zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Yala Quest

Bercik_14
03-07-2009, 15:17
Witam! Mam problem z Yala Questem a dokładniej z 3 misj±. Otóż w niej trzeba zabic 3 bossów. Zabili¶my dwóch ostatnich ale nie możemy znaleĽć 3. Przeszukali¶my WSZYSTKIE dziury i nadal go nie znaleĽli¶my. Nie robimy tego questa wg spoila bo pozostałe dwa bossy również znajdowały się w innych miejscach i spoile s± nie aktualne (przeszukali¶my prawie wszystkie strony o Tibii i wszędzie s± te same spoilery). Czyżby Cipsoft po upie zmienił położenie bossów zapominaj±c o 3? Nie wiadomo. I dlatego zwracam się do Was z pro¶b±. Jeżeli kto¶ robił 3 misję Yala Quest po upie niech pomoże mi znaleĽć 1 bossa (Freda) bo chcę powtórzyć że przeszukali¶my wszystkie dziury i go nie znaleĽli¶my. Proszę o pomoc.

Jacobsson
03-07-2009, 15:50
S*******aj wy*******aj wikirdalaj chuj.
Przychlast.

@Topic:
Może Ľle szukali¶cie? chociaż w±tpię, skoro pisałe¶, że obeszli¶cie cał± mapkę. Więc w takim razie może on się respi co jaki¶ czas?

pzdr.

Bercik_14
03-07-2009, 15:58
@Topic:
Może Ľle szukali¶cie? chociaż w±tpię, skoro pisałe¶, że obeszli¶cie cał± mapkę. Więc w takim razie może on się respi co jaki¶ czas?

Moze i tak, pytanie tylko gdzie? Posłużę się przykładem:

http://www.youtube.com/watch?v=r76m6Ns1RDM

Tak ok 1:20 w podanym filmiku oni poszli dalej i zmierzyli się z bossem. My nie mogli¶my tam pój¶ć bo tam nic nie było! Po prostu ¶ciana... A wla¶nie tego bossa nie ubili¶my ;<