zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zerki

Patr'yn
10-07-2009, 23:17
Elo .

Ostatnimi czasy troche latałem po cyclopolis i na każdym huncie wybijałem resp 3 zerków na -1 , nawet 3 albo 4 razy.

Pisze tego posta tak po 7 huntach wiec gdybym na 7 huntach wybil tego respa 3 krotnie, to daje 7 huntów x 3 wybicia x 3 zerki = 63 ubite zerki

No i co z tego ? A to ze mi ani jedna halabarda nie poleciala

Czy to przypadek czy zerki zepsul cip soft ?
Moglby ktos to potwierdzic ? Bo pamietam ze na swojego pierwszego pacca na 30 dni zarobilem siedzac 3 dni na OFie robiac lootbagi skladajace sie glownie z halberdow.

Btw jesli to prawda no to rzeczywiscie cipsoft robi wszystko zeby zepsuc gre faccom :S A czy oni nie rozumieja tego ze duzo graczy kupujacych swojego pierwszego pacca za gp bierze wlasnie kase z OFa ?

Argen
10-07-2009, 23:20
Pech. Kilka dni temu siedziałem swoim knighciorem na ofie całą noc (sic!) i halabardy leciały podobnie jak przed upem. Chociaż, jak o tym wspomniałeś, to faktycznie było ich może ciut mniej.

Sub_Zer0
10-07-2009, 23:48
Nurtuje mnie jedno pytanie czy po tym update znowu zmniejszyli siłę knighta bo po up zauwazyłem ze troche ciężej mi expienie idzie.

Mosted
11-07-2009, 00:07
Zerki normalnie daja loota ale jak z draga woi spadnie to swieto

Artur0
11-07-2009, 15:25
Loot nie został zmieniany co do tematu po prostu nie miałeś szczęścia poza tym na of masz jednak większe prawdopodobieństwo halberda bo jest tam więcej zerków :)
@up
Mi woi lecą non toper nie masz szczęścia i tyle ;p