Pokaż pełną wersje : Niezły Hardkor ;-)
Dan the Automator
31-12-2004, 17:18
Zapewne wielu z was juz czytało ten komiks, ale ok, spobujmy :) Ekipa z IRCa poparła ten temat, więc jazda ;>
Dla tych co jeszcze nie czytali ani jednego
www.losux.za.pl
DLa tych co śledzą na bierząco
www.losux.boo.pl
Co tu duzo mówić ;-) Czytać, nie gadać!
Komiks jest ciekawy, zalętą jest to, że jest krótki, a i tak śmieszny. Khra! Khra!
Dan the Automator
31-12-2004, 17:21
Komiks jest ciekawy, zalętą jest to, że jest krótki, a i tak śmieszny. Khra! Khra!
Akurat to że jest krótki (to co dobre szybko sie kończy) to wada :< Ale +/- co 2 dni jest nowy epejsodion.
No cóż mogę powiedzieć na temat komiksu? "Nezły hardcore" :¤)
Maniak Hip-Hopu
31-12-2004, 17:21
Nie no Gratz dla Dobo ze zamiescił to jest kompletnie smieszne. Czytam dalej Pozdro
Akurat to że jest krótki (to co dobre szybko sie kończy) to wada :< Ale +/- co 2 dni jest nowy epejsodion.
Ehh Dobo, ale chodzi o to, że wiele komiksów jest dłuższych, a też śmieszna jest jedynie puenta. A tutaj niektóre komiksy łączą się w trochę dłuższe serie, więc są jakby dłuższe, a każdy oddzielnie także jest ciekawy.
Ghost Nieudany
31-12-2004, 17:25
Moim zdaniem ten komiks zasługuje na więcej od trzech kratek...
Ale trzeba przyznać, że jest zabawny i narysowany beznadziejnie, co pozwala utrzymać się w klimacie komiksów. Wolę to od wspaniałych, poważnych rysunków...
HAIL TOM'ASH!
Heh, zamiast komentować głupie posty, wzielibyście się za robienie zwierzątek z kasztanów...
HAHA! Ten komiks rządzi ;-)) Buahaha...<gleba>
Dr.Unknown
31-12-2004, 17:40
Losux owns;p Miałem w avku Tom'asha ale dałem Ghostowi.
Vamerian
31-12-2004, 17:48
Hahahaha ten komiks rzadzi :D 100lec Rulez!
Zwieracz plx :( ?
she_devil
31-12-2004, 17:49
Mandaryna!
KOmiks jest swietny ;] a ja se mam lare w aviku ;]
No wiec nastala kolejna moda na avata...wczesniej czapeczki mikolaja a teraz bohaterowie z tego komiksu.
Chcesz byc trendy!? To zmieniaj avata na losuxa. Yeaaa
Anyway ten komiks rzadzi :baby:
Shanhaevel
31-12-2004, 17:56
"Płoń! Płoń!! PŁOŃ!!!"
Sam takie kiedyś rysowałem. Teraz rozmyślam czy by do tego nie powrócić... Humor a'la Garfield tylko bardziej hardkor. XD
"A jak byłem mały to mama mnie biła patelnią po głowie..." :D
I tak ksiądz rooox : P Przypomina do złudzenia naszego katechetę :D:D
Dan the Automator
31-12-2004, 18:01
"Płoń, Płoń święty ogniu!! "
8o
Sesaj - czy ja wiem? Mi poprostu postać bałwana tak sie podobała, że postanowiłem zmienić mój klasyczny awat na niego ;-) Przedemna kogoś z losuxa miał tylko Hubercik.
A tak wogole w ankiecie pojawiło się bardzo ważne pytanie! ;D
Gorzej, do złudzenia przypomina moją byłą katechetkę! Serio! Ciekawe czemu już u nas nie pracuje..
@Topic
Ludzie nie dajcie się zwieść pozorom, głosujcie za O-Zone!
