Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Przyjaciele idą przytulić 95 royal paladina...
niesmiertlenywojowniktibi
05-07-2009, 20:15
http://uploadhyper.com/file/6209/94rphahahasoft.cam.html
Aż z tej przyjacielskiej miłości gubi softy, mms i inne słodycze.
http://img509.imageshack.us/img509/6959/94983034.png
I jeszcze to nowe pvp. Cipsoftfailure.
No szybko i sprawnie. Co do loota... brak slow. ;d
I teraz dzieki nowemu systemowi pvp bedzie mogl wpadac po kazdego z osobna, bo wie kto go zabil !! _/ :cup:
no ladnie go przetuliliscie tylko to chyba jakis noob byl jak on sie zbytnio leczyc chyba nie umial :P
Pozdrawiam B)
Nawet tak krótkiego filmiku nie mogę obejrzec bez błędu.
Szybko się złożył chłopak.
;00000000 nawet debuga nie mialem huhu;D
kombos665
05-07-2009, 21:53
Wytłumaczy mi ktoś czemu on z takim equ latał na rsie bodajże czy co on tam miał bo nie zauważyłem :d
Zerowe szanse : p, zaspoilowany loot, gz.
Nikt nie kazal Ci czytac ukrytego spoila...
Xexomortiss
05-07-2009, 22:33
@up
Spoil tez jest w nazwie pliku... a nazwe wypadalo by przeczytac sprawdzajac koncowke (czy nie gejloger)
@film
Pewnie sie przestraszyl dla tego nie leczyl.. Zarobili se :)
I przytulili od którego level'a ta bramka na te dragi? :>
zero_skillu_szczylu
06-07-2009, 01:18
poskpsoksopkso ja nie mam w ogóle bugów XD
bramka lvlowa na meduzy, bramka na dragi i ogólnie bramka lvlowa na expowisko? Jeszcze żeby do nich dojść wsytarczy chwilka? Podobnie było na jednym z otsów, wlazłem w tp, znalazłem się w pokoiku z bramka lvlową od 200. Po przejściu jej rzuciło się na mnie stado Orshów. chyba kazdy skumal aluzje?
06-07-2009, 16:20
bramka lvlowa na meduzy, bramka na dragi i ogólnie bramka lvlowa na expowisko? Jeszcze żeby do nich dojść wsytarczy chwilka? Podobnie było na jednym z otsów, wlazłem w tp, znalazłem się w pokoiku z bramka lvlową od 200. Po przejściu jej rzuciło się na mnie stado Orshów. chyba kazdy skumal aluzje?
No bo cipsoft inspirację czerpie z otsów, sądzę, że za rok może dwa będzie ekspowisko z ghazbaranami i orshabalami ale nie sądzę żeby ktoś jeszcze w ten badziew grał. A z demonów pewnie będą leciały Bluesrakotako shieldy Def: 85. A jak będziesz chciał założyć tę tarczę to będzie pisało PACC REQUIRED i faccom będzie spadać na ziemię bez możliwości podniesienia jej. Ale w tibii wszystko jest możliwe, za pomocą scyzoryka można zastąpić linę, łopatę, kilof i maczetę, nawet MacGyver tak nie potrafił tylko leciał do sklepu po linę :D
btw. tibiacam tv mi się sama naprawiła, mogę właczyć x50, a nawet server log, jedynie pasek przewijania w dalszym ciągu zawodzi.
A mnie pasek przewijania, przyspieszenie i wszystko możliwe nie nawala.
: )
@topic
troche fail.
ale pewnie ten RP pogaty, bo jak na tym levelu full assasina
to co tam softy
; ]]]
Nikt nie kazal Ci czytac ukrytego spoila...
94 rp hahaha soft.cam (26.58 KB )
Ten plik został pobrany 299 razy.
Ostatnio pobrany: 47 sec temu.
Ukryty jak jasny pierun : P
07-07-2009, 02:44
94 rp hahaha soft.cam (26.58 KB )
Ten plik został pobrany 299 razy.
Ostatnio pobrany: 47 sec temu.
Ukryty jak jasny pierun : P
nie zauważyłem nazwy pliku, a film znalazłem :)
ale soft to też miękki, delikatny :)
@gdzieśtamup
no mi już w tvcam wszystko działa bo zauważyłem, że jest nowsza wersja...
Czarny_Brat
07-07-2009, 03:07
Chłopak pewnie się załamał :D
Swoją drogą, fajne jest to nowe expowisko draga dla 89 rp?
Ale w tibii wszystko jest możliwe, za pomocą scyzoryka można zastąpić linę, łopatę, kilof i maczetę, nawet MacGyver tak nie potrafił tylko leciał do sklepu po linę :D
skoro np w gothicu moge pomiescic 216mieczy + 15ton innego gowno u chuderlaka to dlaczego nie moge miec scyzoryka jako liny itp? to jest tylko gra japierrr...
A jak będziesz chciał założyć tę tarczę to będzie pisało PACC REQUIRED i faccom będzie spadać na ziemię bez możliwości podniesienia jej.
normalne ze darmozjady nic nie dostaja prawda? a niestety dzieci facc sie do tego zaliczaja.
@film
Musial sie zalamac xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.