Pokaż pełną wersje : Knight - druid
Witam!
Ostatnio po pół rocznej przerwie zachciało mi się pograć. Mam knighta 51lvl (71/70) i druida 33lvl (31mlvl), kasy z 70k (jak sprzedam dsm, rh, itp to ponad 150k). Chciałbym wybrać, którąś postać i wbić nią max 80lvl. Pacc raczej nie kupie, bo po co?
Exp: Minimum 30k exp/h, taki urozmaicony, żebym nie siedział cały czas w 1 miejscu
Loot: byle na 0 wyjść, jak coś spadnie to też się ucieszę
Ogółem postać ma mi sprawiać przyjemność, może ktoś coś doradzi. Dzieki z góry
Pacc raczej nie kupie, bo po co?
Jeśli chcesz coś osiągnąć w tej grze to raczej powinieneś ;p. Zwlaszcza jeśli chodzi ci o 80 lvl
To ty powinienes najlepiej wiedzieć co sprawia ci przyjemność. Ale jak nie masz zamiaru kupić PACC to bierz Knighta.
Jeżeli chcesz grać bez PACC to bierz tylko i wyłącznie knight'a, druidem się nie opłaca ponieważ nie ma wystarczającej ilości czarów nawet na wbicie tego 50 lvla.
Chcesz siedzieć na facc druidem na guardach do 50lvla?
Knightem bez facc na 50+ też nie jest za ciekawie...
Lecz jak nie chcesz pacca kupować to knight, ale i tak bedziesz siedział na max 2 miejscówkach bo na innych pewnie bd miał waste ^^
Jerkov Thundersword
10-07-2009, 17:36
Witam!
Ostatnio po pół rocznej przerwie zachciało mi się pograć. Mam knighta 51lvl (71/70) i druida 33lvl (31mlvl), kasy z 70k (jak sprzedam dsm, rh, itp to ponad 150k). Chciałbym wybrać, którąś postać i wbić nią max 80lvl. Pacc raczej nie kupie, bo po co?
Exp: Minimum 30k exp/h, taki urozmaicony, żebym nie siedział cały czas w 1 miejscu
Loot: byle na 0 wyjść, jak coś spadnie to też się ucieszę
Knightem masz słabe skille, a druidem jak na obecny stan rzeczy przeciętny mlvl. Na krótką metę polecam druida. Przyjemniejszy exp, szybciej możesz expić w niebezpiecznych miejscach, knightem bez pacc jest nieco ciężko expić szybko i efektywnie. Możesz też wybierać się na team hunty jako shooter, o wiele bardziej urozmaicona gra. Co prawda druidem na facc ciężko wyjść na 0, bo albo jest exp kosztem kasy albo kasa kosztem expa,ale przyjemniej się gra na średnim poziomie doświadczenia. Ze względu na skille knighta odradzam, bo szybki exp na tych skillach będzie kosztował kupę forsy.
Druidem możesz huncić wszystko co tylko zechcesz, z blokerem lub bez.
Najlepszą postacią jeżeli chodzi o gre bez PACC jest paladyn. Nie traci wiele w stosunku do paladyna z PACC. Traci kilka spelli ofensywnych i support i expowiska, ale nie ma różnicy w finansach i tak samo szybko się expi. Zbliżam się do 100 poziomu i dotychczas nie kupiłem pacc, więc wiem co mówię.
Jeśli chcesz coś osiągnąć w tej grze to raczej powinieneś ;p. Zwlaszcza jeśli chodzi ci o 80 lvl
(...) Ale jak nie masz zamiaru kupić PACC to bierz Knighta.
Ja jakoś nigdy nie kupiłem i mam 94. Knightem straszne nudy, no i na tych skillach trzeba by trenować, żeby wychodzić na 0.
Już wybrałem knighta, prawda jest taka, że mi się nie chce już odrabiać tego 1.5kk expa różnicy. Druidem mogę sporo, ale właśnie jak to napisaleś kosztem kasy albo expa. A kasy nie mam dużo
Knightem bez facc na 50+ też nie jest za ciekawie...
No jasne.
Wiadomo, prawie nikomu nie chciałoby się nadrabiać. Tak czy siak knight jest nudny, jednak Druid bez Premium jeszcze nudniejszy.
Więc problem rozwiązał się sam.
Close topic, 'kay?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.