Pokaż pełną wersje : Royal Rescue Quest
lordptasior
09-07-2009, 13:04
Siema, mam problem z tym questem. Trochę robiłem sam, trochę pomogli mi kumple, trochę widziałem z filmów jak ludzie to robią. Zatrzymałem sie na misji z wagonem, gdzie trzeba nakłaść wegiel do wagonu. Ale... gdzie ten wagon? Skąd go można "zrespić" na szynach? U innych wagon juz byl na szynach a tutaj nie ma.
Zdjecie z tego miejsca:
http://img39.imageshack.us/img39/7876/28165244.jpg
Przejdź się wzdłuż tego toru nad piecem obok którego stoisz. Idź w prawo, wagonik powinien być gdzieś na tym torze.
lordptasior
09-07-2009, 15:34
Przejdź się wzdłuż tego toru nad piecem obok którego stoisz. Idź w prawo, wagonik powinien być gdzieś na tym torze.
właśnie nie ma tego wagonu.. na całej długości toru. Przychodziło już 3 osoby które wcześniej zrobiły questa chcąc mi pomóc, ale jedyne do czego doszli to mówią że jakiś bug czy coś
lordptasior
10-07-2009, 11:28
bump pomoz ktos;\
Wejdź sobie w filmy tam bodajże ktoś całego questa zrobił
lordptasior
10-07-2009, 13:07
Wejdź sobie w filmy tam bodajże ktoś całego questa zrobił
wiem oglądalem juz i wzorowalem sie na nim.. ale w tym filmie BYŁ JUŻ wagon na torach a u mnie już nie ma...
$eriToonbra
10-07-2009, 13:37
Sprawdź czy misje wziąłeś bo może i tak być że zapomniałeś;P
lordptasior
10-07-2009, 14:26
mam misje, pisze ze musze dojsc do tego Xorlosh'a, ale nie dojde do niego bez tego wagonu;s
Człowieku, wziąłeś misje od imperatora, on cię wysłał do Xorlosha, więc idż do niego. On cię wyśle do biblioteki po książkę, dopiero potem możesz wejść do Deeper Mines. Zacząłeś źle, więc musisz się wrócić i zrobić to prawidłowo. I zapewniam cię, że wtedy ten wagonik będzie na swoim miejscu.
A tak w ogóle to po co założyłeś dwa takie same tematy?
lordptasior
10-07-2009, 17:59
Człowieku, wziąłeś misje od imperatora, on cię wysłał do Xorlosha, więc idż do niego. On cię wyśle do biblioteki po książkę, dopiero potem możesz wejść do Deeper Mines. Zacząłeś źle, więc musisz się wrócić i zrobić to prawidłowo. I zapewniam cię, że wtedy ten wagonik będzie na swoim miejscu.
A tak w ogóle to po co założyłeś dwa takie same tematy?
Bylem po ksiazke od razu, wszedlem do deeper mines. Zaczalem dobrze, bo inaczej wogole bym nie doszedl do tego miejsca gdzie ten wagon powinien byc.
2 tematy zeby szybciej uzyskac odpowiedz ;]
2 tematy zeby szybciej uzyskac odpowiedz ;]
Śmieszny jestes ....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.