zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorc facc Vs Druid facc

Piotrek172
06-07-2009, 10:18
Siema!
Mam taki problem. Mam 24 druida bez pacaa i nigdy nie będę go mieć. Uh już robię. Myślałem żeby zrobić sorca to dla mnie żadek kłopot i będzie więcej kasy 7k bp sd gram na refugi. Czy opłaca mi się robić sorca i czy sorc dla facca jest lepszy od druida na facca. Proszę o jasne wypowiedzi wraz z uzasadnieniem zdania.

edit: Czy mógłby mi ktoś wysłać kalukartor albo powiedzieć po ile się wali z sd 45 sorcem??

hujbasik123456
06-07-2009, 10:29
7k bp sd? FAIL
Grasz na noob-pvp wiec i tak zadna roznica czy druid czy sorc, od 40 lvla i tak juz tylko z runek expisz.
Pozatym nie kupujesz pacca, nie graj w tibie. Cipsoft nie potrzebuje pasozytow, ktorzy placza ze jest za malo serwow non-pvp. Przez to zjebali frag system na pvp.

Piotrek172
06-07-2009, 11:09
7k bp sd? FAIL
Grasz na noob-pvp wiec i tak zadna roznica czy druid czy sorc, od 40 lvla i tak juz tylko z runek expisz.
Pozatym nie kupujesz pacca, nie graj w tibie. Cipsoft nie potrzebuje pasozytow, ktorzy placza ze jest za malo serwow non-pvp. Przez to zjebali frag system na pvp.

1) Server n-pvp
2) Nie ma zasady w regulaminie grana w tibie że kto gra musi mieć pacca.
3) Właśnie tacy ludzie są spoko którzy nei sa tacy maniacy jak ty że szastasz kasą w prawo i lewo. My umiemy się obejść bez wydawania kasy.
4) Dlatego zjebali system pvp bo oni na was zarabiają i chcą żeby jak najwięcej osób grało i żeby prali kasę na paccach.

Grilu
06-07-2009, 11:18
Sork i druid i brak PACC to 3 słowa, które nie powinny występować razem.
Pacc kupisz prędzej czy później jak chcesz grać.
Jak nie chcesz pacca to zrób knighta.

Piotrek172
06-07-2009, 11:54
Pacca będę mieć ale jak zarobie na to gp. Jaką profesją sorcem 45 czy druidem 45 zarobie najwięcej kasy chodzi mi o jakieś 20cc+

Akahan
06-07-2009, 12:01
Sorcem i Drutem się nie zarabia ;) (bez pacc to już w ogóle ciężko na +), szybciej wastuje się... Do zarabiania tylko i wyłącznie kina...

Akahan
06-07-2009, 12:16
Może i się zarabia, ale jakim nudnym i żmudnym sposobem... Profesje magiczne bez Pacca to jak Knight bez broni.

EDIT
A z tym 7k to Cię ktoś z h**a robi za przeproszeniem bo za 6.5k w sklepie można kupić, max 5k za bp... A no i czar 3k kosztuje.

Thunus
06-07-2009, 13:22
Sorcem i Drutem się nie zarabia ;) (bez pacc to już w ogóle ciężko na +), szybciej wastuje się... Do zarabiania tylko i wyłącznie kina...

To czemu ja moim druidem np. na dragach ZAWSZE jestem na + ?Na czym innym ofc też ;)

Z kasą nie jest źle.Jak będzie Ci brakować na manasy to zrobisz Bp jakichś run,sprzedasz i będzie na potiony.Ja osobiście nie mam problemów z kasą.Mam w banku kilkanaście tys. i wyrabiam na tym na softy,poty i nawet run nie robie(tylko dla siebie).
Co do profesji to musisz wybrać co bedziesz chciał bić.Jeśli dragi to druid,Gs-sorc(biore pod uwage wyższy lvl),a na mniejszym jakieś guardy,ale to każda magiczna prof.
Czyli do Ciebie należy wybór,na czym będziesz chciał expić w przyszłości.