"Płoń, Płoń święty ogniu!! "
8o
Sesaj - czy ja wiem? Mi poprostu postać bałwana tak sie podobała, że postanowiłem zmienić mój klasyczny awat na niego ;-) Przedemna kogoś z losuxa miał tylko Hubercik.
A tak wogole w ankiecie pojawiło się bardzo ważne pytanie! ;D
A ja avatar zmieniłem dopiero dzisiaj, chociaż na dysku miałem go od tego czasu, co Dobo, ale były święta, więc czapeczka.
Według mnie powina se postawić o-zone:)
TheNatoorat
31-12-2004, 18:20
Khra! Khra! Khra!
Woooow! Komiks tak mi się podobał, że aż sobie zaraz do avatarka dołącze jego kawałek.
@Topic: JASNE ŻE O'ZONE!
Obłedny Rycerz
31-12-2004, 18:27
(Leg)O-zone !!!
Garbaty dzon normalnie wymiata (nie ma to jak afrykański hip-hop :D) , to samo 100lec, o mało nie padłem ze śmiechu jak przeczytałem to :
(cytuje z pamięci) :
"ty daj koledez zeszyt, a ja teraz ide do łazienki walić głową o umywalke" 8o
Shanhaevel
31-12-2004, 18:40
@up
Ten kto oglądał "wasabi- Hubert Zawodowiec" wie, że lepsze jest japońskie techno! :D :D
Matheous
31-12-2004, 18:42
ZAAAAAAAAAAAAJEEEEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIISTEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I tyle.
Dobo ty jednooki balwanie z kosmosu! Splon w swietym ogniu:P
Hallabard
31-12-2004, 18:48
Hehehe dawno się tak nie uśmiałem... :) :D Taaa japońskie techno rządzi i wymiata :P A ten ksiądz teżmoją katechetkę przypomina :p Ale on chyba nie bije książką, rzuca papierkami i bije uczniów po twarzy :P Chociażzobaczymy w następnych odcinkach :P
Odkryłem ten komiks kilka dni temu, nieźle się usmiałem 8o Autor musi mieć niezłą wyobraźnię i poczucie humoru :p
Btw. Faktycznie moda na avki z tego komiksu.
Sven Rulezzz (zwieracze rulezzz) buahuahauaha Musi ustawic O-zone'a
Ghost Nieudany
31-12-2004, 19:24
Jesteście tępi i macie spaczony gust! Mandaryna r0x0r! Mandaryna ownz! Yeah! Podobnie jak afrykański hip-hop! YEAH! OMFG Mandaryna r0x0r teh big one111!
BTW, Drunk, dzięki że mi Tom'Asha wtedy ustąpiłeś...
Ja chciałem mieć w avacie bałwanka ale evul Dobo mi go zajął :(. Muszę się zadowolić tym co mam :P
comment do komiksu:
****a roootfl looooooooooool xDDDDDDD No normalnie przerzucam się z Garfielda ;]]
chyba pierwszy komiks przy ktorym glosno sie smialem ;]
l00zu k01e5ie
hehe ziomislaw rox
Wy***isty komix
Najlepszy tekst to:
Grzesio : Mój mozg połączył się z internem!
Grzesio : Jestem człowiekiem nowej generacji jestem cyborgiem
Sven - Grzecio chyba znowu się zaciągał podpałką do grilla
Tom'ash - Niesły hardkor :)
Matheous
31-12-2004, 20:51
Najlepsze txty to
-mama bila mnie patelnia po glowie
-ide do lazienki walic glowa o umywalke
-Khra! Khra!
-i wszystkie inne;DD:D:D:D
Tylko wg mnie to troche glupio ze teraz sie z tego zrobi durnowata forumowa moda i wszyscy se porobia losuxowe avki i beda szpanowac... itd:P
zawaliste to jest wprost , ja nie moge ale i tak mój awataterk będzie orginal :P nigdy z mojego dzidziusia nie zrezygnuje :P heh
Dr.Unknown
31-12-2004, 20:59
Yhhhrrrr hrrry!? (Zagra ktoś w bierki?)
