Pokaż pełną wersje : The HORNED FOX-5000 Minotaurs
Mam pacc lecz nie mam zadnego noob chara i mam na facc jakiegos noobka.
Wiem ze misje mozna wziac na FACC i zabic 5k minosow:
Lecz pytanie do osob ktore ubily te 5k minosow:
Czy mozecie przejsc do tp i zabic Foxa czy potrzebny juz tam jest pacc?
Pytam bo mam pacc ale nie chce sie skillowac od nowa chara bo do 40 lvl to jest a ja mam 96 ed i 117 ek wiec musze wychodzic z rooka wbijac mlvl/skille.
Mam 29 sorka na facc i pytam osoby na FACC-czy ktos z Was zabil juz foxa za 5k minosow na Free Account?[Przeszedl przez tp pez pacc i drzwi do foxa]
Prosze o odpowiedz osoby na facc ktora wlasnie wykonala cala misje [zabicie 5k minosow i Foxa na facc]
Bo jezeli wlasnie ubije noobkiem na facc 5k i nie bede mogl wejsc do tp bo potrzebny bedzie pacc to lipka.Jezeli ktos wie niech powie wtedy zaloze nooba na pacc i nie spedze z 10h na minosach na darmo.
Pomyśl logicznie...
Nieie przechodziłem tego questa, ale daje Ci gwarancje, że ubijają questowego The Horned Foxa nie musisz mieć PACC.
Johanes19
04-07-2009, 22:18
Czy z tego kuestowego foxa spada nose ring??
a gdzie jest teleport na horned foxa?
Pomyśl logicznie...
Nieie przechodziłem tego questa, ale daje Ci gwarancje, że ubijają questowego The Horned Foxa nie musisz mieć PACC.
No ja tez tak mysle ale z Tym Cipsoftem i ich pomyslami nie wiadomo.Chce by pewny w 100 % -a nie byc zaskoczonym lecac do tp i nie moc wejsc:D
Jezeli ktos wykona i zabije questowego Foxa na facc prosze powiedziec=]
Pod wieżą mino, koło kopalń.
właśnie rozpoczołem questa 60 minotków WOW
ale co dalej trzeba zrobić:
iść do Budrika i co się dzieje? Opiszcie
Prison_Break
04-07-2009, 23:03
@ up
Zabijasz 5k mino, idziesz do tp, zabijasz foxa, cieszysz sie z posiadania nowego nose ringa. Tyle :p
Ja mam obecnie 1500 mino noobkiem :/ strasznie wolno to idzie
Szybciej spotkasz Foxa zrespionego w kopalni niż te 5k mino zabijesz(tak nadal się respi, ale w różnych miejscach).
a czy ten tp będzie w kopalni czy nie? ;o jak nie to gdzie?
Prison_Break
05-07-2009, 13:25
a czy ten tp będzie w kopalni czy nie? ;o jak nie to gdzie?
Jest teleport pod wieżą mino tower, o ile dobrze pamietam to ten tp jest na -2, bedziesz mógł tam wejść dopiero po zabiciu 5k mino
FerdekKiepski
05-07-2009, 13:54
mozna skasowac posta
@prison
Właśnie tam chodziłem i się zoriętowałem ale thx
Dołączam się do pytania. Niby zacząłem już misję, no ale też mnie to ciekawi. W sumie nawet jeśli będzie potrzebny PACC, to kupię na 30 dni, bo Nose Ring więcej warty, no ale... :]
Prison_Break
05-07-2009, 17:44
@up
Obecnie jeszcze nose ring sie trzyma w cenie, ale z czasem bedzie spadala jego wartosc, bo mozna go miec po zabiciu 5k mino. Na moim servie tj. Elera chodzi po 800k, nie wiem jak jest na innych swiatach
Aron_Tim
05-07-2009, 18:09
na harmie coś ok 1kk wczesniej 1.7~~
Na Guardii chodzi po 400-500k ale to przez high lvlowych noobów, karaczy i innych dzieci neo.
Ja już questa zrobiłem;) Zajęło mi to 3 dni na faccu
Kadi, i co, masz na sell tego Nose Ringa?
Może kupie ;)
sorka za offtop xD
Na Guardii chodzi po 400-500k ale to przez high lvlowych noobów, karaczy i innych dzieci neo.
Ja już questa zrobiłem;) Zajęło mi to 3 dni na faccu
Czyli mogles zabic Foxa po ubicie 5k minosow na FACC tak?Wlazles do tp z Foxem na facc o ile dobrze rozumiem.Odpowiedz
Czy ktoś próbował tego na lvl 40?