Akahan
06-07-2009, 13:27
To czemu ja moim druidem np. na dragach ZAWSZE jestem na + ?Na czym innym ofc też ;)
Wątpię, że on ma softy... Jednak na dłuższą metę gra bez PACC drutem/sorcem mija się z celem.

Grilu
06-07-2009, 15:14
Magiem lub drutem da się zarabiać tylko na wyższych levelach i niższych. W międzyczasie zarabia tylko na AS i tombach a i to nie są jakieś kokosy - dragi też dają zysk ale trzeba mieć dobry mlvl. U postaci magicznych podstawą zarabiania są softy. Najlepiej zarabia się robiąc runy i ćwicząc mlvl ale jest to monotonne.

PS. BP sd w sklepie jest za 6.4k więc jakim do choler" cudem ktoś kupuje za 7k twoje.

W kwestii runów ludzie najchętniej kupują ice i ava oraz stare dobre GFB - lód jest bardziej przydatny na wyższych levelach niż ogień.

hujbasik123456
06-07-2009, 15:18
1) Server n-pvp
3) Właśnie tacy ludzie są spoko którzy nei sa tacy maniacy jak ty że szastasz kasą w prawo i lewo. My umiemy się obejść bez wydawania kasy.
4) Dlatego zjebali system pvp bo oni na was zarabiają i chcą żeby jak najwięcej osób grało i żeby prali kasę na paccach.

Pacc na 3 miechy kosztuje tylko ~90zł. Dla porównania nowiutka gra którą przejdziesz w 3 wieczory 120-200zł. No chyba, że Ty też jesteś tym pro ivul złodziejem i wolisz sobie pirata ściągnąć z neta.

Piotrek172
06-07-2009, 16:55
Zrozumcie chodzi mi tylko o 1. Czy druid fracc więcej zarobi za runki niż sorc facc. Który z nich więcej kasy zarobi ze sprzedaży runek??

Edit : Po ile wali się średnio z sd 100+? Czy mógłby mi ktoś wysłać kalkulator?

Decade
06-07-2009, 17:32
Zrozumcie chodzi mi tylko o 1. Czy druid fracc więcej zarobi za runki niż sorc facc. Który z nich więcej kasy zarobi ze sprzedaży runek??

Edit : Po ile wali się średnio z sd 100+? Czy mógłby mi ktoś wysłać kalkulator?

w ludzi to tak z 170-250 mniej wiecej.
kurde chlopie nie zarobisz zadnym faccem na sprzedazy runek.
Icicle druidem mialoby sens ale musialbys miec pacc.
Zanim wbijesz 45 level na sdki to minie kupa czasu, po za tym bedzie ci szkoda zostawic 45 levela na bocie tym bardziej teraz.
i niech ci sie nie wydaje ze bedziesz cale zycie na bocie runy robil bo zawsze znajdzie sie ktos/cos co ci przeszkodzi w łatwym zarobku. A więc do babci na wieś na 2 dni wy*******aj, w maliny, zarób sobie na pacca i graj normalnie.

Piotrek172
06-07-2009, 17:43
Czy więcej zarobie tworząc runki dla sorcem faccem niż druidem faccem.
Czy druid pacc dorownoje w zapłacie za runki sorc facc??
Pacca będę mieć tylko jak uzbieram 900k albo coś pod koniec wakacji.

Akahan
06-07-2009, 17:57
Pacca będę mieć tylko jak uzbieram 900k albo coś pod koniec wakacji.
W życiu tyle nie zarobisz na tych runkach, zrób kine wbij skille i zrób lootbaga a nie.

Thal
06-07-2009, 18:11
gralem sorkiem mialem 30 lvl jak byl tygodniowy pacc to moj kumpel 30 lvl knight poszedl na dragi i wyszedl z + a ja poszedlem na scaraby/larvy i wyszedlem z - . Sorkiem i druidem nie poexpisz sobie na demcach sam i na tych innych, masz bardzo maly wybor expienia. A na facc to wogole. Dla mnie sork i druid to sorkiem wbic 45 lvl i sprzedawac sd a druidem 30 i sprzedawac avalanche.. polecam pala!! knight jest montonny (podchodzisz, bijesz, zbierasz, odchodzisz i tak w kolko)

Piotrek172
06-07-2009, 18:15
Żeby mieć lot na 90 cc musiałbym przynieść 1300 chain armorów.