"Mirek"
@Down
właśnie! She powinna mieć pudzian 4ever!;p
<edit>
LOL ten komiks mi przypomina Wilqa... Ale naprawdę klimatyczny np. ta kolesiówa co ma na koszulce napis "Lubię Pasztet" :D LOL ROTFLZmień avatar.
dr. unknown : gramy? :
http://img115.exs.cx/img115/7289/bierki7dz.png
topic: pudzian 4ever
LOL ten komiks mi przypomina Wilqa... Ale naprawdę klimatyczny np. ta kolesiówa co ma na koszulce napis "Lubię Pasztet" :D LOL ROTFL
Shardzik
01-01-2005, 01:45
Niieeee nic nie przebije 100LEC :P
Zauwazylem, ze ostatnimi czasy pol forum ma avatarki z tego wlasnie komiksu. Czy to jakas akcja? A moze mania? Bo to juz zaczyna sie nudne robic, gdy kolejna osoba ustawia sobie avatarka z Losux, bo wszyscy inni maja...
No ja juz to wczoraj Nekro to zauwazylem.
Bo to jest tak jak POlacy reaguja na mode z Ameryki. Tam cos jest modne, to za pol roku jest tak samo u nas.
A na forum jest tak samo mozna powiedziec. Najpierw Dobo ma avata, pozniej reszta forum rowniez.
Chcesz byc tredny, zmien avata :baby:
Spalmy Doba na stosie to jego wina:P
hahaha , ten tekst wymiata (z pamieci mowie)
-Sprawdzilam wasze sprawdziany , najlepiej napisal Sven
-Wymiatam
-Dostał jedynke z plusem:D
more more plx!
Ja tam jednak popieram rodzima produkcje muzyki "dens" wiec zaglosowalem na Mandaryne:P
ciekawe czy moj stary skaner jeszcze dziala , moze bym cos naskrobal :) a ogolnie to przez Doba (tak mi sie wydaje) bo on te linki na ircu roznosil :P
Wygląda to na jakomś manie.
EDIT: Niestety sam się złamałem i postawiłem se avatara z losuxa:)
Nie ma co zawaliste!! (Wszyscy macie zwieracze zamiast mózgu) :P
Idźmy więc do szuflady i weźmy z nich prezerwatywy a następnie spalmy w świętym ogniu!! BUAHAHA
Matheous
01-01-2005, 12:37
Ech, jezeli kazdy fajny komiks ma zaowocowac zmiana avkow polowy forum to apeluje o nie rozsylanie zadnych linkow.
Poza tym, avek to pewien znak rozpoznawczy uzytkownika. A jak tu kogo rozpoznac jezeli co 2 dni zmienia avka?(przewiduje ze co 2 dni, bo wystarczy zeby ktos wprowadzil nowa mode to pewnie zas zmienia). Np, Zaglade juz calkowicie kojarzylem z Pip-Boyem w gangstaczapce, a tu nagle jakis Garbaty Dżon... I przez to szybko czytajac to nie wiem ktory user napisal post, bo zawsze rozpoznawalem po avkach:/
A czytaliście ten komiks??? Jest super. Mi narbajdziej spodobł się Grzesio i mam go na avacie. W końcu ile będę trzymał "świąteczny" avat.
Zauwazylem, ze juz okolo 15 userow ma taki avek :P Dobo - apel do ciebie! Wez wwal jakis avek z gola laska, to moze reszta forum tez chwyci mode i zacznie ladowac na avki gole laski? Bedzie conajmniej co ogladac ;)
@Edit : @UP : czytalem :) Faktycznie, super :D Klaudyna jest spoko, zreszta Tom'Ash (666) ownuje.