Czy ktoś próbował tego na lvl 40?
Misje mozesz wziac np na 35 lvl do 40 lvl a foxa mozesz zabic na 41=].Musisz wziasc misje przed 40 lvl wiem bo kolega ubil az na 45 lvl :D a zaczal na 38
Do wszystkich: Do tej misji nie trzeba nic na PACCU.
Dziękuje za uwagę,
Cedric
Misje mozesz wziac np na 35 lvl do 40 lvl a foxa mozesz zabic na 41=].Musisz wziasc misje przed 40 lvl wiem bo kolega ubil az na 45 lvl :D a zaczal na 38
Pytam czy mogę wziąć misę na 40
Pytam czy mogę wziąć misę na 40
Toz napisalem ze misje do 40 lvl wlacznie mozesz wziac a jak zabijesz 5k minosow to nawet 40+ tylko musisz misje wziac przed 40 wlacznie z 40 lvl rozumiesz?:X
Na moim serwie gdzie jest plaga boterow nose ring stal 150 k, w sumie dobrze ze juz nie gram w Tibie. To sie staje coraz gorsze, nie dlugo beda zamienic nose ringa za bohy.
Na moim serwie gdzie jest plaga boterow nose ring stal 150 k, w sumie dobrze ze juz nie gram w Tibie. To sie staje coraz gorsze, nie dlugo beda zamienic nose ringa za bohy.
Kiedyś chleb kosztował 1 zł. Teraz prawie 3.
Wszędzie się zmieniają ceny, to kurde normalne.
Toz napisalem ze misje do 40 lvl wlacznie mozesz wziasc a jak zabijesz 5k minosow to nawet 40+ tylko musisz misje wziac przed 40 wlacznie z 40 lvl rozumiesz?:X
Wiem, że moge ukończyć nawet na 400: P Pytałem tylko czy moge wziąć od 40 bo ludzie namiętni e pisali, iż od 39 więc wole się upewnić.
Dkkmaster
05-07-2009, 22:04
Gdzie mogę znależć spoiler/rozwiązanie tego questa?
Może ktoś z użytkowników forum byłby miły napisać mi co zrobic aby mieć możliwość zabicia foxa. : )
Krejzoluu
05-07-2009, 22:09
Gdzie mogę znależć spoiler/rozwiązanie tego questa?
Może ktoś z użytkowników forum byłby miły napisać mi co zrobic aby mieć możliwość zabicia foxa. : )
Jestes Debilem czy tylko ku**a leniwcem? Potrzebujesz spoiler na zabicie 5k minotaurów?? Czytaj temat od poczatku zamiast meczyc nas pytaniami X(
Takie pytanie... Liczy się każdy ubity rodzaj minosa (archer, mage itp.) czy tylko zwykłe?
Takie pytanie... Liczy się każdy ubity rodzaj minosa (archer, mage itp.) czy tylko zwykłe?
Kazdy sie liczy i czarny i bialy i rozowy...
Dkkmaster
06-07-2009, 00:09
Jestes Debilem czy tylko ku**a leniwcem? Potrzebujesz spoiler na zabicie 5k minotaurów?? Czytaj temat od poczatku zamiast meczyc nas pytaniami X(
Z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że wystarczy zabić minotaury i po sprawie. 8o pro
degustator16
06-07-2009, 01:07
A ja bym sie chcial dowiedziec czy na 100% dostaje sie nose ringa? Wszyscy co go zabili go dostali? Bo chodzily plotki ze niezawsze bedzie lecial nose ring...
Póki co ring leci zawsze :) I mam nadzieję, że to się nie zmieni :cup:
A ja bym sie chcial dowiedziec czy na 100% dostaje sie nose ringa? Wszyscy co go zabili go dostali? Bo chodzily plotki ze niezawsze bedzie lecial nose ring...
Ring leci zawsze zapewniam Cie-Cipsoft nie jest az taki glupi zeby dawac do zabicia 5k minosow bez nagrody...Bylo by tyle Topicow na tibia.com ze hej.
Poki co jestes pewny w 100 % juz ze na FACC jest ta cala misja z questowym foxem,i leje go noobem na FACC bo mialem 29 sorka juz 1.2k minosow ubitych =]
Heh - trochę szkoda, że ten quest na 5k mino jest tylko do 40 levela. W moim wypadku niestety albo trafię kiedyś na bosa, albo kupię nose ringa. A tak na marginesie, to ten quest pojawia się w quest logu ?
