie do zdobycia) na rooku

Drangturiel
22-02-2005, 16:51
Ja zdobyłem 2 poisony i opyliłem jednego za 900 gp :] drugiego sobie zostawiłem , ale jak juz malem wychodzić na maina to sprzedalem poison daggera i katane ,poniewaz na mainie sa prawie bezwartościowe :)

Wiślaczek
22-02-2005, 17:11
Ja zdobyłem 2 poisony i opyliłem jednego za 900 gp :] drugiego sobie zostawiłem , ale jak juz malem wychodzić na maina to sprzedalem poison daggera i katane ,poniewaz na mainie sa prawie bezwartościowe :)
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka...
takie bajki mozesz sobie kolega opowiadac...

Pevij
22-02-2005, 20:20
moze napisac petycje do cipow zeby zrobili questa na rooku na postion diggera i zeby pilnowal go dragon :P

Gdyby drag był na rooq to mozna bylo by miec z niego dragon shield i inne cacka :)

Mar Cin
22-02-2005, 20:30
Cooper shield ok. 250.
??? Ja kupiłem za 120 gp. Fakt, że na moim świecie (Pandoria) np. Cariln Sword chodzi po 30 gp więc może świat na którym gram jest jakiś dziwny?

khazad
22-02-2005, 21:59
A co, z minotaura może nie wypada ?? Co prawda bardszo rzadko ale wypada ! Co do wartości to nie wiem ok. 300-500gp można spróbować :P

to samo mozna powiedziec o e-plate z demona... wypada, ale bardzo zadko. co do ceny, to sadze ze rookstayerzy zaplacili by conajmniej 2k za niego...

Wiślaczek
22-02-2005, 22:04
to samo mozna powiedziec o e-plate z demona... wypada, ale bardzo zadko. co do ceny, to sadze ze rookstayerzy zaplacili by conajmniej 2k za niego...
Dziewiczy instynkt kupi go za kilkanascie K

Anaconde
24-02-2005, 13:48
Słyszałem, że na pewnych światach zrobiono blokadę. Czy na pacerze jest taka blokoada? =o

mati sorcek
24-02-2005, 14:37
Moim zdaniem chybanie ma na rooku poison daggera(przyklad:musialbys zabic tyle demonow zwby wypadlo Mpa a minotourow mniejwiecej tyle samo zeby wypadl poison dagger)

Kajt
16-10-2005, 00:21
Ja kupie poison dagera za 34 platynki . jak ktoś znajdzie na Arcanii . mój nick to Kajtek of arcania (lev19 )

Lord Kazag
16-10-2005, 11:14
Mam rookstayera na Refugi i jeszcze mi nigdy nie wypadł poison dagger z minosa, a kilkadziesiąt już ubiłem. Jednakże jesli komu kolwiek by wypadł, to niech pisze do mnie, moge mu dać za niego wszystko co mam (2,5 w złocie, cooper shield, legion helmet, katana, fishing rood, studded legs, 200 wormsów, lf'y) a jak cena za niska to niech da mi troche czasu to uzbieram więcej 8o

pzdr for all:)

Dweron Abyth
19-10-2005, 12:36
Próbował sie spytać GMa:

10:28 Kilyon Card of Rookgaard: is poison dagger in rook ??
10:29 Ghost of Patilan: Don't ask me such questions please! :)

Grabunia
19-10-2005, 14:40
Mi raz z minosa wypadl poison dagger ale na mainie. Na Isarze jest koles o nicku Rookguardian de'Bove który zapłaci 150k za poisona oczywiscie na rooku :baby:

Pan Klocek
20-10-2005, 16:52
"Mi raz z minosa wypadl poison dagger ale na mainie. Na Isarze jest koles o nicku Rookguardian de'Bove który zapłaci 150k za poisona oczywiscie na rooku "

Rookguardian de'Bove oferuje 40k, czytaj posta zanim bedziesz cos w nim pisal. I tak na marginesie to nie jest "jakis koles" tylko kobieta.
I teraz mam mu uwierzyc w to ze wypadl mu poison dagger?? Dobre sobie...

Na Danubi expilem swoim knightem od 28 lvl do 42 tylko w mino city. Za kazdym razem otwieralem wszystkie minosy bo zawsze robilem loot baga i przykro mi to mowic ale nie widzialem zadnego poision dagger'a..... ale to nie przeszkadza mi w ciaglym zabijaniu minosow na rooku w poszukiwaniu tej wspanialej broni. Pocieszam sie zawsze tym ze zabilem naprawde duzo beholderow na mainie i jeszcze ani razu nie wypadla mi biedronka :) a przeciez wypadaja ludziom no nie?

Moze po prostu trzeba miec szczescie??
No ale znajac prawa Marfiego, napewno ta bron wypadnie, tylko ze noobkowi na 8 poziomie ktory wyjdzie z nim na maina.
Modle sie zeby tego nie widziec... :D

Rookguardian de'Bove - to dzieki Tobie jestem na rooku, ciekawe czy pamietasz jak spotkalismy sie na test serwerze :P

PS. We buy poison dagger (Titania: Pan Klocek, Pani Klocek, Ciocia Klocek i David Copershield) oferujemy kase na rooku tu na titani , albo ok 100k na mainie (Aurea albo Danubia)

BTW. Jak tak duzo ludzi pisze ze widzialo poisona na rooku to moze wkleja jakis screen albo co....

seedee
20-10-2005, 16:52
ja kiedys posiadalem poison daggera na rooku ... po tym jak moj rooker zostal shackowany i obnizono mu troche poziom rozdalem eq .. aktualnie posion dagger posiada rooker z Berylii ... Eliot'Bum ... co do jego wartosci 500 gp??? lol :) ... swego czasu Sunrise dawala 30k za niego az jej samej wypadl ...

<=OmNiSlAsH=>
26-10-2005, 14:09
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
No wiesz, jak by ktoś miał poison dagger'a na rooku i jak by go wystawil na licytacji (np w odpowiednim dziale forum) to myślę, że cena nie zeszla by niżej niż 80!!k. a taki kto nie chciałby zostać na rooku to by na pewno za taką sumę go opchnął, bo kto ma na start ok 80k ? chyba że jakiś prezent na antice.:D
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Hakuoh
26-10-2005, 14:25
Gdyby mi wypadł PD to bym wystawił na allegro. Jest on wart na RL nawet 40zł!

bmatrix
26-10-2005, 15:11
Ktoś powiedział że ps na rooku jest tak jak wygrana w lotku. Przecież ps z minosa na rooku wypada tak samo często jak ps z minosa na mainie!! Mnie wypadł 2 razy (na mainie) nie było to aż tak rzadko. Miałem 2 poison daggery na kilkaset minosów (chyba nie było ich więcej niż pół tysiąca) więc nie mówicie że jest aż tak trudno zdobyć.

Aqua
26-10-2005, 17:55
Mi sie wydaje ze z tych minosuw na mainie wypada czesciej.
A jak mówisz ze to takie latwe to se zrób rookstayera i zabijaj te minoski aż ci nie wypadnie pd i sprzedaj go sobie za 80k+ :p

seedee
26-10-2005, 19:49
ktos chcial screena tak ? ...
a prosze was bardzo...

http://rapidshare.de/files/6796701/pd.JPG.html

poison daggera pozyczyl mi na chwile rookslayer o imieniu Eliot'Bum ... za niewielka ilosc gotowki na pewno pokaze na Trade window...

po drugie nie zadajcie glupich pytan, dlaczego niby mi pozyczyl, to odrazu odpowiem, poniewaz kiedys razem z nim bylismy rookslayerami, ja po hacku skonczylem z rookiem, a on dalej walczy, choc musze przyznac ze juz coraz Mniej...

poisoner
26-10-2005, 21:03
Co do wartości to nie wiem ok. 300-500gp można spróbować
BIIIG LOOOL!!! Tyle to prawie katana kosztuje ktora jest bardzo latwa do zdobycia. Ciekawe kto ci po takiej cenie sprzeda PD? Chyba ten ktos musialby byc kompletnym newbie. :p
Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ?
OMG, a slyszales ty kiedys o kims takim co sie nazywa "ROOKSTAYER"??? To wlasnie oni chca kupic PD!!!
Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250.
Cooper shield duzo drozszy od katany? Chyba na otsie, bo na pewno nie w normalnej tibii. :p
Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku.
A po co kupowac? Sa bardzo proste questy z ktorych z latwoscia mozna zdobyc te rzeczy. :p
Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
Wsadze w dupe?
Idiot plax, dzieki tobie jakis newbie co ledwo sie nauczyl dopiero grac zdobedzie na rooku PD. :p
Jesli grasz na xanterze i masz poison dagger to napisz to a ja od ciebie od razu z marszu kupie za 10 k. Czy ty sobie zdajesz z tego sprawe ze ludzie czekaja przez kilka lat na osobe sprzedajaca PD na rooku???
3) wziąć na main
Mogles cos glupszego wymyslec?
na rooku żeby sprzedać za 2k
LOL
czy sprzedać za 500gp, potem iść na main i te 1500gp straty odrobić w kilka godzin ?
Wole zebys sie juz wylogowal. :p
To chyba ty śmieszny jesteś.
OMG, nie ma to jak noob sie smieje z innych graczy.
Wolałbyś kilka miechów zbierać na psn daggera a potem wyrzucić pieniądze w błoto, czy szybko wyjść na main i zdobyć jeszcze większe pieniądze ?
Wolalbym zeby tacy jak ty od razu na main przechodzili bo zasmiecaja rook. X(
Rookstayerzy nie kupią bo prędzej czy później im wypadnie.
LOL, uwazaj zeby cos z ciebie nie wypadlo jak przez pomylke wleziesz na gsa. :p
Jemu chodzilo o to ze im przy dedzie wypadnie.
Trap mi plax, i have poison dagger. :D
ruby amulet
A knight legsy tez mial?
Na rooku napewno miał by sporom wartość conajmnie z 800 gp
Haha, 800 gp, lol.
Co do tego to wiem żę na roku są goście z 30lev lub więcej i tacy mają z 3k
Wow, az 3k. :p
Ja zdobyłem 2 poisony i opyliłem jednego za 900 gp drugiego sobie zostawiłem , ale jak juz malem wychodzić na maina to sprzedalem poison daggera i katane ,poniewaz na mainie sa prawie bezwartościowe
A jaki loot byl z gsa ktorego na rooku zabiles?

