Pokaż pełną wersje : Kamikaze --- Ankrahmun
Przybitek
01-01-2005, 07:21
Postanowiliśmy z kumplem, że zrobimy postacie do zwiedzania nowych lub nieznanych nam jaskiń. Nasza 1 wyprawa była do pewnej jakini na Ankrahmun
Film kręcony przez kumpla:
Link :http://www.przybifilmy.republika.pl/kamikaze.rec
Mam nadzieje, że sie spodoba. Prosze o komentowanie :D
Kolejne filmy mniej udane ale też udostępnie:
Poszukiwania yeti :
http://www.przybifilmy.republika.pl/kamikaze_yeti.rec
Przeszukiwanie podziemi pustyni :
http://www.przybifilmy.republika.pl/pustynia.rec
Demon :
http://www.przybifilmy.republika.pl/Demonik.rec
Banshee:
http://www.przybifilmy.republika.pl/bansheprzybi.rec
NOWY!
Draguś:
http://www.przybifilmy.republika.pl/dlprzybiowa.rec
Czekam na propozycje!!!!!!!
Bardzo fajny filmik >lol< ;)
Szkoda tylko ze nie zabil cie bonebeast. :D
Nie wiem czy spostrzegliście ale w pewnym momencie na oknie Battle pojawia sie Gargoyle(gargulec).:D:D
Arka noego
01-01-2005, 12:59
Trzeci filmik nie chce mi sie sciagnac....
ogolnie najs :)
No no no :>
niezłe filmiki xD
o tym ankrahmun mi sie akurat przydał ;]
wiem gdzie lepiej nie chodzić ;p
Thx :D
Głowa Druid
01-01-2005, 15:23
Filmiki supeeerr!!!!ale się uśmiałem =]...Plzzzz nie idź na Demony ale na Warlocka ew. Banshee ,albo nie wiem...COKOLWIEK BYLE NIE DEMONY plxxxxx
Dlaczego nie Demony?Bo normalnie w co drugim filmie są i to sie monotoooonnnneee robi :/ Na Warlockaaa :P
Przybitek
01-01-2005, 17:38
Filmiki supeeerr!!!!ale się uśmiałem =]...Plzzzz nie idź na Demony ale na Warlocka ew. Banshee ,albo nie wiem...COKOLWIEK BYLE NIE DEMONY plxxxxx
Dlaczego nie Demony?Bo normalnie w co drugim filmie są i to sie monotoooonnnneee robi :/ Na Warlockaaa :P
Powiem tak :P na demonie juz bylem ale u kumpla juz wczoraj czekam aż mi filma wyśle. Na warlocki jest bramka lvl albo przez banshee quest (z 5 h roboty jesli przeżyje). Moge pojsc na banshe pod thais jak chcecie. Przyjmuje rózne propozycje
Głowa Druid
01-01-2005, 17:58
Ok ale pokaż droge do tego Banshee(z kumplem pojdziemy też dla rozrywki[heh wiem że dedniemy :P])A Demona i tak obejże lubie sie pośmiać...Więc czekam na Banshee tylko szybko plz :P
18:02 You lose 148 hitpoints due to an attack by a demon.
Potem jeszcze za 8 i dead...Ale kurna jak tam doszedłeś przecież tam jest w kij dsow/monkow itd. Jak tyś to zrobił?!
Przybitek
01-01-2005, 18:20
Ok ale pokaż droge do tego Banshee(z kumplem pojdziemy też dla rozrywki[heh wiem że dedniemy :P])A Demona i tak obejże lubie sie pośmiać...Więc czekam na Banshee tylko szybko plz :P
Potem jeszcze za 8 i dead...Ale kurna jak tam doszedłeś przecież tam jest w kij dsow/monkow itd. Jak tyś to zrobił?!
Ok to na jutro bedzie banshee, a co do tych dsow monkow dragow hero itp po drodze :
szedlem sie zabic na huntery, a co tu wybite i se ide all wybite akurat ekipa na demony szla pozniej log i na imprezce u kumpla wchodze i nakrencam :P
Głowa Druid
01-01-2005, 19:45
Aaaa to dlatego =] Czekam na Banshee bo zamierzam pójść na nią(tak, tą postacią z podpisu-wiem 100% dead,ale spróbuje)może skołuje blokera jakiegos =] Kręć film prosto od miasta bo nie trafie ^_-
Angel of Death
01-01-2005, 20:09
Ej a ja mam pytanie jak wyjść z tej dziury<pod pustynia> ze scorpionem ? Miejsca żeby sie ropnać nie widziałem , był tam jakiś list ciekawe co na nim jest napisane .... może trzeba zrobić tak jak na filmiku czyli kamikadze i ded :D ?? A jak nie to jak ?