Heh - trochę szkoda, że ten quest na 5k mino jest tylko do 40 levela. W moim wypadku niestety albo trafię kiedyś na bosa, albo kupię nose ringa. A tak na marginesie, to ten quest pojawia się w quest logu ?
Tak Quest pojawia sie w quest logu odrazu jak wezmiesz misje i Ci nalicza ilosc zabitych minosow automatycznie.A co do tego ze masz postacie powyzej 40 lvl to ja tez mam na PACC -ale mialem noob charka na facc 29lvl wiec robie se to bo mam 1 addon assassina zdobede ringa i full=] na moim ED:P
Popros kogos z rl moze jakiegos nooba maja to Ci pozycza :D
@up
Mam jakieś noob hary na 20-30 levelach, więc może któregoś dnia zrobię.
Kadi, i co, masz na sell tego Nose Ringa?
Może kupie ;)
sorka za offtop xD
Mam na sell jeszcze do dzisiaj. Jak narazie koleś daje mi oferte 800k. Jak coś to priv
@topic
Żeby zacząć misje trzeba mieć 40 lvl lub mniejszy i wykonany quest z tibia tales "To Outpost a fox". Gdy już mamy completed piszemy do Budrika hi > mission >yes . Od tej pory mam misje na zabicie 5k minosów. Liczy się każdy rodzaj minosów. Gdy zabijemy minosy trzeba złożyć raport budrikowi. Od tej pory mamy dostęp do tp.
Da się wykonać tego questa kilka razy?
Albo któregokolwiek z serii "killing in the name of..."?
Mam na sell jeszcze do dzisiaj. Jak narazie koleś daje mi oferte 800k. Jak coś to priv
@topic
Żeby zacząć misje trzeba mieć 40 lvl lub mniejszy i wykonany quest z tibia tales "To Outpost a fox". Gdy już mamy completed piszemy do Budrika hi > mission >yes . Od tej pory mam misje na zabicie 5k minosów. Liczy się każdy rodzaj minosów. Gdy zabijemy minosy trzeba złożyć raport budrikowi. Od tej pory mamy dostęp do tp.
Warto dodac ze caly quest jest dla facc=]
Da się wykonać tego questa kilka razy?
Albo któregokolwiek z serii "killing in the name of..."?
Tylko raz się da wykonać
Z piratami można wykonać go tylko 3 razy : p
dzis zabilem foxa na guardi i to na free account, wiec facc tez moze zrobic
SCREEN;]
http://img294.imageshack.us/img294/7360/fox.jpg
Toz napisalem ze misje do 40 lvl wlacznie mozesz wziasc a jak zabijesz 5k minosow to nawet 40+ tylko musisz misje wziac przed 40 wlacznie z 40 lvl rozumiesz?:X
zastanawia mnie tylko dlaczego raz piszesz "wziasc" a potem poprawnie wziac
"tylko musisz misje wziac przed 40 wlacznie z 40 lvl rozumiesz?:X"
Prawie jak w piosence feela w pustej szklance pomarancze jebany paradoks
Czarny_Brat
06-07-2009, 13:02
Czyli trzeba teraz noob chara robić ;<
W sumie opłacalny interes dla botterów jakby nie było ... Na bociku postawią na minosy, góra 2 nocki na bocie i jest Nose Ring!
Ja na 10h mam z 2k minoskow wiec w miare.
wahuraydd_xafen
07-07-2009, 11:27
a ja mam pytanko, czy jak sie zabije 5k minosów to trzeba iść do tBudrika i cos napisac, czy isc od razu do tego teleportu w mino tower?
zdajesz budrikowi raport i idziesz do tp
A ja po 3h mam prawie 1k xD słabo...
Prison_Break
07-07-2009, 13:42
Ja mam obecnie 4k zabite juz, teraz mi sie dluzy ciagle :p
Ej mozecie mi powiedziec o co chodzi w tym quescie tym zanim sie dostanie to zadanie na 5k minosow?? Ktos by wytlumaczyl albo jakis link dal bo nie moge nic znalesc..
