Pokaż pełną wersje : Dragi i dragon shield
mateusz walowski
08-07-2009, 23:01
witam. Mam z moim bratem mala sprzeczkie otoz on zapiera sie ze z dragów nie leci drag shield. mimo ze pokazalem mu screeny z lootow . i mimo to ze sam wylootowalem miliardy tego shieta z dragów on dalej mi nie wiezy. jezeli macie jakies screeny z lootem z dragow wrzuccie tu. i napiszcie ze drag shield jest
Jakos od 30 lvla do 52 ani razu mi d-shield nie poleciał i expiłem na samych dragach ;c
Te drag shieldy tylko na ots'ach lecą.
mateusz walowski
08-07-2009, 23:04
Jakos od 30 lvla do 52 ani razu mi d-shield nie poleciał i expiłem na samych dragach ;c
Te drag shieldy tylko na ots'ach lecą.
to wlasnie moj brat ja przez 5 lvlo od 71 do 76 wylootowalem z 6 dragonek
Dark_Exhado
08-07-2009, 23:09
Leci...codziennie wynosze 2-3 dragonki z huntu
Maciekxd
08-07-2009, 23:17
Signed.
Raz lootłem 2 pod rząd ;P
mateusz walowski
08-07-2009, 23:35
Komentarz brata po przeczytaniu odpowiedzi :)
cytuje "jezeli dragonka leci z dragow to ja chodze WSAD a nie strzalkami " to have fun :D
na kazdy screen ktory mu pokazalem mowi ze to fake :D
dodam ze brat jest w moim wieku czyli ma 18 lat :P
boniedwa
09-07-2009, 00:19
najlepiej niech siedzi na dragach az mu nie poleci... czy to takie trudne?
offtop
zaraz pewnie powstana tematy ze gp nie leci ze szczorow...;/
witam. Mam z moim bratem mala sprzeczkie otoz on zapiera sie ze z dragów nie leci drag shield. mimo ze pokazalem mu screeny z lootow . i mimo to ze sam wylootowalem miliardy tego shieta z dragów on dalej mi nie wiezy. jezeli macie jakies screeny z lootem z dragow wrzuccie tu. i napiszcie ze drag shield jest
no ale kogo to tak naprawde obchodzi? twoj brat to noob.Dlatego jestem za aborcja.
elo
Macko121
09-07-2009, 06:13
I co on siedzi na wieży i nie wierzy, że morze może?
Leci leci przez cale moje granie w tibie tylko raz zloocilem :P
Może Twój brat Cię robi w przysłowiowego chu... I po prostu ma z Ciebie pompe, że wierzysz w jego gadkę hmm...?
Co do tematu dragonki lecą z dragów sprawdźcie na stronach fansites :)
A może to jego problem a nie forum ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.