Akahan
06-07-2009, 18:59

Omg ja mówię 1 loota? Idziesz do kazz, ja tam robiłem 20k dziennie(a jak się przyłożysz to i więcej można), a ile run na 90cc no właśnie... Po prostu drutem i sorcem bez pacca nie opłaca się grać.

Piotrek172
06-07-2009, 19:03
A gdzie mam zbierać tego lota??? Z jakich potworów i jakiego?

Akahan
06-07-2009, 19:08
A gdzie mam zbierać tego lota??? Z jakich potworów i jakiego?

O dzyzys, dwarfy(polecam hatchety, walają się tysiącami w kopalniach, a to 25gp na fibule jest, a w minute takich z 10 zbierzesz), ogólnie śmieci z mino(plate shield, chain armor, mace, sword, brass helmet), z archerów (brass armor, scale armor, crossbow), no i z soldierów(battle axe, dwarfen shield, crossbow, chain armor, no i axe ring raz na jakiś czas poleci), ale ogólnie bez znajomości terenu ciężko jest donieść loota.

Thunus
07-07-2009, 02:46
Sorkiem i druidem nie poexpisz sobie na demcach sam i na tych innych

O rly?

masz bardzo maly wybor expienia

To czemu jak był ten tygodniowy Pacc,to ja aż nie wiedziałem gdzie expić?Oczywiście na Facc sie zgodze,bo teraz mam problemy z tym,ale na Paccu jest wiele miejsc dla Ed/Ms.

Raczej na 9cc...

Ejc
07-07-2009, 03:01

nie tylko kina.Palkiem można zarabiać ;p tak samo jak druidem i sorcem ot choćby na as.
@topic
Jesli nie bedziesz mial pacc to zrob palka.

Satanik
07-07-2009, 08:41
Siema!
Mam taki problem. Mam 24 druida bez pacaa i nigdy nie będę go mieć. Uh już robię. Myślałem żeby zrobić sorca to dla mnie żadek kłopot i będzie więcej kasy 7k bp sd gram na refugi. Czy opłaca mi się robić sorca i czy sorc dla facca jest lepszy od druida na facca. Proszę o jasne wypowiedzi wraz z uzasadnieniem zdania.

edit: Czy mógłby mi ktoś wysłać kalukartor albo powiedzieć po ile się wali z sd 45 sorcem??

1. Sorc
2. nie będziesz miał pacca? nie graj w tą gre..
3. Sorc zawsze był, jest i będzie lepszy od druida, tylko takim pru ivul emo mastah się wydaje że druid jest lepszy bo ma lodowe ue za 1200 many które ma max hit jak ue sorca które kosztuje 650 many, ma gównianego wave, a jedyne czym może się zaszczycić to sio i parol... ale skoro mówisz że pacca mieć nie będziesz... to sio nie będziesz mieć również, a paralyze na n-pvp ci nie potrzebne...
4. Bp sd kosztuje 6,5k u npc więc nie wiem jak chcesz je sprzedawać po 7k ale gl B)

podsumowywując jeśli chcesz szpanować że masz lodową laske, gównianego wave i nic więcej, to graj druidem B)

Thunus
07-07-2009, 11:27
1. Sorc
3. Sorc zawsze był, jest i będzie lepszy od druida, tylko takim pru ivul emo mastah się wydaje że druid jest lepszy bo ma lodowe ue za 1200 many które ma max hit jak ue sorca które kosztuje 650 many, ma gównianego wave, a jedyne czym może się zaszczycić to sio i parol...

Druid zawsze była to postać lecznicza,a nie ofensywna.Kosztem Uhów itp. ma mniej czarów ofens.