Prison_Break
07-07-2009, 14:02
Zebys mogl wziac misje na zabijanie minosow, musisz zrobic The Outfox Quest (quest na mining helmet) i juz potem bierzesz misje na 5k mino
@down
zawsze mi sie myla te helmy :p
Quest To Outfox the Fox i to jest uest na mining helmet.: P
Nie chcę zakładać nowego tematy, więc zapytam tutaj. Czy jeśli zabiję te 150 Carniphilas to czy będę mógł zabić The Tiquandas Revnage?
Ja juz 2.8k mam -mysle w czwartek w piatek max skoncze i full assassin=]
Nie chcę zakładać nowego tematy, więc zapytam tutaj. Czy jeśli zabiję te 150 Carniphilas to czy będę mógł zabić The Tiquandas Revnage?
Nie dostaniesz jedynie 1500expa. Co to by było żeby za coś takiego było Tiquandas Revnage :)
Prison_Break
07-07-2009, 19:54
I zrobione :)
http://img188.imageshack.us/img188/3331/zdj33w.jpg (http://img188.imageshack.us/i/zdj33w.jpg/)
a to co?
ze mam 5 minut by opuscic ten room?
http://img189.imageshack.us/img189/9193/zdj34.jpg (http://img189.imageshack.us/i/zdj34.jpg/)
Ring leci zawsze zapewniam Cie-Cipsoft nie jest az taki glupi zeby dawac do zabicia 5k minosow bez nagrody...Bylo by tyle Topicow na tibia.com ze hej.
Z bossa Serpent Spawna nie zawsze leci Claw.
wahuraydd_xafen
07-07-2009, 20:36
ja juz 5k mam ubite, wlasnie ide zdac misje Hardkowi xD
jak zabije foxa, to dam screena :p]
@proszę ;p
http://img170.imageshack.us/img170/1618/foxw.jpg (http://img170.imageshack.us/i/foxw.jpg/)
heheh Gz ja dam dopiero ss z nooba za 2 dni i odrazu dolacze fotke z full assassina na ed=]
Ile czasu laliscie minosy?
Ehe mam pytanie, ale po kiego dajecie te screeny? Normalnie, sorry ale 99,9% userów nic to nie obchodzi. Co do tego tematu to co 2 post ktoś się pyta o to co było powiedziane na początku, ale po co poszukać?
Ehe mam pytanie, ale po kiego dajecie te screeny? Normalnie, sorry ale 99,9% userów nic to nie obchodzi. Co do tego tematu to co 2 post ktoś się pyta o to co było powiedziane na początku, ale po co poszukać?
Nie wypowiadaj sie za cala grupe bo to jest frajerstwo...
To ze Ciebie to nie obchodzi to nie znaczy ze mamy przymknac sie i nie gadac=]
Moze my lubimy ogladac takie screeny-wiec jezeli masz problem to omijaj ten Temat ,OK?
Nie wypowiadaj sie za cala grupe bo to jest frajerstwo...
0rly?
my lubimy ogladac takie screeny
To nie jest dział zdjęcia.
A nie 60 postów temat +, 20 postów ile zabili mino, 40 postów jak i ile razy mogą wykonywać(tibia-wiki.net to nie łaska), a reszta to ss.
Tak wiem mam paskudny charakter ;)
DOWN
Wiem ;x
Może lepszym pomysłem byłoby założenie tematu w dziale zdjęcia z ss z bossów?
Dobra zwracam honor bo jak widzę takie tematy: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=217201
To krew zalewa, i nawet nie poszuka.
Po to jest ten temat żeby każdy mógł się pochwalić ile zabił minosów, i żeby każdy mógł sobie zapytać ile razy może wykonać tego questa. SS są potrzebne, bo urozmaicają temat.
I jeszcze coś, zapewniam cię że 100% userów nie interesuje to jaki masz charakter :)
Kropka997
07-07-2009, 22:44
Jak wezme misje na zabijanie 5k minosow, to moge wziac inna misje np na zabicie 2k hydr?
Prison_Break
07-07-2009, 22:52
@up
Nie mozesz bo na zabicie 5k mino musisz miec 40lv- a na zabicie 2k hydr musisz miec 90lv+ wiec to raczej nielogiczne, ale jesli chcesz wziac misje 2k hydr i 4k necro/priestess to mozesz. Nie mozna wziac 2 misji u jednego NPC np. 2h hydr i 1,5k serpent spawn (chyba tam 1.5k jest, nie pamietam dokladnie)
Nie mozesz
Teoretycznie może, weźmie misje z mino wbije 90 lvl i z hyrdami weźmie, ale jest to mało prawdopodobne.