Seler from ogrod
27-10-2005, 16:54
gram 3 lata na rooku siedzialem dluugo, wiem o nim mozna powiedziec wszystko, robilem takie trapy o jakich wam sie nawet nie snilo a co do poison dagger...
moj brat zaczynal grac. nabil 2gi lvl poszedl na mino hell i tam z ekipa 6 osob zabili minosa!! ja akurat na chwile odrywam wzrok od tv patrze a on otwiera minosa i ps, byl piekny (magic sword wymieka) no.. i to byl pierwszy i jak narazie ostatni moment w ktorym widzialem ps na rooku

na rooku gram na valori
nick : pakerski ziom
lvl : 13 (wystarczajacy do lurowania i trapowania)
expic mi sie niechce ale zabijam, ZAABIJAAAM!!
noo na rooku padly przeze mnie 172 osoby - ktos pobije moj rekord??

lolplaxxxx
27-10-2005, 21:02
Czy kto kolwiek z was posiada psn Daggera na rooku?
No ja przecież mam.

Pan Klocek
28-10-2005, 15:42
No ja nie moge.... Tyle osob widzialo pd, tylu osoba on wypadl.....
Ale to nadal nie jest 100% dowod! Ostatnio slyszalem od jednego noobka, ze jeden z moich kolegow z ktorymi gram na rooku zna sposob na zdobycie brass armora! I ze sprzedaje je na mainie!!! sic!
Nie zadawalaja mnie plotki i teksty w stylu: "mojego kolegi brata cioci wypadl ale nie zdazyla go zabrac". Wybaczcie mi ale w zyciu nie uwierze na slowo.

Ja chce go zobaczyc!

Jezeli ktos naprawde ma tego PD to blagam podaj swojego nicka i swiat na ktorym grasz. Prosze jedynie zebys mi go pokazal na trade nic wiecej. Czy istnieje tu taka osoba? (sadzac po wypowiedziach powinno byc ich naprawde duzo)
Nic by mi nie sprawilo wiekszej przyjemnosci niz to wiedza ze ten "unnholy dagger" jest na rooku.......

seedee
28-10-2005, 21:32
Eliot'Bum
Berylia
- uwaga, meksykanczyk, ale posiada PD na rooku, cala spolecznosc rookerska z berylii moze to potwierdzic... a On sam na pewno chetnie pokaze na trade.

Pozdro.

Tooddo
28-10-2005, 23:12
Siemka =) mówie do tych Co Gadają Że Mieli / Mają Possion Dagera na Rooku... I Tak Wam nikt nie uwieży ze mieliście/macie ... jeśli chociarz nie pokażecie ss na daremno to piszecie ze macie pokażcie ss =) to Uwieże... :D

seedee
30-10-2005, 16:35
ja pokazalem screena ... PD istnieje na rooku, ale jak to koles obliczyl, mozna zabic mniej demonow zeby wypadlo e-plate, niz zeby wypadl PD z minosa... co do tego te "niezwykle rzadko" powinno byc zmienione w "super rzadko" bo wypada raz na jakies 10.000 minosów...

Lukens
31-10-2005, 08:29
A WiĘc Jak KtoŚ BĘdziemiaŁ Posion Daggera Na Roku To Niech Sie Zglosi Na MÓj E-mail. <(guardia)> :)

Pan Klocek
31-10-2005, 21:18
Seedee jak mogles??......
Zalozylem postac na beryli specjalnie po to zeby znalezc Eliota'Buma. To wyczekiwanie kosztowalo mnie troche czasu, ale w koncu udalo mi sie. Eliot'Bum byl online!
No to zagadalem, ze bardzo bym chcial zobaczyc poison daggera, bo ja tez jestem rookstayerem i poluje czesto na minosy z narazeniem zycia.
A jaka odpowiedz otrzymalem??
"JA TEZ BARZO BYM CHCIAL GO ZDOBYC"
??? O.o ;( D;
po krotkiej rozmowie wyszlo na jaz ze faktycznie cie zna seedee ale ze nigdy nie posiadal ani nie posiada poison daggera........
smutne ale prawdziwe
Nawe nie mow mi seedee ze jestes kolejnym graczem ktory w ten, dosc glupi, sposob probowal zwrocic na siebie uwage??
Dlaczego ludzie to robice??
Brak mi slow......
Teraz to juz napewno nikomu nie dam wiary.....

Lord Kazag
01-11-2005, 10:08
Ja mam pytanie: czy ktokolwiek zlootował pd z minosa po Updacie (nawet na mainie)? Bo możliwe że poprostu wycofano go jako loot z mino. Przed updatem wypadał z mino, bo mi wypadł (na mainie oczywiście).

Z gróry thx za odpowiedz.

HAIL ROOKGAARD! :)

slawekmag
01-11-2005, 18:26
Z minosa owszem wypada PD. ALE NIE NA ROOKU! NA ROOKU KATANA TO NAJMOCNIEJSZA BROŃ DO ZDOBYCIA! :baby:

seedee
01-11-2005, 18:46
lol... a nie przyszly Ci do glowy 2 rzeczy?

po pierwsze moze byl daleko od miasta i raczej nie chcialo mu sie nikomu pokazywac teko sztyleciku, a po 2 dlaczego nagle ktos zaczal sie interesowac jego itemkiem...

to jest mexykanczyk a na informatyce nie zna sie zabardzo, i angielskim tez nie grzeszy, troche czasu mi zajelo przekonanie go zeby mi pokazal go na 1 durnego screena... zastanow sie czlowieku...

pozatym, jest jeszcze jedna kwestia...

Co ja bym zyskał klamiac podejrzewajac ze predzej czy pozniej ktos bedzie taki zdesperowany i do niego zagada...

moze sprubuj jeszcze raz i postaraj sie go jakos przekonac zeby Ci pokazal ...
on zbiera platynki, za jakies 2-3 na pewno Ci pokaze...

powiem tak, gdybys ty mial na jakims nowym servie SoV jako pierwszy, czy bys pokazywal go kazdemu, kto by tylko Cie o to poprosil ?

- zastanow sie nad tym, i pozbieraj te platynki.

pozdrawiam.

novy the tibijczyk
19-12-2005, 16:55
jakby ktoś posiadał poison dagger na servie SECURA to chętnie kupię! (ocywiście na rooku) Jak coś to mgs do Novy the rooklayer!

Gejko
19-12-2005, 17:40
chyba jeszcze nikomu to nie wypadlo
nie wiem po co pisze ze zadko jak przez kolo 8lat nie wypadlo(8lat temu powstala Antica)
A co do wartosci to watpie ze ktos to sprzedaje

PS. Smiesznie by bylo jakby jakis n00b to mial i by wyszeld na maina :D

Zalgadis
19-12-2005, 18:40
I co z tego ? Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ? Nikt nie kupi. Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250. Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku. To strata pieniędzy. Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
3) wziąć na main

Rozumiem że to najlepsza broń na rooku ale wolisz czekać kilka tygodni dłużej na rooku żeby sprzedać za 2k, czy sprzedać za 500gp, potem iść na main i te 1500gp straty odrobić w kilka godzin ? Za olbrzymie sumy pieniędzy ? To chyba ty śmieszny jesteś. Wolałbyś kilka miechów zbierać na psn daggera a potem wyrzucić pieniądze w błoto, czy szybko wyjść na main i zdobyć jeszcze większe pieniądze ? Rookstayerzy nie kupią bo prędzej czy później im wypadnie. rookowcy do 8lvl też nie kupią za ogromną sume.
chciales powiedziec 20k i ci zero zjadlo
czlowieku posion dagger jest takim rarem ze ty nawet tego pojac nie umisz
jak na mainie eee ... mpa z demona

Noro
19-12-2005, 18:50
Moim zdaniem Poison Dagger jest do zdobycia z minosa tylko, że mega rzadko.Jego wartość na rooku jest orgomna gdby ktoś go zdobył.
A jak już tkoś go ma to raczej nie sprzeda. :)

Zito
20-12-2005, 00:01
Predzej zdobedziecie Spike Sworda niz Poison Daggera.
Prosty powod:
Spike Sword istnieje na rooku .
Poison Dagger juz nie.

Rabanbar
20-12-2005, 09:22
Ty sie dobrze czujesz?0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)Teraz sprubujesz mi wmówić ze minotaura nie ma na rooku?

Zito
20-12-2005, 11:13
0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Blessed Shield (niezwykle rzadko)
I co? jeszcze siedzisz na formum? Lec na rooka moze zloocisz Blessed Shield!!!

Juz mi nerwy puszczaja... ludzie:
POISON DAGGER NIE JEST JUZ LOOTEM Z MINOTAURA!!
Od paru lat nikt nie zdobyl go na rooku!
Sam sie uparlem i trzepalem minosy pare tygodni, wynik: 9 bronze amuletow i stracony czas.
Kiedys z minotaura lecial Brass Armor, i co? teraz tez leci? NIE!
Loot z potworkow sie zmienia!

Korzystajcie z bardziej wiarygodnych i "swiezych" stron o tibi! Nie bedzie niepotrzebnego zamieszania!

Gold Raven
20-12-2005, 11:25
Korzystajcie z bardziej wiarygodnych i "swiezych" stron o tibi! Nie bedzie niepotrzebnego zamieszania!

Khym khym ...
http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures&race=minotaur
http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=47
http://www.tibianews.net/bestiary.asp?id=40
http://www.tibiabr.com/biblioteca/criaturas.php

Wychodzi na to, że Tibia.com, Tibia.pl, TibiaNews i TibiaBR są niewiarygodnymi i zakurzonymi stronami, których nikt nieaktualizuje ^^

j/k

ESQ
26-12-2005, 12:51

Skąd o tym wiesz ? Nawet jak ktoś zdobył, nie znaczy, że odrazu musiał o tym krzyczeć na prawo i lewo... Ale w całej mojej (miernej :P) karierze Rookstayera, nawet na trade, nie udało mi się go zobaczyć. Nawet na rodzimej Securze, gdzie jest około 140 (policzcie sobie samych członków Force of Rookgard i Rook Solitaries) Rookstayerów, nie słyszałem, żeby ktokolwiek go miał. Ale nie wiadomo, może i ktoś ma, tylko nie chce się ujawniać, bo np: boi się spamu, od innyck Rookstayerów, którzy będą chcieli go odkupić. Jeśli ja bym miał szansę kupna takiego Daggera, oddałbym za niego całe EQ, kase, mainowe chary i jeszcze 5 dych na konto bym przelał, bo desperat jestem :D

Apon
26-12-2005, 14:46
ja mam go, wypadl mi z minotaura jak bilem go z moim kumplem z rl B) :p

Kajt
26-12-2005, 20:32
Wiem ze temat PD nigdy nie umrze więc nie piszcie ze pd niema na rooku ja widzialem knight arma na rooku( niestety na serw tescie :P) ale nie musicie od razu wybijac z glowy ludziom nadzieji niech pomarzą poszukają prubują to im umili gre.karzda wyprawa 20 rookslayerów na mino maga i przekopywanie mapy to następna przygoda moze sie kiedys uda , a jak nie to przynajmnej bedą wspomnienia i próby miło wspominane.