Mandaryna rox!!!!
Grzesio jest the best
Fajny tekst jat przy sklepiku:
z pamięci
Grzesio: Co się, Sven wpychasz?
Sven: Jestem w ciąży
Balwan: A ja mam płaskostopie
Grzesio: A ja jestem prawie ślepy
Ziomislaw; Ja mam wda pen.isy
<taki krzywo mordowy>: A mnie mam biła patelnią, jak byłem mały.
@ up
Ja bym tak daleko się nie posuął :)
Płoń! Płoń święty ogniu ! =D
she_devil
01-01-2005, 14:33
Mnie sie ta laska starsznie podoba... i zostanie....
Płoń! Płoń święty ogniu ! =D
Heyhehe
@Topic
Ja tam avata nie zmienie...
Vamerian
01-01-2005, 14:36
HAHAHAH :D ja tam swojego też nie zamieniam zmieniać poprostu losux WYMIATA! , a szcególnie 100lec . Zwieracz plx :( ?
Patimrok
01-01-2005, 14:59
komiks wymiata, zaraz zmieniam avatar "Żryj marchew, wytrzeszczu" :D, albo "idę do łazienki walić czołem w umywalkę" :D
a ten ziomisław do złudzenia przypomina mi kolegę z klasy
@topic
O-ZONE RULEZ
Mnie sie ta laska starsznie podoba... i zostanie....Według mnie ta druga jest lepsza. :P
@topic
A niech sobie robią te avatary, ale ja napewno innego avatar'a niż zdjęcie Raúla nie będę miał. Chociażby dlatego, że nie pasowałby do nick'a.
Btw, achhh Kasia http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/27.jpg Zakochałem się. -.-
Strasznie fajny komiks!!
A to że grupa ludzi ma takie właśnie awatary to co w tym złego??
Pełno ludzi ma avaty z Dragon ball a nikt się nie czepia...
she_devil
01-01-2005, 15:16
@Raul
Pudzian for ever czy Kasia? Bo ja mam te co lare przypomina ;]
Dan the Automator
01-01-2005, 15:27
Jak już Adaras wspomniał, Płoń, Płoń święty ogniu :-)
Czy to źle ze ludzie zmieniają? Może to dziwnie wygląda, ale i tak za pare dni już 50% z nich znów zmieni ;-) IMHO mój zostanie i to na długo - z prostej przyczyny - ze względów estetycznych. Fajnie wygląda taka ramka na tylko jasnobrązowym tle... Wogóle postać Bałwana jest śmieszna, i jak to zasugerował Rueen, może być odzwierciedleniem moich sech fizycznych i psychicznych ;> (Jednooki Bałwan z Kosmosu ;D)
Dan the Automator
01-01-2005, 15:33
Ja tam jednak popieram rodzima produkcje muzyki "dens" wiec zaglosowalem na Mandaryne:P
Święta racja towarzyszu ;-))))
http://img113.exs.cx/img113/6853/terazelo4wl.jpg
:P
TheNatoorat
01-01-2005, 15:59
Ja zmieniłem avatar na lekko Losuxowy, jednak uważam śmieszną mordkę tego królika w moim avatarze jako symbol, który trochę odzwierciedla moje cechy i nie mogłem zmienić całego.
Khra! Khra!
Ja zmieniłem avatar na lekko Losuxowy, jednak uważam śmieszną mordkę tego królika w moim avatarze jako symbol, który trochę odzwierciedla moje cechy i nie mogłem zmienić całego.