Gdzie jest najlepsza miejscówka dla low-lvl knight'a żeby było dużo Minotaurów najlepiej zwykłych.
Mam 14lvl i 45/45 skille eq: k-set.drag-shield.crown helmet.
Gdzie najlepiej poradze sobie z minotaurami i w miare szybko zdołam wybić te 5k minosów.
wahuraydd_xafen
08-07-2009, 11:24
heheh Gz ja dam dopiero ss z nooba za 2 dni i odrazu dolacze fotke z full assassina na ed=]
Ile czasu laliscie minosy?
biłem je 4 dni na mintwalin
Gdzie jest najlepsza miejscówka dla low-lvl knight'a żeby było dużo Minotaurów najlepiej zwykłych.
Mam 14lvl i 45/45 skille eq: k-set.drag-shield.crown helmet.
Gdzie najlepiej poradze sobie z minotaurami i w miare szybko zdołam wybić te 5k minosów.
najlepiej poskiluj do conajmniej 60/60 i idz na mintwalin bo tak to bedziesz bil minosy i wolno i duze waste bedziesz mial
Go go full assassin?
http://image-fast.com/image/44f8195c6aeb/Fullass.JPG
Wystarczy ze przed 40 lvlem wezme q na zabicie 5k minosow, a pozniej bede mogl go oddac np na 80 lvl?I drugoe pytanie
Czy jak zabije tego foxa to moge pozniej jeszcze raz wziasc tego q?Czyli czy moge jeszcze raz zabic te 5k minosow i znowu foxa
Macko121
08-07-2009, 22:12
Z bossa Serpent Spawna nie zawsze leci Claw.
To nie jest addon item.
a to co?
ze mam 5 minut by opuscic ten room?
Tak. Wyobrażasz sobie, że ktoś mógłby wpaść na pomysł by się tam wylogować i zalogować za jakieś 30 minut, kiedy to następny The Horned Fox się zrespi?
Wystarczy ze przed 40 lvlem wezme q na zabicie 5k minosow, a pozniej bede mogl go oddac np na 80 lvl?I drugoe pytanie
Czy jak zabije tego foxa to moge pozniej jeszcze raz wziasc tego q?Czyli czy moge jeszcze raz zabic te 5k minosow i znowu foxa
Tak, wystarczy że rozpoczniesz tego questa przed 40 poziomem doświadczenia.
Nie, nie możesz drugi raz wziąć tego questa.
Pisze się WZIĄĆ, a nie WZIĄŚĆ!
Fox:
http://img200.imageshack.us/img200/7390/foxbicie.jpg (http://img200.imageshack.us/i/foxbicie.jpg/)
:D
http://img239.imageshack.us/img239/9890/fullassassin1.jpg (http://img239.imageshack.us/i/fullassassin1.jpg/)
Wreszcie koniec :D
hmm coś nie tak, oddałem mining helmet quest,
i chce wziasc wlasnie na te 5k minosow,
piszę:
Hi
Horned Fox
Hideout
Trouble
i co dalej? ja wpisałem bye, ale w questach nic mi nie wyskoczylo, proszę o pomoc
Napisalem Ci juz na prv ale tu tez napisze
Hi>Mission>Yes
mógłby ktoś polecić jakiś dobry resp mino???
burak4123
11-07-2009, 17:47
ja robie tego questa 12 sorcem narazie w 1.5h mam 110 mino :D
Mam takie pytanie... Czy ten quest można wziąć tylko raz? Inne bossy można bić po kilka razy, czyżby tutaj było inaczej? Próbuje wziąć misję po raz drugi, ale mi to nie wychodzi... Proszę tylko o pewne informacje.
Tony_Gdansk
21-07-2009, 20:01
Skoro nie wychodzi to chyba nie możesz 2gi raz, nie ?
Może coś źle piszę? Jeśli komuś się udało drugi raz wziąć misję, niech napisze :P
mam pytanko , powyżej 40lvl niemożna robić tego questa zabić 5000 minosow ??
i trzeba pisać do jakiegoś NPC o ta misje?:o
Pirate Cutthroats
24-07-2009, 11:50
mam pytanko , powyżej 40lvl niemożna robić tego questa zabić 5000 minosow ??
i trzeba pisać do jakiegoś NPC o ta misje?:o
Nie można go zacząć robić po 40 lvl, ale jak w trakcie misji wbijesz 40 to nic się nie stanie.
a <40 lvl masz?
No mam :P Wniosek jest jeden - quest można zrobić tylko raz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.