Kkotekk
27-12-2005, 09:18
eeee wy sie nieznacie najlepsza na roku bronia jest spear dla rookstayera no chyba ze masz juz z 17 skilla to kupujesz luk i strzaly ;)

[jesli ktos juz to napisal to sory ale nie czytalem wszystkiego]

lord piroman
27-12-2005, 13:56
poison daggery na rooku sa ale nikt ich nie sprzedaje a jak juz sprzedaja to rookslayerów tylko na nie stac :p

Fazo Asham
28-12-2005, 09:43
3) wziąć na main

Zgodze się . Masz (napszykład) 7lvl i powiedzmy 700 gp . Po co marnować 200-300gp na katane , skoro za 700 gp ze szczęsciem na manie ci spike sworda opchną ?? Zupełna strata pieniędzy !!
Nawet jeśli zdobędzisz poison daggera , a chcesz zostać na roku to po co go sprzedawać ??!! Najlepsza broń na roku .

Ja bym postawił :
4) zostawić ją i postać na roku i walczc poison daggerem
albo
, ponieważ sprzedam go i więcej kasy będę miał i na mainiw kupie lepszą broń za tanioche! , bo na mainie (napszykład) katana nie ma wartości .

Armonos Oroth
31-12-2005, 08:03
Moje konto .. ja kw opisie ... nie posiadam PD i big sorry za ten poprzedni post ;(

Hakuoh
31-12-2005, 08:11
@up
Nie wierze. Strzel SS'a a zobaczymy.

Miszczu
31-12-2005, 08:47
Udowdnij ze masz PD ...... on wypada jeszcze rzadziej niż e-plate z demona

Jordan rookguardion
04-05-2006, 14:46
Prosze nie gadajcie że mieliście lub macie PD na rooku skoro nikt w to nie uwierzy przynajmniej bez screena więc nie mówcie tekstów w stylu
" właśnie że ja mam poiso daggera na rooku " CYA B)

Stonoga
04-05-2006, 15:48
Poison Dagger?

Sell na rooko = 150k tu edytuje bo instynkt zapropnował 150k
Sell na mainie = 5gp-10gp
Sell na Allegro = 9000zł-9200zł

Wydaje mi się że rozwiałem wasze wątpliwości. Ja jednak pamiętam kiedyś ten pamiętny dzień na bearoom. Miałem chyba 6lvl byłem piętro nad bearoomem. Wyszły 3 osoby z dołu. Jeden ubrany na czarno krzyczał POISON DAGGER I'M ROOK KING (czy jakoś tak) a drugi ziomek szedl za nim i sie darł JA GO UBIŁEM MASZ HUNTA (jakoś tak). Ten dzień utkwił mi w pamięci bo wtedy dedłem na orcu bo mnie blokneły ziomki. Byłem wtedy newbie - to jakieś 2 lata temu. Niewiedziałem że poison ma taką wartość (wtedy pokłóciłem sie z kolegą o jacket więc wierzcie mi byłem takim newbie ze teraz sie z tego śmieje) i myślałme ze poison to jakaś trucizna czy coś i koledzy mi mówili że to coś jest bardzo drogie. Niezwróciłem na to uwagi i sobie poszłem (dedłem oczywiście). Lecz niepokazał mi tego na trade więc niemam dowodów. Może nawet oni zrobili we 2 taki cyrk specjalnie? Niewiem i żałuje że niepoprosiłem go o trade ;( . Możecie zignorować tą historyjkę bo niemam dowodów więc...

LUDZIEEE!!!
''A ja mam ps na rooko'' - tylko że wstydzę się pokazać?
''Heh śmiesznie by było gdyby jakiś newbie wyszedł z nim na maina'' - to by była obraza dla całej społeczności Tibijskiej -.-
''Na rooko mozna sellnąć ps za 500gp-800gp , nieźle co?'' - gdybyś go tak sprzedał to... niechce mówić

POWTARZAM: a) Masz ps? POKAŻ!!!
b) Chcesz sprzedać za 1K? KUPIĘ!!!

POISON DAGGERA MOŻNA SPRZEDAĆ NA ROOKO NIE ZA 2K-3K TYLKO ZA 150K!!! (ale to zależy od świata też)
Pomyślcie ktoś ma ps. SELLNIE NA RL JAKIEMUŚ BOGACZOWI ZA 100.000zł!!!

Zylkolak
04-05-2006, 18:17
@Up
Mysle ze na serio zdobyl...
Tak btw. bym wolal selnac na ebayu wiecej bym wziol :evul:

Mi chyba wypadl na mainie z mina kolo thais kolo respa z mino guardem... niechcecie to niewiezcie ale bylo to z 1,5-2 lata temu.

stryju
04-05-2006, 18:36
Jak zabijesz np. 1000ysiecznego minosa to moze i tak ci nie wypasc. To zalezy jak serwer odpowie na to. To nie zalezy ile minosow zabiles, matko to bezsens pokazcie screeny ze macie. Ja gdybym miał takie cudenko dawno bym wam go pokazal ale go nie posiadam :(

Hybryda
17-05-2006, 02:21
I co? jeszcze siedzisz na formum? Lec na rooka moze zloocisz Blessed Shield!!!

Juz mi nerwy puszczaja... ludzie:
POISON DAGGER NIE JEST JUZ LOOTEM Z MINOTAURA!!
Sam sie uparlem i trzepalem minosy pare tygodni, wynik: 9 bronze amuletow i stracony czas.
Kiedys z minotaura lecial Brass Armor, i co? teraz tez leci? NIE!
Loot z potworkow sie zmienia!

MYLISZ SIĘ. znalazłem PD na mainie jak zabiłem minosa...jakies 7 miesiecy temu,blisko ab na zamku.

Drah Dorgos
19-05-2006, 14:44
Ja mam filmik z pod tibie 7.6 krecony przez Sunrise i ma poision daggera. Nie jest to zaden fake robiony przezemnie ani nic w tym stylu. Sunrise sam na jakims forum dal link do tego filmiku :). Jeśli ktos chce moge wysłać albo zuploadować gdzieś jeśli tylko bedzie wiecej chetnych ...

Qeth
19-05-2006, 14:51
Ja kiedyś na hibernie zloocilem to z 2 minosa na rooku. Ale juz tam nie gram wiec oddałem komuś.
Ale to juz dawno było z 3lata temu.

Jeśli mowicie o bardziej wiarygodnych stronach :
Loot
Gold pieces, chain armors, axes, chain helmets, poison daggers, brass helmets, leather trousers, plate shields, swords, maces, shovels, bronze amulets

Wziete ze www.tibianews.net oficjalna strona

Podraz.
19-05-2006, 15:25
@Drah Dorgos
na otsie to i ja mam

Drah Dorgos
19-05-2006, 15:55
@Drah Dorgos
na otsie to i ja mam

Naucz sie czytać ze zrozumieniem !

Podraz.
19-05-2006, 16:15
Naucz sie czytać ze zrozumieniem !
Wystarczy sobie stworzyc/zalogowac sie na ots o mapce rl tibii na rook i pokazac poison daggera. Nic nadzwyczajnego. Nicki graczy z rl tibii mozna sobie stworzyc i wszystko inne tez. Uwierze, jak mi sunrise bedzie chcial go na trade pokazac osobiscie.

Drah Dorgos
19-05-2006, 16:23
Czklowieku niechcesz to nie omG to poco posty nabijasz .....

Kobus<<<ab>>>
19-05-2006, 18:38
Ja szczerze wątpie zeby na rooku p dagger wogule wypadal z minosow jak 75 rookstayer pisze ze mase minosow je.bnał to chyba o czyms swiatczy.//.
P.S> Czy komus wypadl z czegos viking helmet na mainie??:(

~>Salmon<~
19-05-2006, 20:24
Loot: 0-28 gp, Meat, Chain Armor, Axe, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Sword, Mace, Shovel, Bronze Amulet (very rare).
Jak widać nie ma tutaj Poison Daggera.
Zródło:http://tibia.erig.net/Minotaur ->według mnie jest to strona wiarygodna,ponieważ jest ona prowadzona przez GM Erig-a

Rycerski Cinek
20-05-2006, 12:09
jak ja czytam jak ktos mowi ze za 900gp sprzedal pd to plakac mi sie chce. jezeli lootles poison daggera to wykorzystales cale szczescie w swoim zyciu ;p .
(mogles isc do totka kupic se losowy kupon na duzego i wygrac..[tak poza tematem ;) ] ) poison dagger wypada z mino ale tzra wziac pod uwaga taka rzecz ze :
resp minotaurow na rook jest 20~ a na main 2000~ ( nie wiem strzelem tak srednio :p ) rook i main to ta sama plansza ( chdozi o swiat ) wiec trza tarfic w chwile aby zabic tego mino i wypadlo pd xD ... to jest moja hipoteza.

a jak ktos chce sie upierac o MPA ze to wypada czesciej to jest glupota bo demonow jest malo w respie i jasna sprawa ze keidys wypadnie na mainie bo musi ;) a pd moze wypasc i na main i na rook ( main ma wiecje respow )

ps.
to tyle odemnie i uwazam aby temat skosowac zniewiadomych przyczyn :evul:

Vantage
20-05-2006, 15:12
Kiedyś już ktoś napisał, że:
...znając moje szczęście, PD wypadnie jakiemuś n00bkowi, który albo tego wogóle nie weźmie, lub sprzeda za bezcen innemu n00bkowi, lub wyprowadzi to na main nie mając pojęcia co robi...
I czy wogóle ktoś, jeżeli to znajdzie, musi sie tym chwalić na jakimś forum? Przecież nie każdy gracz używa for. A nawet jakby to wylotowal jakiś Brazylijczyk, to i tak mamy małą szansę, że znajdziemy te forum, na którym on zamieści tego sska (jeżeli wogóle zamieści).
I w ten sposób nigdy się nie dowiemy czy wogóle komuś to wypadło, dopóki ktoś z nas, Rookstayerów, lub użytkowników tego forum (lub innego, co jest wiarygodne i oglądane przez użytkowników tibia.pl) nie znajdzie na rooku.
Swoją drogą ten PD nie może być wyssany z palca. Nie jest to broń wszechpotężna, nawet jak na rookgaard (te kilka atk więcej to jest róznica pomiędzy hitem np. 20 a 27).
Coś w tym jest.
Sam Knightmare, pomysłodawca wielu questów, również tych na rooku, nie zamyka ani sprawy Spike Sworda, ani Ghula, ani Mino Maga, wręcz przeciwnie, otwarcie przyznaje, że takie zagadki istnieją
(zlinkuje materiał z tibianews.net, jak znajdę).