Khra! Khra!
akurat "mordka" nalezy do dziecka :]
moj chyba na zawsze zostanie :D
Co do rozpowszechniania linku na IRC'u, to raczej to wyglądąło tak, że dwie osoby gadają o LoSuxie, a inni stwierdzają, że też widzieli. Większość ludzi się dowiadywało z sobie tylko znajomych źródeł - jak ja zacząłem czytać, to jeszcze nikt o nim nie gadał na IRC'u, ale tak wyszło. Pisałem jakieś aluzje do tego komiksu [cytaty, etc, które akurat pasowały do sytuacji] i niektórzy mówili 'czyżby LoSux?', ale nie było jakoś tak, że link był w topicu czy coś [jak to się dzieje z innymi popularnymi linkami]. Przyszło z zewnątrz.
Niektorzy mnie zle zrozumieli. Wcale nie uwazam, ze taki, a nie inny avek jest zly. Tylko to wyglada tak, ze dobo wlazl na ta stronke, walnal avka, a wszyscy inni poszli za przykladem wodza ;) Dobo pewnie zmienilby avek na jakis ze Slonecznego Patrolu i za jakis tydzien obrazek z LoSux bylby rzadkoscia. Btw mam pomysla - moze zaprosic tworce LoSux do przeczytania kilku tematow, np tego, co ma wybrac Kasia na dzwonek? :D
Dan the Automator
01-01-2005, 17:53
Niektorzy mnie zle zrozumieli. Wcale nie uwazam, ze taki, a nie inny avek jest zly. Tylko to wyglada tak, ze dobo wlazl na ta stronke, walnal avka, a wszyscy inni poszli za przykladem wodza ;) Dobo pewnie zmienilby avek na jakis ze Slonecznego Patrolu i za jakis tydzien obrazek z LoSux bylby rzadkoscia. Btw mam pomysla - moze zaprosic tworce LoSux do przeczytania kilku tematow, np tego, co ma wybrac Kasia na dzwonek? :D
No to za tydzień probuje z Atomówkami ;-))
Dobo, którą sobie wybierasz, bo ja tą czerwoną:):P:):P:):P
Według mnie ta druga jest lepsza. :P
@topic
A niech sobie robią te avatary, ale ja napewno innego avatar'a niż zdjęcie Raúla nie będę miał. Chociażby dlatego, że nie pasowałby do nick'a.
Btw, achhh Kasia http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/27.jpg Zakochałem się. -.-
Ja też się zakochałem może poprozimy droma o założenie grupe WUK (Wielbiciele Urody Kasi).
Dan the Automator
01-01-2005, 19:12
Dobo, którą sobie wybierasz, bo ja tą czerwoną:):P:):P:):P
Ja biore Brawórkę, jest fajna ;<
;-)))
Dobo i djkuter:
LUDZIE PRZECIEŻ TO DZIECIACZKI!! TOŚ TO PEDOFILIA :p
Dan the Automator
01-01-2005, 19:20
Dobo i djkuter:
Posiadanie ich na awatarze to pedofilia? Mój Boże :p...
Matheous
01-01-2005, 19:22
Bosh... Komiks mi sie BARDZO podobal, a po 2 dniach juz nim rzygam...
Apeluje o stworzenie grupy milosnikow Losuxa, zeby gadali sobie o tym pieprzonym komixie na wydzielonym forum bo gadki na ogolnym juz mnie zaczynaja wnerwiac:/(sam w tej grupie nie chce byc ABSOLUTNIE). Jak komus sie chce PWowac do Droma, to bede bardzo wdzieczny -.-
Dobo i djkuter:
A posiadanie w avatarze Slepego balwanka z kosmosu to czego oznaka ??
Dobo i djkuter:
To co dzieci, które oglądają tą kreskówkę to pedofile. Powiem to mojemu siostrzeńcowi X( <rotfl>X(
@Raul
Pudzian for ever czy Kasia? Bo ja mam te co lare przypomina ;]
Pytanie, oczywiście, że Kasia. http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/27.jpg
Teraz nie będę mógł spać po nocach będę o niej rozmyślał. Ale ja biedny i nieszczęśliwy.
@djkuter
Jestem za!!!
