Pokaż pełną wersje : Sylwester - jak go spędziliśmy?
Witajcie!
Stworzyłem ten temat, aby każdy mógł tu włożyć zdjęcia/zdjęcie jak przeżył sylwestra 2004/2005 :)
Ja niestety nie mam screena. Mój kolega zrobił UE, odliczaliśmy do 10 i... Nowy Rok zaczął się bardzo hucznie (i śmiercią jednej osoby :confused: :( z gildii).
Wkładajcie tutaj swoje zdjęcia! :D
Gimli From Kazz
01-01-2005, 00:46
Dałem w adv a co mi tam:d
http://img125.exs.cx/img125/2020/uo00066pl.jpg
TAK WOGULE TO JEST WSPANIALE Your CipSoft Team JEST PROFESJONALNOM GRUPOM. TAAAA CO 5 MINUT KIKI I ONI TO WALĄ
Dokladnie co chwile kicki ..... :((((( w****iajace to jest.
Mam nadzieje ze sie poprawi.
A ja zrobiłem paradoxa i 1mln xp :)
http://www.members.lycos.co.uk/helixaw/quests/Paradox_tower/paradox_loot.JPG
W quescie pomogła mi Sudden Ajax, Farie i Sam Gooris. Niestety questa musiałem skończyć samemu (desperado style w mint~) ^^.
Nie szkoda wam było spędzić tego sylwka grając w Tibie? Przecież to tylko gra, i nawet gdybym nigdzie nie wychodził, to na pewno spędził bym sylwester inaczej niż z Tibią!
Drrskwara
01-01-2005, 02:04
Witajcie!
Stworzyłem ten temat, aby każdy mógł tu włożyć zdjęcia/zdjęcie jak przeżył sylwestra 2004/2005 :)
Ja niestety nie mam screena. Mój kolega zrobił UE, odliczaliśmy do 10 i... Nowy Rok zaczął się bardzo hucznie (i śmiercią jednej osoby :confused: :( z gildii).
Wkładajcie tutaj swoje zdjęcia! :D
Siema o godzinie 23:59 otwierajac szampana dostalem kicka 0 wniku zalogowalem sie po 4 minutah i nieżyłem a skilowałem z 2 orcami ciekawe czy 2 orci (w2minuty zjadą410hp -23lvl-)
Pani samo zlo
01-01-2005, 02:07
... mutanty, albo evoluowały w berserki :P
Te po..... kicki sa ...... przez nie mialem deda 2 char a na dodatek moj kumpel stracil fsa a ja serpenta bo akurat trenilem
PROSZE O COFKE PLZZZ
Nawet mi nie mow o cofce...
Jestem za***iscie w****iony spowodu tego co sie dzieje [kicki] ale do czasu
kiedy ich nie bylo zdazylem sporo zrobic... wiec wolal bym zeby nie bylo cofki.
To by bylo na tyle.
Maciek Predator
01-01-2005, 02:46
a tam *******icie :P
Mi tam sylwek uplynal bardzo spokojnie, najpierw poszlem sie napic a potem wysrzelalem bp hmm w kumpli for fun :D
Gimli From Kazz
01-01-2005, 02:55
NIE w****jajcie mnie. Mogliście zobaczyć muj wcześniejszy ssik.... shilding wskoczył zara sword a tu. Oczywiśće cip'y nawaliły. Zafundowały nam tylko 2 godzinyy(jak narazie) kik w którym zginolemm(a co tam) i stracilem 50k. Mysle że to jak na 21(znowu)knighta sporo>>CIP'y the best<<
Urgothiri
01-01-2005, 09:05
Uspokojcie śię nowy rok :P
Miał to być temat do zdjęć z wigildi Tibijskiej
A wy klucicie się tu i gadacie o cofkach i kickach
Pozdro ::))
JA nie spedzilem igili ani nowego roku z tibią przez mój internet ale sie wqr.....
ale w 2005 caly tibie :) DOSIEGO ZIOMKI :D bogatych lootow malo pk pacca i czego tam chcecie
Nie chcę nikogo obrażać, ale wg mnie sylwestra przed kompem spędzają jedynie najgorsze buraki :/
On topic: Lecę ładnie przeczytać instrukcję zamieszczania zdjęć, przetransferuję
foty na kompa i jak nie zapomnę to zamieszczę. Jak spędziłem sylwestra napisałem w OWION.