Hybryda
20-05-2006, 16:19
Na Rookgaardzie Poison Dagger wogole nie wystepuje.

Skad ten wniosek? Patrz nizej na przykladzie:

Dziennie wezmy przykladowo, ze na Rooku ginie na danym serwie 50 minosow.

50 (Mino) x 70 (serwery) = 3500 zabitych minosow kazdego dnia
3500 x 720 (ostatnie 2 lata) = 2 520 000 zabitych minosow przez ostatnie 2 lata

Wniosek: Chocby nie wiem jak ten Item byl zadki, musialby wreszcie komus wypasc (a nie wypadl).

PeZet Dr. =]

wiec czemu znalazłem go na mainie? czy na rooku looty sa inne? nie są...wcale nie.
to tak Samo z Bronze amulet...ile mi dasz za niego? bo ja jeden MAM chociarz wypada bardzo rzadko..i co o tym powiesz? po co bronze amulet na rooku? przeciez sie nie prydaje do niczego...a jednak JEST!

Pozatym ty to źle obliczasz-nie mozesz brac pod uwage wszystkich serwerów tylko jeden....i wyniki sa inne...zakładając ze dziennie ginie 100 minosów na serwerze ...przez rok masz 365 000 minosów.
a mzoe wypada co pół miliona? lub raz na milion?
Załózmy ze skala rzadko okresla raz na tysiąc....bardzo rzadko ra na sto tysięcy...i niezwykle rzadko raz na milion.ja to tak odbieram.

Milan ognia
20-05-2006, 16:30
Według mnie Hybryda ma rację. Też znalazłem na Mainie PD. W zwykłym minosie jak coś. Ale tam to jest rzecz mało wartościowa. Nawet do domku za "brzydka".
Może mamy tak wielkiego pecha, że jest on częśćiej (czyli i tak baaardzo rzadko) lootowany na mainie, bo tam jest więcej minosów. Jeżeli nikt nie znajdzie, będą spekulacje. A jak znajdzie to musi pokazać. Z photobucketa jednej z gildii na Elysii wynika, że mają PD. Co z tego, jeżeli nie chcą go pokazać? Na Antice krążą plotki, że w ich gildii jest GM. Po rozmowie z jednym z członków, podejrzewam, że to prawda.
A jeżeli ktoś nawet wylootuje PD ale okaże się newbi i wyjdzie z tym na Main nie będzie nam mógł potem udowodnić, że wylootował.
Temat do... spekulacji.

Rycerski Cinek
20-05-2006, 23:47
nie badzcie tacy pesymistycznie nastawieni ja nawet jak uslysze ze nie ma tego to mnie to mobilizuje aby grac i szukac bo potem udowodnie ze jest xD. aha niech niektorzy skorzystaja z mojej wypowiedzi na 9 stronie xD B) :p

Yallah
21-05-2006, 09:53
Wypadaloby tesh sie jakos wypowiedziec na ten temat;p no wiec tak jak powiedziala Instynkt...nie uwierze poki nie zobacze=][= a pogloski w stylu ja mam ale nie pokaze sa bezpodstawne gdyz kazdy chcialby sie chyba pochwalic takim itemem nawet Instynkt nieprawdaz?=][=

Gravestone Fighter
21-05-2006, 15:08
Jeżeli z mino na mainie wypada Pd to czego na rooku miałby nie wypadać??
Ludzie pomyślcie. Pd mógłby wylotować jakis noobek, który nawet nie zna jego wartości, zrobi 8 lvl i wyniesie go na maina. To moje skromne zdanie.

Pan Klocek
22-05-2006, 00:33
@do wszystkich ktorzy mowia ze zlootowali PD na mainie.
NIE WIERZE WAM!!! Nie masz najmniejszych nawet dowodow. Wiec po co wogole to mowisz, niby czemu mamy ci wierzyc??

I do calej reszty, jezeli ktos z was ma PD na rooku to za samo pokazanie go na trade place 100k na mainie na serverze Aurea. !00k za samo pokazanie na trade. Wystarczy PW. [ i tak nikt sie nie zglosi, BO NIKT GO NIE MA]

Milan ognia
22-05-2006, 21:08
@Pan Klocek:
NO TO UWIERZ!! Wiara czyni cuda. I co? Pokaże Ci na trade a Ty powiesz: "Phi... z innego potworka wylootowałeś."
To tak samo jak powiedzieć: Do wszystkich co twierdzą, że z swamp trolla rybe wylootowali. Nie macie dowodów... mogliście złowić etc etc...

@Down...
A poczytać nie łaska? Ja mówię o zlootowaniu na Mainie a Ty mi z Rookiem wyskakujesz.
Moja rada: kup sobie okulary lub/i czytaj dokładnie.

Aris
22-05-2006, 21:34
? chyba ci się coś pomiliło, jezeli pisałeś do Pana Klocka. ON napisał że da 100k na mainie jezeli pokazą go mu na rooku :)

ProCZOP
22-05-2006, 22:42
Kłutnia nie potrzebna.
Poison Daggery normalnie występują na rooku. Bardzo bardzo żadko ale jednak.
Na niektórych serverach nie ma na innych są pojedyńcze egzemplaże.

A teraz odpowiedź dlaczego Ci którzy je mają nie chcą się tym pochwalić

1. Gdyby sie przyznali to każdy noob i każdy ciekawski chciałby zobaczyć go na własne oczy na trade i łazili by za takim delikwentem nie dając mu expić itd
2. Każdy chciałby go kupić, zapytać o niego itd, na co czasu nie ma posiadacz i nie chce mu sie odp każdemu.
3. Najważniejsze, taki gracz który go posiada boi się o własne życie. Boi sie, że ludzie zaczną go masowo blokować, żeby złapał dead'a i żeby mu go odebrali.

Nawet duża chwała nie jest warta takiej klątwy, jaką jest "klątwa noobów" którzy ciągle coś od ciebie chcą i ciągle coś ci piszą.

Poza tym ci którzy zobaczyli na trade wierzą, a reszta chce go zobaczyć.
Screenshotom się nie wierzy, A filmików nie każdemu sie chce kręcić.

Oczywiście mozecie się nie zgadzać, każdy ma prawo do własnego zdania i każdy może być "niewiernym Tomaszem".

Pozdro

Arcydemon
23-05-2006, 13:42
Zgodze się . Masz (napszykład) 7lvl i powiedzmy 700 gp . Po co marnować 200-300gp na katane , skoro za 700 gp ze szczęsciem na manie ci spike sworda opchną ?? Zupełna strata pieniędzy !!
Nawet jeśli zdobędzisz poison daggera , a chcesz zostać na roku to po co go sprzedawać ??!! Najlepsza broń na roku .
Ja bym postawił :
4) zostawić ją i postać na roku i walczc poison daggerem
albo
, ponieważ sprzedam go i więcej kasy będę miał i na mainiw kupie lepszą broń za tanioche! , bo na mainie (napszykład) katana nie ma wartości .
OMG ! tak, masz 700 gp, sprzedasz za 700 gp i masz łącznie 1,4k. starczy Ci na... powiedzmy serpent sworda. a teraz inaczej: masz 700 gp, sprzedasz za ok 20-30k [to i tak za mało] i spokojnie masz GS który ma jakieś 20 ataku więcej i jest jedna z najlepszych broni... [SoV i innych nie licze ;)] a więc co Ci się bardziej opłaca ?

Canis'lupus
25-05-2006, 00:29
ludzie o co wy się kłucicie? PD to rarytas i niewiele osób go posiada, nikt go wam nie sprzeda itd itd....

Raz widziałem nooba na rooku który wołał: Buy Spike Sword - 2k = 2000gp

i co wy na to?
Ale prawdziwym rarytasem na rooku jest obecnie brass armor (Sunrise podobno ja posiada). Powiecie że jej nie ma? A ja powiem że na starych serwerach jest! Można było ją zdobyć kiedy quest z minomagiem był jescze dostępny... Jako potwierdzenie: zagadajcie do jakiegos NPC na PACCarea "sell brass armor" a ten was sie zapyta czy chcecie sprzedać ja za 150 gp:o Nieźle no nie?:evul:
Jeśli chodzi o SoF to nie posiadam żadnych informacji, prawdopodobnie nie ma go nikt:(

HubertPol
26-05-2006, 18:02
PD na rooku ma np na elysi Rookardian master'se ale wam tego nei pokaze pokazywala nei ktorym osobom z gildi np...

Sirblaze
26-05-2006, 18:23
PD na rooku ma np na elysi Rookardian master'se ale wam tego nei pokaze pokazywala nei ktorym osobom z gildi np...

Przestan pisac takie herezje bo jeszcze ktos w to uwierzy. Ja tez mam Poison Daggera ale nie pokaze, piszesz bzdury i wystawiasz sie na smiechy innych graczy, czasami lepiej nic nie pisac niz blaznic sie.

Milan ognia
26-05-2006, 18:28
Powyższy temat był już wspomniany.
Ciekawe ile jeszcze teorii powstanie :). Albo tematów - fake'ów.

Max121
26-05-2006, 22:23
Taa... A ja mam normalnie 100 i nikomu nie chce pokazać, ale dla ciebie zrobie wyjątek i może ci nawet jeden dam... Stary nie gadaj głupot, bo prawdopodobnie PD na rooku nigdy nie było.

kaparzon
27-05-2006, 00:52
double post =_=

kaparzon
27-05-2006, 00:54
taa? a co powiecie na to? ^^
http://img459.imageshack.us/img459/3990/posiondagger9yp.jpg
bylem wlasnie wyczyscic tradycyjnie mino hell a tu...; D

ps. nik zamazany bo debil ze mnie i niewylaczylem tibi gg : P

catek
27-05-2006, 01:07
Instykt masz najlepszy lvl na rooku prawda? moze to nie ma znaczenia wiekszego ale na serio nie wiesz jak to zdobyc? Ja to mowia wszyscy: gdy zadam pytanie: "do you have poison dagger" ? - This is my secret, wiec ja tez tak odpowiem, mam 13 lvl i wcale to nie zalezy od lvl, zadne uzywanie pick-ów itp. :) . rookstayerzy powinni wiedziec co mam na mysli :). jak cos na elysi, to by bylo to by mnie kusilo i sprzedalbym ale NIE teraz ;)

PS. ale i tak bysmy sie z toba nie skontaktowali, bo zapewne masz pacca i blokujesz PW w tibii ;/

Horgar
27-05-2006, 18:34

Kiepsko ci wyszedł.

Midarth
27-05-2006, 19:06

Kiepsko ci wyszedl x 2. Pozatym kiedy "fakeowcy" w końcu się nauczycie, że pd nie jest w bagu?