Satanik
07-07-2009, 15:38
Druid zawsze była to postać lecznicza,a nie ofensywna.Kosztem Uhów itp. ma mniej czarów ofens.

owszem tyle że kiedyś uhy były skupywane w ogromnych ilościach, a teraz używanie uhów to żadkość B)

Brak
11-07-2009, 19:42
3. Sorc zawsze był, jest i będzie lepszy od druida, tylko takim pru ivul emo mastah się wydaje że druid jest lepszy bo ma lodowe ue za 1200 many które ma max hit jak ue sorca które kosztuje 650 many, ma gównianego wave, a jedyne czym może się zaszczycić to sio i parol... ale skoro mówisz że pacca mieć nie będziesz... to sio nie będziesz mieć również, a paralyze na n-pvp ci nie potrzebne...

podsumowywując jeśli chcesz szpanować że masz lodową laske, gównianego wave i nic więcej, to graj druidem B)

osobiscie mam sorca i uwazam iz druid ejst o wiele lepsza profesja chocby dlatego ze latwiej wbija mlvl i chetnie brany jest na hunty a nie to sorc (ja na 3/4 huntow chodze w roli blokera bo na chuj komu sorc?)
wave wcale nie jest gowniany a lod jest 10x lepszym zywiolem niz ogien

@topic
a tobie radze wybrac sapera to mniej wymagajaca gra

Exelon
11-07-2009, 20:00
Siema!

7k za bp sd jak w sklepie bodajże za 6,5k można kupić?:D

7k bp sd? FAIL

Zgadzam się.

w ludzi to tak z 170-250 mniej wiecej.

On gra na noob-pvp więc ludzi sobie z sd nie pobije.

. Sorkiem i druidem nie poexpisz sobie na demcach sam i na tych innych, masz bardzo maly wybor expienia.

Nie pier*** głupot bo za przeproszeniem gówno wiesz o demcach i "tych innych" skoro masz 30 lvl.

osobiscie mam sorca i uwazam iz druid ejst o wiele lepsza profesja chocby dlatego ze latwiej wbija mlvl i chetnie brany jest na hunty a nie to sorc (ja na 3/4 huntow chodze w roli blokera bo na chuj komu sorc?)

Masz sorca i robisz za blokera? Wow fajny jesteś! Druid i sorc wbijają mlvl tak samo a wave JEST gówniany

lukas100
11-07-2009, 22:54
ed latwiej sie wbija mlvl bo mozna sio za kase o to temu naabowi chodzilo ze ed szybciej mlvl wbija... no ale na faccu nie masz sio pierw czytaj ze zrozumieniem a potem pierdol farmazony swoje :D

@topic

Sorc > Druid tym bardziej na facc

na faccu jak chcesz zarobic mase szmalu to zrob se xxx knight makerow ustaw bota i jazda.... na 30 lvlu kazdym charem po 40k+/- bedziesz miec :d

ogolnie jesli chcesz grAC na FACC rob pal/knight - jesli wolisz uciekac to pal jak wolisz stac w miejscu to knight ...
z sd w moby bedziesz walic max za 500 na 100lvl+

Sheq
12-07-2009, 10:11
Zaczeło się od jednego pytania a skończyło się na 2 stronach spamu. Trzeba mu odpowiedzieć na jego pytanie i tyle . A nie spamować. Kolego nie masz pacca druidem - sorcem nie graj. Nie chcesz knajta i palla wyłącz "tipje".

Andrew
12-07-2009, 21:31
Zaczeło się od jednego pytania a skończyło się na 2 stronach spamu. Trzeba mu odpowiedzieć na jego pytanie i tyle . A nie spamować. Kolego nie masz pacca druidem - sorcem nie graj. Nie chcesz knajta i palla wyłącz "tipje".
A dlaczego jak nie ma pacc to ma nie grać? Co ktoś bez pacca jest gorszy? Facc nie ma może tych przywilejów co pacc, ale zasady obowiązują te same.