Master Sparco
01-01-2005, 11:28
KKKAAACCAA MAM :P:P Sylvester jest wypas pamietam prawie wszystko :D ^^ :evul:
Do mnie przyszedł kuzyn, który też gra w Tibię, ale jest na rooku. I go wszystko podniecało: dwarfy, rotwormy, trolle. Więc nie sposób się było oderwać od komputera.
W czasie tego sylwestra zaliczyłem dwa deady. Jednego na rooku , drugiego na mainie.
Na rooku miałem mało życia i gościu kazał mi zrobić "use" na niego. W tem sposób wypiłem slime'a i ....
Drugim razem chodziłem po jakini rotwormów i jakiś druid puszczał ciągle fireballe.
Sylwestra spędzałem bez aparata,także zdjęć nie mam ,ale było klasycznie
Wszyscy się napili.Chciałem z qmplem pograć troche ale nie trafił uhem i sie wylogował;p
Soratches
01-01-2005, 13:03
KKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCC CCCCCCCCCC
Tak spedzilem sylvka....
Ja moim drutkiem wbilem 5 mglvl 2 shieldingi i 10 fishingow. he he screnow niemam bo mi sie programik od screnow popsol ;(
W Sylwestra to byscie cos poruchali cioty komputerowe a nie masturbowanie sie w domu przy tibii.. ;ASD
Master Vesax
01-01-2005, 17:34
a ja tam wczoraj nie gralem wcale postanowilem sie pozadnie na***ac ... :p 8o
Niestety niemam SS,ale ja sylwka spędziłem użądzając przyjęcie na dachu koło Dp Carlin.Była muzyka i były alkochole i fajerwerki(Firebomby) :p
Idiotyzm zeby grac w tibie w sylwka
Barabian Druid
01-01-2005, 18:35
Ja tam sylwka spędziłem na ghoula w poszukiwaniu Life Ring i wypadl :D. I jeszcze o 12:00 Zrobiłem lvl 23.
Server:Secura
nick:Knight of loos
Level:23
Skile:xx/xx
Mlvl :4
Nie szkoda wam było spędzić tego sylwka grając w Tibie? Przecież to tylko gra, i nawet gdybym nigdzie nie wychodził, to na pewno spędził bym sylwester inaczej niż z Tibią!
Twój post jest napisany o godzinie 0:56 w Sylwester :P wiec czego sie ludzi czepiasz, serwujesz na oficjalnej stronie tibii kiedy powinienes sie bawic?:>
Z drugiej strony masz racje, tibia to tylko gra, a sylwester jest raz w roku i kazdy powinien sie bawic ;] Po za tym temat zostal zalozony w zdjeciach... a wiekszosc postow to komentarze bez zdjec -.- Wiec najlepiej byloby go chyba przeniesc do innego dzialu :)
@Topic
W tibii sylwestra nie spedzalem, siedzialem do 23:59 i gralem na tibii :P potem wybieglem na dwor i bawilem sie petardami :)
Jenyyy zeby sylwka spedzic przy kompie to bez zartow trzeba byc po***anym. Jest to jeden dzien w roku i powinno sie go spedzic jakos inaczej. W gronie przyjaciul na imprezie albo poprostu z rodzicami a nie zeby siedziec przy kompie i grac w jakas gre ( to nie tyczy sie tylko tibi ). Niktore osoby np nie byly nigdzie zaproszone, ale chyba macie paru kumpli zeby wypic z nimi szampana i zlozyc sobie wzajemnie zyczenia. Na prawde na waszym miejscu zrobim bym sobie jakis odwyk.
W sylwka to powinniście iść na impreze a nie w tibie grać no bez przesady ludzie co z wami nawet w sylwestra musicie grać ? ehhh... dla mnie to jest chore...
Jak ja spędziłem sylwestra xD
powiem tyle : Nie pamiętam!!! <LOL>
a ktoś kto grał w sylwka w tibie ma nasrane we łbie!!!
