Pokaż pełną wersje : Dziwna Rzecz.
Witam.
Dziś robiąc przechadzkę po mieście Thais napotkałem dziwną rzecz a mianowicie Crate.
Gdy chciałem ją otworzyć pokazywał mi się napis : ''You found nothing useful. ''
http://img195.imageshack.us/img195/4606/ocokaman.jpg
Wiecie co to może być ?
To taka skrzynka, w której respią się jakieś pierdoły, spotkałem takie na yalahar i tam wyciągnąłem jakiegoś health potiona, zwykle co jakąś godzinke działały.
Dzięki. ;)
Wyjaśnione, Proszę o zamknięcie tematu :p.
AnonimowyPowrot
14-07-2009, 12:06
To taka skrzynka, w której respią się jakieś pierdoły, spotkałem takie na yalahar i tam wyciągnąłem jakiegoś health potiona, zwykle co jakąś godzinke działały.
ta "godzinna blokada" obejmuje wszystkie skrzynie, czy kazda z osobna (w sensie raz wyjmuje z tej, a za chwile z innej, czy musze czekac godzine bez wzgledu na to czy uzywam tej samej czy innej skrzyni?)
wojo1310
14-07-2009, 12:19
kazdy skrzynka ma jakby to powiedziec taki stoper ktory odmierza godzine.jezeli otworzysz skrznke x to bedziesz mogl otworzyc skrzynke y w tym samym czasie ale potem musisz czekac 1h zeby moc otworzyc skrzynki x i y.czyli to ze otworzysz skrzynke x nie ogaranicza cie czasowo do otwarcia nastepnej skrzynki tyle ze zeby otworzyc je spowrotem bedziesz musial czekac godzine ;] ma nadzieje ze pomoglem
AnonimowyPowrot
14-07-2009, 12:24
kazdy skrzynka ma jakby to powiedziec taki stoper ktory odmierza godzine.jezeli otworzysz skrznke x to bedziesz mogl otworzyc skrzynke y w tym samym czasie ale potem musisz czekac 1h zeby moc otworzyc skrzynki x i y.czyli to ze otworzysz skrzynke x nie ogaranicza cie czasowo do otwarcia nastepnej skrzynki tyle ze zeby otworzyc je spowrotem bedziesz musial czekac godzine ;] ma nadzieje ze pomoglem
Chyba rozumiem.
Można znać lokacje takich skrzynek? Jedna jest na piętrze wieży w Greenshorn, druga w domku szalonego maga, a ta na zdjęciu?
@Edit
Przy robieniu run fajna zabawa :D
@Down
Nagrody są raczej znane, wypisane zostały na jakiejś Wiki. Ja otrzymałem 80gp, mana potiona i 5x ham.
W Yalahar na mino są 2 i jedna(chyba) na elfach to na 100%.
Hmm co do zawartości nic lepszego od dwarfen ringa mi się nie trafiło.
dzbanoln
16-07-2009, 00:04
na cultach niedaleko lb na -2 sa chyba 3.
dwarven ringa znalazlem max.
Leci też rusty legs, rusty armor.
Skrzynki w Thais - jedna w gildii palladynów, druga w zamku króla.
Lord_Mateusz_the_beholder
16-07-2009, 20:48
taka skrzynka tez jest w thaisie pod sklepem qualla
pzdr
2 skrzynki sa na blue djinach w yalahar na zielonych pewnie tez
znalazlem tez 1 na mutated ratach pod gladiatorami
Ja mam lepszy pomysł. Zamiast nabijać posty w tym temacie napiszcie mi znalezione skrzynki na pw a ja zrobie ładny poradnik :cup:
ale nie pojedyńczo tylko CONAJMNIEJ 3 i najlepiej ze screenem.
Może lepiej nic nie rób ;//
bo noobki 8 lvl takie jak Ty tylko te smieci zbieraja ;s
Tak trudno poszukać? http://tibia.wikia.com/wiki/Crate_(Usable) A po za tym był już taki temat...
K.Jay
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.