Nie słuchaj tych pro-znawców tibii, którzy płaczą, że update jest nieudany, bo nie mogą zrobić questa do 40 lvl, bo wybocili/kupili na allegro postać na 41. Aż mi ręce opadają jak to czytam; sposób na zarobiek - postaw sobie bota. Sposób na grę kup sobie pacc i gp na allegro. I nie płaczcie, że pvp się popsóło, bo prawda jest taka, że zabijać to wy lubiliście bezbronnych, a nikt z was nie ma jaj, żeby na pvp-enf zagrać, bo byście po dupie dostali.
To, że wam chce się wydawać 90zł na pacc to nie znaczy, że każdy tyle by wydał, może ktoś woli wydać kasę na coś dla niego przydatnego, bądź na perfidną konsumpcję i gówno was to obchodzi!
Autor zadał konkretnie sprecyzowane pytanie, a nie prosił o głupkowate komentarze przedstawiające poziom intelektualny dzisiejszych tibijczyków.

Do autora.
Proponuję Ci druida, ponieważ ma lodowego vawe, którego sorc nie ma oraz ma lepsze rózgi. Co do run to pewnie lepiej zarobisz i tak drutem, a SD czy inne spokojnie zakupisz.
Choć najlepiej proponuję Ci znaleść inne zajęcie niż granie w Tibię, bo widać co robi z ludźmi, a po za tym to straszny zrzeracz czasu.

Satharion
12-07-2009, 23:38
magikiem na facc rzeczywiscie nieda sie zarobic

mozesz robic lootbagi na facc tombie (na innych expowiskach sie nieoplaca)

mozesz robic avalanche 30 drutem albo sd 45 sorcem ale bez promocji i (zakladam) softow profit z tego bedzie gorszy niz na expie

jak chcesz 20cc to rob 20 desert quest charow 8o albo stawiaj monka za kase

Satanik
13-07-2009, 01:58

@topic
a tobie radze wybrac sapera to mniej wymagajaca gra

no właśnie widze jaki ty musisz mieć pro lvl na tym sorcu że rozmawiając o wave masz na myśli fire/ice... z resztą nawet jeśli chodzi o te to fire wygrywa bo z tego można bardzo opłacalnie expić na tombach...

btw. wcześniej chodziło mi o e-wave które jest o niebo lepsze pod każdym wzglendem niż terra wave

Brak
13-07-2009, 18:13
no właśnie widze jaki ty musisz mieć pro lvl na tym sorcu że rozmawiając o wave masz na myśli fire/ice... z resztą nawet jeśli chodzi o te to fire wygrywa bo z tego można bardzo opłacalnie expić na tombach...

btw. wcześniej chodziło mi o e-wave które jest o niebo lepsze pod każdym wzglendem niż terra wave

lvl mozesz zobaczyc <<< podpowiem ci ze obecnie jest to 226 ^.^
pozatym dla tego kolesia wazniejszy jest wave fire/ice bo chce miec facc a te czary sa wlasnie uzywane najczesciej na facc <chyba dawno nie mialem facc>
a to ze e wave jest lepszy od terra to wiadomo ale wave przydaja sie raczej rzadko expiac solo a na to najczesciej skazany jest sorc

Decade
14-07-2009, 03:19
powiem tak, zawsze bylem za sorcami. sorc jest faktycznie troche lepszy, ale druid tez ma swoje zalety.

Rózga na lód, a kto sie teraz rózgą nie wspomaga...
Ice wave, ktore jest troche bardziej uniwersalne niz fire wave.
Sio sie przydaje na swiatach pvp, jak rownież mass healing.
No i oczywiscie paralyze, druidzi na wojnach zawsze odgrywaja wieksza role niz sorce, siochaja knightow i rzucaja paraliże, co jest kluczowe na openkach.
Lodowe ue hmm no cóż faktycznie sporo many żre, hit ma pomiedzy rots a hellcore... no ale żywioł lód w pewnym sensie to wynagradza.
terra wave oczywiscie sux, zjebany zywiol i slaby hit, slabszy niz SD, jeszcze many wiecej zre na dodatek..
wrath of nature raczej bezuzyteczne.

Druid jest slabszy w ofensywie. Jednak mimo wszystko moze expic z takim samym powodzeniem jak sorc, zabijac rownież, bo i tak najczesciej uzywanymi czarami do expa sa visy, gfb/avalanche lub sdki... za to druid jest bardziej elastyczny, siohanie to jednak swietna sprawa jest. Paraliz tez decyduje o czyims zyciu lub smierci, ta jedna - dwie sekundy zanim gosc sie wyleczy wystarczy czesto by go strapowac.

na no pvp polecilbym sorca, ma lepsze expienie.
na pvp druida lub sorca, w zaleznosci od upodoban. mialem sorca, skasowali, to zrobie sobie druidka dla odmiany.

