Pokaż pełną wersje : Diamenty z węży ;)
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 03:06
Kiedyś był artykuł na tibia.pl, że z węży niedaleko venore wypadają diamenciki.
Nie wiecie gdzie to jest dokładnie?
Vasudanin
17-07-2009, 03:10
To była tylko historia.
Lord_Mateusz_the_beholder
17-07-2009, 15:34
a mi na prawde wypad
i co?
pzdr
Jerkov Thundersword
17-07-2009, 15:38
Kiedyś był artykuł na tibia.pl, że z węży niedaleko venore wypadają diamenciki.
Nie wiecie gdzie to jest dokładnie?
Może i nawet MPA wypada, ale nikt tego nie sprawdził, ponieważ ciała węża nie da się otworzyć. :fool:
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 17:14
a mi na prawde wypad
i co?
pzdr
Lord Mateusz, a zdradzisz sekret gdzie?
Jak tylko historia, przecież gdyby to niebyła prawda, to CipSoft nie wypisywałby takich pierdołek. Tak mi się przynajmniej wydaje :baby:
Pokaż nam, gdzie cipsoft napisał "te pierdółki"...
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 17:16
pamiętam że coś tam pisało, że tylko w tym miejscu można otworzyć węża 8o
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 17:18
no właśnie to był kiedyś ten artykuł, dlatego o to pytam, pewnie tutaj gdzieś w archiwum to mają, to było coś o tym jak syn rozmawia z matką przed snem... :baby:
Vasudanin
17-07-2009, 17:20
@2up
Był kiedyś taki teaser chyba. Przed updatem z sea serpentami, jak pamiętam.
@up
To było coś tam z czymś tam, dzięki czemu coś tam.
@edit
O, znalazłem: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187696
Węża nie da się otworzyć więc jakikolwiek loot z nich to bzdura - chodziło może o sea serpenty które zrzucają small sapphire.
a mi na prawde wypad
i co?
pzdr
A ciebie to już żal komentować...
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 17:24
Vasudanin no właśnie to było o takiej rodzinie, był chyba nawet jakiś screen -syn leżał w łóżku i rozmawiał z matką- B)
Vasudanin
17-07-2009, 17:30
Ach, przeczytałem i sobie przypomniałem. Chodziło o to, że węże zjadały diamenty, które były łupem z nich. Jakiś tam bóg wykorzystywał to i zabijał węże przy pomocy jego armii, a bogowie, którzy to widzieli zapieczętowali węże. Tak czy inaczej, później wyszło, że węże wskakiwały do bagna, by tam umrzeć. Ich ciała się rozkładały, ale te diamenty nie i wyszło na to, że niby te diamenty tam sobie w bagnie leżą i, że da się je czymś wyciągnąć.
@down
Nie jestem pewny, że nie a się ich wyciągnąć, może jakiś magiczny sposób jest, jednak nie znaleziono go, a przynajmniej nie opublikowano.
Mysthic_Ducky
17-07-2009, 21:39
no skoro jesteś pewny, to chyba temat zamknięty :(
Na bagnach jest jeden quest z błyskotkami, może chcieli jakoś do tego nawiązać, nie mam pojęcia. Albo zwykłe pierdoły albo materiał pod update za 2 lata(wymyśliłem to sobie,nie pytajcie z kąd wiem że to będzie za 2 lata) xD.
AnonimowyPowrot
19-07-2009, 14:54
update za 2 lata(wymyśliłem to sobie,nie pytajcie z kąd wiem że to będzie za 2 lata) xD.
Nas nie zmylisz, wiemy że pracujesz dla CipSoftu!!! Mów co wiesz!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.