Drah Dorgos
27-05-2006, 20:02
Ktoś wyrzej wspomniał dlaczego jeśli ktoś już ma PD nie chce go pokazać. Nie miłe jest nekanie n00bków i newbie. Ale np @Rookguardian de'Bove chyba wie co znaczy odpowiadać na pytania młodych ~upierdliwych graczy, i nawet jakby ktoś mu go pokazał to nie sądze żeby wydał nick tej postaci albo nawet chwilił się tym, że widział PD na rooku i ma ss'a. Tyle mam dopowiedzenia na ten temat. Mimo iż mam dopiero 18 lvl ;).

Horgar
03-06-2006, 16:53
Ktoś wyrzej wspomniał dlaczego jeśli ktoś już ma PD nie chce go pokazać. Nie miłe jest nekanie n00bków i newbie. Ale np @Rookguardian de'Bove chyba wie co znaczy odpowiadać na pytania młodych ~upierdliwych graczy, i nawet jakby ktoś mu go pokazał to nie sądze żeby wydał nick tej postaci albo nawet chwilił się tym, że widział PD na rooku i ma ss'a. Tyle mam dopowiedzenia na ten temat. Mimo iż mam dopiero 18 lvl ;).

Nie trzeba długo być rookstayerem żeby wiedzieć co to nachalność noobów.

Pan Klocek
04-06-2006, 21:59
? chyba ci się coś pomiliło, jezeli pisałeś do Pana Klocka. ON napisał że da 100k na mainie jezeli pokazą go mu na rooku :)

No pewnie ze tak :| a jak niby inaczej?? Ze na mainie mi pokazesz? Chyba by mnie suty piekly gdybym mial placic 100k kazdej osobie ktora pokaze mi pd na mainie :/
Pokazujesz mi na rooku, a ja daje 100k na mainie [Aurea] mysle nawet ze dorzuce jeszcze z 50k a co mi szkodzi.

Pan Klocek
05-06-2006, 08:59
A ja mam PD na rooku ale wam nie pokaze bo nie wiem jak sie trade daje -.- a tak po koleji to PD na rooku istnieje ale i tak wam go nikt nie pokaze bo jak juz ktos napisal zostanie meczony przez n00bki jak ej pokaz mi PD plz musze zobaczyc bo nie wierze ze istnieje etc -.- macie zamiar tak dalej klepac to lepiej zamknijcie temat i to wszystko...

Nie musi sie chwalic od razu wszystkim. Mi wystarczy PW z godzina spotkania i swiatem. Pokaze mi na trade i dam mu 150k na mainie. I nic wiecej nie chcem. Przeciez nei bede za nim wiecej lazil zeby mi go pokazal. A jak powiem komus ze on ma pd to i tak mi nei uwierza wiec moze byc spokojny. Jak jest tyle osob co maja PD to ktos wkoncu powinien sie zglosic. Narazie nikogo takiego nei bylo.... ciekawe dlaczego.......

[zaraz beda odpowiedzi, ze nie pokaza bo nie maja pewnosci ze zaplace. Daje slowo ze dam cale 150k , a zreszta co im szkodzi, taka kasa nie lezy na ziemi wiec mysle ze warto sprobowac.]

Jacekkkkk
14-11-2006, 21:45
Moim zdaniem PS może być do zdobycia. Ktoś napisał, że Eliot'Bum z beryli go ma i pokaze za 2-3 platynki. Uzbieram je. Jeśli rzeczywisice go ma to zrobie ss'a i go wkleje.

PS. Rookguardian de'bove jak to jest piszes ze jestes na emeryturze i rettired a ciągle expisz :D To taka moja ciekawosc

Ameriov
14-11-2006, 22:16
@catek
Najwyższy lvl ma sunrise.

Marcin24
15-11-2006, 18:27
Moim zdaniem PS może być do zdobycia. Ktoś napisał, że Eliot'Bum z beryli go ma i pokaze za 2-3 platynki. Uzbieram je. Jeśli rzeczywisice go ma to zrobie ss'a i go wkleje.
Byle szybko ale to zapewne żarty

Ghinus
19-11-2006, 16:45
Ludzie! Czy na tibia.com pisze, że z minosa nie wypada Poison Dagger? Nie.
Są tam wymienione pewne przedmioty, ale też jest napisane, że też inne rzeczy.
They carry chain armors, gold coins, leather legs, maces, meat, plate shields, swords, and sometimes other items with them.

Ghinus
19-11-2006, 16:46
Double <10 znaków>

Vatone
20-11-2006, 12:10
ludziska kochane!
i po co wam to? przeciez z tego robi sie zwykla klotnia z elementami przechwalanek. temat jest bezsensowny- jak ktos nie ma p daggera to mowi ze ma a jak ktos ma to nigdy nie pokaze(to nie do Ciebie, Instynkt). po co sie o to pytacie? to jest kolejny glupi temat! klocicie sie jak dzieci! ludzie, opanujcie sie! X(

Pan Klocek
20-11-2006, 12:54
A looknijcie sobie na tibia.erig.net i zobaczcie minotaura...... daje troche do myslenia

Jecht
21-11-2006, 21:13
Sprzedałem Poison Dagger rookstayerowi za 5k. Zajęło mi to moze 20 minut. Nie mówię, że zawsze tak jest, ale jak się już ma, to warto spróbować. Wkońcu w 20min na mainie dużej kasy nie zarobisz.

Alessandro Del Piero
21-11-2006, 21:22
Jeśli to prawda to zrobiłeś najgłupszą rzecz jaką mogłeś zrobić. Sprzedać PD za 5k... n/c

Tjor masaker pro skater
21-11-2006, 21:25
Lol 5k? ten przedmiot jest na rooku bezcenny, jak dla mnie 150k to MINIMALNE MINIMUM.

Uther92
21-11-2006, 21:32
Sprzedać PD za 5k to tak jakby wrzucic mpa do wody albo iśc na annihilatora a w połowie zrobić AFK X(
Na twoim mjejscu bym sie chyba powiesił (no nie dosłownie ale bym sie tak załamał, ze *** ) X(

Capality
21-11-2006, 22:16
A ja troche odbiegne i powiem, że wylootowałem PD na mainia ALE ALE ALE... z Orca Warriora:p

@Topic:
Wiara czyni cuda!
Więc: Słowo na Niedziele brzmi... bijcie tych dzikusów i lootujicie PD!!:evul:

Kajt
21-11-2006, 23:15
Znów ten sam temat OMFG. Ludzie!! Klocek niewiem jak ty tu jeszcze wytrzymujesz :P. Ludzie ten temat jest powtarzany po raz "enty" do potęgi. I tak się nic nie rozwiąże (pocieszenie nie heheh). Za długo się wszyscy męczyli żeby nagle coś wyszło :P.

Baruteq
24-11-2006, 14:18
Kumpela na Calmerze ma poision daggera (Czarny-nurek). ;)

Fpitolony w sprawe
24-11-2006, 14:38
@up i pare innych osob
Najlepiej by bylo, jakby was nie bylo...
@topic
Moj kumpel z nebuli powiedzial, ze expil gdzies od 25 do 31 lvla tylko na MH i wylotowal tylko jednego bronze amuleta... Jak wiadomo PD jesli wypada to znacznie rzadziej ;).

Malinqa
24-11-2006, 16:51
dzisiaj wylotowalem poison dagger na rooku z minosa chcialbym sie spytac za ile moge go sprzedac bo na mainie za 1 gp ;)

Res Khmer
24-11-2006, 16:59
jeżeli to prawda -a nie sadze- to sadze że znajdzie rookstayer ktory zaplaci powyżej 50 k

Malinqa
24-11-2006, 17:01
aha thx ze powiedziales ,bo niewiedzialem :baby:

Malinqa
24-11-2006, 17:27
Dla niedowiarków : http://images1.fotosik.pl/270/656f4d14b41d2a70m.png (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/656f4d14b41d2a70.html)

Michoss
24-11-2006, 17:54
Tia, jak to ten świat co w opisie, to już się rejestruje, zapłace za samo pokazanie PD -.-. Ja tam nie wierze. Pokarz, zobacze,może uwierze, napewno zapłace jak zobacze.

Tak ku*wa masz pd...

Ghinus
24-11-2006, 18:21
@Malinqa
Btw. po co zamazałaś level? Widać przecież ile masz życia.

@edit
Masz chyba 7lv.
A pozatym zbroja i tarcza dziwnie wyglądają.

@edit2
Wiem o co chodzi z ta zbroj. Lotbagi się kradnie co?

Horgar
24-11-2006, 18:30
@Malinqa
Próbuj dalej, może kiedyś zrobisz taki PD że uwierzymy że jest prawdziwy.

Yallah
24-11-2006, 18:30
Hah w ogole sie na na fake'ach nie znam, ale nawet slepy zauwazylby, ze ten PD jest wklejony i troche za jasny. No comment.

Y'all

Uther92
24-11-2006, 19:36
Grafika PD jest z tibii 7.5 muhahahahhahah i zwalaj n00bie z tego forum bo zlodzieji tu nie lubimy.

Malinqa
24-11-2006, 21:10
Grafika PD jest z tibii 7.5 muhahahahhahah i zwalaj n00bie z tego forum bo zlodzieji tu nie lubimy.

Jezeli Ktos jest noobem to tylko ty aha i wlasnie 11+ lvl Muhahahah zwalaj noobasie :baby:

@ Edit
Jeszcze cie szkielet dednął na 11 lvl :D Śmiech na sali

Alessandro Del Piero
25-11-2006, 01:35
Nie level zdobi człowieka. Ja padłem na 22 lv na minosie i też jestem noob nie?

Bar3k_rox
26-11-2006, 15:30
O ile mi wiadomo... koleś na Antice (na rookgard) ma Poison Daggera i dal za niego 340k w platynowych monetach...

Me$z
26-11-2006, 15:46
Jezeli Ktos jest noobem to tylko ty aha i wlasnie 11+ lvl Muhahahah zwalaj noobasie :baby:

@ Edit
Jeszcze cie szkielet dednął na 11 lvl :D Śmiech na sali
Taa, tylko nie przewidziałeś, że może był full resp otoczyły go i nie miał szans? :baby: Myślisz, że jesteś najlepszy... Takich tu nie lubimy ;) (Przynajmniej ja nie lubie :p )

Coray
27-11-2006, 20:14
Nie rozumiem o co chodzi w tym temacie. Dla mnie sprawa jest jasna ! Wypada bardzo żadko z mino na rooku i na mainie i koniec. ;/

Horgar
27-11-2006, 21:14
Nie rozumiem o co chodzi w tym temacie. Dla mnie sprawa jest jasna ! Wypada bardzo żadko z mino na rooku i na mainie i koniec. ;/

Pewnie, tylko dlaczego nikt go nie ma, a jeśli już rzekomo go posiada to nie chce pokazać??