Zonta
14-07-2009, 09:37
jezeli nie bedziesz mial pacc to wszystko jedno tak do ~~50lvl. Potem druid jezeli ma kase moze isc na dragi i bic z rozgi + wave a sorc chyba gs ( nie iwem czy ten wave z 18 lvl wchodzi w gs ). Jezeli jednak zdecydujesz sie na pacc to musisz zadecydowac czy chcesz glownie expic solo czy w grupie. Druid jest najbardziej porzadana profesja na huntach. Sorc glownie expi sam, oczywiscie sa hunty z kumplami i czasami z przypadkowymi osobami ale raczej szuka sie siochera niz shotera.

Kredzio
14-07-2009, 11:18
Jak widac strasznie sie uparles na profesje magiczna jednak bez pacc odradzam. Jak juz panowie wczesniej wspomnieli bicie z ruzgi mija sie z celem. O robieniu run zapomnij, drut na facu nic ciekawego nie ma co bylo by mozna masowo sprzedawac. Natomiast soec ma sd jedak zanim ty wbijesz 45 lv to duzo wody w Wiśle uplynie. Ogolnie odradzam

proponuje zrobic najta, wbic skile na sworda lub axe powiedzmy 65 i isc na OF. Przy okazji zakumplowac sie z ludzmi ktorzy posiadaja ukonczonego postman quest i codzienie tam sa. To umozliwi ci wysylanie lota, a jest co tam zbierac. Lub tez isc na dwarfy i zbierac smietnik wlasnie tam, jedak moim zdaniem szybciej to zrobisz na ofie.
Kiedy juz uzbierasz te 50 70 cc (nie wiem po ile sa pace) kupic paca dla sorca/druta i grac ta profesja wedle upodoban. Jak dobrze ci sie poszczesci to w czsie paca zarobisz kase na nastepnego. Odrazu odradzam robienie na poczatku robienie jakich kolwiek adonow. Na tych itemach mozna niezle zarobic a przeciez o to chodzi.
Jesli chodzi o wybor profesji juz na pacc to drut bedzie bardziej trafna profesja. Nawet na 60 lv z ladnym mlv mozna niezle pochuncic ze znajomymi hydry a to juz jest kopalnia kasy

powodzenia :)

MikeRoyal
14-07-2009, 11:39
gralem sorkiem mialem 30 lvl jak byl tygodniowy pacc to moj kumpel 30 lvl knight poszedl na dragi i wyszedl z + a ja poszedlem na scaraby/larvy i wyszedlem z - . Sorkiem i druidem nie poexpisz sobie na demcach sam i na tych innych, masz bardzo maly wybor expienia. A na facc to wogole. Dla mnie sork i druid to sorkiem wbic 45 lvl i sprzedawac sd a druidem 30 i sprzedawac avalanche.. polecam pala!! knight jest montonny (podchodzisz, bijesz, zbierasz, odchodzisz i tak w kolko)

Widać Twoją wiedzę o grze sorcem i druidem, pierdolisz że nie biją demców, jak ma się 25 level to się nie bije, sorc i druid ma bardzo duży zakres expa, AS, GS, Demce, Dragi, Warlocki, Nightmare i wszelkie PoI Monstery, Hydry, Medusy, Serpenty można by jeszcze dużo wymieniać, logiczne że na FACC sobie nie poexpisz ten 45 lev da się wbić ale to dobre 1,5 miesiąca no life. A jeśli u niego PACC po 900k chodzi to musiałby sd robić ze 2 lata.

@topic
Zrób sobie knighta jak chcesz grać na FACC bez lootbagów na 50 lev będziesz miał full set i conajmniej 150k w banku. Z lootbagiem nawet kupisz sobie PACC jak umiesz grać, jak nie chcesz knighta to idź rozdawać ulotki, pomaluj płot, itp, itd, i szybko zarobisz 90 zł.