Elendart
02-01-2005, 09:33
Ej a ja mam pytanie jak wyjść z tej dziury<pod pustynia> ze scorpionem ? Miejsca żeby sie ropnać nie widziałem , był tam jakiś list ciekawe co na nim jest napisane .... może trzeba zrobić tak jak na filmiku czyli kamikadze i ded :D ?? A jak nie to jak ?
zabijasz scorpiona i stajesz na tym polu na ktory spadles i kolega z gory cie ropuje na druga strone
Re: up up
Albo uzyj exani tera...
cya
Przybitek
02-01-2005, 18:07
re up to nic nie da bo cie ropnie po 2 stronie dziury a tam kolejne dziury
:p
dzis chyba nie zdąże na banshe sorx
Angel of Death
02-01-2005, 22:05
To czyli czyżby nie da sie wydostać z tej dziury ? Bo fakt jak ktoś by mnie nawet ropnął to pojawie sie za dziurą i nie bede mógł sie ruszyć zostaje tylko wejśc do dziury -.-
@Edit - pomyłka jak ktos cie ropnie to można tam gdzieś dalej iśc za dziurą .
Przybitek
03-01-2005, 16:19
za dziura na mapie widac som wszesndzie inne dziury ale co dalej..
Elendart
03-01-2005, 16:48
z tego co pamietam to jak kolega cie ropnie to stajesz po drugie stronie dziury
i idzesz prosto i tam masz od zarabania fire fieldow i jest tam chyba fire elementar .jest z tamtad wyjscie
Głowa Druid
03-01-2005, 18:06
Dzieki!Chyba pójde na nią w ferie i bede z SD pocinał...Tylko kijowo,że ona sie tak szybko leczy :P Wezme kumpla i we dwóch z SD to może skubana nie przeżyje :P
Przybitek
05-01-2005, 09:07
Czekam Na Propozycje Gdzie IŚĆ:p!!!!
Berburio
06-01-2005, 13:53
zrób filmik z gsem w hell gate chyba tak... i jeszcze z którymś z faraonów:)
Niezle :) pujde sobie chyba na Draga moja Wazelina...nie chce rannemu ciągnac SD...oile mi muzzos w ogóle wyslal...I SEWO JAK TO CZYTASZ TO PAMIETAJ..!!! DZISIAJ 19:40 WIDZE MOJE 7K W DEPo !!!!!
Przybitek
07-01-2005, 21:07
Prosze o więcej komentarzy!
Przybitek
18-01-2005, 18:18
Przepraszam za kolejny post, ale chciałem odświerzyć temat
ja proponuje HellGate, kamikaze ale zeby jak najwiecej zwiedzic ^^ moze sie niektorym przydac aby looknac respy, miejsca itd.
(mi tez sie przyda hg :])
Cya
Bóg przestworzy
22-02-2005, 14:21
Super filmiki!
Jak Ci sie ban skończy to będziesz robił nowe?? :P
Wyjechany filmik tyle powiem...
:evul: Nie moge usiedzieć na takich filmach ;/ Kuzwa zeby niewiedomo co robić, ale żeby na grac takie beznadziejne filmy... Twoje filmy sa beznadziejne (to wyłącznie moje zdanie), najgorsze było to :/ Cytuje z filmy ():
09:31 Przybitokusowa: Witam
09:31 Arkauwzitu: STOP
09:31 Arkauwzitu: leave
09:31 Arkauwzitu: now
09:31 Arkauwzitu: u block mine respawn
09:31 Arkauwzitu: leave
09:31 Arkauwzitu: plz
09:31 Przybitokusowa: i go die ok?
09:31 Arkauwzitu: ok
Już powinieneś chodzić na kamikaze na coś lepszego i udanego, możliwe że śmiesznego, ale ja dosłownie niewiem jak można tak odrazu zginąć. Odrazu usunąłem te bezsensowne filmy od jakiegoś dzieciaka który znalazł mniejsce i dal sie w ciągu kilku sekund zabić dragon'owi.
Z całym szacunkiem Pozdrawiam :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.