Pokaż pełną wersje : Problem
zielony8
12-07-2009, 12:07
Wiem ,ze napewno byly takie tematy ale niestety nie mam czasu aby ich szukac. A wiec przejde do sedna sprawy . Jaka postac jest najlepsza na server non-pvp + Pacc . Mam druida 19 lvl i nie jestem za bardzo zadowolony z jego hitow. Z rozdzki siekam max 36 z czarow [exeve frigo hur] 40 i nie wiem czy zagrac od nowa czy nadal rozwijac swojego druida. Tak jak powyzej napisalem mam zamiar kupic PACC .
Mam 12 mlvl + 1 od spirit cloak :) Chodzi mi o to zeby mi sie fajnie gralo .A chcailbym sie jeszcze dowiedziec jakie czary najlepiej kupowac ?
Z gory thx
setna
Sedna nie setna.
@top
Moim zdaniem najlepszą postacią na no pvp jest właśnie ed (ew ek). O hity się nie martw. Masz dopiero 19 lvl (mlvla nie podałeś). Z czasem hity będą rosnąć i jestem pewien, że będziesz zadowolony z gry druidem.
Postacie magiczne mają na niskich levelach żałosne hity w porównaniu do dobrze wyskillowanego pala czy knighta. Ale zwróć uwagę że pall walnie za 100 ale nie zawsze trafia i ma nieregularne hity. Na wyższych levelach druid leczący knighta i jednocześnie walący z magii ma 2x więcej expa od palla który po prostu nie trafia, lub potwór ma dobry arm.
zielony8
12-07-2009, 14:33
Chcialbym jeszcze wiecej rad uslyszec :P
Mówisz, ze nie masz czasu.... a już 2h czekasz na odpowiedź-nie rozumiem Cię.
Poszukaj.
zielony8
12-07-2009, 15:02
a ty po co nabijasz sobie posta . Przeciez mozesz odpisac na moje pytanie
Po 1. Nie ma tutaj licznika postów.
Po 2. Od tego jest forum, żeby się wypowiadać.
Jerkov Thundersword
13-07-2009, 13:26
Jeżeli nie masz czasu, żeby szukać, to tak naprawdę nie chcesz poznać odpowiedzi. Wystarczy wybrać pierwszy lepszy poradnik.
Nie ma czegoś takiego jak najlepsza profesja. "Najlepsza" to szeroko pojęte słowo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.