No bez jaj ja se poszedlem na imprezke ale powiedzialem mojemu bratu mlodszemu zeby mi wszystkim operowal bo on sie troche na tibii zna :p dalem mu 2 zypa ;)
Dj Nekro
01-01-2005, 20:26
Idiotyzm zeby grac w tibie w sylwka
Popieram, pewnie 80% osób z tego tematu są uzależnieni od Tibi (Bez obrazy, tak przypushczam;) )
Ja spędziłem sylwka z kumplami i sie trochu naje***my:P
Heapy New Year 2005
:):):):):):):)
A tam Tibia :P
Do mnie na chate wbilo 17 osob (13 kumpli, 4 laski), w lodowce 54 Lechy, 4 Smirnofy, pol butelki Bimbru od cioci ze wsi, muza na full i IMPRA !!! To jest prawdziwy sylwek, a nie noc spedzona przy kompie. Co wyscie sa jakies napaly?? Macie caly rok na granie :evul:
Dj Nekro
01-01-2005, 20:35
A tam Tibia :P
Do mnie na chate wbilo 17 osob (13 kumpli, 4 laski), w lodowce 54 Lechy, 4 Smirnofy, pol butelki Bimbru od cioci ze wsi, muza na full i IMPRA !!! To jest prawdziwy sylwek, a nie noc spedzona przy kompie. Co wyscie sa jakies napaly?? Macie caly rok na granie :evul:
No:)
I to jest ku**a sylwek a nie Tibia:/
@Dymek
Ja podobnie psędziłem sylwka :P
Pereziusz
01-01-2005, 20:47
:d Ja poszłem się zaj**** w 4 dupy. I udało się dzisiaj ciągle żygam. O 3 w nocy wróciłem i tibie włączyłem :D
Mistyczny
01-01-2005, 20:48
Na początku grałem w tibie ale nie do sylwka tak do 20:00. Potem poszedłem
do kumpla .Było tam dużo osób szczegulnie lasek :evul: .Obecnie mam jeszcze kaca. Hick!
W Sylwestra to byscie cos poruchali cioty komputerowe a nie masturbowanie sie w domu przy tibii.. ;ASD
heh...gdzie mam poruchac skoro mam tylko 13 lat ?;)
tibia w sylwestra musiało by mi kompletnie odje... . Ja poszedłem na sylwka do kumpeli gdzie było jeszcze 14 moich przyjaciuł . Po 4h wszyscy byli naje... taki sylwester mi pasuje nawet demon hunt nie zastąpi takiej zabawy!!
spedzac sylwka przed kompem...zalosne...ktos was musi uswiadomic ze "troszke" za duzo gracie; 0 zycia towarzyskiego. rozumiem ze sa osoby za mlode na jakies popijawy i za***iscie duze imprezy, ale zeby z jakims najblizszym znajomym sie nawet nie spotkac;] to trzeba byc popierdzielonym :/
a ja miałem zaje..... pecha bo imprezce o 2 rano wbiłem na tibię pograłem 1h wylogowałem się loguje sie dzis rano patrze nic nie mam ani eq ani w dp i do tego ded:/ lvl, mlvl i 80k w dupe :/:/
No i dobrze zrobili wylaczajac tibie o godz 0:00, jeden dzien,jedna chwila w ktorej trzeba się bawić a nie grać! (Mogło to być spowodowane błędem serweru. Za dużo zmieniona została data:D
Blindas Kalistas
01-01-2005, 22:01
Ja uzandzilem sobie sylwestrowego hunta w mint z kumplem :P
4minuty przed 24.oo zorbilem 20 lvl :)
Czekam ma gratzy :P
Ja niestety nigdzie nie poszedlem gdyz siora byla chora i musialem ja pilnowac :(
P.s. fajna ta stronka fingerboardowa.. .. tez jezdze :)
Bijomaru
01-01-2005, 23:54
Ja ofkoz byłem na imprezce. Pamiętam wszystko .... tak do 23 LOL. Ale podobno szampana piłem, nawet fajerwerki były. Tylko gdzie ? Chyba byłem "zalogowany" gdzie indziej xD Ale było wzorowo. Pozdrowienia B)
sylwester z tibią..? smieszne:P ja byłem na 2 imprezkach jednej nocy..popilo sie niezle:) ludzie..!! sylwek jest po to żeby popic i zaruchac!! a nie "Byłem na za***istej imprezie w sylwestra! - Tak? Jakiej...co piłes?! - Wino i piwo...10BP...potem nadupcalem z gfb a kumpel mi wycedzil z UE..."....no po prostu ludzie sa smieszni...heh (dialog zacytowałem z rozmowy z kumplem na faktach)
jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna byc tak zrytym czlowiekiem i w sylwestra o polnocy grac w Tibie!!! jestescie zalosni!! ja jako normalny czlowiek bawilem sie na imprezie! a o polnocy wyszedlem przed dom puszczac petardy i wypic szampana z przyjaciolmi! idzcie sie leczyc
Poskramiacz noobow
02-01-2005, 15:17
ja tam w sylwka spałem :baby: :] a tak na serio to łazilem po mieście (austryjackim bo na nartach byłem)
ja spędziłem wyjątkowo smutno sylwka:(:(
miała być impra u kumpla ale nie wypaliła, więc szybko zgadałem sie z trzema kumplami i wypilismy 0,7l na trzech(na więcej kasy nie starczyło)
później poszlismy żucac petardy
:(:(:(:(:(:(
dobry barbarzyńca
02-01-2005, 18:37
:p
wchodze sobie na forum....