Ameriov
28-11-2006, 00:04
@up
A jeżeli CIPy ustawiły, że np. z co milionowego mino wypada pd, to jak myślisz, jaka jest szansa, że akurat ten milionowy zginie na rooku? 1/1.000.000.000? więc co sie dziwić, że nikt go nie ma? A jeśli rzekomo posiada, a nie chce pokazać to znaczy, że niema, proste nie?

Lukrecja
28-11-2006, 10:29
O ile mi wiadomo... koleś na Antice (na rookgard) ma Poison Daggera i dal za niego 340k w platynowych monetach...

No wlasnie tak czytalam pierwsza strone tematu, i myslalam ze pier**lne jak zobaczylam ze Poison Dagger za 800 gp, albo 2k -.-'
Sama widzialam kilka ofert za 400k~.

Pan Klocek
28-11-2006, 13:46
No wlasnie tak czytalam pierwsza strone tematu, i myslalam ze pier**lne jak zobaczylam ze Poison Dagger za 800 gp, albo 2k -.-'
Sama widzialam kilka ofert za 400k~.

Nie dziwie sie. Pd jest wart tyle a moze i wiecej.

Zaplace 100k na mainie za pokazanie mi pd na rooku (kase daje na swiecie Aurea). Nie chodzi mi o kupno, ja chce go tylko zobaczyc. Pokazujecie na trade a ja daje kase, nawet jesli nei gracie na tym servie to mozna zrobic world trade albo zaczac grac tam, 100k droga nie chodzi.

Jesli cenisz dyskrecje napisz PW....

@Down
Juz edytowalem... nie zauwazylem. A i tak pisalem to wczesniej ale jkos nikt sie nie odezwal wiec sami widzicie, z tego co tu mozna wyczytac tych PD jest na peczki, ale jakos nikt sie do mnie jeszcze nie odezwal. Ciekawe czemu? No chyba ze 100k to za malo zeby pokazac na trade pd?!

Rycerski Cinek
28-11-2006, 14:56
Chodzi mi o kupno, ja chce go tylko zobaczyc.

Zdecyduj sie , nie powinno byc: Nie chodzi mi..??;p
Btw. Juz to kiedys pisales.

____

A ja "powiem", ze pd wypada z tego 1/10000000... z minotaura (Ktorys @up.. Ja tez tak kiedys napisalem, wiec nie mow, ze ty to napisales jako pierwszy xd), a to ze czesciej wypada on na main, to dlatego ze tam jest duzo wiecej respawnow mino, totez rzecz jasna tam jest wieksza szansa lootniecia :D.

Coray
28-11-2006, 19:47
@up
A jeżeli CIPy ustawiły, że np. z co milionowego mino wypada pd, to jak myślisz, jaka jest szansa, że akurat ten milionowy zginie na rooku? 1/1.000.000.000? więc co sie dziwić, że nikt go nie ma? A jeśli rzekomo posiada, a nie chce pokazać to znaczy, że niema, proste nie?

Dokładnie, nic dodać nic ująć ;>

Shagarot
28-11-2006, 20:12
gdy zaczynałemg rać 2 lata temu, to poleciał mi PD z mino na roock - wyszedłem z nim na main. Nawet nie wiedziałem ile to jest warte i czy coś warte ;p Pewnie sprzedałbym to za jakieś 300gp [Katana chodziła po 200 ;p]
A teraz tego żałuję, och jak żałuję..
TO był czasy... jeszcze pod tym dźwięcznym imieniem Dziewiczy Instynkt biegała na 53lvlu bodajze ;p

Horgar
28-11-2006, 22:20
gdy zaczynałemg rać 2 lata temu, to poleciał mi PD z mino na roock - wyszedłem z nim na main.

Jasne, a ja jestem Święty Mikołaj. A tak na serio to takie teksty co trzecia osoba pisze. Jak nie masz dowodu to się nie odzywaj.

Pan Klocek
29-11-2006, 10:55
Zdecyduj sie , nie powinno byc: ??;p
Btw. Juz to kiedys pisales.

____

A ja "powiem", ze pd wypada z tego 1/10000000... z minotaura (Ktorys @up.. Ja tez tak kiedys napisalem, wiec nie mow, ze ty to napisales jako pierwszy xd), a to ze czesciej wypada on na main, to dlatego ze tam jest duzo wiecej respawnow mino, totez rzecz jasna tam jest wieksza szansa lootniecia :D.

Tygodniowo minotaurow umiera 80 000 na kazdym ze swiatow (srednio, bo na niektorych wiecej). Mamy 72 swiaty co nam daje 5760000 minosow tygodniowo zabitych wcalej tibi. Liczmy ze 2% z tych minosow padlo na rooku co nam daje 115200 minosow tygodniowo zabitych. Czyli srednio co 2 lata powinien wypadac jeden poison dagger. To teraz jak mi wytlumaczysz ze co 4 osoba ktora pisze na tym forum ma pd? Oczywiscie klamia.

Ale teraz widac ze jesli masz racje co do sznsy wypadniecia tego pd to powinno byc conajmiej 4 pd na rooku. Tylko jakos o nich nie slychac...

A tak na marginesie skad te dane ?? te 1/10000000??

Shagarot
29-11-2006, 11:53
Jasne, a ja jestem Święty Mikołaj. A tak na serio to takie teksty co trzecia osoba pisze. Jak nie masz dowodu to się nie odzywaj.

Bo co? Mam rpawo sie wypowiadać jak każdy ;p
A Ty masz dowód na to, ze kłamie? Nie? To sam zamilcz :P

Horgar
29-11-2006, 11:58
Bo co? Mam rpawo sie wypowiadać jak każdy ;p
A Ty masz dowód na to, ze kłamie? Nie? To sam zamilcz :P

Mam dowód że ty nie masz dowodu (genialne, nie?) :P

Shagarot
29-11-2006, 12:04
Mam dowód że ty nie masz dowodu (genialne, nie?) :P

:P
Jak poczytałem o tym PD to wiem czemu wtedy za ym trupem mino rzuciła się caął ekipa z Carlin Sword Quest ;p [wyobraź sobie 10 noobów lecacych i rpzerzucajacych mino] i tak się złożyło, że trup wylądował przed moimi stopami ;p a jak wszełem na main zaraz go wyrzuciłem bo znajomy dał mi scimitar ;p

Antykwaczor_z_Calmery
29-11-2006, 16:03
:P
Jak poczytałem o tym PD to wiem czemu wtedy za ym trupem mino rzuciła się caął ekipa z Carlin Sword Quest ;p [wyobraź sobie 10 noobów lecacych i rpzerzucajacych mino] i tak się złożyło, że trup wylądował przed moimi stopami ;p a jak wszełem na main zaraz go wyrzuciłem bo znajomy dał mi scimitar ;p
Tia, a Kaczyński dał mi stanowisko wicepremiera.
<zieeeew> Stara gadka.

Zong
13-12-2006, 22:54
Posion dagger na roku to jak hmm
Demon legi na mainie:D
To jest rar i tego sie niesprzedaje za 500gp:D

Horgar
14-12-2006, 09:34
Posion dagger na roku to jak hmm
Demon legi na mainie:D
To jest rar i tego sie niesprzedaje za 500gp:D

Nie, nieprawda. Demon legi niektórzy mają, a PD to jakoś nikt nie posiada.

Doom Terror
14-12-2006, 15:34
hehe mozna sprobowac lootnac/kupic poison dagger na mainie , potem zalozyc jakas smieszna postac i ja zrookowac (z pd) a nastepnie przelozyc na rookstayera :P

MagField
14-12-2006, 15:45
@up

Zrobiłem tak i sie nie da.Postać zaczyna sie odnowa i nic nie przechodzi.

Boximus
14-12-2006, 16:17
Do wszystkich którzy twierdzą że mają PD:
Pokażcie :) Dam wam na Celescie nawet 20k za samo pokazanie go na trade ale najpierw pokażcie :D

Topic:
Wszyscy sie podniecają tak PD a on by nie miał wartości takiej, że broń najlepsza to z nią huntujemy. Zwykle rookstayerzy w wyzszych levelach trenują distance fighting a sword zostaje w cieniu dlatego zdobywając PD nie wiele by sie przydał chociaż hity też by ładne szły :P Jakbym go miał to bym go schował na depo chara albo sprzedał innemu rookstayerowi na przynajmniej 30lvl zeby taki nie był noobek :D Powód?
Po 1. istnieje ryzyko, że moja postać zostanie zhakowana.
Po 2. istnieje ryzyko, że mogę paść i jakiś noobek weźmie go w posiadanie
Po 3. kasa mi sie nie przyda na rooku chyba że po to aby kupić kilka bp lf.

Kupie go na Celescie za 50k a dam 20k za obejzenie go na trade. Nick mam pod avatarem.

PD miałby prędzej wartość kolekcjonerską.

A dlaczego nie ma takiego zamieszania na temat np. bronze amuletu? Bronze Amulet jest na Rooku BEZUŻYTECZNY bo - jak wiadomo - chroni on przed manadrain (wysysanie many) a na rooku:
Po 1. many do niczego nie używamy
Po 2. nie ma potworów które się respią w dostępnym dla wszystkich miejscu, wysysających manę.
Bronze Amulet wypada częściej z mino a przynajmniej wypadał bo kiedyś kiedyś noob-charem na Forterze zlootowalem i potem padłem bo sie pochwaliłem kolesiowi :D:D

Silver Amulet - wypada częściej niż BA lub PD z mino ale ten to na pewno wypada i nie wielu rookstayerów go nie posiada. Ja sam kupiłem go za 300gp ale wylootowałem ich około 10 w całej karierze rookstayerem (mialem ich 2 (15 - hacked / 12- obecnie nim gram)).

No więc, jak widzicie szanse na zdobycie PD są tyle możliwe co wcale. Lepiej polujcie na BA, który też nie często wypada ;)

Pozdro, Box.

Zong
14-12-2006, 18:36
Nie, nieprawda. Demon legi niektórzy mają, a PD to jakoś nikt nie posiada.
skad ty mozesz wiedziec czy ktos posiada czy nie?
moze ktos ma a niechce sie przyznac;s

Jacekkkkk
18-12-2006, 15:19
Ogłaszam wszem i obec, że pewn rookstayerka na valori (16lvl) posiada i jest gotów sprzedac owe cudo za 20k. Sama mi pokazywała na trade niestety nie miałem tylu pieniędzy, a także z wrażenia zapomnailem zrobic ss'a(wiem że inaczej mi nie uwieżycie), ale sprobuje ją gdzieś złapać i zrobie wtedy ss'a.

