Pokaż pełną wersje : jak pryjmować i wykonywać questy
hejka mam pytanie jak przyjmowac questy i u kogo:cup:
hejka mam pytanie jak przyjmowac questy i u kogo:cup:
Po pierwsze, upewnij się, że wszystkie śruby są dokręcone. Najlepiej będzie, jeśli założysz go na głowę i sprawdzisz, czy nie uwiera. Możesz też dokręcić dodatkowe kółka i wymienić silnik na jakiś lepszy. Kiedy już założysz separator, uważaj na przyciski, a w szczególności na ten duży, czerwony. No i pod żadnym pozorem nie dodawaj szczypiorku.
Pomogłem?
DK-LOG.911
04-07-2009, 08:31
Ej shoq, ty adepcie DDI (xD), zapomniałeś napisać, że musi naoliwić klamkę i zaczepić myszkę.
I może jeszcze umyć sobie okno w pokoju xD
war.gan.
04-07-2009, 10:53
Dzięki shoq! Właśnie chciałem założyć nowy temat, ale już nie muszę, bo ty napisałeś odpowiedź na moje pytanie! Dzięki!
@do wszystkich up
Jeśli wy wiecie to nie znaczy że on wie. Może jest nowy w tibii ?
Powiem ci, że spis questów znajduje się w dziale questy na tibia.pl
DK-LOG.911
04-07-2009, 12:22
Tu jest lepsza lista:
Tutaj (http://tibia-wiki.net/wiki/Questy).
@ap
tylko że na niektórych questach pisze że został przeniesiony spoil. I co ? nowy wejdzie na taką strone i już ma hacka.
DK-LOG.911
04-07-2009, 13:30
Racja ;/
EJ, TIOPOS! TAK DO CIEBIE MÓWIĘ (PISZĘ)! JAK BĘDZIE JAKIŚ LINK NA TYCH STRONACH Z QUESTAMI TO NIE KLIKAJ, OK? TAM COŚ MOŻE BYĆ, ŻE NA TIBIOPEDIĘ PRZENIEŚLI... NIE KLIKAJ! BO CI KONTO HACKNĄ!. JAKBY COŚ TAKIEGO BYŁO TO MI NA GG NAPISZ, TO POPRAWIE! UNDERSTAND? TO GOOD!
Chyba zauważy...
Pozdrawiam, DK.
Warystor
06-07-2009, 10:42
Niektórzy NPC reagują na słowo mission lub quest.
@down albo nie umyłeś okna, albo nie naoliwiłeś klamiki -.-. A to że reagują to btw.
Zaś wszyscy reagują na język angielski -_-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.