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP
14-07-2009, 13:31
Zrob sobie 2 najtow na mc cashmakerow , wybotuj sorka i druida na mc i masz kase , i ogarniesz ktory voc ci bardziej sie podoba

Kropaofc
15-07-2009, 20:45
7k bp sd? FAIL

Czy on gdzieś w którymś miejscu się skarżył, płakał !?
Takie wypowiedzi mnie dobijają

Topic:
Jeśli ci to pomoże to ja gram sorcem facc jak na razie mam 32 lvl 30% do 33 i gra mi się w miarę przyjemnie na brak gotówki nie narzekam. Robię tylko 2bp hmm i idę na exp :) I zawsze jestem na + . Exp mam gdzieś 20k/h +

Decade
16-07-2009, 09:26
Czy on gdzieś w którymś miejscu się skarżył, płakał !?
Takie wypowiedzi mnie dobijają

Topic:
Jeśli ci to pomoże to ja gram sorcem facc jak na razie mam 32 lvl 30% do 33 i gra mi się w miarę przyjemnie na brak gotówki nie narzekam. Robię tylko 2bp hmm i idę na exp :) I zawsze jestem na + . Exp mam gdzieś 20k/h +

nie kazdemu sie chce maniaczyc, ja wiem ze jak znow kupie pacc to przykleje sie do kompa na 3 miesiace dlatego pykam na guardach z hmm+rozgi 25 druidkiem i tez mam z tego zabawe ;pp

Lord_Mateusz_the_beholder
16-07-2009, 20:53
@topik
zdecydowanie palladyn

Exelon
19-07-2009, 10:12
@topik
zdecydowanie palladyn

Kolejny raz dałeś popis swojej głupoty -.-

Jerkov Thundersword
19-07-2009, 14:30
Siema!

Nie polecałbym żadnej z tych profesji bez pacc, jednak skoro już muszę to mag (sorcerer), ponieważ ma więcej czarów ofensywnych (w tym instant), no i jak ci się nie chce kupować SD, to możesz sam sobie dorabiać. Wątpię, żeby ktoś kupił BP SD za 7k, ponieważ, z tego co pamiętam, w sklepie można go dostać za 6k.

Decade
20-08-2009, 01:57
za 6 i pół w sklepie plecak sd

Kubaziom96
25-10-2009, 08:22
nie sluchaj ich BEZ PACCA DA SIE GRAC nie gadajcie mu ze sie nie da ! bedzie trudniej ale sie da !! ale teras bez paca sork tez jest O . K !

Anakin555
25-10-2009, 09:01
***** mac wy to macie problemy!
Przez 2-3 strony piszecie ile te ********* sd'ki kosztują, a w tym temacie nie chodzi o te SD tylko o to czy lepiej grać sorcem facc czy druidem facc -.-
Według mnie sorc ze względu na duża ilość czarów ofensywnych, może i drut ma leczenie sio, mas sio itd. ale jest only pacc :>

Drani
25-10-2009, 09:25
Wysokiego lva nie wbijesz...no może, ale to będzie mozolne...
Raczej Sork..

Kubaziom96
02-11-2009, 05:16
Ej ludzie gadacie mnie to juz wkurza " bez paca graj sie nie da " ! " nie graj w tibie jak nie kupujesz pacc" wezcie dzieci neo sie milo powiem zamknijcie! ja mam 30 lvl DRUIDEM na faccu i co ? da sie grac teraz expie sobie na cyclopach itp a z kolegom i z summonami i DS chodze na dragony i co ? fajnie sie gra bez zadnego pacca wiec? nie musisz kupywac paca zeby grac sorkiem/drutem wal smialo bez PACC ja tak owszem ja wbije 50 lvl i kupie PACC poniewaz gram bardzoooo dlugo mozna powiedziec ze no life jestem ale jezeli nie chcesz kupywac PACC prosze bardzo ! nie musisz i tak sie dobrze gra serio! jezeli ktos chce pogadac o sorku czy druidzie i czy i ajk grac bez PACC moje gg 16060519