P.S. Myśle, że jest to dowód na to, że PS będzie spowrotem dostępny na rooku(o ile to prawda, że zablokowali jego lootowanie na rooku). A więc rookstayerzy do roboty może i wy zostaniecie szczęśliwymi posiadaczami tej cudownej broni 8o

Fpitolony w sprawe
18-12-2006, 15:31
@up
I oczywiscie zapomniales nicku -----.-----

Michaello
18-12-2006, 15:32
@Boximus
Nie zrozumialem tego posta... Chcesz go sprzedac, a dalej piszesz, ze nie potrrzebujesz kasy? Czyzby za "rary"? A pozatym jak cie hackna jak masz PD to zabiora go, a jak nie bedziesz mial zabiora kase za jaka go sprzedales :]

@Jacekkkk
Podaj chociaz nick... Kolena afera o wymysl akiegos forumowicza bedzie... =]

@Edit
Szybszy...

@Xeriluss, Jacekkkk
Slowniczek
PS = poison spider
PD = poison dagger
PA = poison arrow lub plate armor
PC = platinum coins lub poison cave
PK = player killer
PL = poland, polska lub plate legs

Xerilus
18-12-2006, 15:36
P.S. Myśle, że jest to dowód na to, że PS będzie spowrotem dostępny na rooku

o co tu chodzi w tym "PS"... nie P.S tylko PS dla niektórych...ludzi

Jacekkkkk
18-12-2006, 16:51
Z kad mam pamietac nick jesli nie zrobilem ss'a?? Napisalem tez ze bede probowal lapac te dziewczyne i dam ss'a. Wiezcie albo nie ale ta dziewczyna naprawde go posiada.:p
Dla tych co chyba mnie nie zrozumieli w poprzedniej wypowiedzi:
P.S. znaczy post scriptum zas PS to poison dagger nie wiem czy to tak trudno zrozumiec zwlaszcza ze o Poison dagerze mowa w tym temacie i ten skrot byl juz uzywany wiele razy.

Fpitolony w sprawe
18-12-2006, 16:54
Jesli nie znasz jej nicku to jak zamierzasz jej szukac?? po raz drugi -----.-----.

Kurde, z reszta szkoda czasu -.^ na gadanie z takimi...

@down
Ta... czekamy z niecierpliwoscia... -.^

Jacekkkkk
18-12-2006, 17:00
Mysle za na rooku nie wiele jest osob, ktore maja poison daggera wystarczy na kanale trade na rooku napisac "buy pioson dagger" napewno odezwie sie spowrotem.

Vansider
18-12-2006, 17:19
Odpowiedz:
Tak raz miałem Poison daggera ale go wywaliłem (Jeszcze niewiedziałem zabardzo jak sie gra w tibie) bo mi sie wygląd niepodobał ;P

Ameriov
18-12-2006, 19:07
@up

A kto jest za tym, żeby banować takie osoby? Bo jestem w stanie uwierzyć nawet w taką bzdure, że ktoś wyszedł z nim na maina, ale napewno nie w to, że wywalił bo mu sie "nie podobał". Nie podoba ci sie że masz broń z wiekszą iloscia ataku? A może nie rozróżniasz która liczba jest większa i myślałeś, że to jest słabsze? Jeśli tak to przepraszam... a jeśli nie to... Nie będe dokańczał.

Cashtan
18-12-2006, 19:18
Bylo juz mowione (na 90%) ale mowie:
Poison dagger na rooku nie moze poleciec tak samo jak np. stary bp sama leci tylko z orcow na of.

-.-

@Down
Dzieki za poprawke z tym bp, za bardzo wczulem sie w update.
A do tego vamp shielda nie bylem pewien :P Ale tych 2 wczesniejszych rzeczy 100%

Midarth
18-12-2006, 19:58
Bylo juz mowione (na 90%) ale mowie:
Poison dagger na rooku nie moze poleciec tak samo jak np. backpack of holding leci tylko z orcow na of, i vamp shield nie leci z vampa na facc area.

-.-
Z orków nie leci bp of holding, tylko Old Sam's Bp i ma on losowy drop na ofie. Oczywiście, że vamp shield leci na pohu, bo pewnie o ten resp Ci chodzi.

darushu
10-07-2007, 22:58
@up
Ale niesadzisz? Ze lepiej jak odswieza stary temat niz zaklada nowy o takiej samej tresci? Poprostu:
1. Odswiezy stary temat - bedziesz na niego krzyczec bo archeolog.
2. Zalozy kolejny temat o tej samej tematyce - bedziesz na niego krzyczec, bo zalozyl temat ktory juz byl kiedys poruszany i niekorzysta z funkcji "szukaj".

Pozdrawiam
Darushu.

los997
17-07-2007, 15:40
Przypomniam tylko że to temat o Rooku a nie Mainlandzie więc zostawmy dyskusje o vamp shieldach itp.:)

P.S. Zgadzam sie z kilkoma osobami, gdybym ja miał PD na rooku to bym go nikomu nie pokazał ewentualnie sprzedał gdyż nie jestem rookaysterem.I nie sprzedawał bym go za :D 800 gp tylko stał bym do usranej śmierci (sry za wyrażenie) i czekał aż ktoś go kupi za porządne pieniądze.Tyle odemnie.

Pozdrawiam

onip
18-07-2007, 02:08
coż... jakby to zręcznie powiedzieć... no więc:
z ciekawości wlazłem na tibia.pl i poczytałem o psn dagerze

Poison Dagger

Atak Obrona Waga
18 8 8.8 oz.

Opis Trujący(poison) to on jest tylko z nazwy niestety. Nie zatruwa po trafieniu. Ładnie w domku wygląda. Rzadko używany do walki.

Wypada z Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede

z tego co się orientuje te potwory nie występuja na roku

Wiceros
18-07-2007, 02:14
Cipsoft usunol z minotaura o ile sie orietuje to 2 update temu , kiedys niezwykle rzadko wypadalo...

tak-nie
18-07-2007, 02:50
Cipsoft usunol z minotaura o ile sie orietuje to 2 update temu , kiedys niezwykle rzadko wypadalo...

I co z tego ??? Kiedyś ktoś go musiał zlotowac a teraz go spszedaje...

Hakuoh
18-07-2007, 11:38
@up
Skąd ta pewność?

Kiepa
18-07-2007, 23:02
Posion dagger jest na rooku na 100% jest i ktos go ma tylko niehce pokazać wiecie co by sie stało jakby ktos go pokazał?w minute by wiedzial o tym cały świat i gość by mial przerąbane bo ludzi by masowo robili postacie na jego świecie i kazdy by hciał zobaczyc PD wyobrażćie siebie w tej sytuacji jak ludzie ci niedają expic bo hcą zobaczyc PD

ulwi aladim
19-07-2007, 23:11
3) wziąć na main

Kilka?
lol niektorzy rookstayerzy zdobywajom 2 k w 1 dzien ;)

ja np spendzilam na rooku 4 dni i nazbieralem te twoje 2 k ;) niektorzy potrafia ;)

Patton
29-09-2007, 13:43
Co wy mowicie przeciez nie ma na rooku poison daggera?!! pisze wyraznie wypada z :Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede
gdzie widzicie minotaura???

Rohas
29-09-2007, 15:34
*Patton
Bodajze 1-2 updaty temu wypadalo b. rzadko ;)

Patton
29-09-2007, 17:26
*Patton
Bodajze 1-2 updaty temu wypadalo b. rzadko ;) Mozliwe ale ja tylko mowie ze w chwili obecnej nie ma.

Rohas
29-09-2007, 19:51
..zal dupe sciska jak..
..sie czyta twojego posta ;) Znajdz kogos kto Ci da za niego 100k. Co prawda jest bardzo wielkim rarem, ale kto by dal za niego tyle...
*ulwi aladim
Popracuj troszke nad ortografia, bo zdobywajom i spendzilam troszke razi w oczy ;)

Pomocny53
29-09-2007, 20:18
I co z tego ??? Kiedyś ktoś go musiał zlotowac a teraz go spszedaje...

"Spszedać" to ja Ci mogę słownik

Patton
01-10-2007, 17:11
Temat do zamkniecia X( nie gadajmy o czyms czego nie ma !!!!X(X(X(X(

Marcin24
01-10-2007, 19:38
Temat do zamkniecia X( nie gadajmy o czyms czego nie ma !!!!X(X(X(X(
Skąd wiesz, że nie ma? Masz jakieś dowody?

Palkair
01-10-2007, 20:01
@up
Podaj jedna osobe ktora pokaze nam pd na rooku.

<koniec tematu>

darushu
01-10-2007, 20:04
normalnie zal dupe sciska jak czytam wasze posty. pd jest bezcenny. kosztuje ok 100k+
To wkoncu jaki jest? Bezcenny? Czy wart 100k? Chyba mylisz pojecia...
Pozatym co to jest dla Rookstayera 100k?

KrEmAs KAc
01-10-2007, 20:33
Mi z mino wypadł na meinie 2 razy przez 3 lata grania więc ktoś na pewno ma zobaczcie sobie w statystykach ile zabija się dziennie mino na serwerze podzielcie przez ok 250 i wyjdzie wam liczba zabitych mino na rocku :)

Irons
01-10-2007, 20:53
Pierdolicie hipolicie...

Nikt nigdy nie pokazał realnego dowodu na to, że PD istnieje na rooku.

A nawet jeśli by ktoś miał ten bezcenny przedmiot, napewno by go nie opchnął wam ;)

ErAgOg
01-10-2007, 20:58
Ja pamiętam jak kiedyś jeszcze byłem noobem i przechodzenie rooka zajmowało mi 1 tydzień (chyba każdy tak miał na początku? :p ) to widziałem PD na rooku, zdaje się, że na harmonii. I jeszcze pamiętam jak na tibia.pl przy opisie minosa pisało "Poison Dagger (niezwykle rzadko)" chociaż może to było "(bardzo rzadko)"... Zresztą nie ważne. Ważne jest to że PD był na Rooku. A teraz to nie wiem, może jacyś starzy rookstayerzy go posiadają albo CIPy go po prostu skasowały i odebrały każdemu kto go posiadał...

Marcin24
01-10-2007, 21:42
@up
Podaj jedna osobe ktora pokaze nam pd na rooku.

<koniec tematu>
To jest dla ciebie wystarczający dowód?
Czyli opierając się na twoim dowodzie: jakąś rzecz, którą się szuka na powiedzmy na mainie. Jeżeli nikt jej nie ma to znaczy, że jest niedostępna? Rozumiem. Myślcie tak dalej, a wysoko zajdziemy.
widziałem PD na rooku, zdaje się, że na harmonii.
Dlaczego nikt nie ma Screenów?