$corcerer
01-01-2005, 21:28
Popieram. Kto jescze przylacza sie do Inkwizycji? :>
Ja biore Brawórkę, jest fajna ;<
;-)))
No to ja wezmę Mojo-Jojo. Mojo-Jojo jest mój. To ja będę miał go na avatarze. Avatar z Mojo-Jojo będzie miał nikt inny jak ja!
A posiadanie w avatarze Slepego balwanka z kosmosu to czego oznaka ??
Bałwan jest jednooki, ślepy jest Grześ!
Nightwalker
01-01-2005, 21:35
@$cor
Ja ;] Płoń Święty Ogniu! Płoń! ;]
Ja moge byc łowcą Wielbłądołaków ;]
Ja. Bo to zaczyna sie robic nie OWION tylko LosuxON :P
@Math~ : Super pomysl! Popieram! Zrobic Losux Group.
Przez tego loxusa całe forum zaroi się od tego typu tematów:)
A każdy urzytkownik forum bendzie miał avatr losuxowy:)
Dr.Omader się nie zgodzi. Zaraz powie, że ma być grupa ogólnie o komiksach, a nie tylko o jednym i do tego brzydkim [:P] i w ogóle, zresztą sami wiecie jaki z niego miś kolorowy. Chociaż na ogólnie komiksową grupę też mógłbym się pisać.
RE DOWN:
Loooolz... Nie znalazłeś, tylko wlazłeś w linki na LoSuxie ;) A Hadrian Gadająca Skarpeta jest już stary, ale ciągle śmieszy.
LOSUX wymiata :) ale tez znalazlem komix , ktory tez jest zajetentegonowiecienaforumsomdzicibisty :) link ---> http://www.skarpeta.kurde.pl/
Ja też swojego szybko nie zmienie podoba mi się wygląd napisu na koszulce:]
100Lec wymiata :D:D:D:D już go chyba nie zmienie :evul:
Ahhhh ziomisławie jak ja uwielbiam te twoje żarciki <hihihi>
Ty dzisiaj bronić lepiej niż zwykle! Ja postawić ci piątka!
Pudzian Egg kick
Układam sprawdzian dla mojej debilnej klasy i jedno zadanie zrobiłam tak trudne że sama za cholerę nie mogę go ruszyć, wszyscy dostaną jedynki, jak ja kocham swoją pracę <bauahaahahha>
-Pani niziołek jest dzisiaj w dobrym chumorze może da nam łątwe pytania.
-Ja ten śmiech Interpretuję troszkę mniej optymistycznie.
Up Teh Pasztet, Madaryna Rules.
Losux rlz! ale zauwarzcie pasek ze środy tego tygodnia jest kasia sven i jakaś dziewczyna przecierz ta dziewczyna jest x100 ładniejsza od kasi!
"Wyczuwam w tobie złą moc!"...."Dzisiaj będziemy palić prezerwatywy poniewarz wiemy że to dzieło szatana..."
"Pudzian Kick Eggs..." "Najlepiej napisał Sven..." "Wymiatam..." "Jedynka z Plusem..." "Byle by nie podali pizzy na pateli boje się patelni" "Jednoki Bałwanie z kosmosu to dla ciebie prezent kubek który zamienia każdą ciecz w wódke" .... "Wczoraj się z rzygałem" "Oh ziomisławie śmiesza mnei te twoje żarciki..." i inne LOSUX THE BEST!!
Z powodu zmiany avka nie zamierzam usuwać analogii do mojego nicku :P ( Uważam że rybka ładnię się prezentuje ;) )
Shanhaevel
02-01-2005, 10:48
Nobody expects the Spanish Inquisiton! <pokłon w stronę Ghosta> :D
Losux wymiaaata hardly. Gdybym miał skaner tobym przesknaował parę moich komiksów.
