zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Program przestał działać" - Windows 7

Miłosz
17-07-2009, 09:26
Ost. kupiłem nowy komputer i mam betę systemu windows 7. Czasem jak odpalam tą "pro" grę to wyskakuje mi okienko "Program przestał dziać" po sekundzie lub po minucie-dwóch. Może ktoś już się spotkał z takim problemem i wie w czym jest kłopot?

piternet
17-07-2009, 10:37
Może spróbuj uruchomić w trybie zgodności z Windowsem XP?

Miłosz
17-07-2009, 12:00
Nie znalazło mi trybu zgodności =/
I teraz np. jak wczoraj siedzę online od jakieś półtorej godziny to nie ma problemów, tylko podczas pierwszych zalogowań.

Rybzor
17-07-2009, 12:17
Może ktoś już się spotkał z takim problemem i wie w czym jest kłopot?
Kłopot jest w tym, że to wersja beta, a na takiej nie wszystko musi działać poprawnie.

Befsztyk
17-07-2009, 12:23
Windows
System Requirements:

* Windows 95/98/ME/XP/2000/Vista

widzisz tam gdzies napis Windows 7?

Miłosz
17-07-2009, 13:02
widzisz tam gdzies napis Windows 7?

A widzisz gdzieś w moim avatarze czołg?

=====
Być może to jakiś problem z grafiką lub coś? W końcu to nowy komputer więc niekoniecznie musi być to wina systemu.

Artur0
17-07-2009, 13:06
Spróbuj może zainstalować xp bądź vistę to dowiesz sięczy to wina windowsa czy sprzętu.

Rybzor
17-07-2009, 13:28
A widzisz gdzieś w moim avatarze czołg?

=====
Być może to jakiś problem z grafiką lub coś? W końcu to nowy komputer więc niekoniecznie musi być to wina systemu.
A widzisz w moim avatarze rybe, czy wstążkę, do walki z rakiem?

Nie dociera do ciebie, że sterowniki pod Windows 7 RC nie działają jeszcze prawidłowo, a nawet sam system sprawia problemy? Czy na prawdę oczekujesz, że będzie ci tam wszystko działało?

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP
17-07-2009, 13:34
Jak już koniecznie chcesz coś pograć , to radzę zainstalować xp na 2 partycję. Odpowiedzi na to pytanie nie zna nawet autor BLAKDPROKSY. :>

Miłosz
17-07-2009, 13:44
A widzisz w moim avatarze rybe, czy wstążkę, do walki z rakiem?

Białe tło.

Jak już koniecznie chcesz coś pograć , to radzę zainstalować xp na 2 partycję. Odpowiedzi na to pytanie nie zna nawet autor BLAKDPROKSY. :>

Już chyba sobie poradziłem.
-----
Były problemy z grafiką, no ale oczywiście po co szanowne forum ma pomyśleć jeśli mogą walnąć 1sze lepsze rozwiązanie ;-]

Dz za pomoc, temat można zamknąć.

\/Może ktoś też mieć taki problem i może to mu coś podsunie. Ale racje masz, nie musiałem go zakładać xd

Rybzor
17-07-2009, 13:49
Białe tło.
To chyba nie tylko z grafiką coś nie tak w tym W7 : D

Już chyba sobie poradziłem.
-----
Były problemy z grafiką, no ale oczywiście po co szanowne forum ma pomyśleć jeśli mogą walnąć 1sze lepsze rozwiązanie ;-]

Dz za pomoc, temat można zamknąć.
No tak, po co masz myśleć jak rozwiązać swój problem przed napisaniem tematu. Zawsze można to olać i napisać wątek, na który samemu da się znaleźć odpowiedź, nie?

okuch
04-08-2009, 15:19
mam ten sam problem ale nic mi nie podsunołeś:(