Pokaż pełną wersje : Pytanie odnosnie tibia 7.6 jak ktos gral knightem niech sie wypowie :)
konkurs1201
17-07-2009, 17:27
Chodzi mi o hity z exori w tibi 7.6 ........ Od czego one zalezaly ??
Od skili , m lev , sworda czy levela od czego najbardziej a od czego najmniej , X(
Przy starej formulce exori kosztowalo 4*level many i zadawalo srednio 4*level obrazen (jesli dobre pamietam; oczywiscie, obrazenia te byly zmniejszane przez armor). Nie mialy znaczenia skille ani mlvl, co bylo wielokrotnie testowane.
Tak jak napisał Vil, obrażenia były bardzo zbliżone do formułki 4*lvl, dla porównania można sprawdzić fotki EO z exori na 200 lvlu wynoszącym ~800, no i moje własne, które dość dobrze pamiętam i właśnie tak one wyglądały (4*lvl).
konkurs1201
17-07-2009, 18:37
O co chodzi z tym armorem bo nie za kapowalem ;s
Ale thx ze to 4X level ;s wiem ze many tyle zabiera .... tak sie pytam bo popsuli troszke te real tibie i lece na ots 3x pod 7.6
Jak mozesz powedz o co ci z tym armorem chodzilo ;s :o pls
Chodzi o to, że 200 knight uderzy z exori w 100 knighta bez EQ za więcej obrażeń, niż w 100 knighta z full EQ.
chodzi o to, ze exori zadaje obrazenia fizyczne, tak jak np. explo i normalne ataki bronia, zatem im twardszy stworek tym mniej obrazen zbierze.
W dragona exori wejdzie za znacznie wiecej niz w demona.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.