BTW. Przejedźcie po moim podpisie. :D
Fajny komiX:PChętnie z nimi okopał bym ziomala lol:P
ciekawe kiedy kompy będą palić:>
Mandaryna ownZ:>
Losux rlz! ale zauwarzcie pasek ze środy tego tygodnia jest kasia sven i jakaś dziewczyna przecierz ta dziewczyna jest x100 ładniejsza od kasi!
"Wyczuwam w tobie złą moc!"...."Dzisiaj będziemy palić prezerwatywy poniewarz wiemy że to dzieło szatana..."
"Pudzian Kick Eggs..." "Najlepiej napisał Sven..." "Wymiatam..." "Jedynka z Plusem..." "Byle by nie podali pizzy na pateli boje się patelni" "Jednoki Bałwanie z kosmosu to dla ciebie prezent kubek który zamienia każdą ciecz w wódke" .... "Wczoraj się z rzygałem" "Oh ziomisławie śmiesza mnei te twoje żarciki..." i inne LOSUX THE BEST!!
Kasia jest piękna!!! A tamta brzydka jak noc!
Post Up
Czy nie mowisz czasem o automacie do coli :P
Co tak was wziela mania na Losuxa?
Avarty macie z niego itp.
Leweracja
02-01-2005, 12:13
loSUX r00x xD
Patimrok
02-01-2005, 12:31
kasia sux! ta druga rulez (nie chodzi o pudzian 4ever ani o lubie pasztet :P)
"Wczoraj się z rzygałem"
to nie było tak, to było o wiele śmieszniejsze: "A wczoraj to się nawaliłem i rzygłem" tak to było :D
tamta 2 przyznam sie jest ladniejsza.Nie poodzian 4ever ani lubie pasztet :P.Kto nie przeczytal niech przeczyta :P
(To zabrzmiało dwuznacznie i dlatego napisałem że to pedofilia )
Zrodzili go w lesie cieni, bo był tak brzydki, że nie mogli na niego patrzeć AHAHAHAHAHA.
Co do hiszpańskiej inkiwzycji to ja chyba jestem nie na czasie;/ O co chodzi? Kojarzy mi się to jedynie z książką 'Kapitan Alatriste', którą dostałem na imieniny, więc dopiero co, i dlatego jeszcze pamiętam:P
Zobaczcie co mnie naszło ;) (http://free4web.pl/3/2,91584,222566,3385803,Thread.html;jsessionid=78EA 321361E3C363592887058D866F18)
Ghost Nieudany
02-01-2005, 13:22
Nobody expects the Spanish Inquisiton! <pokłon w stronę Ghosta> :D
O TAK!
<rozlegają się boskie gromy>
Nobody eXpects the spanish inQuisition!
Naszą główną metodą jest zaskoczenie! I strach! To już dwie metody. Zaskoczenie i strach, oraz bezwzględna skuteczność! To już trzy. Zaskoczenie, strach, bezwzględna skuteczność i fanatyczne oddanie papieżowi. CZTERY METODY! Zaskoczenie, strach, bezwzględna skuteczność, fanatyczne oddanie papieżowi oraz gustowne, czerwone wdzianka! Pięć metod! NIKT nie oprze się potędze HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI!
<boskie gromy milkną, a Ghosta odwożą do psychiatryka>
A co do avów z LOSUX'a... To ja mam go już od dawna, od Drunka. LOSUX'omania się zaczęła dopiero... Przedwczoraj? :P
Dan the Automator
02-01-2005, 13:23
Połączyłem oba tematy, bo jeden zaczął bardzo przypominać tematyką drugi ;-)
Matheous
02-01-2005, 14:23
Ghost:
-NIKT SIE NIE SPODZIEWA HISZPANSKIEJ INKWIZYCJI! Nasza metoda jest zaskoczenie! I strach! Zaskoczenie i strach! Strach i zaskoczenie! Mamy dwie metody, strach i zaskoczenie! I fanatyczne oddanie papiezowi. Mamy trzy metody... Wejde jeszcze raz.