TheMarcel
02-11-2009, 07:55
30 lvl to sie boci na rotach w venore jedna noc kretynie
oni tu mowia o normalnej grze typu 80 lvl a nie jakis 30 lvl omfggggg

Kubaziom96
08-11-2009, 02:09

a ty zamknij ryj bo pewnie masz 15 lvl i marzysz zeby miec 30 lvl a tak na temat to teraz mam 45 lvl na facc i gra sie fajnie

Sheller
09-11-2009, 16:57

to widze na rotach w veno masz z 80k/h :cup:

Gimli From Kazz
27-11-2009, 14:43
Dobra czyli tak:
Po pierwsze okey wbijesz level na sd i co dalej ? :D Wiesz jak wk***iające jest wbijanie SOULI na facc'u?? Dla mnie bardzo.

Jednak jeżeli chcesz pozbierac loota, to kiedyś chodziło się na mint i tam robiło się monka lub dwa i biło minosy, loota maaaasa a i w sumie mozesz sobie icle porobic drutkiem bo monki wszystko załątwią, wiec rozdzki nie musisz uzywać.
Problem jest tylko w tym że musisz mieć dobrą kryjówkę na lootbaga i przydałby się kolega z postmanem :)

Kasa tam jest naprawdę konkretna, exp maly ale jest i na bierzącą robisz icle no i oczywiście soule sie odnawiają :P

Jeżeli jesteś zdesperowany aby nie kupować pacca to to chyba dobra metoda.

Z tekstu wyszło że najlepiej wybrać druida :)

27-11-2009, 16:42
Icicle only for Pacc :/

Gimli From Kazz
27-11-2009, 21:11
ale Avalanche już nie :) a na no pvp nawet bardziej porządane od icle :)
ale tak czy siak moj fail xD

No ale jak mówie Avalanche to nawet lepszy zysk niz icle

oOoMiKooOo
27-11-2009, 22:19
Ogólnie granie postaciami magicznymi, na facc jest bez sensu [bardzo mało czarów jeśli chodzi o druida :(] (wiem sama mam druida bez pacc, ale mniejsza o to :p). Aczkolwiek, sorcerer jest lepszy, bo ponieważ ma więcej czarów/runek dla facc. Jedna z najważniejszych: SD, które ludzie chętnie kupują ^^. (Mówię to co słyszałam xd)

P.S Też gram na Refugii :cup:.

Decade
27-11-2009, 23:38
no ale taka prawda ze logowanie sie na sorka czy druida na faccu to jest waste chara tylko..

Cezzy
30-11-2009, 10:15
Zrób sobie Druida, i wbijaj nim powoli. Kiedyś, może kupisz pacca, albo zrobisz knighta/palla i będziesz miał Monk Makera. Przy okazjii będziesz sobie robić Uhy przy monku, a wątpie, żebyś sorcem wbił 45lv na SD'ki, bo na faccu jest zbyt duże waste dla postacii magicznych.

Faytah
01-12-2009, 10:49
1) Server n-pvp

Wiec tak tez kiedys bylem taki i gralem druidem na facc. Zmienilem profesje na knight'a bo expi na faccu najszybciej i ma duzo miejsc do tego,twierdzilem ze nigdy nie bede mial pacca a kupilem go za gp (wowczas na arcanii za 200k,teraz 450-600k chociaz sa serwery gdzie jest taniej). Wiec ja ci doradzam zmiane serwera na pvp,nastepnie utworzenie rycerza uzbieranie nim na pacc no a potem robisz co chcesz.

Decade
01-12-2009, 23:36
naprawde kurwa tak wam szkoda te 45 zl?
rozumiem ze jak ktos loguje sie raz na 2 tygodnie to pacc jest bez sensu ale jak ktos maniaczy na tyle by chciec wbijac 45 level na facc to miejcie szacunek do swojego czasu...

"umiemy obejsc sie bez wydawania kasy" lool pomysl sobie ze 45 zl to nie pieniadze... na dojazdy do szkoly w 4 dni mi tyle idzie.. idz skop dziadkowi ogródek i juz masz 4 dychy..