Raxev
01-10-2007, 21:54
Nie mówię, że to musi być prawda, że ktoś zobaczył kiedyś poison daggera na Rooku, ale postawie sie w tej samej sytuacji; loguje się pierwszy raz do gry i ktoś powiedzmy w trade room wykłada na stół ten oto mieczyk/nóż. Jako żółtodziób kto z nas zrobiłby zdjęcie tej sytuacji, nie znając praktycznie żadnej broni i występowania potworków na Rookgaardzie? Sądzę, że raczej nikt, należy jeszcze brać pod uwagę to, że trzeba na to trafić ;]

Patton
01-10-2007, 21:58
Skąd wiesz, że nie ma? Masz jakieś dowody? No opieram sie na tym co pisze o loocie minotaura na tibia.pl no i na wypowiedziach wielu graczy ktorzy mowia ze pd zostal wycofany z gry wraz z update 7,6

Jacekkkkk
01-10-2007, 22:03
ten temat ciagnie sie latami . pamietam jak zaczynalem grac w tibie to napisalem ze nikt nie ma PD na rooku. przez nastepne 3 lata nic sie nie zmienilo procz tego ze kolejne nooby/newbie zaczynajace grac w tibie uslyszeli o PD i pisza ciekawe posty typu "widzialem ale myslalem ze kazdy to ma" czy "mialem ale wywalilem bo byl brzydki" .nara

Marcin24
01-10-2007, 22:16
No opieram sie na tym co pisze o loocie minotaura na tibia.pl no i na wypowiedziach wielu graczy ktorzy mowia ze pd zostal wycofany z gry wraz z update 7,6
Jeżeli potwierdzi to kilku wiarygodnych użytkowników, to dam wam spokój :).
Żeby nie było, nie mówię, że ci nie wierze.

Leader
01-10-2007, 22:17
Pd nie wypada z mino (według tibia.pl) więc noobki zamknijcie papy że widzieliście go na rooku -.-

Marcin24
01-10-2007, 22:20
Pd nie wypada z mino (według tibia.pl) więc noobki zamknijcie papy że widzieliście go na rooku -.-
Tak, cieszymy się razem z tobą, zapomniałeś, że przed Update mógł wypadać, ale to szczegół.

ErAgOg
01-10-2007, 23:20

Przed updatem 7.6 na pewno wypadał i go na serio widziałem (gram od 7.4). Czemu nie zrobiłem ss?
1. Byłem jeszcze noobem i nie wiedziałem, że to coś takiego super extra.
2. Nawet gdybym wiedział, że to jest super extra to nie zrobiłbym ss chyba, że sam bym go zdobył. Tak samo teraz robię z MLW- jak ja zdobyłem to ss zrobiłem, ale jak kto inny pokazuje to na to leję ;)

Leader
02-10-2007, 08:35
Naprawde myślicie że jak ktoś by go miał, to by nikomu o tym nie powiedział?

Scobel
02-10-2007, 13:36
Wszyscy widzieli, nikt nie zrobil fotki a PD jest wsrod nas ... nie sadzicie ze to troche naiwne ?? Wiem !! Ale nie powiem !! ŁaŁ :D
PD nigdy nie wypadl na rooku, to tak samo jak z OldBp w OFC. PD wypadal regionalnie w tym przypadku tylko na mainie :) ...

Hrabianek
02-10-2007, 18:36
ale nawet gdyby ktos ss'a zamiescil to byscie go zjechali ze to fake moze byc!!!

a mi kiedys wypadl na mainie!!

na rooku zabilem w zyciu 5 mino i ani razu mi sie nie trafil!!!

koniec kropka!!!

Raxev
02-10-2007, 19:28

Łał a ja na Rooku zabiłem 15 minosów pod rząd i nie wypadł nawet mino leather ;d

@down:
Piniondze dostajesz, że tu piszesz? KONJEC KROPENCJA.
Tak myślałem..

Rohas
02-10-2007, 19:49
*Raxev
A ja zabilem 1st mino na rooku i wylecial mi chain arm:baby:
Szpan? Nie sadze.
Ty tylko udajesz, czy na serio taki glupi jestes? Przecie to kiedys lecialo bardzo, bardzo, bardzo, bardzo zadko, wiec moze by byly 10 max. poison~ na wszystkich servach (na rooku) teraz, gdyby lecialy ;P
Btw. Poison~ juz nie wypada z mino, wiec jesli niedawno je zabiles, to 'se mozesz' ;)
@down:
Piniondze dostajesz, że tu piszesz? KONJEC KROPENCJA.
Odkryles moja mroczna tajemnice ;( Zarabiam na zycie 'pSZekomaSZajONc ZiE Z tobOM' =*

Cygan Slejter
07-10-2007, 22:18
Ja mialem PD :]

kto chce to wierzy kto niechce to nie :)

Marcin24
07-10-2007, 22:22

Ja miałem na Rooku MPA.
Kto chce to wierzy, kto nie chce to nie.

Gofin
07-10-2007, 22:33
Nie daj się sprowokować Marcin.

@Cygan
A ja uważam, że masz niedoczynność tarczycy.

piotrek26111
07-10-2007, 22:39
To była prowokacja ze strony Cygana Slejtera, nie odpowiadajcie na jego post.

Marcin24
07-10-2007, 23:36
Nie daj się sprowokować Marcin.
O, mnie się nie martw, o mnie się nie martw...
Jakby wierzyć w to wszystko co ludzie mówią, to PD byłby bardziej pospolity na Rooku od robaków.
To była prowokacja ze strony Cygana Slejtera, nie odpowiadajcie na jego post.
No co ty?

Patton
08-10-2007, 16:51
Ej dajmy juz pokoj temu PD na 100% nie wypada z mino i na 99% nikt go nie ma bo juz nie nalezy do Roogaarda! Ostatnie egzemplaze mogly byc zabrane przez GM-ow np?

Cygan Slejter
08-10-2007, 17:54
@edit

zapomnialem dopisać że niestety nie moge tego udowodnić wam :)

@Gofin
miło że mnie obrażasz:)

@piotrek26111
bo ty tak mówisz?

@Marcin24
łau...co to MPA?

@Patton
Dlatego napisałem że MIAŁEM :)

Boże... prosze...zbanuj 80% użytkowników forum tibia.pl

vns.rlz
08-10-2007, 20:58

spoko jestes zajebisty łał rzal.divix :|

Cygan Slejter
08-10-2007, 21:30
@up
dzieki ze jestem zajebisty;)

vns.rlz
08-10-2007, 23:21
@up
dzieki ze jestem zajebisty;)

Chodzi mi oto ze zalowy z tym dojebales ze ci bota zazdroscimi no zal piz~ trzyma :D
Jak teraz kazdy debil moze to cracknac ;s

Cygan Slejter
09-10-2007, 10:19
@up
jakiego bota:confused:
ocb?

Maniak69
09-10-2007, 12:38
Mój kolega kiedyś miał Poison daggera xD. Szpanował nim :P to było z... 3-5 lat temu dokładnie nie pamiętam..? ale wyszedł z rooka i tyle. Podsumowanie:poinson dagger wypadał bardzo rzadko z mino a dziś już nie wypada na rookminos. Zdobyć go można na mainie

Scobel
09-10-2007, 13:56
Mój kolega kiedyś miał Poison daggera xD. Szpanował nim :P to było z... 3-5 lat temu dokładnie nie pamiętam..? ale wyszedł z rooka i tyle. Podsumowanie:poinson dagger wypadał bardzo rzadko z mino a dziś już nie wypada na rookminos. Zdobyć go można na mainie

A panu juz podziekujemy, tibia.org.br w tamta strone ------>

Marcin24
09-10-2007, 16:52
Boże... prosze...zbanuj 80% użytkowników forum tibia.pl
Człowieku, wciskasz nam tu jakieś bajki i każdy kto powie, że to nie prawda ma dostać bana? Oczywiście z tymi 80% się zgadzam, ale nie akurat tymi, które ty miałeś na myśli.

@Marcin24
łau...co to MPA
Nie wiem, chyba coś do jedzenia.

Cygan Slejter
09-10-2007, 17:08
@Marcin24
nie mam zamiaru się z tobą kłócić bo to nie ma sensu...niechcesz to nie wierz...napisałem przecież że niestety nie moge tego udowodnić...

dobra...koniec tematu...

pzdr

Asghaton
10-10-2007, 12:21
wiecie co ja wam powiem poczytajcie sobie o psn daggerze na tibia.pl tam nic nie pisze o tym ze on wypada z minosuw:p:p:p:p:p:p:]:]:]:]

vns.rlz
10-10-2007, 15:22
wiecie co ja wam powiem poczytajcie sobie o psn daggerze na tibia.pl tam nic nie pisze o tym ze on wypada z minosuw:p:p:p:p:p:p:]:]:]:]

wow serio ? gz weee

darushu
10-10-2007, 19:53
wiecie co ja wam powiem poczytajcie sobie o psn daggerze na tibia.pl tam nic nie pisze o tym ze on wypada z minosuw:p
I pan dobrze mówi... Nie ma ps daggera i juz!
Nie wiem po co jeszcze zawracamy sobie glowe tym tematem.
Ostatnia wlasciwie strona to juz tylko spam i nic wiecej...

Marcin24
10-10-2007, 20:02
No, to właściwie temat można zamknąć.

Cygan Slejter
10-10-2007, 20:06
@up
zgadzam sie
do zamkniecia bo za duzo spamu jest

Pabliel
11-10-2007, 17:00
Za 500 gp moj rl n00b friend kupil na rooku katane a P. dagger Stoi moim skromnym zdaniem 3k-20k :);)

p.s . Pozdro dla ALL ludzi co poszukują p. daggera 8o

darushu
11-10-2007, 18:31
@up
Ja bylbym wstanie dac nawet 150k + ;) Tzn. tyle ile mam.
Nawiasem, taki knife co jest sporym rarem (aczkolwiek nie takim jak PD, bo go prawdopodobnie nikt nie ma na rooku)
jest wart ~20k

Fpitolony w sprawe
11-10-2007, 18:55
Rzecz, ktora posiada jedna osoba na rooku na serwerze warta 20k?
Chyba... nie. MLW jak juz jest tyle warte .

Lord'Xeon
16-10-2007, 23:48
Siema

Znalazłem fotke w necie która dała mi do myslenia.
Ten kolo ma PD albo to jakis fake!

http://img80.imageshack.us/my.php?image=poisondaggerroookvq0.png

Co wy na to?8o

Marcin24
17-10-2007, 00:19
@up
Każdy sobie może coś takiego zrobić.