-Nie spodziewalem sie hiszpanskiej inkwizycji.
-NIKT SIE NIE SPODZIEWA HISZPANSKIEJ INKWIZYCJI! Uzywamy roznorodnych metod: Strach, zaskoczenie i fanatyczne oddanie papiezowi! I sliczne czerwone mundurki. Ach, cholera!
Monty Python plx?:D
Post Up
Czy nie mowisz czasem o automacie do coli :P
Co tak was wziela mania na Losuxa?
Avarty macie z niego itp.
Nie kasia jest super
PS. Drom jeśli to czytasz załóż grupę o nzwie WUK - Wielbiciele Urody Kasi. Lederzy to Ja i Raul!!!
ey ludzie!! która ładniejsza?? ta co stoi przed nim czy za nim??
http://www.losux.za.pl/58.JPG B)
mi sie zdaję ze ta z tyłu a wam?
Dan the Automator
02-01-2005, 20:46
Nie gustuje w postaciach z komisu, ale zdecydowanie Kasia (ta po lewej)
za nim.
PS : Drom! Zaloz jeszcze jedna grupe! WUL - wielbiciele urody Lary<nie wiemy jeszcze jak sie nazywa ale moze byc>
Leaderzy to ja i Joey
Zajrzalem-przeczytalem-usmialem sie :D . Fajny komix, ale avka nie zmienie ;p. I jesli mialbym wybierac miedzy Kasią a Larą.... to wybieram Larę :)
]v[ichal
02-01-2005, 22:12
mauahahahahH!!!
Za*******
Nowy odcinek jest ql!
<Cytuje z pamieci> Balwan : Po***ało cie?Piwa daje do płatkow kukurydzianych.WODKA WODKA WOOOOODKA!!!
Nowy odcinek jest ql!
<Cytuje z pamieci> Balwan : Po***ało cie?Piwa daje do płatkow kukurydzianych.WODKA WODKA WOOOOODKA!!!
W końcu next odcinek:):):):):)
ZDECYDOWNIE LARA
a kasi to troche taka ""glupia blondynka"" smieje sie ze wszystkigo co powie ziomoslaw :P xD
Co do sondy:
Ja bym na miejscu kasi ustawił sobie "Amerika"(oczywiście Real Music ;) ),ale moze byc i O-Zone:p.
Co do komiksu:
Tak jak w tytule-"iezły Hardkor" :D
o gustach sie nie dyskutuje... ale lara ladniejsza ^^ pozdro dla She :p
omg ale ja glupi jestem post do kasacji.
Cóż ,widzę, że masz o sobie niskie mniemanie :)
Chopkers
04-01-2005, 13:47
niepalmy Doba na stosie, przeciez to nie prezerwatywa :D
co do laseczek to lara moim zdaniem lepsza.
z postaci to jednooki balwan z kosmosu, 100Lec i muszki syfka :D
btw. czemu niejestescie na lekcji fizyki :P
Komix Wymiata :D
•Najlepsza postać "Garbaty Dzon" Wymiata :D nie ma to jak masturbowanie sie i słuchanie afrykańskiego hip-hopu
•Cytat "Ty Daj koledze zeszyt a ja idę walić głową w umywalkę" omal nie padłem ze śmiechu Khra! khra!
Natalia rulez:P
Heh komiks the best^^ dawno tak sie nie usmialem.
Pudzian 4 ever.
"Ty bronic lepiej niz wczesniej ja ci wstawic piatke" hah to bylo nice i tekst z umywalka:) ale nic nie przebije Garbatego.
Mandaryna rox
Makilili
16-01-2005, 21:44
To najśmieszniejszy komiks jaki czytałem (odkupicie mi teraz fotel, bo śmiałem się, spadłem i połamałem :( :D)
Fajnie by było, żeby mój wuefista też nabierał się na paragony z warzywniaka :D (mój umieć czytać :| )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.