..i BAH!!! widze ten temat.......
....myśle se (kurna ;) ) że jakiś dekiel założył temat na forum o tibi, coś co dotyczy prawdziwego życia :) ....
....no i wchodze zobaczyć co to za szajs.......
.......i patrze i nadziwić sie nie moge, jak można spędzać sylwka przed kompem??????????? :o
Teronir II
02-01-2005, 20:06
Taaa... powininiscie sie troche rozerwac a nie tibia, tibia, tibia, tibia... nie badzcie takimi lamusami... See Ya. :o
Macek boltsman
02-01-2005, 20:18
Ehm co do waszych imprez i na***ań...ktoś kto to mówi i ma mniej niż 14-15 lat to znaczy żę jest ***anym dzieckiem i poiwnien spędzić sylwka ****a z babcią.... Po 1 na***anie w 3 jest idiotyzmem..można wypić tak dla klimaciku dla wstawienia ale to torche w starszym wieku....
Ja mam 14 lat i nigdy niepije tak żęby się na***ać(no dobra raz czy dwa się zdażyło) , bo to ***ane dziecinen szpanerstwo...wypije se 3 piwka jestem w humorze i jest OK
Co do mojego sylwka spedzilem go z kumplamni z klasy potem jeszcze kumpele przyszly nikt sie niena***al bylo milo i fajnie...szczerze nawet troche w tibie gralismy ale to niebylo na pcozaktu byo naprzykald tak ze se wszedlem robilem runy a my sie bawilismy..
Dobra dosyc sie nagadalem...stwierdzam ogolem ten kto mysli ze sylwek to czas na***ania i picia to idiota....ten kto gra w tibie to jeszcze wiekszy(niebede tego okreslal)...sylwek powinno sie spedzac w gronie spox kolegow ew. na malej imrpezie pijac tylko dla porpawienia humoru i dla fajnego klimatu i bawic sie...
@up
Zgadzam się z Tobą chłopie. Też napiłem się dla humorku. Też byłem na imprezce. Ale zrozum niektórzy tutaj maja 10-13 lat i jak oni mogą spędzać sylwka, jeśli nie przed kompem. Przecież nie pójdą na Dżampreze i sie nie naj..a Więc zostawcie w spokoju młodszych, juz lepiej ze w tym wieku graja niz chodza po melinach i potem schlani wracaja do domu, albo co gorsza nie wracaja. Tak jak to zrobil moj kolega z klasy w tamtym roku. Poszli sie we 2 naje..., jeden wrócił , drugiego znaleźli w rowie - martwego..... Więc niech nikt nie mówi , ze trzeba pic w sylwka (czy inne swieta), człowiek do ok. 15 roku zycia ma bardzo podatny na alkohol organizm , wiec nie wypominajcie im ze graja w Tibie.
LEPSZA TIBIA PRZEZ GODZINE,NIŻ WINO W TWEJ MŁODEJ ŁEPETYNIE.
ave!
hoserone
02-01-2005, 20:49
Ja w Dzien sylwestra dokladnie po godzienie 20 nabilem 4 magic lvl :D wkoncu moge blokowac cos lepszego ;]
Macek boltsman
02-01-2005, 21:38
@radovan - ciesze się żę się zemną zgadzasz.....
Kolejny temat do nabijania postów ale sie przyłącze
Ci co sylwka spedzają przed kompem albo są paralitykami albo komp zeżarl im mózgi tak że nie widzą świata poza monitorem nie mają kumpli, i są skazani na siedzenie w domu, w wieku 16 lat są bardziej zwapnieni niż niektórzy 60-latkowie a spedzanie sylkwka pzred tibią to niemal zboczenie.
Ja na szczęscie miałem gdzie iśc bawiełem sie do 6 rano a potem wracałem do domu przez 2 godz (10 kilosów) była cytrynówka i szampan fajni ludize i nie musiałem spedzać nocy przed kompem ps. potem spałem ponad 10 godzin
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.